Weekvlog 30: Lekker koken, nieuwe sportkleding en gezelligheid

15 februari 2017

Dia1

Het is woensdag, dus tijd voor een nieuwe vlog. In deze vlog zie je nog wat beelden van het verjaardagsfeestje van Aimy, was ik lekker veel aan het koken, was ik een paar dagen niet zo fit, kocht ik nieuwe sportkleding (al twijfel ik nog een beetje,dus ik ben benieuwd naar jullie advies) en deed ik gezellige dingen met de kindjes. Kijk je mee?Via deze link kun je de video ook bekijken
Klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

Natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie van de video vonden! Laat het me weten door een reactie achter te laten bij de comments.

ย  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube.ย 
Door Marijke op 15 februari 2017 08:04

Wat een leuke vlog! Zo lief hoe je oudste meisje naar beneden loopt en roept, aimy is jaaarig!
Marijke onlangs geplaatst…Kitchen hack: Prei snijdenMy Profile

[antwoorden]


Door Kelly op 15 februari 2017 08:06

Leuke vlog weer! De lasagne klinkt erg lekker, ik ga hem een keer namaken ! Ik vind je sportbroek erg leuk! De topjes staan je ook erg leuk, maar ik denk dat ze in een maatje kleiner beter waren geweest. Maar ik weet niet wat fijner sport, dus ik denk dat je gewoon je gevoel moet volgen.
Kelly onlangs geplaatst…Lifestyle โ€“ 6x wat leuk is aan samenwonenMy Profile

[antwoorden]


Door Karlien op 15 februari 2017 08:20

Jaaaa leuk weer ๐Ÿ™‚ echt tof hoe de oudsten gaan meeleven met de jongste hรจ. Mijn oudste is een jaar ouder dan Lana en we hadden een aftel kalender gemaakt voor de verjaardag van haar broer. Zo erg was ze er mee bezig.
Karlien onlangs geplaatst…Kaapverdië met kinderen: tips & activiteitenMy Profile

[antwoorden]


Door Essma op 15 februari 2017 08:35

Gezellig hoor! Spannend hรจ, dat Lana naar school gaat?! Ik vond dat wel hoor..ondanks dat ik zelf ook basisschool leerkracht ben, vind ik dat als mama toch bijzonder! Mijn man vond het ook minder ‘spannend’. ๐Ÿ˜„
Essma onlangs geplaatst…Mijn foto van de week #3My Profile

[antwoorden]


Door Stefanie op 15 februari 2017 09:46

Wat een leuke vlog weer! Leuk taartje had je voor Aimy gemaakt!
Stefanie onlangs geplaatst…GeluksmomentenMy Profile

[antwoorden]


Door rachel op 15 februari 2017 09:50

hij is weer leuk je video!! en die topjes zijn gaaf!!
rachel onlangs geplaatst…Ziekenboeg 2.0My Profile

[antwoorden]


Door Vanessa op 15 februari 2017 10:10

Leuke en gezellige weekvlog weer! Superleuk om mee te kunnen kijken naar Aimy’s verjaardag. Die lasagne ziet er heerlijk uit. En ik vind Foute Vrienden ook heel leuk, maar dan de Vlaamse versie ๐Ÿ™‚
Vanessa onlangs geplaatst…Nieuw: Kneipp Arnica Douche voor soepele spierenMy Profile

[antwoorden]


Door Malou op 15 februari 2017 10:20

Leuke vlog weer, tof dat we mee mochten kijken net Aimy’s verjaardag!
Malou onlangs geplaatst…Dit vergat ik in mijn vluchtkoffer te doenMy Profile

[antwoorden]


Door Anneleen op 15 februari 2017 15:03

Gezellige vlog, Kelly! Aimy haar verjaardag ziet er super gezellig uit! ๐Ÿ™‚
Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

[antwoorden]


Door Lifeaholic.nl op 15 februari 2017 20:06

Wat een gezellige verjaardag ๐Ÿ˜˜๐ŸŽ‰๐ŸŽ! Leuke sportkleding heb je gekocht ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…De 25 foodvragen-tag!My Profile

[antwoorden]


CommentLuv badge