1 jaar fulltime bloggen, hoe bevalt het?!

shebeliev

Bron foto.

Fulltime bloggen, dat doe ik nu 1 jaar, maar hoe bevalt dat?  Een jaar geleden maakte ik aan jullie bekend dat ik fulltime zou gaan bloggen. Ik had mijn toenmalige baan (met vast contract) opgezegd om de uitdaging aan te gaan om fulltime te gaan bloggen en we zijn alweer 1 jaar verder wat ik toch wel een hele toffe mijlpaal vind. Het maken van deze keuze was kiezen voor een onzekere toekomst, kiezen voor dat waar ik het meest gelukkig van word, maar ook wel een sprong in het diepe. Natuurlijk wist ik niet wat het me zou brengen, of ik het wel leuk zou vinden, voldoende uitdaging zou hebben, maar ook is het kiezen voor een onzeker inkomen. Vandaag blik ik terug op afgelopen jaar, waarin ik veel meer deed als alleen bloggen.

Stap gezet om fulltime te bloggen.
Afgelopen jaar maakte ik dus de keuze om fulltime te bloggen dus zelf mijn tijd in te delen. En wat is fulltime? De ene week maak ik ruim 40 uur, de andere week haal ik de 20 uur maar net. De ene week is het aanpoten met veel deadlines en opdrachten en de andere week is het zo rustig dat ik heel veel tijd overhoud. Ik hou netjes mijn urenadministratie bij, maar het is gewoon heel wisselend. Naast het bloggen ben ik veel bezig geweest voor Youtube, werkte ik ook aan mijn andere bedrijf Beautydream en ben ik freelance gaan bloggen voor Fabmama.nl. Ik doe mijn gehele bedrijfsadministratie voor 90% zelf en dat vind ik soms best uitdagend, ik ben niet goed in wiskunde namelijk.

Hoe fulltime bloggen bevalt? Heel erg goed ,maar het heeft ook zijn uitdagingen. Soms mis ik het om onder collega’s te zijn of om te kunnen sparren met collega’s. Soms kom ik er even niet uit, heb ik vragen bij bepaalde dingen en dan besef je dat je er als eigen baas alleen voor staat. Daar leer je heel erg veel van en daarom is het voor mij nu nog heel uitdagend. Soms mis ik ook structuur wat je bij een werkgever wel hebt. Ik denk daarom ook niet dat ik dit voor altijd zo zal blijven doen, ik heb uitdaging nodig in mijn leven en wil dat ook altijd blijven zoeken, daarom ben ik blij met mijn HBO diploma achter de hand. Wie weet zoek ik er ooit nog wel een parttime baan bij, als ik behoefte krijg aan die uitdaging erbij.

Ervaringen tot nu toe
Ook heb ik van jullie heel veel geleerd, en soms moet dat op een harde manier. Om maar weer terug te komen op mijn spelling, ik heb veel kritiek nodig gehad om in te zien dat het echt nodig was om er aan te werken. Kritiek die soms veel verder ging dan gewone tips, maar weet je, ik heb eraan gewerkt en ik krijg hier veel positieve reacties op. Het is nog niet perfect, en perfectie hoeft ook niet altijd een streven te zijn, maar ik ben dankbaar voor wat ik geleerd heb. En zo heb ik nog veel meer geleerd, door positieve en negatieve feedback. Ik sta veel sterker in mijn schoenen en dat soort levenslessen zijn heel veel waard. Dat wilde ik ook graag terug laten komen in dit artikel.

Ik vind het heerlijk om te bloggen, om inspiratie op te doen voor nieuwe artikelen en video’s, ik vind het geweldig om jullie comments te lezen, om te lezen wat jullie van bepaalde onderwerpen vinden en ik vind het leuk om steeds nieuwe onderwerpen en ideetjes te bedenken voor de site. Mijn site is afgelopen jaar weer enorm gegroeid, de bezoekersaantallen zijn nog steeds erg groeiende en dat is zeker niet het belangrijkste, maar wel heel erg mooi om te zien. Ik heb jullie helemaal meegenomen in mijn proces naar onze bruiloft toe, jullie mee laten genieten van onze bruiloft en nu neem ik jullie mee in de reis van onze tweede zwangerschap. Ik vind het echt bijzonder dat jullie met me mee willen lezen en het is voor mij soms ongeloofwaardig dat ik hier zoveel dames mee kan inspireren of in ieder geval een momentje van plezier of gezelligheid mee kan geven.

Ik heb het dus heel erg naar mijn zin en ik voel me blij en dankbaar dat ik dit werk nu vanuit huis kan doen. Ik zie Lana en mijn volgende kindje opgroeien van zo dichtbij en het voelt ook als een investering in mijn gezin. Daarom ben ik nog steeds heel erg blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Mijn boodschap met dit artikel, volg je dromen en daag jezelf uit, daar waar je kunt en wilt. Kijk niet te ver vooruit maar geniet van het moment.

Dankjulliewel allemaal voor alles!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

64 reacties

 • Lifesabout
  29 september 2015

  Kelly, ik vind het zo ontzettend stoer van je! Een enorme sprong in het diepe, maar je hebt wel je hart gevolgd. Daar kun je heel erg trots op zijn! Je laat mij geloven dat als je je dromen achterna gaat, ze werkelijkheid kunnen worden. Liefs!
  Lifesabout onlangs geplaatst…9 keer gek na de keizersnedeMy Profile

 • Josan
  29 september 2015

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum! Hopelijk brengen de volgende jaren nog meer goeds. Grappig dat je ooit misschien weer wil gaan werken. Die stap heb ik vorige maand ook gemaakt. En nu zie ik toch ook best wel dat bloggen en de lifestyle die daar bij hoort ook wel wat heeft. Ik heb aardige collega’s maar dat moet je ook maar net hebben. En het is echt niet zo alsof je altijd boeiende gesprekken hebt en tijd om te sparren. Soms word je ook heel er geleefd door deadlines waar jezelf weinig invloed op hebt. Bij bloggen kan je veel beter voor jezelf beslissen waar je wel ja tegen zegt. Kortom: het gras is niet groener. Maar je hebt een diploma achter de hand..
  Josan onlangs geplaatst…Hoera, mijn baby slaapt niet door!My Profile

 • Femke
  29 september 2015

  Jeetje, de tijd vlieg wel he! Heel leuk om te lezen hoe dit je tot nu toe is afgegaan want het is toch spannend om een vaste baan op te zeggen om volledig te gaan bloggen!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: Domestic Goddess TagMy Profile

 • Sophie
  29 september 2015

  Mijn moeder was ook altijd thuis. Dat was zo fijn als ik net uit school kwam en er was iets gebeurd. Zij wist het dan meteen en ik kon er meteen met iemand over kletsen! Ik weet zeker dat dat het begin is geweest van de onwijs goede moeder dochter relatie die we nu hebben! Ik denk dat je superblij mag zijn met deze keuze!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #12 – de stralende zon en een grote garderobeMy Profile

 • Kelly
  29 september 2015

  Proficiat! En wat ben ik blij dat ik je blog heb gevonden! Ik lees iedere dag met veel plezier en je ziet het groeien en dat vind ik gaaf 🙂 jij bedankt voor alle gezelligheid hier, leuke artikeltjes en het meenemen in alle mijlpalen van je leven ! Je bent echt een inspiratiebron voor mij. Op naar het volgende jaar !
  Kelly onlangs geplaatst…“Old but gold” GleeMy Profile

 • Japkejanneke
  29 september 2015

  Fijn dat het je zo goed bevalt. Ik vind het heel knap dat je dit doet. Bloggen is ook een grote passie van mij, maar ik zou nooit minder durven te gaan werken om meer te gaan bloggen. Nu ik ook af en toe wordt uitgenodigd voor een evenement zet dit me wel aan het denken om misschien van 5 naar 4 dagen te gaan. Je bent wel een grote inspiratie! Dank daarvoor.
  Japkejanneke onlangs geplaatst…Van obsessief naar plezierig sporten: hoe doe je dat?My Profile

 • Marion
  29 september 2015

  Gefeliciteerd, meis. Ik kan het me nog zo goed herinneren dat je die sprong nam. Ik was toen al heel erg trots op je en dat ben ik nu nog steeds. Je blog is enorm gegroeid, je spelling is inderdaad veel beter geworden (en dat terwijl ik altijd riep: kan jou het schelen! Ik snap dat het voor jou toch ontzettend fijn voelt dat het nu zoveel beter is) en na een jaar is jouw blog nog steeds het blog dat ik bijna iedere dag (ook vandaag weer) als eerste lees. Het is gewoon een soort vast momentje voor mij geworden. Laptop aan, koffie erbij en dan jouw blog lezen. Dank je wel daarvoor! X
  Marion onlangs geplaatst…Help! Ik mag mijn benen niet meer scheren!My Profile

 • Florentine
  29 september 2015

  Zo gaaf! Ik vind het ook elke dag weer leuk om je blog te lezen!
  Florentine onlangs geplaatst…Drie weken in Sevilla ✾My Profile

 • Mendy
  29 september 2015

  Yeah!! Gefeliciteerd zeg! Ik weet nog zo het moment dat je dit vertelde. In m’n kraamweek, terwijl ik ergens op een blauwe wolk zat, las ik dit toen en dacht ik wow! Ze doet het gewoon! Knap dat je ook durft te zeggen dat je het idee hebt dit niet altijd te blijven doen en jezelf wilt blijven uitdagen. Denk alleen dat de stap om weer te werken voor een werkgever ook wel weer heel gek zal zijn! Maar voor nu…mag je 1 fulltime kaarsje uitblazen!

 • Renske
  29 september 2015

  Jeetje, wat stoer en dapper dat je jouw baan hebt opgezegd en fulltime bent gaan bloggen. Maar zo te zien heeft het je zoveel mooie dingen opgeleverd. En het feit dat je Lana en jullie volgende kindje van zo dichtbij ziet opgroeien, is natuurlijk onbetaalbaar! 🙂 Ik hoop dat we nog lang mogen genieten van jouw keuze om fulltime te bloggen. 🙂
  Renske onlangs geplaatst…Met deze 9 tips kom jij makkelijker uit bed!My Profile

 • Saskia
  29 september 2015

  Een jaar al! Wauw wat gaat dat snel zeg. Heerlijk dat je je droom hebt gevolgd. ik kan me voorstellen dat je collega’s mist. Een parttime baan kan dan indd een optie zijn.
  Saskia onlangs geplaatst…Waarom ik houd van het moederschapMy Profile

 • Nicole
  29 september 2015

  Wat dapper dat je die stap hebt genomen en fijn dat het zo goed bevalt! 😉

 • Celine
  29 september 2015

  Gefeliciteerd! Super stoer dat je de stap hebt genomen en ervoor bent gegaan! Ik wens je nog vele leuke en succesvolle blogjaren toe! Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…Trend: Lage BobMy Profile

 • Nesrin
  29 september 2015

  Gefeliciteerd! Wat gaat het toch snel ik weet nog goed dat je net full time begon ik volgde jou toen net.
  Nesrin onlangs geplaatst…Win een kitch thermoskan en twee Blond Amsterdam mokkenMy Profile

 • Bianca
  29 september 2015

  Is dat alweer een jaar geleden? Wauw inderdaad dat is snel omgevlogen…op naar nog meer mooie blogjaren 🙂 xxx
  Bianca onlangs geplaatst…NEW| THERME SAIGON PINK LOTUS FRAGRANCE STICKSMy Profile

 • Sanne Marlijn
  29 september 2015

  Een jaar alweer! En je doet het fantastisch. Je inspireert een hoop mensen en ook ik vind je artikelen altijd handig/leerzaam/vermakelijk. Ga zo door, op naar nog veel meer mooie jaren!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Avène TriAcnéal EXPERT EmulsionMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  29 september 2015

  Iedere nieuwe uitdaging in het leven is spannend, maar je hebt het wel met succes gedaan! Ik vind het zo ontzettend knap dat je dit gedaan hebt en lekker je kindjes van dichtbij ziet opgroeien, wat een luxe en een voorrecht :). Geniet van de komende tijd van je zwangerschap en Lana en dat je bedrijf alleen nog maar meer mag groeien!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Treaclemoon shower gel & body butterMy Profile

 • Jess
  29 september 2015

  Mooi om te lezen Kelly. Je hebt het goed gedaan. Ik werk als freelancer en vind het soms lastig dat ik soms echt alles uit mezelf moet halen. Dat er idd geen baas is met ideetjes en om me een deadline te geven. Maar goed, voor jezelf werken, heeft ook zoveel voordelen.
  Jess onlangs geplaatst…Twice the love minus the sleepMy Profile

 • Charlotte
  29 september 2015

  Super goed dat je toen de stap hebt genomen! En fijn dat het goed bevalt. Ik kan me inderdaad voorstellen dat je soms collega’s mist, lekker veel leuke dingen blijven doen met vriendinnen om te compenseren 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…10x de leukste regenlaars voor je peuterMy Profile

 • Barbara
  29 september 2015

  Echt heel tof Kelly dat je de ballen had om de sprong te wagen en je doet het super! Je hart volgen is heel belangrijk in het leven. Ga zo door! Je inspireert velen!
  Barbara onlangs geplaatst…Nog een week en heel eerlijk: ik heb de bibbers!My Profile

 • Lauriëtte
  29 september 2015

  Woohoo een jaar alweer! Vind dat je het super goed doet en het lijkt me geweldig om het op deze manier zo goed te combineren met het mama zijn. Ga zo door, volg je hart!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Het managen van je eigen verwachtingenMy Profile

 • Dita
  29 september 2015

  Super goed dat je doet waar je je goed bij voelt. Ik volg je blog met veel plezier!
  Dita onlangs geplaatst…Ronde bijzettafels in de woonkamerMy Profile

 • Dorien
  29 september 2015

  Mooi artikel en mooi verwoord! Ik begrijp exact wat je bedoelt met het missen van collega’s, waar de één dit heel goed kan, mis ik net als jij, ook de gezelligheid en de sparmomentjes. Het mooiste? Je kleintjes zien opgroeien het gaat al zo snel , nu maak je dat elke dag zo bewust mee, heerlijk! Daarnaast doe je wat je leuk vindt, volg je hart, je doet het zo goed!
  Dorien onlangs geplaatst…LET’S BAKE!: TE LEKKERE 3 INGREDIENTEN KOEKJES!My Profile

 • Lisanne
  29 september 2015

  Gefeliciteerd Kelly ik wil zeggen ga vooral zo door! Ik volg je met veel plezier liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario # 8My Profile

 • Geertje - Stay At Home Mama
  29 september 2015

  Wauw wat gaat de tijd snel!! Het is goed om je dromen waar te maken, en jij hebt dat gedaan! Gefeliciteerd….
  Geertje – Stay At Home Mama onlangs geplaatst…Laura’s 4e verjaardag – Een Frozen PartyMy Profile

 • Madelon
  29 september 2015

  Wat fijn dat het fulltime bloggen je zo goed bevalt!
  Madelon onlangs geplaatst…Voor kleine Chefs: Een Houten Kinderkeuken!My Profile

 • Rosanne
  29 september 2015

  Wat gaat de tijd toch weer enorm snel!
  Maar wat heb jij dit jaar een boel mooie dingen mogen beleven en leren dankzij je blog. Ga zo door!
  Rosanne onlangs geplaatst…Bloggers theekransje #3My Profile

 • Marjon
  29 september 2015

  Heel leuk om te horen dat je het zo goed is bevallen! Van harte gefeliciteerd! En door jou verhaal te lezen geeft het me het vertrouwen dat het dus echt kan! Dreams can come true!

  Liefsxx
  Marjon onlangs geplaatst…Kolven op het werkMy Profile

 • Cindy
  29 september 2015

  Is dit al weer een jaar? Wauw! Fijn dat het zo goed bevalt. Het lijkt me heerlijk om door deze keuze ook meer van je gezin mee te krijgen, het opgroeien van beide kinderen. Maar ik snap dat je collega’s mist, zeker omdat je bij je oude baan een hele hoop collega’s (en andere mensen) om je heen had. Maar ga zo door!
  Cindy onlangs geplaatst…Persoonlijk: Het allergrootste geluk ♥My Profile

 • karlien
  29 september 2015

  Wow, wat is dat snel gegaan. En goed om te horen dat het bevalt. Natuurlijk zijn er dingen die wat minder zijn (administratie…) maar is dat niet met iedere baan?
  karlien onlangs geplaatst…Action shoplogMy Profile

 • Leonie
  29 september 2015

  Gefeliciteerd Kelly! En wat een mooi artikel… Ik volg je blog met heel veel plezier en hoop dat je nog lang lekker fulltime blijft bloggen. Ik vind het super knap van je!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavoorspelt: Opvang voor ons kindjeMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  29 september 2015

  Fijn dat je hier zo open over schrijft Kelly! Ik denk dat fulltime als zelfstandige werken zowel voor- als nadelen heeft, net als alles… Je moet maar zien waar je je het beste bij voelt. Ik vind dat je het ontzettend goed doet en ook al is je blog misschien minder ‘perfect’ dan die van sommige andere bloggers, hij is wel ontzettend oprecht en gezellig en dat is ook de reden waarom ik jouw blog het liefst van al lees!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Tips voor een (goedkope) citytrip naar Barcelona: vliegtickets, verblijf en vervoerMy Profile

 • malou
  29 september 2015

  Een jaar alweer! Ik vind dat je het echt super doet, ik vind je artikelen altijd erg leuk om te lezen. Zelf blog ik nu een paar maand fulltime haha.
  malou onlangs geplaatst…SOCIAL MEDIA LIE TAGMy Profile

 • Elke
  29 september 2015

  Jeetje, is dat alweer een jaar geleden? Toen begon ik je blog een beetje te lezen, zo gek want ik heb geen kinderen en ben daar ook niet dichtbij, maar jouw verhalen zijn zo leuk om te lezen! Stoer dat je de keuze destijds gemaakt hebt om fulltime te bloggen, je hebt er dus goed aan gedaan en je kunt altijd nog een andere kant op als je iets toch anders zou willen zien. Ik blijf je blog met plezier lezen! 🙂

 • Mamasruntheworld
  29 september 2015

  Dat jaar is omgevlogen zeg! Ik snap wel dat je het dubbel vind en bijv je collega’s mist. Elk voordeel heeft z’n nadeel. Maar wat een zege dat je het zo kan doen. Met je spelling komt het ook wel goed. Niemand is perfect.

 • Amy
  29 september 2015

  Mega grote stap maar je doet het super leuk! Ook heel erg fijn dat het je zelf heel goed bevalt 🙂
  Amy onlangs geplaatst…Video: morning routineMy Profile

 • Vanessa
  29 september 2015

  Wow, al een jaar. De tijd vliegt! Ik vind het super dat je van je blog je fulltime baan hebt gemaakt en ik lees je blog dan ook met veel plezier. Ga zo door!
  Vanessa onlangs geplaatst…Lijstje: 5 dingen die ik écht niet begrijpMy Profile

 • Marijke I EasyDailyFood
  29 september 2015

  Lijkt mij erg pittig om inderdaad alles alleen te doen qua werk. Administratie, alles alleen bedenken enzovoort. Er komen namelijk veel artikelen online dus vind het super knap dat je dit allemaal in je eentje regelt en draaiende kan houden, topper!!
  Marijke I EasyDailyFood onlangs geplaatst…Ontbijt smoothie I banaan & pruimMy Profile

 • diana
  29 september 2015

  wat een mooi artikel. en ook leuk om te lezen dat je nog steeds achter je keuze staat die je een jaar geleden gemaakt hebt. Ga zo door. En ik blijf je lekker volgen. 😀
  diana onlangs geplaatst…Hoe gaat het nu met Frenk en Dianne van ‘ik vertrek’My Profile

 • Nina Simplynspecial
  29 september 2015

  Alweer een jaar joh, wat vliegt de tijd. Wat fijn om te lezen dat het je goed bevalt 🙂 Je doet het super goed.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Personal photo diary #39 sushi, night out & Amigo’sMy Profile

 • Tamara
  29 september 2015

  Ik vind dat je een ontzettend stoer besluit hebt genomen om je baan op te zeggen en je droom achterna te gaan. Ik weet als thuismoeder dat je af en toe best eenzaam kunt zijn zonder collega’s enzo om je heen.
  Tamara onlangs geplaatst…Maar wat kost dan nou eigenlijk? Een kind?My Profile

 • Anita
  29 september 2015

  Alweer een jaar, wat gaat dat snel! Fijn dat je nog zo geniet van het fulltime bloggen 🙂
  Anita onlangs geplaatst…Mind Body Spirit | reflexologieMy Profile

 • Marloes/GLAMOURMOES
  29 september 2015

  Mooi en inspirerend artikel! Het is een grote stap om je vaste baan op te zeggen, om fulltime te gaan bloggen. En ik snap best dat je soms het contact met collega’s mist.
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…GLAMOURMOES’ WEEKLY #77: Bekervoetbal, eredivisie en werkMy Profile

 • Nicole
  29 september 2015

  Is het alweer een jaar? Wauw dat had ik niet echt in de gaten.
  Wat dat betreft ben je nog steeds mijn voorbeeld, ik zou het ook heel graag willen.. gewoon mijn eigen bedrijfje.
  Ook al weet ik dat het aanpoten is en er nadelen aan zitten.. De voordelen kunnen er niet tegenop denk ik!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie: win een prinsessenjurk van Souza!My Profile

 • Sonja
  29 september 2015

  Super stoer! Goed dat je kritisch naar jezelf kunt terugkijken, en vervolgens daar ook mee aan de slag gaat
  Sonja onlangs geplaatst…Justbymanonlive; the aftermathMy Profile

 • Godelieve
  29 september 2015

  Gefeliciteerd met dit jubileum Kelly 🙂
  Mooi dat je jezelf verder hebt mogen ontwikkelen in iets wat leuk is om te doen en je kunt combineren met het moederschap.
  Dat steeds meer mensen de weg naar je blog weten te vinden dat heeft een reden en die reden ben jij 🙂
  Godelieve onlangs geplaatst…De Blog Top Drie TagMy Profile

 • My Creative Life - Marìs
  29 september 2015

  Super om te lezen hoe het je bevalt!
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…Decoratie stashMy Profile

 • Dionne
  29 september 2015

  Nog steeds heel stoer van je! Leuk om te lezen!
  Dionne onlangs geplaatst…Something new | Sandalen mét hakMy Profile

 • Marloes
  29 september 2015

  Wauw één jaar alweer zeg! Ontzettend knap en stoer dat je die keuze vorig jaar hebt durven maken! Gelukkig heeft het hartstikke goed uitgepakt. Super leuk! Ik snap wel goed dat je soms de momenten hebt dat je collega’s mist.
  Marloes onlangs geplaatst…Marc Inbane Natural Tanning SprayMy Profile

 • Simone
  29 september 2015

  Wat gaaf dat het alweer een jaar geleden is. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. En heel fijn dat je er zo van geniet en er nog plezier in hebt. Plus je hebt dingen geleerd en dat is altijd fijn. Ik vind het ook knap dat je eerlijk naar jezelf kunt zijn en zegt dat je na verloop van tijd misschien toch iets anders wilt. Dream and you can do it!
  Simone onlangs geplaatst…Bucketlist #10 / De laatste keer genieten van mooie plekken in New York CityMy Profile

 • Linda
  29 september 2015

  Gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal en wat fijn dat je jou mooie blog nog steeds ziet groeien! Op naar een volgende mooie mijlpaal <3

 • Milou
  29 september 2015

  Wat vertel je dit weer persoonlijk en eerlijk! Ik weet (of nou ja, door mijn vriend) als geen ander hoe het is om de stap te wagen en een eigen bedrijf te beginnen en wat leg jij dat goed uit! Zo is het precies. Mijn conclusie die ik trek uit jouw verhaal: het heeft voordelen en nadelen. Daarin lijkt het gelukkig wel op iedere andere baan. Ik hoop dat je dit nog heel lang leuk blijft vinden!
  Milou onlangs geplaatst…Zwanger: ineens ben ik medisch?My Profile

 • Marije | Mumstheword
  29 september 2015

  Jeetje.. Een jaar fulltime bloggen! Wat een prestatie.. Ik hoop ooit ook op dat punt te kunnen komen. (voldoende) geld verdienen met hetgeen waar je van houdt. En dan ook nog lekker dicht bij je kindjes kunnen zijn. Je doet het hartstikke goed topper! Keep on going!
  Marije | Mumstheword onlangs geplaatst…10 Dingen die ik wil doen tijdens mijn zwangerschapsverlofMy Profile

 • Bregje
  29 september 2015

  Een jaar alweer, wat gaat dat snel zeg! Gefeliciteerd en fijn om te lezen dat het je zo goed bevalt! Daar mag je trots op zijn!
  Bregje onlangs geplaatst…Boektober: lees je mee?My Profile

 • Marion
  29 september 2015

  Los van alle felicitaties voor deze mijlpaal, maakt het me ook wel nieuwsgierig wat je onder fulltime bloggen verstaat. Misschien dat je ons als lezers eens een kijkje in zo’n fulltime blogweek kan geven.
  Marion onlangs geplaatst…Opeens had iedereen er eenMy Profile

 • Meike
  29 september 2015

  Één jaar alweer! Wat vliegt de tijd. Gefeliciteerd! Goed te lezen dat het zo goed gaat. Je kinderen en je blog combineren en daardoor de hele dag bezig zijn met alles waar je van houdt. Je mag trots zijn op wat je nu al hebt bereikt.
  Meike onlangs geplaatst…22 maandenMy Profile

 • Sofie
  29 september 2015

  Wauw heel mooi en inspirerend om te lezen! Ook bemoedigend.
  Sofie onlangs geplaatst…Abel ging naar een verjaardagsfeestje en bleef er alleenMy Profile

 • Lisa's Beautybabbels
  29 september 2015

  Leuk om te lezen, een jaar alweer! Gefeliciteerd!
  Lisa’s Beautybabbels onlangs geplaatst…Een gat in mijn neus!My Profile

 • Loes
  29 september 2015

  Wauw mooi geschreven. Lijkt mij moeilijk maar ook heel mooi en fijn om alles van je af te schrijven als je moeder bent.
  Je mag trots zijn op wat je bereikt hebt!

  Liefs Loes
  Loes onlangs geplaatst…Get inspired #4My Profile

 • Channa
  29 september 2015

  Wat een moedig besluit! En wat fijn dat het je zoveel moois brengt! Zo leuk om een kijkje te mogen nemen in jouw leven!
  Channa onlangs geplaatst…Hoe het begon! Blogging Stories #TagMy Profile

 • Tamara
  29 september 2015

  Gefeliciteerd met een jaar fulltime bloggen 🙂
  Tamara onlangs geplaatst…Favoriete liedjes: September 2015 part 2My Profile

 • Camilla
  1 oktober 2015

  Wat een stap! Ik snap je gevoel over collega’s en een zeker inkomen. Ik zou dat ook hebben en kan me ook niet voorstellen om m’n parttime baan op te zeggen!

  Liefs, Camilla
  Camilla onlangs geplaatst…5 keer typisch dreumesgedrag!My Profile

 • Laura
  1 oktober 2015

  Gefeliciteerd met het jaar fulltime bloggen. Leuk dat je jouw ervaring met ons deelt. Ik kan me voorstellen dat het niet altijd even gemakkelijk is geweest, maar wen je nog heel veel mooie blogjaren toe!
  Laura onlangs geplaatst…Fotografie challenge Oktober: In het bosMy Profile

 • Raïsa
  1 oktober 2015

  Gefeliciteerd met je 1 jaar fulltime bloggen! Ik blog sinds een jaar, ben 23 en werk naast mijn blog 40 uur op kantoor. Ik zou graag fulltime kunnen bloggen, dat zou echt een droom zijn die uitkomt. Eerst maar eens werken aan de bezoekersaantallen!

  Jij nog veel plezier met je zwangerschap, ik vind dat super leuk om te volgen!
  X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.