Vriendinnetje Vera goes bloggin’

Vera-collage

Vandaag heb ik iets heel leuks voor jullie! Ook gelijk iets heel spannends want voor KellyCaresse heb ik een gastblogger ‘aangenomen’. Aangezien mijn website mijn online ‘kindje’  is doe ik dat niet zomaar, want ik wilde graag iemand hebben die leuk kan schrijven, enthousiast is en die ik kan vertrouwen. Iemand die mij en mijn schrijfstijl kent, maar ook iemand die aansluit bij jullie. Lieve bezoekers, ik wil gewoon het beste voor jullie hihi. Ik heb daarom vriendinnetje Vera, bekend van een aantal vlogs en artikelen. (Shoppen bij de Primark vlog,  Oudjaarsavond vlog, bakken met Vera, de bakker van de gender reveal cake en bedenker van recepten onder andere de omelet muffins.  gevraagd om te komen gastbloggen. Aangezien ik niet zoveel pap gegeten heb van DIY activiteiten, en helemaal niet zo thuis ben in het bloggen over reizen kan Vera een mooie aanvulling betekenen op mijn blog. Het dinsdagochtend artikel wordt voor Vera. En dit gaat in allerlei vormen plaatsvinden, zo gaan we kookfilmpjes opnemen, gaat ze haar ervaringen delen met reizen,  ze heeft met haar vriend Ricky een huis kopen en opknappen en daar allerlei tips over delen en DIY artikelen posten. Vera is ook een healthy lifestyle fanaat en ook hier zal ze haar ervaringen over delen. Onderwerpen als hardlopen, gezonde recepten enzovoorts. Vandaag heb ik gevraagd of Vera zichzelf aan jullie wil voorstellen en te vertellen waar ze mij van kent. 

Wie is vriendinnetje Vera: 

” Zoals beloofd in Kelly haar NYE vlog start ik in 2014 op de dinsdagochtend op dit blog.
Kelly is één van mijn gezellige vriendinnen waarmee ik graag koffie drink, ga sporten, een lekker gerechtje in elkaar zet of een andere spontane actie uitvoer. Jullie hebben me al een paar keer voorbij zien komen op dit blog als “vriendinnetje Vera”.  Buiten de toffe klik die Kelly en ik hebben is er nog een factor die onze vriendschap niet alleen makkelijker maar ook waardevoller maakt, dat zijn onze mannen. Mijn vriend Ricky en Kelly’s vriend Yannick hebben vroeger letterlijk bij elkaar in de wieg gelegen, zijn samen naar school gegaan en hebben natuurlijk heel wat kattenkwaad uitgevoerd. We horen dan ook graag hun verhalen aan tijdens een gezellig avondje.
Toen ik gevraagd werd als gastblogger voor de dinsdag leek me dit dan ook ontzettend leuk om te doen! In deze eerste blog zal ik me even voorstellen.
Mijn naam is Vera, ik ben 24 jaar en werk in de zorg als sociaal pedagogisch hulpverlener. Eigenlijk ben ik afgestudeerd als juffrouw, maar wat een bijbaantje was tijdens mijn studie (werken in de zorg) is intussen met veel plezier mijn fulltime baan geworden. Daarnaast sport ik graag, kook ik ‘t liefste iedere dag een recept wat ik nog niet ken, werk ik graag in mijn moestuin om mijn eigen (h)eerlijke producten te laten groeien, spendeer ik graag tijd met vrienden en ben ik vrijwilliger bij de scouting.
 
Samen met mijn vriend Ricky en onze 3 kippen woon ik net als Kelly in ’t mooie Brabant, momenteel nog in een anti kraak woning maar we hebben afgelopen week getekend voor ons eerste koophuis. Er komt voor ons een spannende maar o zo leuke tijd aan! Natuurlijk ga ik deze ook hier met jullie delen.Mocht je het leuk vinden me op andere dagen ook te volgen kun je mij vinden op  www.hijblogtzijblogt.nl, hierop schrijft zowel mijn vriend als ik. Samen hebben we veel passies die we delen waarvan reizen denk ik onze grootste is. We zijn nu ruim een jaar thuis van 14 maanden backpacken, zijn in november nog een maandje weg geweest en plakken hier en daar wel wat leuke uitjes in onze agenda’s. Op dinsdag geef ik jullie een kijkje in mijn kleurige, chaotische, maar o zo gezellige wereld! ” 
 
Liefs Vera
 
Dankjewel Vera voor je blog, ik kijk heel erg uit naar je volgende blogs! Ik wil gelijk gebruik maken van de gelegenheid en mijn bezoekers vragen of jullie leuke verzoekjes hebben waar Vera over kan bloggen, want Vera is heel creatief!. Ook mag je in de comments vragen stellen aan Vera. 
 

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

 • Marleen
  7 januari 2014

  Wat leuk!! Ben erg benieuwd naar de verhalen en blogs van Vera! Gefeliciteerd met jullie huis.. Wij krijgen over 8 weken de sleutel van ons appartement dus kijk uit naar je verhuistips! Suc6 met bloggen Vera en jij ook lieve Kelly! K kijk er in m’n nachtdiensten altijd zo naar uit als ie online komt! Xxx

 • Nadia
  7 januari 2014

  Leuk! Ik ben heel benieuwd. Wordt een veelzijdige gastblog zo te lezen, met veel verschillende onderwerpen.

 • Dagmar
  7 januari 2014

  Aah wat super super leuk! Ik ben heel benieuwd wat er gaat komen en ik kijk uit naar de artikelen 😀 Succes!
  Dagmar onlangs geplaatst…BEAUTY / December FavorietenMy Profile

 • Anouk
  7 januari 2014

  Super leuk dat Vera komt bloggen. Ik ben erg benieuwd naar alle reis verhalen! 14 maanden backpacken, je moet het maar kunnen!
  Anouk onlangs geplaatst…BlogdoelenMy Profile

 • Barbara
  7 januari 2014

  Succes Vera!
  Barbara onlangs geplaatst…Kinderwagen: in the pocket!My Profile

 • Bibian
  7 januari 2014

  Heel leuk! Ben benieuwd naar der artikelen! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…TAG: Crazy Cat LadyMy Profile

 • Sanne Marlijn
  7 januari 2014

  Leuk zeg! Wauw 14 maanden backpacken, geweldig! Ik ben deze zomer 5 weken geweest maar ik zou zo graag weer terug willen!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Verhaal: 100 jaar handen, mijn oma en ikMy Profile

 • Manon
  7 januari 2014

  Wat leuk! Ben benieuwd 🙂
  Manon onlangs geplaatst…TAG: Crazy Cat LadyMy Profile

 • Susanne
  7 januari 2014

  Leuk! Is altijd leuk om wat variatie te hebben en een keertje iets te lezen in een andere schrijfstijl of aan ander onderwerp. Ben benieuwd!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept uit….:Gevulde tomaten met eiMy Profile

 • Ashleey
  7 januari 2014

  Wat leuk! ik ben erg benieuwd!
  Ashleey onlangs geplaatst…PIMP Amsterdam EventMy Profile

 • Kelly
  7 januari 2014

  Leuk zeg! Ik ben erg benieuwd. Welkom Vera. 🙂

 • Vera
  7 januari 2014

  Dankjewel voor alle leuke en lieve reacties! Ik heb er onwijs veel zin in!!
  Tot dinsdag!
  Liefs, Vera

 • La Bella Fleur (@Labellafleur)
  7 januari 2014

  Wat leuk, ik ben benieuwd!

 • Whitney
  7 januari 2014

  Leuk! Ben heel benieuwd naar je blogs en ga zeker een kijkje nemen op het blog van jou en je vriend.
  Whitney onlangs geplaatst…Verlof week #9My Profile

 • Geertje
  7 januari 2014

  Leuk Vera! Ben benieuwd naar je artikelen! Ik denk dat ze een goede aanwinst is Kelly, voor je blog! 😉
  Geertje onlangs geplaatst…Een Kijkje In Mijn Leven… #9My Profile

 • Suzanne
  7 januari 2014

  Leuk! Ik ben benieuwd, ook zeker naar het verhuizen! Gefeliciteerd met de aankoop van jullie woning.
  Suzanne onlangs geplaatst…Is het al zomer?My Profile

 • WeHeartFit
  7 januari 2014

  Leuk Vera, ik ben benieuwd naar je artikelen :).
  WeHeartFit onlangs geplaatst…Wie ben jij?My Profile

 • Rosalie
  7 januari 2014

  Vera wat leuk, jij houdt net zoveel van reizen als ik. Tenminste jij meer denk ik want ik ben helaas nog niet heel vaak op vakantie geweest, zou ik wel graag willen trouwens!

  Zin om je blogs te gaan lezen!
  Rosalie onlangs geplaatst…En wie ben jij?My Profile

 • Joyce
  7 januari 2014

  Leuk ik ben benieuwd!:D
  Joyce onlangs geplaatst…Mijn alfabetMy Profile

 • Hester
  7 januari 2014

  Wat leuk dat je kippen hebt! Het lijkt mij verder heel leuk te lezen over je nieuwe huis.
  Hester onlangs geplaatst…10 random factsMy Profile

 • martinaa89
  7 januari 2014

  leuk ik ben benieuwd!
  martinaa89 onlangs geplaatst…7 Januari 2014 – KletsfilmpjeMy Profile

 • Stephanie
  7 januari 2014

  Super leuk om een gastblogger aan te nemen. Ik ben heel erg benieuwd naar alle healty en reis verhalen!
  Stephanie onlangs geplaatst…2014: doelen en voornemensMy Profile

 • Gwen
  7 januari 2014

  Welkom Vera! Ik ben benieuwd! Heb al een keer eerder op jouw blog gespiekt, dus veelbelovend 🙂 Ben vooral benieuwd naar de ontwikkelingen van jullie huis!
  Gwen onlangs geplaatst…Lief Dagboek #1My Profile

 • Lilly
  7 januari 2014

  Aan je schrijfstijl te zien dacht ik al dat je gestudeerd had voor docent. Heel leuke blogpost. 🙂

 • Marieke
  7 januari 2014

  Leuk, ik ben heel benieuwd naar haar artikelen en reisverhalen 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…JONGENS | Ik wil sneeuw.My Profile

 • Robin
  7 januari 2014

  Wat leuk :D! Ik kijk uit naar je posts, Vera.
  Robin onlangs geplaatst…Catrice assortiment-update voorjaar 2014My Profile

 • Petra
  7 januari 2014

  als ik jou was zou ik even een hyperlink maken van de link van je blog! dan kunnen mensen er gelijk op klikken en zullen ze er sneller naartoe gaan dan het helemaal uittypen!

 • Kokosolie haarmasker : DIY budgetproof voor glanzend haar | Kelly Caresse
  4 maart 2014

  […] is weer dinsdagochtend dus tijd voor een gastblog van mij, Vera. In de blog van vorige week stelde ik me al voor en vandaag ga ik echt van start. Kelly vroeg mij of het leuk zou zijn als ik […]

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.