VLOG: Citytrip naar Londen met Yannick!

dia1-2

Afgelopen dinsdag tot en met donderdag waren Yannick en ik gezellig met ons tweetjes op citytrip naar Londen, een stad waar ik al zo lang nog eens naar toe wilde. Ik was er al eens voor mijn blog geweest, toen was ik zo’n 6 uur in de stad zelf en toen proefde ik de sfeer van deze mooie stad al waardoor ik hoopte er nog eens terug te gaan. Afgelopen week was het zover en genoten wij van drie daagjes samen. Hoe dit beviel zonder de kinderen zal ik later in een artikel delen (want natuurlijk heb ik ze gemist!) maar vandaag deel ik met jullie de vlog van deze prachtige dagen.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden! Ben jij al eens in Londen geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

19 reacties

 • Fenna
  11 december 2016

  Die glijbaan is wel heel herkenbaar 😉 haha. Ik vind Londen ook zo leuk om naartoe te gaan. Ben benieuwd hoe het beviel zonder de meisjes!
  Fenna onlangs geplaatst…Foodie Friday: GazpachoMy Profile

 • Mèlanie
  11 december 2016

  Jaaaaaa ik bouwde ook altijd die glijbaan!!!
  Ik zij het toevallig 3 weken geleden nog tegen mijn collega’s. Wij zaten in een hostel aan het Hyde Park… zo’n leuke stad waar ik binnenkort weer naar toe wil.
  Mèlanie onlangs geplaatst…Tijd voor verandering, tijd voor een nieuwe rubriek…My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  11 december 2016

  Wat heerlijk dat jullie samen zonder kinderen weg zijn geweest. En Londen is super gaaf. Wij zijn er jaren geleden geweest toen we nog geen kinderen hadden. Lijkt me ook weer heerlijk om de kinderen na zo’n tripje weer in mijn armen te kunnen sluiten.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…GeboortefotografieMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  11 december 2016

  Super leuke vlog! Ben zelf in 2013 in London geweest maar nu ik dit zo zie wil ik wel weer terug! De M&M store was er toen volgens mij nog niet! Wow deze is nog groter dan in Las Vegas haha! Super stoer dat jullie toch met zijn tweeën er tussenuit zijn gegaan! Is jullie gegund! 😀
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Mini make-over werkplek!My Profile

 • rachel
  11 december 2016

  wat super leuk mop en lekker chill ff met zijn tweetjes 😀 en jaaaa we zijn een paar keer in london geweest en blijf het daar super vinden
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 10 december ’16My Profile

 • Ellen
  11 december 2016

  Stoer hoor zo 3 dagen zonder de kinderen. Londen lijkt mij ook zo gaaf. Ik zou er wel alleen heen gaan, mijn man wordt helaas niet gelukkig van citytrips. Maar alleen zou ik het ook heel tof vinden.
  Ellen onlangs geplaatst…Christmas Marshmallow Pops – Aftellen Naar KerstMy Profile

 • Ellen
  11 december 2016

  Sorry, en hele leuke vlog natuurlijk!!
  Ellen onlangs geplaatst…Christmas Marshmallow Pops – Aftellen Naar KerstMy Profile

 • Nichelle
  11 december 2016

  Echt heel leuk! Ik ben benieuwd hoe vaak je kolfde per dag? Ik wil over een poosje ook een weekend weg maar door de bv durf ik niet goed. Maar misschien dat ik het nu wel aandurf. En kon je de moedermelk gewoon meenemen in het vliegtuig of heb je alles weggegooid?

 • Brabantse mamas
  11 december 2016

  Super leuk! Londen is zo’n mooie stad!

 • S
  11 december 2016

  Zou ik mogen vragen welke jas Yannick in de vlog draagt???? Deze is echt iets voor mijn man.

 • S
  11 december 2016

  Zou ik mogen vragen welke jas Yannick in de vlog draagt deze zou leuk zijn voor mijn man

 • Mira
  11 december 2016

  Jaaaa, Rollercoaster Tycoon 🙂 haha
  Mira onlangs geplaatst…De impact van ongewilde kinderloosheid (3)My Profile

 • Kelly Caresse
  11 december 2016

  Die is van het merk; Desigual??

 • Kelly Caresse
  11 december 2016

  He wat een leuke vragen! 🙂 vooraf had ik voldoende voorraad gekolfd voor thuis voor Aimy, zelf kolfde ik daar 3 keer per dag, we hadden geen koelkast dus ik heb alles (helaas) weggegooid. Jij alvast veel plezier?

 • Karlijn
  12 december 2016

  Jaa die glijbaan! Ik was een paar jaar geleden ook bij de Kerstmarkt in Hyde park en ik moest ook meteen aan Rollercoaster denken 🙂
  Karlijn onlangs geplaatst…Glutenvrije Kaiserschmarrn (low FODMAP en lactosevrij)My Profile

 • Sandra
  12 december 2016

  Dat ziet eruit als een paar heerlijke dagen! Ik zou ook graag nog een keer zo rond kerst naar London gaan, dat lijkt me zo gezellig!
  Sandra onlangs geplaatst…UNBOXING STYLETONE BEAUTYBOX DECEMBER 2016My Profile

 • MamaIssues
  12 december 2016

  Wat leuk zo’n weekend samen weg
  Ik ben ook Gek op London!! Alleen t weer werkt vaak niet mee 😉
  MamaIssues onlangs geplaatst…Mommy Monday hoe verzorg ik mijn haarMy Profile

 • Anneleen
  12 december 2016

  Wat een gezellige vlog, met zoveel lekker eten! Ik krijg er meteen honger van 😉 Fijn dat jullie er zo van genoten hebben!!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • s
  14 december 2016

  Dankjewel!!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.