Diary donderdag : Zomergevoel, Efteling en stappen vooruit

diartgd76

Afgelopen week was een leuke week! Het was natuurlijk heerlijk weer en er stonden allerlei leuke afspraken op de planning. Zo had ik een meeting in Amsterdam, had ik afgesproken met Betty, hadden we een barbecue met vrienden, ging ik met Lana en een vriendin naar de Efteling en genoten we van het lekkere weer. Ook hebben we al een potentiële trouwlocatie bezocht!  Ik had afgelopen week echt een soort van vakantiegevoel terwijl ik ook weer twee dagen per week aan het werk ben bij mijn horeca baan. De diary opstellen doe ik altijd op woensdag en daar houd ik dan altijd mijn agenda bij de hand om de week weer terug te halen. Het is voor mij een fijne reminder om de diary in elkaar te zetten want anders gaat de tijd denk ik te snel en vlieg ik door de momenten heen. Tijd om even stil te staan bij afgelopen week. Kijken jullie mee?

Donderdag had ik een meeting in Amsterdam bij Social1influencers met Bibian en Manon, Monique en Sunseeree. De vlog hiervan hebben jullie dinsdag kunnen zien. Het was een hele gezellige dag vol interessante nieuwe dingen.

Vrijdag was echt een hele warme dag, ik droeg dan ook dit shortje (van Comegetfashion). Heerlijk om met dit weer met bijna blote benen rond te lopen. Een lange broek daar moet ik echt niet aan denken dan.

Ik en lieve Betty!

Zaterdag moest ik werken en in het restaurantje waar ik werk is helaas geen airconditioning. Wel verkopen we er onder andere softijs en dan is het soms zware noodzaak om in je pauze zo’n ijsje te nemen (diepe zucht haha). Ik deed er lekker veel slagroom en discospikkels en chocolade op. Als je jezelf niet kietelt dan..

Zaterdagavond hadden we vrienden uitgenodigd voor een heerlijke barbecue. In onze tuin genoten we van het heerlijke weer, lekkere eten en de gezelligheid. Ik sprak af met Thirza (mijn getuige op de bruiloft) en lieve Kim en hun mannen. Onze mannen hielden zich (heel cliché) bezig met het bakken van het vlees en wij met de overige zaken. Het was een heerlijke zomeravond!

Met een schaaltje vers fruit als dessert mmm!

Zondagochtend meldde ik me al weer bij de sportschool voor een uurtje Xco. Wat voelde dat goed zeg! Er is gelukkig airco bij de sportschool waar ik lid ben dus dat kwam goed uit. Dan is het geen straf om je warme bed uit te moeten haha

En lieve Yannick had voor ons een zwembad(je) voor in de tuin gekocht! Vergeleken met onze tuin is dit bad toch echt wel een Pool te noemen haha! Heerlijk om met Lana in te spelen, af te koelen en te relaxen. Hier zijn we echt heel erg blij mee!

Dit is de outfit die ons meisje zondag droeg, hoe lief!

Zondag gingen we lekker barbecuen bij mijn schoonouders. Als toetje aten we verse ananas in het gras, op een kleedje als een echte picknick. Lana snoepte ook en at de ananas zelf op met haar handjes, ze zat zo te genieten!

Maandagmiddag besloot ik spontaan om naar de Efteling te gaan met Lana en een vriendinnetje. Ik woon in de buurt en heb een abonnement dus zo gek is het niet. Lana ging voor het eerst mee in een attractie en dit was de Fata Morgana. Ik deed haar in de draagdoek zodat ze geborgen bij me zat en ze genoot heel ontspannen van de attractie. Ze zat haar ogen uit te kijken naar de krokodillen, gekke geluiden en de donkere tunnels waar je doorheen vaart.

Ik had ook de kinderwagen meegenomen en we wandelden heerlijk rond. Wat een mooi park is het toch he!

En met Lana in de draaimolen! Ze vond het heel interessant. Ik heb deze gezellige dag gevlogt en die video komt binnenkort online.

Dinsdag was een dagje rust voor ons om bij te komen van de wat drukkere dagen daarvoor. Hier zie je Lana heerlijk spelen op het kleed. Het liefst speelt ze met bakjes/mandjes/doosjes met spulletjes erin die ze er zelf uit kan halen en weer in kan stoppen. Echt vermaak om naar te kijken!

Ik had wat spulletjes besteld bij Modemusthaves. Waaronder deze Kimono waar ik heel erg blij mee ben. Ook bestelde ik er een jurk maar die heb ik weer terug gestuurd omdat hij mij te ruim zat helaas.

Ook doe ik mee met de #showmeyourpump actie van het Diabetes fonds om wereldwijd meer bekendheid over diabetes te generen en het taboe over het laten zien van je insuline pomp te doorbrengen. Op deze foto zie je mijn draadloze insuline pomp. Dit is echt mijn lifesaver om mijn bloedsuikers op peil te houden en mij de dag door te laten komen. Als jullie het interessant vinden om hier een apart artikel/filmpje over te zien dan hoor ik het graag.

Wauw mijn dag kon gisteren niet meer stuk nadat ik ontdekt had dat ik de 5.000 Youtube abonnees behaalt heb! Omdat te vieren mocht ik van mezelf deze nieuwe HD camera bestellen voor nog betere filmpjes en vlogs. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het abonneren op mijn youtube kanaal en dat jullie zou trouw zijn en geabonneerd blijven. Jullie zijn de beste en door jullie heb ik de mooiste baan die ik me maar kan wensen!

Dit was de diary voor deze week. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mee te kijken met wat ik zoal heb uitgespookt afgelopen week. Ik heb allerlei leuke plannetjes en video’s voor jullie in petto. Hoe is jullie week geweest? Hebben jullie ook kunnen genieten van het mooie weer?. Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram ofFacebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

49 reacties

 • Frederika
  24 juli 2014

  Wauw super mooie filmcamera! Ik hoop dat je er veel plezier van hebt!

 • Angela
  24 juli 2014

  Wat een heerlijke week met leuke dingen. Lekker dat warme weer! En gefeliciteerd nog een keer met je 5000 abonnees!
  Angela onlangs geplaatst…Mijn zwangerschaps-essentialsMy Profile

 • Jess
  24 juli 2014

  Wat goed dat je insulinepomp laat zien. En trots op jou dat je aan de slag bent bij je horecabaan. Bikkel!
  Jess onlangs geplaatst…Thumbs up voor de soepjes van KromkommerMy Profile

 • Koalabeautymama
  24 juli 2014

  Heerlijke zomerse foto’s. Ben benieuwd hoe je je nieuwe camera vind werken. Hij ziet er mooi uit!
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…week 31 van mijn zwangerschapMy Profile

 • Manon
  24 juli 2014

  Leuke foto’s, lekker veel ook 🙂 Je kimono is erg leuk!
  Manon onlangs geplaatst…Hardlooproutes plannenMy Profile

 • Anne Solveig
  24 juli 2014

  Wat een leuke foto’s! Die kimono is tof en je nieuwe cameraaaa! Ben benieuwd naar de kwaliteit 🙂
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Besteld op Ebay!My Profile

 • Ilse
  24 juli 2014

  Lana haar eerste keer Efteling: wat leuk!
  Leuke foto’s!
  Ilse onlangs geplaatst…Waarom, wanneer en voor wie de zomer niet leuk isMy Profile

 • Dagmar
  24 juli 2014

  Waauw wat een fijne week lief! Zo fijn dat je het werken weer kunt oppakken en geweldige vlog bij social1influencers! Gefeliciteerd met je abonnees wow wat zijn het er veel! Dat is gewoon… 5 keer zoveel mensen als op mijn hele middelbare school en als je je dan bedenkt dat zij allemaal lid zijn, wauw 😀 Echt geweldig lief zo trots!
  Dagmar onlangs geplaatst…IN THE BLOGLIGHTS – ByDagmarValerie.nl in de media + aankondigingMy Profile

 • Yudeska
  24 juli 2014

  Super gefeliciteerd met je abonnees, helemaal verdiend ben benieuwd naar je vlog. Ziet er super lief uit op de foto’s. Jij met lana 🙂
  Yudeska onlangs geplaatst…Milestone Pregnancy CardsMy Profile

 • Dita
  24 juli 2014

  Wat een leuke week! Gezellige fijne foto’s 🙂 ik heb ook heerlijk genoten van bet weer
  Dita onlangs geplaatst…Verhuizen #2My Profile

 • Martina
  24 juli 2014

  Wat een mooi zwembad, heerlijk!
  Martina onlangs geplaatst…23 Juli 2014 – Niks te zeggenMy Profile

 • Vanessa
  24 juli 2014

  Gefeliciteerd met je abonnees. Mooie camera heb je gekocht, die heb je zeker verdiend! Wat leuk dat je met Lana naar de Efteling bent geweest en dat zwembad in de tuin lijkt me heerlijk!
  Vanessa onlangs geplaatst…Let’s talk: Wel of geen make-up op een warme zomerdag?My Profile

 • Ilse
  24 juli 2014

  Wow, jouw abbonnees zijn echt súper hard gegaan na de vlog van je huwelijk bij Mascha. Gefeliciteerd!! Leuke diary weer.

 • Eva | Realitijd
  24 juli 2014

  Wat een leuke dagen had je! Ik kan echt niet meer naar de Efteling door stomme herinneringen, maar het lijkt me erg leuk voor de kleine 🙂 En ik heb dan wel niets me diabetes, ik zou er graag wel een artikel over lezen!
  Eva | Realitijd onlangs geplaatst…Inspiratie van de dag: Missglamorazzi praat over onzekerhedenMy Profile

 • Miranda
  24 juli 2014

  Leuke foto’s! Wat een heerlijk weer he! Lekker genieten vind ik dat.
  Ik vind je kimono heel erg mooi! Staat je goed:)
  Miranda onlangs geplaatst…Voor jou getest: nagelstickers van Essie en OPIMy Profile

 • Marion
  24 juli 2014

  Wat leuk met Lana naar de Efteling. Bijzonder moment weer zo’n eerste keer. Die kimono vind ik echt heel erg mooi!
  Marion onlangs geplaatst…Try ~ Colbie CaillatMy Profile

 • Bibian
  24 juli 2014

  Ziet er gezellig uit, en die stokbroden yummie! Oehh dezelfde camera als ons, ben benieuwd wat je er van vind. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Zwanger in de ZomerMy Profile

 • Betty
  24 juli 2014

  Wat een superleuk weekoverzicht! Ik krijg er inderdaad ook helemaal een vakantiegevoel van! 🙂

  En wauw Kel! 5000 abonnees! Woohoo! Gefeliciteerd!
  Betty onlangs geplaatst…De zwangerschapsshoot!My Profile

 • Dianne Overbeeke
  24 juli 2014

  Wat een leuke foto’s! Wat leuk dat je een abonnement hebt van de efteling! Ik vind de efteling altijd zo leuk en ik kan er van blijven genieten! Leuk dat de kleine meid haar ogen uit keek!
  Dianne Overbeeke onlangs geplaatst…De hype van dit moment – LoomenMy Profile

 • Isabel
  24 juli 2014

  Misschien iets om te veranderen , er staat in plaats van shortje schortje 😉

  Superleuke week heb je gehad

 • Cindy
  24 juli 2014

  Wat een prachtige camera heb je gekocht, wauw. De Efteling blijft leuk, ik heb geen abonnement, maar omdat ik ook vlakbij woon zou ik dat ook wel doen als ik een kindje zou hebben. Prachtige kimono trouwens ook en gefeliciteerd met je volgers.
  Cindy onlangs geplaatst…New in: Vogue zonnebrilMy Profile

 • Janneke | Beautyroad
  24 juli 2014

  Gefeliciteerd! Mooie camera! 🙂
  Janneke | Beautyroad onlangs geplaatst…NOTD: green confettiMy Profile

 • Yvonne
  24 juli 2014

  Dat ziet er uit als een gezellige week! Ik ben wel benieuwd naar een apart artikel over je insulinepomp.

 • Deborah
  24 juli 2014

  Wat een leuke foto’s! Ik vind je shirt in de eerste foto erg mooi. En wat is Lana een schatje! Volgens mij heeft ze haar ogen uitgekeken in de Efteling, en ik neem het haar niet kwalijk!
  Deborah onlangs geplaatst…Discontinued: Catrice mono-oogschaduws “710 Lilac del Rey” en “730 Too Good to be Blue”My Profile

 • Jorien
  24 juli 2014

  Wat een heerlijke diary! Ik ben benieuwd naar de efteling vlog, en verder gefeliciteerd met je 5000 youtube abonnees! <3 (Ik heb nog een lange weg te gaan haha)
  Jorien onlangs geplaatst…Filmpje: De Vakantie Tag!My Profile

 • Thirza
  24 juli 2014

  Gefeliciteerd mop met je 5000 Youtube abonnees! Super!

 • Sandra
  24 juli 2014

  Leuke diary! Ik wil graag meer weten over je insulinepomp en hoe het is om als jonge moeder diabetes te hebben!
  Sandra onlangs geplaatst…BoekentagMy Profile

 • Raounak
  24 juli 2014

  Wauw, gefeliciteerd met je abonnees!! Leuke week had jee!!
  Raounak onlangs geplaatst…We want moreMy Profile

 • Rosanne
  24 juli 2014

  Ik ben op je site terecht gekomen door de vlog op beautygloss.
  Ik zit nu allemaal oude artikelen en filmpjes terug te kijken haha en ik moet zeggen dat ik het echt onwijs leuk vind om te lezen en dat ik je echt een spontane, mooie vrouw vind!
  Ik zou graag een artikel willen lezen over diabetes. Want juist doordat ik niemand ken die dat heeft wil ik er meer over weten.

 • kellycaresse
  24 juli 2014

  Hoi Rosanne,

  Bedankt voor je super lieve comment. Wat een groot compliment en wat leuk om te lezen dat je mijn site en filmpjes zo leuk vind. Dat doet me goed om te horen. Zo lief!
  Ik wil binnenkort een filmpje opnemen waarin ik uitgebreid over diabetes vertel 🙂 Leuk dat je daar meer over wil zien 🙂
  Veel liefs Kelly

 • kellycaresse
  24 juli 2014

  Dankjewel! Ga ik binnenkort een filmpje over maken, Leuk om te horen dat je hier meer over wilt zien 🙂

 • kellycaresse
  24 juli 2014

  hihi oops thanks! Heb het gelijk aangepast haha

 • Odile
  24 juli 2014

  Goed dat je je pomp laat zien! Een vriendin heeft er ook een en die krijgt soms echt de meest rare en asociale reacties van vreemden!

  Ik zie je reactie hierboven dat je er binnenkort meer over wilt vertellen. Ik vroeg me af wanneer je diabetes kreeg en of het bij jou veel moeite heeft gekost je leefstijl om te gooien en het te accepteren? Vriendin heeft het nu anderhalf jaar en heeft er toch wel grote moeite mee. Is daardoor ook erg veel aangekomen. Ben benieuwd!
  Odile onlangs geplaatst…14 beginnersfouten die elke ouder maaktMy Profile

 • Susanne
  24 juli 2014

  Gefeliciteerd met je 5000 volgers! Dat zijn er veeeeeel haha. En wat leuk dat Lana voor het eerst mee is geweest in een attractie, kun je later tegen dr zeggen en laten zien 😉

 • Sanne
  24 juli 2014

  Ziet eruit als een leuke week!

 • Linda
  24 juli 2014

  Wat een mooie diary, mooie nieuwe camera, dat gaan we vast terug zien in de filmpjes 🙂 En wat SUPER knap dat jij je pomp zo durft te laten zien, dapper en mooi! Ik hoop dat mensen die zich hiervoor schamen langzaam gaan beseffen dat dat niet nodig is 🙂

 • Janneke
  24 juli 2014

  wat een zomers dagboek, leuk! en nu heb ik ook acuut erg veel zin in de Efteling!
  Janneke onlangs geplaatst…Afvallen & nieuws – de VessylMy Profile

 • Simone
  24 juli 2014

  Wat een leuke foto’s allemaal! Morgen ga ik (eindelijk) weer naar de Efteling. Hoewel ik ook in de buurt woon, kom ik er eigenlijk zelden! Jammer, want het is inderdaad een prachtig en leuk park!
  Simone onlangs geplaatst…I’ll never forgetMy Profile

 • Nicole
  24 juli 2014

  Wat een lekker weekje meid.
  De Efteling vind ik ook zo leuk, ik wil echt een abo, ook al is t voor mij stukje verder!
  En leuke kimono zeg <3
  Nicole onlangs geplaatst…Het leed dat fruitvliegjes heetMy Profile

 • Joyce
  24 juli 2014

  Aaah tof dat Lana de Efteling zo leuk vind! Mijn nichtje was echt al bang voor de draaimolen haha! En gefeliciteerd met het behalen van je 5000 abonnees, echt verdiend meis 😀
  Joyce onlangs geplaatst…Barcelona Diary 9 + 10: Mare Magnum, Casa Battlo & naar huisMy Profile

 • Monique
  24 juli 2014

  Lekker zomers ‘vakantieweekje’ heb je gehad! Wat leuk voor heet eerst met Lana naar de Efteling. Ben benieuwd naar de vlog 🙂 En 5000 YT-abonnees, super!
  Monique onlangs geplaatst…Food – Mexicaanse ovenschotel met tortilla’s en gehaktMy Profile

 • Omarm je imperfecties | Heb jij jezelf geaccepteerd zoals jij bent? | Lifestyle by Linda
  25 juli 2014

  […] van een artikel dat Cosmopolitan.nl plaatste over inspirerende vrouwen en de dappere foto die Kelly Caresse plaatste van haar insuline […]

 • Tamara
  25 juli 2014

  Wat een heerlijke week! Lekker genieten met lieve mensen om je heen

 • Petra
  25 juli 2014

  Ah Lana voor de eerste keer in de Efteling…daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen…geweldig. Mooie kimono. En wat een stoere foto met je insulinepomp. Ik zou er best wel een artikel over willen lezen. Ik heb namelijk geen idee wat voor een impact het heeft.
  Petra onlangs geplaatst…Rust zachtMy Profile

 • Anneleen
  25 juli 2014

  Ik vind het knap dat je je insulinepomp laat zien. Hier hoeft absoluut geen taboe over te bestaan! Ik wil hier graag meer over lezen

 • Eilish
  25 juli 2014

  Wat gaaf dat je zo dichtbij de Efteling woont! Ik ga morgen waarschijnlijk! Ik kom vanuit Middelburg, dus ik moet wel een tijdje reizen haha! En helaas ook veel betalen, ik kon geen AH kaartje meer regelen… balen!
  Eilish onlangs geplaatst…Fashion ♥ Outfit of the day | SkaterskirtMy Profile

 • Eline
  25 juli 2014

  Ik zou het wel interssant vinden om meer te weten te komen over jouw Insulinepomp…

 • renske
  25 juli 2014

  Ben pas geleden op je site terecht gekomen.
  Heerlijk om lekker rond te surfen.
  Blijf zeker terugkomen. Goed dat je mee doet om met je insuline pomp op de foto te gaan.
  renske onlangs geplaatst…4 favoriete gadgets in huis van mij en YannickMy Profile

 • Nicole - Lipstickzone
  26 juli 2014

  Leuk weer Kelly! Stoer dat je je pomp laat zien. Heb zelf tijdens mijn vorige opleiding een klasgenoot in de klas gehad die ook zo’n pompje had. Vind het fijn dat er tegenwoordig zoveel hulpmiddelen zijn voor oa suikerziekte. TOp dat je er open over bent! En die outfit van Lana!! <3
  Nicole – Lipstickzone onlangs geplaatst…Favorieten Juni/Juli ~ Beauty ♥My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.