Banner Journal Sessie

Gratis Journal Sessie

Dinsdag 27 september 2022, 19:30 uur

Zit jij veel in je hoofd? Merk je dat je regelmatig gefrustreerd bent en dat je je onrustig voelt? Blijf je in de zorgmodus hangen en geniet je daardoor niet van de mooie momenten die er ook zijn? Ik herken dat heel goed. Zelf heb ik ook in die fase gezeten. Steeds maar doorgaan, voorbijgaan aan wat ik eigenlijk voelde. Tot ik in aanraking kwam met journallen, vooral met hoeveel het kan opleveren. Opschrijven wat er allemaal in mijn hoofd omging zorgde ervoor dat ik steeds meer uit mijn hoofd stapte, en naar mijn hart ging luisteren. Ik ging over naar mijn gevoel en nu kan ik zeggen dat ik in het moment ben. Dankzij journallen!

Maar hoe doe je dat journallen nou? Hoe begin je en wat schrijf je op?
Hoe zorg je ervoor dat je meer uit je hoofd gaat en meer in het moment en in je hart kunt stappen?

In de KC Club heb ik indmiddels een aantal journal sessies gehad met de deelnemers. Daar merkte ik hoeveel het journallen ook voor anderen oplevert. Door vrouwen samen te brengen, samen aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling en groei, en zelf het proces in te laten gaan, ontstaat er magie. Je kunt ervaringen met elkaar delen, elkaar helpen in de groep. Het is zo mooi als je van elkaar kunt leren. Van de ervaringen en tips die je elkaar geeft.

Dit inspireerde me om een gratis Journal Sessie aan te bieden waar jij - ook als je geen KC Club Lid bent - bij aanwezig kunt zijn! Ik leer je een aantal hele makkelijke methodes waarmee je je gedachten op papier krijgt. Je gaat aan de slag met je eigen ontwikkeling waardoor je je beter voelt.

De gratis Journal Sessie vindt plaats op dinsdag 27 september 2022, om 19:30 uur. Doe jij mee?

 

Ja, ik doe mee met de Magische Journal Sessie

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.