Verliefd op je geur + Win een jaar Gratis wasmiddel!

robijn1

Wil jij een jaar lang gratis wasmiddel winnen? Wat geuren met je kunnen doen vind ik heel speciaal. Bepaalde geuren kunnen me precies terugbrengen bij een bepaalde herinnering. Zo herinneren sommige parfums me aan een bepaalde vakantie, kan een bepaalde geur van eten terug doen denken aan een bijzondere avond, maar ook wasmiddel en wasverzachter kan zoveel herinneren geven. De was wordt hier dan ook altijd met een lekkere wasverzachter gewassen. De winactie voor een jaar gratis wasmiddel van Robijn is gesloten.

Gesponsord door Robijn

Rogbijn2

Ik ben dol op heerlijk wasmiddel en wasverzachter en de geur daarvan kunnen velen herinneringen oproepen. De babykleertjes waste ik in mijn zwangerschap nog braaf met neutraal wasmiddel maar sinds ik merkte dat Aimy er goed tegen kan, gebruiken we er gewoon heerlijk geurend wasmiddel voor. De geuren van Robijn zijn favoriet. Die nemen we regelmatig mee met de boodschappen en vaak zijn hier aanbiedingen voor te vinden. De wasmiddelen en wasverzachters van Robijn geven een heel nostalgisch gevoel, mijn moeder waste onze kleding hier ook altijd al mee. Als ik Aimy dan knuffel en je ruikt zo’n subtiel wasverzachter geurtje vermengd met haar heerlijke babygeur dan krijg ik zo’n fijn verliefd gevoel. Is dit herkenbaar voor andere mama’s?
Ik word er blij van wanneer ik kleding uit de kast haal om Aimy of Lana aan te geven en het ruikt naar frisgewassen wasgoed. Ook word ik vrolijk wanneer ik een frisgewassen bed in stap die de geur van mijn favoriete wasverzachter heeft. Die kleine geluksmomentjes geven een fijn en huiselijk gevoel. Bijzonder wat zo’n geur met je kan doen!

robijn2
Winactie gesloten. Win een jaar lang gratis wasmiddel!
Het leuke is, je kunt een jaar lang gratis Robijn wasmiddel winnen! Hoe? Deel jouw fijne geur-geluksmomentje op de Facebookpagina van Kellycaresse door een bericht achter te laten met een foto en #verliefdopjegeur / of op Instagram door mij te taggen in de foto en bij de tekst (@kellycaresse) en de #verliefdopjegeur hashtag te gebruiken zodat ik je foto kan vinden! Een van mijn volgers wint daarmee een jaar lang gratis wasmiddel, hoe gaaf is dat! Ga jij meedoen? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie foto’s en geluksmomentjes!

Ik ben benieuwd naar jullie fijne geluksmomenten die met een fijne geur te maken hebben en wat jouw favoriete wasmiddel en wasverzachter is! Welke herinneringen heb jij hierbij? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

32 gedachten over “Verliefd op je geur + Win een jaar Gratis wasmiddel!”

 1. Leuke actie, alleen kan ik mij geen fijn geur-geluksmoment voor de geest halen. Misschien borrelt er nog wel iets in me op ☺ Zelf gebruik ik nooit wasverzachter. Het ruikt wel lekker, maar het lijkt mij niet zo goed. Volgens mij werd het gebruik van wasverzachter altijd afgeraden bij babykleding en dat zal denk ik niet voor niets zijn. Ik houd het altijd maar bij waspoeder. Toen ik nog geen kinderen had, gebruikte ik trouwens ook al geen wasverzachter.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Shopvlog ActionMy Profile

 2. Ooo ja de wasverzachters van Robijn zijn toch echt de allerlekkerste! Mijn favoriet is die van zwitsal. Mijn kleine meid is alweer 3 jaar maar vind deze geur nog steeds zo lekker. Heerlijk frisgewassen kleren in de kast. De winactie klinkt ontzettend leuk maar wel heel veel eisen, dus die laat ik aan mij voorbij gaan!
  Marijke onlangs geplaatst…FOODBLOG SWAP I Oosterse Taco’sMy Profile

 3. Wat een gave actie, een jaar wasmiddel is een top prijs. ik ga even een originele manier om mee te doen bedenken

 4. Ik neem ook vaak Robijn mee als het in de aanbieding is. Sinds de Zwitzal geur er is neem ik die graag mee. Gave winactie hoor! Maar ook ik heb niet echt een favoriet wasgeurmoment dus ik laat de actie aan me voorbij gaan, succes aan de mensen die meedoen!
  Kelly onlangs geplaatst…Babyshower!My Profile

 5. Goede actie dit! Ik ben dol op de wasverzachters van Robijn, ik ga een leuke manier bedenken om mee te doen

 6. Heel mooi wat geuren doen, zo herinnert de geur van Zwitsal me enorm aan de tijd toen mijn kinderen klein waren, ik haal dan nog regelmatig Zwitsal wasmiddel want die geur vind ik zo fijn

 7. Wij gebruiken ook altijd Robijntje, het ruikt heerlijk, je kleding blijft mooi en het is het enige wasmiddel waar vriendlief tegen kan, van andere wasmiddelen krijgt hij vreselijke jeuk en rare plekken op zijn huid. Ik ga even kijken of ik een leuke foto kan maken en delen, een jaar gratis wasmiddel van Robijn daar heb ik wel oren naar haha.

 8. Wat een heerlijke win actie, ik vind Robijn echt geweldig maar helaas is Novelle enorm allergisch voor van alles en gebruiken wij de saaie niet ruikende Neutral. Hopelijk is degene die het wint er heel blij mee! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Outfits van de maand: aprilMy Profile

 9. lijkt me heerlijk om een jaar lang me geen zorgen te hoeven maken om wasmiddel te kopen, heb het als moeder al druk genoeg! heerlijk robijn!

 10. Lijkt me een super prijs deze winactie! Hoe heerlijk is het om je was steeds naar een andere geur van robijn te laten ruiken! Ze zijn ook allemaal zo heerlijk en intens

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.