5 dingen die ik mis aan het sporten

sporten

Dit is een foto van 19 april 2015 😉 

Dit artikel is eigenlijk gewoon een schop onder mijn kont als motivatie om weer aan de slag te gaan met sporten. Officieel mag je 6 weken na de bevalling het sporten langzaam weer opbouwen, maar dat wil niet zeggen dat dit haalbaar is (herstel verschilt per vrouw) en dit is ook niet na iedere bevalling toegestaan door eventuele complicaties. Omdat ik altijd zo dol geweest ben op sporten, wil ook ik dit weer oppakken. Om mezelf te motiveren dit te doen, heb ik een lijstje gemaakt met redenen waarom ik het sporten mis. Ik wil het hebben van 2 kinderen niet gebruiken als smoes voor mezelf om het niet op te pakken, al denk ik soms echt dat het lastig te combineren is. Ik hoop die tijd te kunnen vinden en voor mezelf vrij te maken om weer lekker fit te worden. Dit zijn de 5 redenen waarom ik het sporten zo mis! :

 1. Sporten maakt me fit! En daarmee bedoel ik fit omdat het mijn gezondheid bevordert. Ik heb mijn diabetes veel beter op peil wanneer mijn lichamelijke conditie goed is, ook voel ik me energieker en lekkerder in mijn vel als ik regelmatig sport. Dat fitte energieke gevoel wil ik lekker weer terugkrijgen!
 2. Verslavend: De stofjes die je lichaam aanmaakt tijdens het sporten (endorfine kick!) geeft een geweldig goed gevoel en is zelfs verslavend. Ik weet niet eens meer hoe dat endorfine high gevoel ook alweer voelde haha maar, dat wil ik ook weer lekker terug. Vooral hardlopen en cardio sessies brengen dat gevoel naar boven. Het voelt dan even alsof je zweeft, echt zalig!
 3. Ritme in de week: Sporten geeft me meer ritme in het leven, als ik een paar keer per week sporten als vast onderdeel van mijn week plan, dan geeft dit vastigheid en structuur in mijn leven. Ik ben altijd erg blij met een vast ritme dus sporten draagt ook daar heel fijn aan bij. Het is bovendien een momentje van me-time!
 4. Mijn hoofd leegmaken: Misschien nog wel het fijnste aan sporten, vind ik het leegmaken van mijn hoofd. Even niet nadenken over het dagelijks leven, het huishouden, de zorgen die het moederschap met zich meebrengt en andere zaken. Tijdens het sporten ben je bezig met jezelf en je eigen lichaam en daar word ik heel ontspannen van. Daarna kan ik de wereld weer een beetje beter aan 😉
 5. Strak en slank in mijn vel: Naast dat sporten met fit maakt, is het ook een manier om strak en slank in mijn vel te komen. Ik hoop natuurlijk na mijn bevalling weer in shape te komen, ik hoef niet weer zo slank te zijn als ik voor mijn tweede zwangerschap was, mijn lichaam heeft twee kinderen mogen dragen en daar ben ik hartstikke trots op, maar ik zou het ook fijn vinden om wat kilo’tjes te verliezen en weer wat strakker te worden.

Dit waren mijn 5 redenen waarom ik zo dol ben op sporten en waarom ik die motivatie weer lekker op wil pakken om nu ook na de zwangerschap weer helemaal fit te worden. Ik ben benieuwd naar de redenen die voor jou belangrijk zijn om regelmatig te sporten, let’s motivate eachother ;). Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

55 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  22 maart 2016

  Ik zou ook weer graag willen gaan sporten, maar ja, het beginnen vind ik altijd zo lastig. Ik voel met altijd heel erg voldaan als ik weer gesport heb. Misschien dat ik nu echt maar weer eens moet beginnen. 😉
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Wat je niet moet zeggen tegen iemand die niet zwanger kan worden.My Profile

 • Wilmaaa
  22 maart 2016

  Ik vind sporten ook heerlijk, dat had ik echt nooit gedacht. En nu twee maanden bezig en ik ben helemaal om. Dat gaat bij jou ook vast weer komen hoor, eerst lekker van je baby genieten dat deed ik toen ook.
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Winactie! | de zomer in met een hip telefoonhoesje van telefoonhoesjestoreMy Profile

 • demallemolenmoeder
  22 maart 2016

  Die schop heb ik ook nodig. Na mijn bevalling ben ik heel erg fanatiek begonnen. Helaas staat het nu op een laag pitje. Ik vind het fijn om conditie te hebben en natuurlijk ook strak in mijn vel te zitten. Deze week ga en moet ik echt weer beginnen. Jij ook succes!
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Review; Sprookjeshof ZuidlarenMy Profile

 • Carlijn
  22 maart 2016

  You go girl! Maar ehhh haha ik kan mezelf hiermee niet identificeren. Ik sport echt omdat het moet van mezelf en om het lekkere eten te compenseren. Wat trouwens wel mijn ultieme tip is voor mommy’s die weer willen sporten: kijk wat je allemaal thuis kunt doen. Koop een springtouw, een matje en wat gewichtjes en je komt al een heel eind. Ik heb geen abo meer op de sportschool maar kan toch thuis lekker een workout doen!
  Heel veel succes met de draad weer oppakken en weer lekker in je vel komen! Bij jou gaat dat zo te lezen helemaal goedkomen 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: een weekend alleen met mijn tweelingMy Profile

 • Channa
  22 maart 2016

  Ik heb echt een hekel aan sporten dus kan geen reden bedenken. Oeps 😉
  Channa onlangs geplaatst…Op stap zonder kinderen: de afkickverschijnselen!My Profile

 • MamaOnderneemt
  22 maart 2016

  Helaas sport ik niet. Overdag ben ik aan het werk of ik heb mijn kinderen bij me en ‘s avonds kan ik niet van huis vanwege de kinderen of omdat ik moet werken. Mijn vriend is vanwege zijn bedrijf pas laat thuis, dus voor mij is het eigenlijk niet mogelijk nu om te gaan sporten. Of ik zou op zondag nasr de sportschool moeten gaan, maar dat is de enige dag die we met het gezin samen kunnen doorbrengen. Ik wil graag in september weer sporten, want dan is mijn zoontje vier en hij gaat dan de hele dag naar school. Voor nu doe ik alles op de fiets om zo toch lichaamsbeweging te krijgen. Dus de auto staat voor de deur en pak ik alleen als ik de stad uit ga. Maar binnen de stad doe ik alles op de fiets. Heerlijk bewegen en een frisse neus, met name ‘s ochtends vroeg vind ik dat erg fijn.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Zijn kinderen zonder hem op aardeMy Profile

 • MamaOnderneemt
  22 maart 2016

  Helaas sport ik niet. Overdag ben ik aan het werk of ik heb mijn kinderen bij me en ‘s avonds kan ik niet van huis vanwege de kinderen of omdat ik moet werken. Mijn vriend is vanwege zijn bedrijf pas laat thuis, dus voor mij is het eigenlijk niet mogelijk nu om te gaan sporten. Of ik zou op zondag nasr de sportschool moeten gaan, maar dat is de enige dag die we met het gezin samen kunnen doorbrengen. Ik wil graag in september weer sporten, want dan is mijn zoontje vier en hij gaat dan de hele week naar school. Voor nu doe ik alles op de fiets om zo toch lichaamsbeweging te krijgen. Dus de auto staat voor de deur en pak ik alleen als ik de stad uit ga. Maar binnen de stad doe ik alles op de fiets. Heerlijk bewegen en een frisse neus, met name ‘s ochtends vroeg vind ik dat erg fijn.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Zijn kinderen zonder hem op aardeMy Profile

 • Ellen
  22 maart 2016

  Oef… Sporten… Ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik dat moet doen met 2 kinderen. Ik ga wel dagelijks een stuk wandelen met de kinderwagen, ook gezond 🙂 Hardlopen is voor mij alweer lang geleden, maar vond ik altijd wel fijn. Vooral het gevoel na het sporten.
  Ellen onlangs geplaatst…Top 5 baby productenMy Profile

 • Josan
  22 maart 2016

  Ik mocht tot 6 maanden niet sporten vanwege de diastase die nog open was. Ik moet het nu nog laten controleren. Dam wil ik het oppakken. Ze schijnen een crèche te hebben daar. Ik vind sporten vooral prettig om weer meer conditie te krijgen.
  Josan onlangs geplaatst…Doe eens normaal met dat borstvoeding geven in het openbaar!My Profile

 • Raïsa
  22 maart 2016

  Ik heb geen kinderen maar sport vrijwel altijd thuis. Ik doe de Kayla BBG en dat kan gewoon in je eigen woonkamer, lijkt me ook ideaal voor de mama’s hier. Daarnaast loop ik hard, als ik een kindje zou hebben, zou ik gewoon achter de kinderwagen hardlopen hahah
  Raïsa onlangs geplaatst…What’s new: MAC Speak LouderMy Profile

 • Femke
  22 maart 2016

  Ohhh ik snap je helemaal! Ik ben laatst ook weer begonnen met BBG, zo pittig maar zo fijn om te doen!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: Bloggers be like tagMy Profile

 • Tamara
  22 maart 2016

  Succes! Ik hoop dat je weer wat motivatie krijgt! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er met 3 kinderen echt niet aan toe kom.
  Tamara onlangs geplaatst…Komt er nog een vierde kindje?My Profile

 • Marlotte
  22 maart 2016

  Goede motivatie! Zelf ben ik echt dol op sporten, en dan vooral krachttraining, dus het is bijna zeldzaam als ik een keertje geen motivatie heb. Gelukkig! 🙂
  Marlotte onlangs geplaatst…Gezonde snack voor Pasen: wortelballetjesMy Profile

 • Leonie van Mil
  22 maart 2016

  De redenen die jij noemt, zijn voor mij ook heel belangrijk. Vooral hoofd leegmaken is een mooie bijkomstigheid. Helaas moet ik ook nog even wachten. (Ruim 38 weken zwanger). Ik mis het enorm
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Tijdelijke reisblog. Brazilië #3My Profile

 • Marije
  22 maart 2016

  Jaaa feit alleen al dat je je er bewust van bent wat het met je doet zal je motiveren en straks ook weer te doen.

  Belangrijkste voor mij om te sporten is om mijn hoofd leeg te maken en ik voel me super als ik heb gesport. Gewoon lekker in mijn lijf.
  Marije onlangs geplaatst…Road to becoming a plussize yogini: yoga pants inspirationMy Profile

 • Manon
  22 maart 2016

  Goed bezig dat je weer gaat sporten Kelly! Dat figuurtje krijg je zeker weer terug!
  Manon onlangs geplaatst…Zo doen wij dat: Tanden, kiezen en tandenpoetsenMy Profile

 • Myrthe
  22 maart 2016

  Goede punten! Zelfs ik vind het af en toe lastig om te gaan sporten, hoe leuk ik het ook vind. Er aan beginnen is ook het moeilijkst. Als het eenmaal lukt en als je bezig bent wil je vaak niet eens meer stoppen!
  Myrthe onlangs geplaatst…Claire’s Nagellak + swatchesMy Profile

 • Lisanne
  22 maart 2016

  Ik heb sinds vorige week ook mijn abbo omgezet van 1 keer in fe week naar onbeperkt. Ik ben afgelopen week 3 keer geweest en ik ben verslaafd geraakt….. mij instelling is gewoon gaan! Als je er eenmaal bent doe je toch wel wat. Daarnaast is een uurtje sporten maar 4 procent van je dag, ja echt 4 procent dus geen tijd is geen excuses. Succes kelly je kan het. Liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario week 11My Profile

 • carolien
  22 maart 2016

  Hele mooie redenen op een rij. Ik vind het persoonlijk erg lastig om het vol te houden. Vaak gaat het een weekje goed en daarna zakt het weer af.
  carolien onlangs geplaatst…Ik ben dankbaar voor…My Profile

 • Nicole
  22 maart 2016

  Ik heb zelf echt 0 motivatie om te gaan sporten, maar het moet wel echt gaan gebeuren.
  Nicole onlangs geplaatst…Tips tegen een hoestende baby of dreumesMy Profile

 • Kim_xazoe
  22 maart 2016

  Ik kan dit ook af en toe wel gebruiken hoor Haha! Met een baan in het onderwijs, bloggen, een peuter en het opzetten van een webshop loop ik echt over af en toe en moet ik mijzelf er echt toe zetten! Dus zo’n artikeltje vind ik erg fijn. Ik vind sporten belangrijk vooral om jezelf fit te voelen. Qua figuur merk ik te weinig verschil bij mezelf als ik 2x per week sport maar je eigen gevoel vind ik meer waard. Lekker in je vel zitten!
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Cadeautips voor een 3-jarige jongen?My Profile

 • Nicole
  22 maart 2016

  Ben ervan overtuigd dat het je gaat lukken hoor!
  Nicole onlangs geplaatst…Help, mijn kind heeft luizen!My Profile

 • Sandra
  22 maart 2016

  Ik vind het heerlijk om te sporten. Gewoon even lekker je hoofd leegmaken. Zelf ga ik twee keer in de week naar de sportschool en het liefste ga ik buiten ook nog een stukje hardlopen.
  Sandra onlangs geplaatst…DIARY: PAASHAAS, MOESTUINTJES, BOSSCHE BOLLEN & SWIRLMy Profile

 • Charlotte
  22 maart 2016

  Goed dat je weer aan de slag wilt! Ik heb echt een hekel aan sporten, maar het is wel nodig om wat strakker in mijn velletje te komen haha. Ben gisteren weer begonnen met wat oefeningen voor thuis, hopelijk hou ik het dit keer wat beter vol…
  Charlotte onlangs geplaatst…Het rapport, voor de leuk of voor de info?My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  22 maart 2016

  Inderdaad ontspannen en tijd voor mezelf is erg fijn bij het sporten. Ik moet het ook weer op gaan pakken
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Reviews op vrijdagMy Profile

 • marie-louise
  22 maart 2016

  Zo knap dat je afgelopen week al gesport hebt. 6 weken na je bevalling! Ik doe het je niet na…

  Na de zwangerschap van onze eerste heeft het ruim een jaar geduurd totdat ik weer de motivatie vond om te sporten. Hopelijk kan ik het deze keer wat sneller oppakken. Ik deed ook de Kayla Itsines bbg 🙂 Fijn om gewoon thuis te doen. Daarnaast deed ik nog hardlopen.
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 29My Profile

 • Marijke
  22 maart 2016

  Wat bijzonder om te lezen dat je zo van sporten houd. Ik heb namelijk een hekel aan sporten haha. Beweging krijgen vind ik daar in tegen wel heel fijn. Lekker veel fietsen met de kleine meid doe ik elke dag. Ik hoop voor je dat je snel tijd vind om je hobby weer op te pakken!
  Marijke onlangs geplaatst…Menu van de week #3My Profile

 • Yvonne
  22 maart 2016

  Dat zijn echt de redenen om te gaan sporten. Sinds ik mama ben heb ik niet meer gesport (slecht? ). Voor mij was sporten ook leuk om meer mensen te leren kennen en de gezelligheid op de sportschool. Dat mis ik wel.
  Yvonne onlangs geplaatst…Recept: Italiaanse ovenschotel met kipfiletMy Profile

 • Leonie
  22 maart 2016

  Ook ik vind sporten heerlijk! Ik mis het ook wel een beetje nu ik zwanger ben… Een lesje Xco of Combat sla ik toch over nu..
  Ik heb me nu ingeschreven voor ZwangerFit en blijf Zumba doen, voor zo ver het nog lukt..
  En na mn zwangerschap ga ik de rest ook weer proberen op te pakken:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Wennen aan het zwangere lichaamMy Profile

 • Saskia
  22 maart 2016

  Ik heb ook echt zo’n schop nodig haha. Ik wil weer fanatiek hardlopen maar op de een of andere manier gaat dat heel moeilijk.
  Saskia onlangs geplaatst…Meningsverschillen opvoedingMy Profile

 • Lifesabout
  22 maart 2016

  Heerlijk die motivatie. Ik heb het ook echt helder voor mijzelf, nu nog doen! Jij succes!
  Lifesabout onlangs geplaatst…How’s life? Even bijkletsen! Nieuwe medicatie, vol hoofd en rust.My Profile

 • Karlien
  22 maart 2016

  Ik was een tijd actief aan het sporten maar in de winter is dat zoveel lastiger 😉 nu het mooier weer wordt gaat alles makkelijker bij mij!
  Karlien onlangs geplaatst…Leuke stedentrip met sprs.me, ook met kids!My Profile

 • Melanie
  22 maart 2016

  Op youtube staan heel veel workouts doe je thuis kan doen. Ben daar mee begonnen en ik vind het een goede aanrader. Kost je een half uurtje in je eigen huis. Op zolder ofzo. Misschien zelfs te combineren met bloggen, om tips te geven welke workouts goed zijn en effectief. Succes met sporten!

 • yvette
  22 maart 2016

  Heel veel succes! Ik ben 4 weken geleden ook weer begonnen en vond het ook lastig om te combineren met mijn kindjes op het begin( een dochter van 2.5 en een zoon van 9 weken) maar het is me tot nu toe gelukt om 6 dagen in de week thuis te sporten. Ik zet de kleinste voor me in de wipstoel en dat vind hij geweldig en die baby lachjes motiveren ook super dus 2 vliegen in 1 klap haha. En mijn dochtertje wilt mee sporten haha dus die doet gezellig “mee”.

 • Bibi
  22 maart 2016

  Ik heb ook eerst heeeel lang niet gesport, maar op een gegeven moment wilde ik naast stage (heel de dag zitten) ook mijn bewegingen krijgen. Dus nu ga ik voortaan 3 x in de week sporten en voel me meteen schuldig als ik 1x thuis blijf! En inderdaad, het laat je helemaal fijn voelen nadat je thuis komt!

 • rachel
  22 maart 2016

  je kent mij langer dan vandaag en je kende mij ook al toen ik nog 7 dagen per week trainde !! nu ik dat niet meer kan….missen doe ik het echt niet! ben er min of meer angstig voor geworden 🙁 ik zeg nooit nooit want ik ben gek op bewegen maar om lekker een sportschool te bezoeken of zelf weer alles in huis te halen nee, ik wandel dan liever 😉
  Daarin tegen vind ik het wel heerlijk en geniet ik er ook van dat onze meiden zo sportief bezig zijn 😀 en help ze ook met oefeningen doen maar voor mij ….nee niet meer 😉
  rachel onlangs geplaatst…Lente!!My Profile

 • Dorien
  22 maart 2016

  Sporten is voor mij echt een uitlaatklep even een momentje voor mijzelf en even nergens aan denken. Goed dat je weer gaat beginnen!
  Dorien onlangs geplaatst…ZO VOORKOM JE MISKOPENMy Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  22 maart 2016

  Ik kan me ook heel goed in jouw redenen vinden, als ik regelmatig sport voel ik me zo veel beter.
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…Afscheid nemen..My Profile

 • Marjon
  22 maart 2016

  Ik sport wekelijks ieder woensdag en vrijdag. Bij de sportschool waar ik sport wordt er dan een BBB groepsles gegeven. Liefs Marjon
  Marjon onlangs geplaatst…DIY: slingers voor verjaardagenMy Profile

 • MetMirjam
  22 maart 2016

  Het begin is eigenlijk de grootste stap – het zwaarst, zeggen ze.. Ik blijf er altijd maar tegenaan hikken hoor haha. Maar jouw eerste stap is in ieder geval gezet; je bent begonnen!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Zeeman Shoplog – peuter zomeritemsMy Profile

 • Celine
  22 maart 2016

  Ik ben dol op sporten! Ik moet ook echt mezelf er weer toe zetten!
  Top dat jij weer lekker bent begonnen!
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…Mommy: Mijn borstvoedingsverhaalMy Profile

 • Alicia
  22 maart 2016

  Ik kan mij in al jouw redenen heel goed vinden! Sinds ik een kind heb kom ik niet meer vaak toe aan sporten, maar gelukkig fiets ik wekelijks 100km naar en van kantoor, dat garandeert al een goede conditie. Tijdens mijn zwangerschap heb ik een zwanger fit cursus gevolgd, elke zaterdag. Ik merk dat het voor mij alleen werkt als ik een vast tijdstip afspreek, ook met mijn man die dan met ons zoontje naar de markt ging. Als ik straks weer mag sporten dan wil ik heel graag weer gaan hardlopen.
  Alicia onlangs geplaatst…Newborn lessonsMy Profile

 • Diana
  22 maart 2016

  Herkenbaar artikel. Ik heb gisteren weer voor het eerst gesport na de bevalling van onze zoon. Maar wat voelde dat goed!
  Diana onlangs geplaatst…Jarig! Zesentwintig!My Profile

 • Babeth Elisa
  22 maart 2016

  Ik ben de afgelopen jaren niet zo met sporten bezig geweest, maar heb sinds vorige week toch het hardlopen en hoepelen weer opgepakt en dat is toch wel heel erg fijn! Ik hoop dat ik het vol ga houden 🙂
  Babeth Elisa onlangs geplaatst…Outfit | Wit spijkerjasjeMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  22 maart 2016

  Ooow als ik die eerste twee toch ook eens miste aan t sporten. Ik ben zon slechte sporter maar zou het zo graag leuk en verslavend willen vinden.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Spruit’s favorieten van de eerste 9 maanden….My Profile

 • Mariska
  22 maart 2016

  Je fit voelen is zo fijn! Ik sport eigenlijk zelden maar kan me goed voorstellen dat je dat gaat missen.

 • Maike
  22 maart 2016

  Ik vind het ook heerlijk om te sporten, maar kan ook goed smoesjes bedenken om niet te gaan. Als ik eenmaal bezig ben, denk ik eigenlijk altijd: dit moet ik vaker doen!
  Maike onlangs geplaatst…Een draaiboek maken voor jullie bruiloftMy Profile

 • Melissa
  22 maart 2016

  Ik vind sporten lekker omdat je, je inderdaad heerlijk voelt lekker fit. Ik doe aan survival ben net begonnen en dat vind ik super leuk om te doen.

 • Susanne
  22 maart 2016

  Sporten is heerlijk, even me time en mijn hoofd leegmaken zijn voor mij toch wel de belangrijkste redenen. En natuurlijk is het heel gezond. Ik hoop dat je lekker de tijd kunt vinden om het sporten weer op te pakken! 🙂
  Susanne onlangs geplaatst…Pray for the worldMy Profile

 • Susanne
  22 maart 2016

  Sporten is heerlijk, even me time en mijn hoofd leegmaken zijn voor mij toch wel de belangrijkste redenen. En natuurlijk is het heel gezond. Ik hoop dat je lekker de tijd kunt vinden om het sporten weer op te pakken! 🙂
  Susanne onlangs geplaatst…Pray for the worldMy Profile

 • Anne
  23 maart 2016

  Heerlijk! Ik kan mijzelf helaas even geen abo veroorloven (ook voor de zwangerschap niet) dus heb ik allemaal youtube filmpjes opgeslagen als favoriet en sportte dan gewoon in huis voor de TV of laptop. Ga ik straks ook zeker weer oppakken na mijn vevalling en herstel periode. Ik heb eigenlijk een hekel aan sporten en ben heel goed in het zoeken van excuses. Maar zelfs nu ik nog zwanger ben heb ik er zo’n erge behoefte aan. Succes met het oppakken van je sport routine xxx

 • Kelly
  23 maart 2016

  Ik sport zelf niet, ik wandel daarintegen wel heel veel, dus dat compenseert een beetje. You go girl!
  Kelly onlangs geplaatst…Hoe ouder, hoe gekkerMy Profile

 • Mama van Dijk
  23 maart 2016

  Als ik een paar keer per dag m’n huis doorga om te zuigen en te dweilen denk ik altijd dat sporten niet meer hoeft. Zeer slecht excuus hhihi. Al verbrand je met al je huishoudelijk werk ook de nodige vetjes. Toch (^^)! -x- mama van Dijk
  Mama van Dijk onlangs geplaatst…..niet veel later lig je onder narcose in het midden van onze woonkamer.My Profile

 • jessica
  23 maart 2016

  Dit is wel handig gedaan zo een lijstje voor jezelf maken! Ik ben nu sinds 2 weken ook weer aan het sporten en je voelt gewoon dat je meer energie hebt, en het is lekker om je spieren eens flink te laten werken!
  jessica onlangs geplaatst…*Pray For The World*My Profile

 • Valerie Michelle
  27 maart 2016

  Doordat ik ziek thuis ben heb ik een week niet kunnen rennen en zelf twee weken geen krachttraining gedaan en dat is een groot verschil met vijf dagen per week sporten. Wat ik het meest mis is het gevoel dat ik van sporten krijg. Sporten geeft mij instant een gevoel goed bezig te zijn. Als ik 30 of 40 minuten heb gerend, kom ik echt voldaan thuis. En als ik krachttraining heb gedaan, voel ik mij letterlijk en figuurlijk super krachtig.
  Valerie Michelle onlangs geplaatst…Afvallen: waarom 13 kg en HOE? Mijn verhaalMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.