Hoe bevalt het fulltime bloggen?

fulltime bloggen

Op 21 september kondigde ik het jullie aan heb ik de stap gezet om fulltime te gaan bloggen. Nu, ruim 3 maanden later, geef ik jullie een update hoe dit bevalt. Ik krijg hier namelijk regelmatig vragen over. Zowel van mensen om mij heen als via de mail en in comments. Ook blog-collega’s vragen het aan me en ik vind het erg leuk om daarover te praten, ik voel me heel erg trots en dankbaar dat ik dit mag doen. Ik ging van een vast contract bij een werkgever over op volledig eigen baas zijn. Die stap zetten vond ik ontzettend spannend. Van een vaster inkomen naar een variabel inkomen. Dit gaat natuurlijk gepaard met onzekerheid, want ik weet natuurlijk niet hoe het in de toekomst gaat lopen. Toch is het een van de beste stappen die ik ooit heb gezet en vandaag deel ik met jullie waarom.

Fulltime bloggen, Hoe bevalt dat?
fulltime bloggen

Wat een opluchting was dat, ontslag nemen bij mijn werkgever en op ‘eigen’ benen staan. Volledig mijn eigen agenda bepalen en op eigen planning leven.  In het begin was dat echt wennen. Ik was zo gewend om in de weekenden bij mijn bijbaan te werken dat een vrije zaterdag als heel luxe voelde. Ik heb er daardoor veel vrije tijd en tijd met mijn gezin voor terug gekregen. Die tijd alleen al is heel veel waard voor ons.

Aan de andere kant merk ik dat, nu ik er veel meer tijd in kan stoppen, ik het ook drukker heb.
Even in de avond nog een paar dingen wijzigen of wat mails beantwoorden, even op zondag morgen nog wat dingen doen. En zo maak je ongemerkt een heleboel extra uurtjes. Toch vind ik dat helemaal niet erg omdat ik er zo van geniet. Ik kan er voor de volle 100% voor gaan en dat voelt erg goed. Ik heb nu veel meer tijd over om op uitnodigingen van events in te gaan en die te bezoeken, andere bloggers te ontmoeten en ook buiten de deur actief bezig te zijn voor Kellycaresse.nl. Dit geeft ook heel veel voldoening waardoor het werk voor mij ook veel aantrekkelijker geworden is.

Ik geniet er echt iedere dag weer van en al ben ik er 7 dagen per week mee bezig, het verveelt me eigenlijk nooit. Ik kan daarom ook zeker zeggen dat het een van de beste stappen is die ik gezet heb. Vroeger dacht ik veel na over wat ik later wilde worden als ik ‘groot’ zou zijn. De enige opleiding waar ik me echt in kon vinden was de studie die ik gedaan heb, Sociaal pedagogische hulpverlening. Het was dan ook een hele mooie, leerzame studie die me veel geleerd heeft over het leven, het werkveld, het menselijk brein en veel sociale vaardigheden. Toch heb ik er geen moment ‘spijt’ van dat ik daar geen baan in ben gaan zoeken. Het voelt voor mij nu echt alsof ik mijn droombaan aan het uitoefenen ben. Op eigen benen staan, een bedrijf runnen, administratie doen, plannen maken en nog veel meer. Het heeft me op persoonlijk en zakelijk opzicht veel gebracht.

van je hobby je baan maken blogger

Ook in de statistieken is te zien dat het het me veel heeft gebracht. Mijn bezoekersaantallen zijn flink gestegen, op social media heb ik er veel volgers bij gekregen wat ook wel laat zien dat het een goede stap geweest is. Het belangrijkste voor mij persoonlijk is dat ik er heel veel voldoening uit haal en daar ben ik jullie allemaal heel dankbaar voor. Ik besef maar al te goed dat dit zonder jullie niet haalbaar is en dat ik wat dat betreft echt geluk gehad heb. Ik wil jullie hier allemaal voor bedanken. Dankjewel! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een update hierover te lezen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments.

Mijn verhaal hoe ik fulltime blogger en vlogger werd kun je hier bekijken.:

van je blog je fulltime baan maken

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

74 reacties

 • Saskia
  28 december 2014

  Leuk dat je hierover vertelt en fijn dat je nog steeds blij bent met je keuze!
  Saskia onlangs geplaatst…Review: Dr.Hauschka Kalmerend masker & Melisse CremeMy Profile

 • Kimberley
  28 december 2014

  Wat fijn om te horen dat het fulltime bloggen zo goed bevalt :D.
  Kimberley onlangs geplaatst…Happy Challenge #5 | JUST DO IT!My Profile

 • Kaboutertuin
  28 december 2014

  Heerlijk dat je zoveel meer tijd met je gezin hebt. Niks is belangrijker dan dat!!! Echt waar.

  Gelukkig is het je niet tegengevallen☺
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Twee variaties oliebollenMy Profile

 • Dita
  28 december 2014

  Wat fijn om te horen dat deze keuze je zo goed heeft gedaan! Het lijkt me ook heerlijk om iets te doen waar je echt voor gaat!
  Dita onlangs geplaatst…New in/review: W7 In the buff – Natural nudes eye color paletteMy Profile

 • Diana Carlton
  28 december 2014

  Wat fijn om te lezen Kelly! Soms moet je in het diepe springen om te weten hoe het is. Fijn dat je nu ook echt meer quality time hebt met je gezin.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Plezier in de sneeuwMy Profile

 • Aanhetlijntje
  28 december 2014

  Je voelt dat je het met passie en liefde doet. Iedere blogpost is net weer dat tikkeltje anders als al de andere blogs. Ik hou ook van de variatie. Je doet het echt top!

 • Patricia Schmitz-Heres
  28 december 2014

  Wat dapper dat je fulltime bent gaan bloggen en wat dijn dat het je zo goed bevalt!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…I’m dreaming of…My Profile

 • Yudeska
  28 december 2014

  Wat geweldig hoe je dit beschrijft, zelf blog ik ook al fulltime maar als mama kan dat soms ook wel pittig zijn hoor, het is maar even kijken hoe je alles het beste kan inplannen. Ik vind dat jij dat super doet

 • Hanneke
  28 december 2014

  Knap dat je de stap hebt gemaakt, ik geloof absoluut dat als je ergens in gelooft het ook werkelijkheid kan worden. Alleen die stap nemen is wel heel eng. Knap!
  Hanneke onlangs geplaatst…Update; No Shopping ChallengeMy Profile

 • Tineke
  28 december 2014

  Wat leuk om te lezen, fijn dat het je zo goed bevalt!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Outfit: On the second day of christmasMy Profile

 • Evelien
  28 december 2014

  Goed om te lezen dat het goed gaat en stoer dat je die stap hebt durven nemen! Fijn ook als je daar dan voor beloond wordt.
  Evelien onlangs geplaatst…DIY | Schrijven met licht in je foto’sMy Profile

 • Martine
  28 december 2014

  Fijn dat het zo goed bevalt! Ik vind ook dat het plezier in wat je doet van je blog afspat!!
  Martine onlangs geplaatst…Easy going KerstMy Profile

 • Susanne
  28 december 2014

  Lijkt me heerlijk om eigen baas te zijn en je eigen tijd te kunnen indelen. Je hebt er hard voor gewerkt om het te kunnen bereiken dus het is je van harte gegund! Ook leuk dat je het zelf terug ziet in de bezoekersaantallen!
  Susanne onlangs geplaatst…Dinner Diary week 52My Profile

 • Nina Simplynspecial
  28 december 2014

  Knap dat je die stap hebt gezet en fijn dat je er geen spijt van hebt 🙂 Als je werk niet als werk voelt, heb je een droombaan denk ik!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Plog #2 Tweede kerstdag & ‘the day after’My Profile

 • simone
  28 december 2014

  Wauw , geweldig fijn!
  simone onlangs geplaatst…Plog: Tripje Antwerpen dag 2 & 3My Profile

 • Beautydagboek
  28 december 2014

  Goed dat je er nog steeds heel erg blij mee bent! En als dat niet zo was, dan kun je ook heel makkelijk weer terug :). Fijn dat het goed gaat en dat het echt je droombaan is!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Wat ik deed toen ik niet aan het bloggen wasMy Profile

 • Anita
  28 december 2014

  Wat fijn dat het je zo goed bevalt en het je veel brengt. De knoop doorhakken is vaak moeilijk maar moet je zien wat he ervoor terug krijgt. Enjoy!
  Anita onlangs geplaatst…Joy in my mind #5My Profile

 • angelique
  28 december 2014

  Wat fijn om te lezen! Ik vind het super leuk om langs te glippen op je site en ik moet zeggen dat ik vind dat je kwalitatief ook zeker voor uit bent gegaan. ga zo door meis!
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | GeluksmomentenMy Profile

 • monique
  28 december 2014

  Wat onwijs fijn, dat het je zoveel goeds heeft gebracht! Je enthousiasme en plezier is zeker terug te vinden in je artikelen!
  monique onlangs geplaatst…2014 Favorieten; Films.My Profile

 • José @ ENJOY! The Good Life
  28 december 2014

  Leuk om te lezen dat zo’n ‘enge’ stap je zoveel heeft gebracht. Ik volg je nog niet zo lang maar lees je berichten met een glimlach 🙂 Succes!
  José @ ENJOY! The Good Life onlangs geplaatst…DIY #kaarsvet figuurtjesMy Profile

 • Anouk
  28 december 2014

  Zo gaaf dat je hiervan echt je werk hebt kunnen maken! Ik denk dat je het zeker kan beschrijven als een droombaan. Fijn dat het zo goed voelt en dat je er heerlijk van geniet. Ik blijf je ook zeker volgen
  Anouk onlangs geplaatst…Mijn kerstlook 2014My Profile

 • Bente
  28 december 2014

  Ik ben echt super blij voor je dat het zo goed heeft uit gepakt! Erg leuk om zo’n update te lezen! 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Final countdown: nog 4 dagen te gaan!My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  28 december 2014

  Heel leuk om te lezen dat het je zo bevalt! Ik zou het ook fantastisch vinden om op een dag (eventueel halftijds) te kunnen leven van het bloggen, maar voor mij staat die droom helaas nog heel ver weg… Ik vraag me vaak af hoe het zit met het inkomen van fulltime bloggers, helaas lijkt dat nog een beetje taboe en wordt daar nergens echt over geschreven. Als jij dat wel zou zien zitten zou ik het heel interessant vinden om daar eens een artikel over te lezen.
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Sneak Peek: New Years Eve outfitMy Profile

 • Jennifer
  28 december 2014

  Ik vind het nog steeds gaaf dat je deze stap hebt gezet! Ik zou het zelf nu niet aandurven nu ik nog geen diploma op zak heb – wat ook de reden is dat ik er natuurlijk niet elke dag mee bezig kan zijn. Dat is wel jammer, want als schrijven je grote passie is dan is het natuurlijk super gaaf als je er je baan van kunt maken. Maar toch zie ik geen toekomst voor me als fulltime blogger. Ik zou alleen wel kijken of ik iets kan beginnen in de richting van tekstschrijven o.i.d. en anders het onderzoek in met mijn diploma. Maar dat is van latere zorg. Voor nu vind ik het fijn om te lezen dat het voor jou hartstikke goed heeft uitgepakt, geeft anderen ook weer een beetje vertrouwen. 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Plog 26/12 – Tweede KerstdagMy Profile

 • Marion
  28 december 2014

  Superfijn dat het zo goed bevalt, meis! Het is niet niks zo’n stap. Ontslag nemen. In deze best moeilijke tijden wat werkgelegenheid! Ik ben echt trots op je dat je het gedaan hebt. Ik heb het je al eerder gezegd: Je bent ook zo enorm gegroeid! Ben oprecht blij voor je!
  Marion onlangs geplaatst…Kerstplog: Deel 2My Profile

 • Lifesabout
  28 december 2014

  Knap van je dat je de beslissing toen hebt genomen. Het is en blijft onzeker wat je zelf aangeeft. Maar als je ergens in gelooft moet je het ook doen! En het is een druk bestaan, maar ik weet zeker dat dat het allemaal waard is!Blijf ervan genieten, dan komt het goed!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Julia Challenge. Gehaktovenschotel met bloemkool.My Profile

 • Eline
  28 december 2014

  Fijn dat het zo goed bevalt Kelly 🙂 Omdat mijn website een onderdeel is van mijn bedrijf ben ik er ook veel mee bezig, maar niet zo veel als jij!
  Eline onlangs geplaatst…Kleine overwinningenMy Profile

 • Eveline
  28 december 2014

  Wat fijn dat het zo goed bevalt! Het is ook echt van je hobby je werk maken en er is niets beters dan dat! Ooit hoop ik dat ook nog eens te doen. En dan misschien niet in de vorm van bloggen, maar gewoon doen wat je ontzettend leuk vindt, dat is gewoon geweldig!
  Eveline onlangs geplaatst…Mijn afvalavontuurMy Profile

 • Maaike
  28 december 2014

  Wauw, wat super om te lezen! Wat ontzettend leuk dat je er zo blij mee bent! 🙂
  Maaike onlangs geplaatst…Review: Essence All About Nude Eyeshadow 01 NudeMy Profile

 • Tamara
  28 december 2014

  Zo knap! Ooit hoop ik ook die stap te zetten. Respect en zo super leuk hoe je het doet! Xx

 • Annemijn
  28 december 2014

  Wat goed dat dit zo bevalt Kelly! Ik doe op dit moment de opleiding SPH. Maar als ik dit zo lees droom ik er toch ook wel van om van mijn blog ooit te kunnen leven en in jouw voetsporen te treden!
  Annemijn onlangs geplaatst…10x Wat kan ik doen als het sneeuwt?My Profile

 • Eline
  28 december 2014

  Stoer dat je die keuze hebt gemaakt, en ook fijn om te horen dat het de juiste is! Lijkt me een droom 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Miss Dior | Blooming BouquetMy Profile

 • Xaviera
  28 december 2014

  Wat mooi om te lezen dat het fulltime bloggen zo goed bevalt! Het is knap dat je die stap hebt durven nemen. Fijn om te lezen dat je het gevoel hebt dat je nu je droombaan aan het uitoefenen bent en dat je meer tijd voor je gezin hebt!
  Xaviera onlangs geplaatst…Heb je dit al gelezen?My Profile

 • Eilish
  28 december 2014

  Wat fijn dat het zo goed bevalt! Ik vind het echt heel knap van je, dat je die stap hebt durven nemen! Ga vooral zo door!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Kerst 2014 | Extreme plogMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  28 december 2014

  Wow is het alweer drie maanden verder? Wat goed en fijn dat je er geen spijt van hebt. Dit merkte ik trouwens ook al aan al je artikelen en vlogs, ik zie dat je het met liefde doet.

  Op naar 2015 en een jaar fulltime bloggen!
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Foodfact: Eet jij brood met mensenhaar erin verwerkt?My Profile

 • overthuis
  28 december 2014

  Fijn dat het zo goed gaat en dat je er geen spijt van hebt! Het is toch een spannende stap!
  overthuis onlangs geplaatst…Kerstpakket van Happily healthyMy Profile

 • beautifulday4makeup
  28 december 2014

  Ik ben heel blij dat het je zo goed bevalt. Het is soms ook een kwestie van durven he?
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Unboxing Deautybox December 2014My Profile

 • Eva
  28 december 2014

  Leuk om te lezen dat het zo goed. Heerlijk je dromen achterna gaan. Xx

 • Lauriëtte
  28 december 2014

  Zeker leuk om hier een update over te lezen! Lijkt me een heerlijke baan! Maar ook wel een beetje gevaarlijk inderdaad, omdat je toch ongemerkt meer gaat werken, zolang je daar maar goed op blijft letten! 🙂 Fijne zondag Kelly!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Kerst Diary; Wat ik gedaan heb met kerst!My Profile

 • Deisy
  28 december 2014

  Mooi om te lezen dat die stap (naar ZZP’er) zo goed voor je uit heeft gepakt 🙂 En een ontzettende prachtige quote waar ik volledig achter sta, dat bewijs jij dan ook maar weer eena 😉
  Deisy onlangs geplaatst…Leer waarderen: uitslag van de challengeMy Profile

 • Esther Marieke
  28 december 2014

  Die quote is echt mijn motto haha. Stiekem was ik natuurlijk wel benieuwd hoe het fulltime bloggen gaat! Wat fijn om te lezen dat je er zo van geniet.. Goed dat je de stap hebt genomen en ik hoop dat je er nog heeeel lang mee door kunt gaan!
  Esther Marieke onlangs geplaatst…Inspiratie | Reisfoto’s & quotesMy Profile

 • Anneleen
  28 december 2014

  Wat leuk dat het fulltime bloggen je zo goed bevalt! Ik merk dat je al erg bent gegroeid in het bloggen, vloggen, schrijven, … en dit is heel leuk om te merken! Je bent goed bezig lieve Kelly, doe zo verder meid! En neem op tijd je rust hé…
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

 • stien
  28 december 2014

  Superleuk om dit te lezen! Wat fijn dat je je hier zo gelukkig bij voelt want wat is het toch een mooie en creatieve job! Dit zou ik later ook nog overwegen om te doen omdat ik heel graag blog, graag een eigen bedrijf zou hebben om op eigen benen te kunnen staan en nogel creatief bezig ben 🙂 dus dit was echt een heel grote inspiratiebron voor mij, dankjewel!

 • Fabulicious Home Life
  28 december 2014

  Wat fijn om te lezen! Hoop dat ik ook ooit die stap durf te nemen!
  Fabulicious Home Life onlangs geplaatst…Haul: Primark December 2014My Profile

 • Maai
  28 december 2014

  Leuk Kelly, en super knap ook. Ik denk dat elke blogger wel begrijpt dat je dit niet zo aar even bereikt. Liefs
  Maai onlangs geplaatst…ZwangerschapsshootMy Profile

 • Marisca Kenter
  28 december 2014

  Wat goed zeg! Leuk om te lezen dat het zo goed gaat en hoe het je bevalt.

 • Anita te Gussinklo
  28 december 2014

  Leuk om te lezen Kelly, weet wel zeker dat dit een goede stap is geweest.
  Je groeit echt met je blog en je straalt hier ook nog eens bij.
  En 2015 word natuurlijk helemaal top, dan ben jij de bruid.
  Ik hoop nog lang van je artikelen en vlogs te mogen genieten.

 • Nadia
  28 december 2014

  Wat fijn om te lezen dat het je zoveel goeds brengt!
  Nadia onlangs geplaatst…Philosophy – Purity made simple cleanserMy Profile

 • Simone
  28 december 2014

  Erg leuk om te lezen hoe je dit nu bevalt. Ben benieuwd hoe je er over 3 maanden (dus in totaal een half jaar) er op terug kijkt. Dan heb je nog meer ervaring. Fijn dat het je zo goed bevalt!
  Simone onlangs geplaatst…De blog top 3 – TAGMy Profile

 • Kelly
  28 december 2014

  Wat fijn dat het zo goed gaat!
  Kelly onlangs geplaatst…Smashbox On The Rocks Eyeshadow Palette.My Profile

 • Ninja moeder
  28 december 2014

  Leuk om te lezen Caressa! Je enthousiasme straalt ook écht op je blog door! Gaaf 🙂

 • Ninja moeder
  28 december 2014

  Ik bedoel natuurlijk Kelly, hahaha sorry!
  Ninja moeder onlangs geplaatst…Terug- en vooruitblik: best gelezen blogs!  My Profile

 • Laura
  28 december 2014

  Ik vind het heel dapper, zeker omdat je er een vast contract voor hebt opgegeven. Tof dat het zo goed bevalt! Ik ben benieuwd naar meer updates hierover en blijf je blog zeker volgen!
  Laura onlangs geplaatst…Mijn favorieten van 2014!My Profile

 • Kirsty
  28 december 2014

  Wat fijn om te lezen dat het fulltime bloggen je zo goed bevalt! Voor mij zou het ook echt een droombaan zijn dus ik vind het heel inspirerend dat jij het gewoon doet!

 • Kelly
  28 december 2014

  Wat super om te horen dat het fulltime bloggen je zo goed bevalt! Ik hoop je snel eens te ontmoeten in 2015, je lijkt mij zo’n lieve, leuke meid!
  Kelly onlangs geplaatst…Method Allesreiniger & HandzeepMy Profile

 • samantha
  28 december 2014

  Leuk je veraan te lezen. En super dat het allemaal zo goed uitpakt. Top top top! X

 • Sarah
  28 december 2014

  Ik herken dat gevoel heel goed van het genieten van bloggen. Helemaal super kelly keep it up ♡
  Sarah onlangs geplaatst…Frisse KoolsaladeMy Profile

 • Elseniek
  28 december 2014

  Wauw super mooi om te lezen dat dit zo’n goede keus voor je is geweest!! Je doet het ook heel leuk! Veel plezier nog en doe vooral waar je gelukkig van wordt!!
  Elseniek onlangs geplaatst…living inspiration: kitchensMy Profile

 • Kimberley
  28 december 2014

  Wat super om te lezen dat het zo goed gaat!
  Kimberley onlangs geplaatst…Tags: De ‘Blog Top Drie’ tagMy Profile

 • Eva
  28 december 2014

  Heerlijk dat je voor je droom bent gegaan Kelly! Top voorbeeld. En echt oprecht blij dat je meer geniet. Ik lees met veel plezier jou blog en zie jou ook als één van mijn voorbeelden!

  Liefs!
  Eva
  Eva onlangs geplaatst…Gave fotoshoot bij Karima Maruan!My Profile

 • Sarah @ Sarah's Kitchen
  28 december 2014

  Wauw! Het lijkt me geweldig om als fulltime blogger te kunnen werken! Super om te lezen dat je zo goed bevalt 🙂 What a dream come true!
  Sarah @ Sarah’s Kitchen onlangs geplaatst…Homemade ChocolatesMy Profile

 • Maike
  28 december 2014

  Wat tof dat je er je werkt van hebt kunnen maken en dat je er zoveel plezier in hebt!
  Maike onlangs geplaatst…Baby Douglas First ChristmasMy Profile

 • Sofie
  28 december 2014

  Goed om te lezen! Mijn vriend en ik werken ook al jaren voor onszelf en hij werkt ook fulltime aan een nieuwssite. Afgelopen Kerst snapte mijn schoonfamilie niet goed waarom we dat toch zo leuk vinden om in onzekerheid te leven en elke dag te moeten werken. Maar net wat jij zegt: je haalt er zoveel energie uit! Ik zie nooit op tegen een ‘maandag’, ik ben altijd blij dat ik weer wat meer tijd heb om te werken 🙂
  Sofie onlangs geplaatst…DIY (met peuter): SneeuwpopMy Profile

 • Marky (My Pink Boudoir)
  28 december 2014

  Heel leuk en interessant om te lezen! Zo inspirerend om dezelfde stap te zetten! Zou ik ook geweldig vinden! Veel succes verder en een gelukkig nieuw jaar gewenst!

  X, Marky
  http://www.mypinkboudoir.eu

 • Michelle
  29 december 2014

  Wat moet het inderdaad heerlijk voelen om er zo veel voldoening uit te halen. Dat is waar ik nog wel eens moeite mee heb, omdat bij mij de meeste tijd op gaat aan mijn studie. En nee, daar haal ik nauwelijks voldoening uit. Helaas! Uit bloggen wel, maar door mijn studie kan ik daar niet zo veel tijd aan besteden als ik zou willen. Gelukkig ga ik binnenkort beginnen aan mijn onderzoek en dat is toch wel even andere koek dan verplichte practica waar van alles moet onder tijdsdruk. Ik ben wel een beetje klaar met dat laatste!
  Dus: goed bezig en ondanks dat onze leventjes zo verschillen, inspireert mij dit toch ook weer een beetje :).
  Michelle onlangs geplaatst…10x leuke dingen: Serious Request editieMy Profile

 • World Around
  29 december 2014

  Wow vet! Ik hoop dat ik dat ook nog ooit voor elkaar krijg! Heb je nog tips? :p
  World Around onlangs geplaatst…Sneeuw in BrabantMy Profile

 • Julie Hapjesprincess
  29 december 2014

  zoooo super!!!! Is ook mijn droom. Mag ik vragen waar je dan zoal je inkomsten uit haalt? Ik zie op dit moment totaal niet in hoe ik m’n blog iets commercieler zou kunnen maken.
  Julie Hapjesprincess onlangs geplaatst…Paddestoelenragout met gepocheerd ei van OttolenghiMy Profile

 • Carien
  29 december 2014

  Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de keuze die je gemaakt hebt! Het is toch altijd spannnend! Heb je nog tips over hoe jij zo ver bent gekomen? Ik ben benieuwd 🙂
  Carien onlangs geplaatst…Outfit of the dayMy Profile

 • barbara
  29 december 2014

  Ik wil niet voor mijn beurt spreken, ben zelf geen fulltime blogger namelijk, maar denk niet dat iedere fulltime blogger er ook een fulltime salaris mee verdient, als je dat bedoelt? De hele grote bloggers zullen er vast lekker mee verdienen, maar dat is – denk ik – slechts voor een relatief klein clubje zo.
  barbara onlangs geplaatst…Een nieuwe naam!My Profile

 • barbara
  29 december 2014

  Fijn dat je keus zo goed is bevallen!
  barbara onlangs geplaatst…Een nieuwe naam!My Profile

 • Marieke
  29 december 2014

  Fijn om te lezen dat je er nog steeds zo blij mee bent. Ik vind het echt heel erg knap van je!
  Marieke onlangs geplaatst…Wat gebeurde er op mijn blog dit jaar?My Profile

 • Nathalie
  30 december 2014

  Dat wil ik ook al lang graag weten, hoe dit mogelijk is (financieel dan). Ik heb nu vakantie en ben elke dag bezig met bloggen, wat ik superleuk vind. Maar denk niet dat ik er van zou kunnen leven. Nog niet. Moet ook niet hoor want in eerste instantie schrijf ik persoonlijke dingen en hou ik gewoon van schrijven. Maar ik zou er toch ook meer over willen lezen. Maar misschien gaat dat iets te ver en is dat privé…
  Nathalie onlangs geplaatst…Tuesday’s TAG • de gelukstagMy Profile

 • Omagazijn
  31 december 2014

  Stoer hoor dat je de stap uiteindelijk hebt gezet! En heel fijn dat het zo goed bevalt! Ik wens je een super 2015 waarin nog meer van je dromen mogen uitkomen.
  Omagazijn onlangs geplaatst…Goede voornemens voor opa en oma (die zeker gaan ‘mislukken’)My Profile

 • Frederika
  3 januari 2015

  Weekje weg geweest dus even al je artikelen en filmpjes terug lezen : -)
  Leuk om je update te lezen. Eigen dagen zelf inplannen is fijn en super leuk. Ik weet ook dat dat hard werken is. Ik wens je veel succes met alles en dat alles mag lukken zoals je het bedenkt. Liefs Frederika

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.