Doe nu Gratis mee aan de KC Opruimchallenge!

Nu we als Nederland massaal in lockdown gezet zijn door het Corona virus en dat vrijwel iedereen die geen vitaal beroep heeft thuis komt te zitten, scholen en instanties zijn gesloten zijn we de komende weken aan huis gekluisterd om ons land te redden en de uitbraak van virus te verkleinen. Kijk daarom nu waar je wat extra kan helpen, bel wat vaker opa en oma op, breng eventueel een boodschap bij hun deur of kijk hoe je lokale ondernemers kunt helpen door iets bij ze te kopen. Dit is ook een tijd om dingen op te pakken die je daarvoor zo lang uitstelde. En daarom maak ik mijn KC Opruimchallenge gratis beschikbaar om samen met je kinderen op te pakken. Doe jij mee?

Herken je dat?
Dat je voor je kledingkast staat die bomvol zit, maar je hebt niets leuks meer om aan te doen. Dat je bepaalde kledingstukken kwijt bent. Dat je je steeds weer stad aan de rommel lade in die ene kast. Die papieren die je niet meer terug kunt vinden. Dat je sommige spullen steeds weer opnieuw koopt omdat je denkt dat je het niet meer hebt, en dan thuis komt van de winkel en het nog op voorraad hebt? Herken je het dat je slingert over de troepjes van je partner, of dat je partner steeds maar weer moet benoemen dat je je spullen op een vaste plek moet bewaren zodat je ze niet steeds kwijt raakt?  Maar je stelde steeds weer uit om dit klusje op te pakken.

Herken je het dat
je onrustig wordt in je hoofd wanneer je huis er rommelig uit ziet. Dat juist nu je veel thuis bent, je toe bent aan rust en overzicht. Herken je dat je huis er op het oog best netjes uit ziet, tot je die kasten open maakt en schrikt van de hoeveelheid rommeltjes? Zou je eigenlijk willen ontspullen om zo met een schone lei te beginnen? Hebben je kinderen veel te veel speelgoed maar vragen ze continue om nieuw speelgoed? Zouden ook zij deze tijd het beste kunnen benutten om samen met jou te gaan opruimen ?

Tijd voor verandering en daarom ben ik enorm blij dat Karlijn de Jonge vorig jaar op mijn pad kwam. Ik noem haar ook wel de Marie Kondo van Nederland. Voor wie Marie Kondo niet kent, dit is een Japanse opruim guru die allerlei bestselling boeken heeft uitgegeven met de KonMari methode. Een methode waarin je een keer flink je huis gaat opruimen, en er daarna voorgoed klaar mee bent omdat bijhouden simpel wordt. Deze methode zorgt echt voor #InterieurGoals en daarom besloot ik Karlijn in handen te nemen om samen deze challenge te organiseren!

Wat houdt de KC Opruimchallenge in? 

We gaan samen aan de slag om ons huis van top tot teen op te ruimen zodat over een maand jouw huis spik en span is. Oude rommel gaat weg, we gaan dus ontspullen en de spullen waar we blij van worden gaan we een eigen plekje geven op een prachtige manier, #interieurgoals dus!

Nu zie je er nog als een berg tegenop, maar we gaan dit stap voor stap doen op een hele makkelijke en leuke manier waardoor ook jij dit kunt. Want als ik het kan, dan kan jij het zeker!

En als je net als ik toe bent aan opnieuw op te ruimen omdat het er weer even was in geschoten, is dit het moment om mee te doen en dit weer op te pakken!

Een uitgebreid e-book als handboek voor jouw opgeruimde droominterieur!

Als je je aanmeldt krijg je het e-book in je mailbox met alle tips en tricks en informatie hoe je op een eenvoudige manier je huis helemaal op kunt ruimen volgens de Konmari methode. Een methode die, zodra je die onder de knie hebt, ervoor zorgt dat je daarna nooit meer zo’n grote opruimsessie hoeft te houden want al je spullen krijgen een vaste plek en dit volhouden wordt een eitje!

Wat vind je in het e-book?

 • De KonMari methode uitgelegd op een manier zodat jij en ik hem snappen.
 • Tips en tricks (van mij en expert Karlijn de Jonge (Marie Kondo Consulent) om aan de slag te kunnen met opruimen in je eigen huis.
 • Handige checklist zodat je geen enkel hoekje of kast in je huis vergeet 😉
 • Vouwinstructie bijlage zodat je leert hoe je kleding op een makkelijke manier heel netjes kunt vouwen (zonder dat het saai is!)
 • Je leest hoe ik van complete opruimchaos naar mijn opgeruimde droominterieur ging.

Elke 3 dagen een exclusieve video les in je mailbox

Deelnemers krijgen elke 3 dagen een nieuwe video in hun mailbox met een les zodat je in fases aan de slag gaat met opruimen, zo wordt het behapbaar en heel leuk! De video geeft je enorm veel praktische info en met behulp van het e-book wordt het aan de slag gaan in je eigen huis makkelijk en leuk. De KonMari methode van Marie Kondo wordt als het ware op die manier behapbaar.

Facebook community 

Ook word je lid van de Facebook community waarin je met gelijkgestemden je ervaringen kunt uitwisselen, voor- en na foto’s kunt delen, elkaar tips en tricks kunt delen.

Aanmelden is deze editie gratis omdat ik zoveel mogelijk vrouwen en moeders hiermee wil bereiken! Wat krijg je als je je gratis aanmeldt?

 • Het uitgebreide E-book.
 • Een video cursus bestaande uit 4 lessen in je mailbox van mij en Karlijn hoe jij je huis stap voor stap helemaal opgeruimd volgens de KonMari methode.
 • Lidmaatschap op de exclusieve Facebook community.

Meld je hieronder aan. Het enige wat je hoeft te doen is je mail adres invullen. Wel zou ik het enorm tof vinden als je als dank voor het gratis mee mogen doen aan deze KC Opruimchallenge, je deelname deelt op Instagram waarin je mij tagt @Kellycaresse en de hashtag #GratisKCopruimchallenge gebruikt. Zo kunnen we nog meer vrouwen enthousiast maken om mee te doen. Dit kan bijvoorbeeld met deze afbeeldingen:

Ga jij samen met mij meedoen en de uitdaging aan?! 

Ja, ik doe mee met de
KC Opruimchallenge

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.