VLOG : Gezelligheid met Suzanne op zondag

Klik hier om je te abonneren op mijn youtubekanaal

Afgelopen zondag had ik een heel gezellige dag met vriendinnetje en collega-blogger Suzanne (mypaperblank). Ze kwam gezellig langs om bij te kletsen, Lana weer te zien, we lunchten heerlijk met banaan/havermout pannenkoekjes, we hebben een filmpje opgenomen die binnenkort online komt op onze blogs, een lekkere koffie met taart in het dorp gedronken en heerlijk gekookt en gegeten. Het was gewoon heel gezellig.

En zo’n gezellige dag wil ik natuurlijk filmen en met jullie delen!  In het filmpje komen de lekkere bananen/havermout koekjes aan bod en een heerlijk diner recept. Bedankt voor het kijken naar mijn filmpje. Wat vonden jullie ervan? Kennen jullie Suzanne ook? Ik ben heel blij dat ze weer lekker actief aan het bloggen is, i like it! Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

27 reacties

 • Dionne
  26 februari 2014

  Wat een leuke vlog weer!
  Dionne onlangs geplaatst…New in | Brown Fringed Bag + WINMy Profile

 • Vanessa
  26 februari 2014

  Leuk om te zien! Jullie hebben lekker gekookt zeg 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Natura Siberica Shower Gel Vitamins For SkinMy Profile

 • Life of Simone
  26 februari 2014

  Superleuke vlog! Heb hem heerlijk relaxt gekeken met een grote kop thee!
  Life of Simone onlangs geplaatst…Got me some new shoes!My Profile

 • Manon
  26 februari 2014

  Gezellig dagje hebben jullie gehad. En die Blondmokken, ik ben er ook fan van haha.
  Manon onlangs geplaatst…Sweat Today, Smile TomorrowMy Profile

 • Lau
  26 februari 2014

  Hoi Kelly,

  Ik kijk met veel plezier je filmpjes, maar ik vind dat je echt wat meer aan de slag moet gaan met het bewerken ervan. Vind het erg irritant dat de verschillende stukjes niet lekker in elkaar overlopen, dat bij sommige stukjes juist teveel is weggeknipt, dat je de hele tijd het geritsel van je hand (?) hoort als je de camera omdraait, dat je de ene keer verticaal en de andere keer horizontaal filmt en dat je vaak in herhaling valt. Dit is natuurlijk niet aanvallend bedoelt, ik hoop dat je er wat aan hebt want dat zou het kijken een stuk aangenamer maken!

 • Kelly
  26 februari 2014

  Leuke vlog, ziet er uit als een gezellig dagje!
  Kelly onlangs geplaatst…Sleek i-Divine Storm Palette.My Profile

 • Saskia
  26 februari 2014

  Erg leuke en gezellige vlog!
  Saskia onlangs geplaatst…Mamapraat: Lezen met je kindjeMy Profile

 • Edith
  26 februari 2014

  Hele leuke vlog, erg gezellig!
  Edith onlangs geplaatst…Osaka W.I.C. by HerômeMy Profile

 • Debbie
  26 februari 2014

  Lekker gezellig filmpje… Wou dat ik zoiets durfde te doen…
  Debbie onlangs geplaatst…Inspiratie voor je reis naar ToscaneMy Profile

 • Hester
  26 februari 2014

  Gezellige dag! Volgende keer toch maar zelf taart maken ;). Is altijd lekkerder!
  Hester onlangs geplaatst…Let’s get Personal tagMy Profile

 • Annemarie
  26 februari 2014

  Leuke vlog! Merk alleen wel dat het mij een beetje irriteert dat het beeld zo wiebelt en je niet altijd goed te horen bent door het wisselen van camerahouding.

 • Lara
  26 februari 2014

  Leuk filmpje weer! Ik sluit me alleen wel aan bij de anderen, ik vind het ook niet zo fijn dat het beeld zo snel draait en dat je idd af en toe een beetje in herhaling valt! Maar het is als opbouwende kritiek bedoeld hoor 😉

 • Regina
  26 februari 2014

  Leuke vlog! Alleen de ‘bijgeluiden’zijn erg vervelend bij het bekijken van de vlog. De geluiden zijn van het vasthouden van de camera of zo denk ik. Probeer minder de camera zo te ‘verwisselen’in je hand 😉

 • Keshia
  26 februari 2014

  leuk, je hebt hele mooie ogen! xx

 • Nadia
  26 februari 2014

  Jullie hebben een leuke dag gehad, en wat heb je een leuke mok gehad, supercool zeg! Ik vind het heel leuk om weer een filmpje van je te zien, ik vind ze alleen een beetje rommelig/onrustig…

 • Dagmar
  26 februari 2014

  Aaaw wat een heerlijk filmpje <3 Fijn om twee lieverds dan toch nog even dichtbij mij te hebben, ook al is het via een schermpje <3 Xxx
  Dagmar onlangs geplaatst…SHOPLOG / Action Home decoratieMy Profile

 • Rosalie
  26 februari 2014

  Wat een leuk gezellig dagje zeg!
  Rosalie onlangs geplaatst…Music Of The WeekMy Profile

 • Diary donderdag: Veel thee, lekkere baksels en gezellige afspraken - Kelly Caresse | Kelly Caresse
  27 februari 2014

  […] Suzanne was zondag gezellig de hele dag op bezoek zoals jullie gisteren in de Vlog konden zien. En dit was onze lunch, de zelfgemaakte havermout/banaan/ei pannenkoekjes mmm versierd […]

 • Linda
  27 februari 2014

  Wat een leuk filmpje, ziet er heel gezellig uit! 🙂

 • Diary donderdag: Veel thee, lekkere baksels en gezellige afspraken - Kelly Caresse | Kelly Caresse
  27 februari 2014

  […] Suzanne was zondag gezellig de hele dag op bezoek zoals jullie gisteren in de Vlog konden zien. En dit was onze lunch, de zelfgemaakte havermout/banaan/ei pannenkoekjes mmm versierd […]

 • Bo
  27 februari 2014

  Die pannenkoekjes ga ik ook maken nu!! Ben erg benieuwd 🙂
  Liefs Bo

 • Anita
  27 februari 2014

  Hmm, die pannenkoekjes zijn lekker!

 • Lonneke
  27 februari 2014

  Ik vind het altijd erg leuk om je filmpjes te bekijken, je lijkt me een leuke meid,. Als tip zou ik je meegeven om wat minder met de camera te bewegen. Sommige stukjes komen nogal schokkerig over en dat kijkt niet zo prettig. En Misschien van te voren wat bedenken wat je gaat zeggen? Of mer het bewerken van je filmpje bewuster knippen en plakken zodat je de dingen niet dubbelop zegt. 😉 tot slot; vooral doorgaan met je site, want ik kom er dagelijks!

 • Nicole
  27 februari 2014

  Leuke vlog weer… jaja zelfs ik begin te wennen aan het bekijken van vlogs 😉

  ps mag ik even zeggen dat t mij wel opvalt dat de mensen die reageren met “opbouwende” kritiek allemaal geen link naar een site hebben toegevoegd. Misschien toeval, maar mij viel dát op.. en niet het bewegend beeld ofzo 😉
  Nicole onlangs geplaatst…What to wear – Bloggers battle!My Profile

 • Marloes
  27 februari 2014

  Ziet eruit als een hele leuke gezellige dag. Het avondeten ziet er ook mummie uit!
  Marloes onlangs geplaatst…De Lente in met Lush!My Profile

 • Kelly
  28 februari 2014

  Leuk! Maar ik ben het wel eens met de kritiek die al eerder is gegeven, veel bijgeluiden (alleen in de eerste 15 sec bv. al 5x). Volgens mij ben je één van de bloggers die juist wil groeien en steeds beter wil worden, vandaar dat ik het ook nog maar even aangeef. Ik heb mijn site er gewoon bij staan 😉 (klein knipoogje naar Nicole)
  Kelly onlangs geplaatst…Billy & Coco: The Love Story Continues…My Profile

 • Kijkje in mijn leven : Thuiswerken, afspraken en meer | Kelly Caresse
  14 maart 2014

  […] Suzanne was zondag gezellig de hele dag op bezoek zoals jullie gisteren in de Vlog konden zien. En dit was onze lunch, de zelfgemaakte havermout/banaan/ei pannenkoekjes mmm versierd […]

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.