Wat leuk dat je op de een of andere manier contact wilt zoeken met mij. Wil je mij een mailtje sturen met een vraag, feedback of gewoon een leuk berichtje? Mail me dan naar Kelly@kellycaresse.nl

Kelly Caresse.nl is een lifestyle blog waarop ik schrijf over lifestyle, mode, mijn leven als mama, healthy lifestyle en food. De doelgroep omvat vooral vrouwen in de leeftijd van 16 tot 45 jaar, maar iedereen is natuurlijk welkom. Ik sta open voor zakelijke samenwerkingen zoals winacties, advertorials, en productreviews. Ter promotie van uw bedrijf kunt u hiervoor een verzoek indienen. Ik vind het leuk om nieuwe producten uit te proberen die passen binnen mijn thematiek en doelgroep en hierover mijn eerlijke mening te delen.

Kelly Caresse.nl trekt maandelijks 60.000 unieke bezoekers en 855.000 pageviews. Dit aantal lijkt iedere maand verder te groeien. Een samenwerking ter promotie van uw bedrijf of product kan dan ook een waardevolle aanvulling voor u betekenen.

Om contact met mij op te nemen kunt u een mail sturen naar: Kelly@kellycaresse.nl

Adverteren op deze site is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, advertorials, winacties en veel meer.  Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op deze site kunt u contact opnemen met mijn mediabureau : FemmeFab.nl.

image001

Contact FemmeFab/ EEN Media
FemmeFab
Keizersgracht 424
1016 GC Amsterdam

M: info@femmefab.nl 
T: (+31) 020-71 097 00

Volg KellyCaresse via de volgende social media:

 

 

1 gedachte over “Contact / adverteren”

  1. lieve kelly
    gefeliciteerd met jullie prachtige dochter
    dit is echt het aller aller mooiste en het aller grootste wonder dat er is .
    liefs petra

Reacties zijn gesloten.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.