Valentijn winactie: Win 10 x €100 bij Groupon voor je valentijn

valentijnswinactieIk heb zo’n leuke winactie voor jullie! Ik ben er zelf helemaal enthousiast over. Het is een speciale winactie in het teken van Valentijnsdag om jouw Valentijn mee te verrassen. Je maakt namelijk kans op een Groupon bon t.w.v. €100,00 die je kunt besteden bij Groupon om een heel leuk en bijzonder cadeau te geven aan je Valentijn. Je kunt kiezen uit allerlei romantische tripjes, leuke dagjes weg, een romantisch diner in een Michelin Ster restaurant, online cursussen, foto op hout, lingeriebon, noem het maar op of het is te besteden met deze waardebon! Benieuwd hoe je mee kunt doen aan deze winactie? Lees dan verder.

Omdat het een Valentijndswinactie is, en Yannick mijn Valentijn is ;), besloten we deze winactie samen te gaan doen. Yannick kiest 5 winnaars en ik kies 5 winnaars. We mogen samen dus 10 waardebonnen t.w.v. €100; per bon weggeven. Op deze site kun je vinden wat je allemaal kunt doen van deze Groupon bon.

Wat moet je doen om mee te doen aan deze winactie?
– Volg mijn blog via Bloglovin’ en like dit bericht.
– Laat in de reacties achter dat je mee doet (met een geldig e-mailadres). Laat in de reacties op een originele manier weten wie jij wil verrassen met deze Groupon bon en wat je met deze bon zou gaan doen. Hier kun je vinden wat je met deze bon allemaal kunt doen.

Wat mag je doen om mee te doen (extra winkans):
– Volg Yannick op Instagram via @Sjenkie86
– Laat via social media op een originele manier weten dat je meedoet aan deze winactie met de hashtag : #GrouponXKellycaresse  Bijvoorbeeld een tweet: ‘Via @kelicious doe ik mee en maak ik kans op 100 euro tegoed van Groupon, ik ga daar mijn vriend @Petertje mee verrassen #GrouponXkellycaresse’  Of een originele instagram foto met deze Hashtag. Vergeet mij dan niet te taggen met @Kellycaresse of Yannick via @Sjenkie86. Dan kunnen wij jouw foto terugvinden.

De winactie sluit op 9 februari. Dan gaan Yannick en ik alle deelnames bekijken en kiezen we allebei 5 leuke en originele inzendingen.
Wie ga je verrassen met deze toffe actie?

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

111 gedachten over “Valentijn winactie: Win 10 x €100 bij Groupon voor je valentijn”

 1. Wat een leuke winactie zeg! Ik zou heel graag mee doen. Als ik win zou ik samen met m’n vriend een high wine/beer gaan doen. Gezellig samen een avondje uit en genieten van lekkere drankje en hapjes. Lijkt me een super date! 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Day Zero Project update 1My Profile

 2. Wat een leuke actie! Ik zou heel graag mn vriend willen verrassen met iets leuks. Dit omdat hij er altijd voor mij is. We zijn 5 jaar samen en hebben al heel wat samen gedaan. De reis naar mijn geboorteland India bijvoorbeeld. Zo bijzonder om hem mee te nemen naar mijn roots. Zelfs in de zoektocht naar mijn biologische ouders helpt hij me in alles. En met mijn blog ook, hij was zelfs degene die zei ‘anders maak ik een site voor je’. Wat ook heel speciaal is, we wonen nu in zijn ouderlijk huis. Dit is volgende week al weer een half jaar dat we hier wonen. Wat zou het leuk zijn om hem met iets leuks te verrassen. 🙂 Ik volg je natuurlijk via Bloglovin en volg jullie op IG!
  Dita onlangs geplaatst…Look out the windowMy Profile

 3. Leuk! Ik zou graag mijn lieve vriendje verrassen. We hebben allebei super drukke tijden (hij doet geneeskunde en loopt coschappen en ik ben aan het afstuderen) en ik zou er wel een dagje tussenuit willen naar Londen!
  simone onlangs geplaatst…Real Techniques – Sam’s PicsMy Profile

 4. Wat een leuke winactie! Mijn vriend werkt bij de ambulance en moet helaas werken op Valentijnsdag, ik zou hem graag een andere dag willen verrassen met een leuk uitje! Waarschijnlijk uit eten of een romantische hotelovernachting. Even wat qualitytime met z’n tweeën

 5. Een havenrondvaart met z’n tweetjes lijkt me echt geweldig. Even stilstaan bij wat we samen hebben en willen houden.

 6. ik zou gaan voor een heerlijk dagje (of dagen) weg, zoals Londen, met mijn vriend. We hebben sinds vorige week ons eerste huis gekocht, werken beide 32 uur en volgen een duale studie! Even heerlijk weg zijm met zn tweeen,;elkaar weer vinden en heerlijk praten over niet alledaagse dingen, zou mij (en ons) echt een boost geven 🙂

 7. Wat een geweldige winactie, Kelly! Ik doe heel graag mee! Ik ben gelijk even gaan kijken op de site van groupon en oh wat hebben ze daar leuke dingetjes 🙂 ik denk dat ik zou gaan voor een romantisch tripje weg met mijn vriend. Ik zit in mijn laatste jaar aan de hoge school, ben gisteren begonnen met stage, ben bezig met men bachelorproef,… Mijn vriend, Jim, begint binnenkort ook met stage want hij gaat nog een cursus volgen op volwassenonderwijs. We hebben het dus allebei erg druk en het zijn momenteel vele spannende dingen.. Het lijkt me daarom geweldig om er even met tweetjes tussen uit te gaan. Gsm’s aan de kant, niet aan school hoeven denken en echte quality time houden. Het tripje naar Brugge spreekt me erg aan, maar ook het tripje naar Luxemburg en Kortrijk lijkt me de moeite!
  Anneleen onlangs geplaatst…Studiereis naar MallorcaMy Profile

 8. Ik doe mee! Wij zijn net (6 weken geleden) ouders geworden en ik zou graag mijn vriendje verrassen met een avondje/weekendje weg. Zoals je kunt begrijpen hebben we de afgelopen tijd niet veel van elkaar kunnen genieten. Nu moeten we dat even inhalen :). Een bon van groupon zou ontzettend helpen.

  Nu is het zo dat we een muntje hebben opgegooid en nu moet mn vriendje een ochtendprogramma verzinnen voor Valentijnsdag en ik een middagprogramma. Dit blijkt lastiger dan in eerste instantie gedacht. Ook hier zou een bon wel goed van pas komen.

 9. Ha, super leuk! Ik doe mee. 😀 Ik doe normaal gesproken nooit wat op Valentijn, maar dit jaar heb ik al een paar keer tegen m’n vriend lopen zeuren: ‘Schat, wat krijg ik voor Valentijn?’ Haahaha, lekker cheesy. Ik verwacht natuurlijk helemaal niks. Als ik zou winnen geef ik hem sowieso een massagecursus want hij denkt altijd dat hij niet goed kan masseren, maar ik vind van wel! Natuurlijk valt hier altijd wel wat in te leren dus dan zou zo’n cursus ideaal zijn! En dan is hij verzekerd van zijn kunsten in de toekomst. 😉 Of een gave ééndaagse reis naar London, die is ook spot goedkoop zag ik! Justin is er al eens geweest maar met slechte ervaringen (ik vraag me nog steeds af hoe dat kan), terwijl London echt mijn lievelingsstad is! We willen er graag nog eens heen om zijn beeld hierin te veranderen. Maar dan moet ik wel weer beter zijn, haha. 🙂 (ps. ik volg je overal, liken etc. is allemaal gebeurd)
  Milou onlangs geplaatst…1 februariMy Profile

 10. Als er iemand is die iets leuks verdient, dan is het mijn moeder wel.
  Ik zou haar graag verrassen als een soort dankjewel.
  Al 8 jaar lang moet ze zich onwijs veel zorgen maken om mij,
  Naast haar drukke baan krijgt ze dat er helaas ook nog eens bij.

  Al 8 jaar lang voer ik tegen mijn anorexia een keiharde strijd,
  Totdat ik dit jaar bedacht: nu wordt het eens tijd!
  Ik heb hulp gezocht en breid mijn eetpatroon langzaam uit.
  Meer avondeten, vaker taart of ijs en veel extra beschuit.

  Het gaat vaak gepaard met veel moeite en regelmatig een traan,
  Maar ik kan op zo’n moment altijd naar mijn moeder toe gaan.
  Ze is er voor me, knuffelt me en luistert naar mijn verhaal.
  Zij begrijpt me, als geen ander, echt helemaal.

  Om haar te bedanken voor alles wat ze doet, neem ik haar graag mee.
  Ik ga dan ook voor een verrassingsreis binnen Europa voor twee.
  Eindelijk met z’n tweeën ontspannen en even vrij van zorgen,
  Ja, deze stedentrip maken wij nog liever vandaag dan morgen!

  Dit is wat ik met de Groupon bon zou doen: http://www.groupon.nl/deals/travel/ga-verrassingstickets-10/55387559

  Ik volg je op Bloglovin en like dit bericht.

 11. Ooo, te heerlijk! Ik ga lekker voor de reis naar Parijs. The city of love, heerlijk cliché de liefde vieren! Picknicken onder de Eiffeltoren met een flesje vin rouge, hand in hand huppelen over de Champs Elysées, onze relatie verzilveren op een schildersdoek in Montmartre… O yes, magnifique.
  Rosanne onlangs geplaatst…Op winterreis zonder skiën of snowboardenMy Profile

 12. Graag zou ik met een bon van groupon, mijn vriend verassen met iets wat we samen kunnen gaan doen. Afgelopen december zijn we trotse ouder geworden van onze dochter en hebben sinds die dag geen date meer gehad. Tijdens de laatste maanden van de zwangerschap kwam er trouwens ook weinig van. Het lijkt me nu extra speciaal de bon te besteden voor iets met zijn tweetjes!
  Manon onlangs geplaatst…Babyupdate: één maandMy Profile

 13. Wat leuk!! Ik doe graag mee, mijn vriend en ik zijn kort na valentijn ook 6.5 jaar samen dus wij combineren deze dagen meestal. Dan zou het natuurlijk super leuk zijn om onze dat te kunnen vieren met zo’n mooi cadeau!
  Anouk onlangs geplaatst…New: Sale H&M en XenosMy Profile

 14. Wat een leuke actie! Ik volg je al een tijdje met veel plezier via Youtube, maar nu ook via je site! Ik zou voor valentijn mijn lieve vriend willen verrassen. Dit jaar zijn we niet samen met valentijn ivm een uitzending naar het buitenland, maar als hij terug is halen we alles in!
  Samen gezellig een avondje uit bijvoorbeeld!

 15. Wat een originele actie zeg. Ik doe graag mee. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas) en Yannick via instagram (melissamaas1984). Natuurlijk zou ik mijn lieve man hiermee verrassen, lekker uiteten zou hem wel bevallen (de liefde van de man, gaat immers….. jaja). Ik kan me de laatste keer niet eens meer herinneren dat we samen zijn weggeweest (Komt ook doordat onze jongste door een auto immuun ziekte vaak ziek is). Tijd voor wat quality time samen!

 16. Ik, als aanstaande -jonge- moeder, lees heel graag je blog! Ik ben je meteen gaan volgen op bloglovin’ en Yannick op Instagram. Want wat een onwijs leuke actie! Ik doe heel graag mee.

  In mei verwachten vriendjelief en ik ons eerste kleintje, ontzettend leuk en ik heb er nu al onwijs veel zin in! De kans is wel groot dat we daardoor in de zomer niet op vakantie gaan.

  Daarom zou ik mijn vriendje enorm graag verrassen met een romantisch weekend weg; de laatste keer echt met z’n tweetjes! Een Minicruise naar Newcastle lijkt me dan erg leuk en romantisch!
  Maud onlangs geplaatst…Ecomare op TexelMy Profile

 17. Mijn vriend zou ik graag verrassen met een stedentripje,vakantie zat er niet in vorig jaar dus dit zou wel heel leuk zijn!

  Fijne dag!

 18. ohh wat een supergave actie, ik doe zeker mee!
  ik zou hiermee mijn vriend verrassen want ik ben al een hele tijd best wel ziek en heb hem daarom nogal verwaarloosd! shame on me! ondanks dat kwam hij toch elke keer maar weer lief naar me toe en nam lieve dingen voor me mee en kwam me opvrolijken. omdat ik de laatste maanden mn bed bijna niet uit ben gekomen en wij dus niks leuks samen hebben gedaan lijkt het me super leuk om de bon te winnen nu ik me weer ietsje beter voel en hem te verrassen met een lekker etentje. dat is echt ook onze gezamenlijke hobby; lekker eten in een goed restaurant met een goed wijntje erbij.

  liefs,
  britt

 19. Leuke actie!!
  Ik die graag mee! Met €100 kun je meerdere ‘liefdes’ verrassen! Zo zou ik iets leuks uitzoeken om samen met mijn vriend te doen, maar ook wat leuks om aan vriendinnen en miijn ouders te geven, omdat zij ook een beetje extra aandacht/liefde verdienen!!

 20. Wat een leuke actie! Ik zou met mijn vriend op Valentijnsdag wat leuk gaan doen, maar wat staat nog niet vast. We willen graag een dagje weg zoals de dierentuin. Maar nu ik zo op Groupon kijk, lijkt ne een 3 gangen diner in een sterrenrestaurant me ook wel wat 😀 dat is nog eens een goede voorbereiding op de avond, die we samen al carnavallend gaan vieren!
  Justine onlangs geplaatst…My life in photo’s – februari 2015 #1My Profile

 21. Super leuk! Op 14 februari 2013 hadden wij onze eerste date. Ik zou het super leuk vinden om mijn vriend te verassen. Ik denk dat ik zou kiezen voor een etentje in een Michelin ster restaurant. Mijn vriend en ik hadden het er laatst nog over, dat ons dat zo leuk leek maar dat het zo duur is. We zijn er echt benieuwd naar!
  Liefs!

 22. Wat ‘n leuke actie!!
  Ik zou voor dit bedrage meerdere ‘liefdes’ verrassen. Zo zou ik iets uitkiezen wat ik samen met mijn vriend kan gaan doen en daarnaast zou ik nog iets leuks uitzoeken voor mijn vriendinnen en mijn ouders. Want ook zij verdienen wat extra liefde deze valentijn.

 23. Wat een super leuke actie. Ik doe graag mee, maar ik zou iemand anders willen verrassen op valentijnsdag. Ik zou mijn moeder graag willen verrassen. Mijn moeder is er echt altijd voor mij en ze helpt mij overoveral waar maar nodig is. Afgelopen weekend is er bij mij ingebroken en mijn moeder stond binnen 10 minuten op de stoep met allemaal ideeën hoe we het kunnen oplossen en met een kop thee met melk er in. Dit zijn de dingejndie ik waardeer en waarvoor ik haar wil bedanken

 24. Wat een gave actie! Omdat mijn vriend en ik deze maand 10 jaar samen zijn en we verse papa en mama zijn lijkt het me fantastisch om dit keer HEM eens te verassen! Normaal gesproken is hij altijd diegene die een romantisch weekendje voor ons regelt, of me bijvoorbeeld ten huwelijk vraagt met de hulp van een dolfijn… de laatste maanden zijn we vooral papa en mama en ik merk dat hij erg toe is aan een echte vriend-en vriendin date… dus ik hoop heeeeeel hard dat ik hem kan verassen met wat quality time 🙂

 25. Hoi Kelly,

  Uiteraard doe ik weer mee met jouw leuke actie! Drie keer raden wie ik wil verrassen met Valentijn! Ik wil graag mijn (nu nog) vriend verrassen met een lekker etentje. Momenteel zien we elkaar heel weinig en zijn we wel toe aan wat quality time samen. En dan een keer niet bij een wok restaurant maar volledig in de watten gelegd worden in een luxe restaurant!

  Groetjes Tessa

 26. Hee Kelly! even een vraagje, ik heb getweet maar mn profiel is afgeschermd, kan je dat dan wel zien? En ik volg Yannick (hilarische foto’s trouwens :D) nu op instagram, maar moet je daar dan ook je IG naam voor opgeven?
  Liefs!

 27. Wat een gave actie Kelly! Ik zou heel graag mijn vriend verrassen met een boottripje naar Newcastle, of met een dagje Londen. Even samen er lekker tussen uit. Ik heb alles gedaan en ook de extra’s!

  Liefs, Martje

 28. Wat een leuke actie!

  Als ik zou winnen zou ik een foto op hout laten maken van mijn 2 maanden oude baby.
  Ik zou hem aan mijn schoon moeder geven die sinds kort slecht nieuws heeft gehad over een ongeneselijke ziekte. Als ze naar haar kleinkind kijkt vergeet ze even alles om zich heen.

  Veel liefs… Noella

 29. Heeej, wat een super toffe actie voor de lezers van je blog! 😉 Ik maak natuurlijk dolgraag een kansje, helemaal te gek zeg!!! 😀 Daar weet ik zeker iets leuks mee te doen, maar kan nu nog niet kiezen hoor.. Denk een gezellige stedentrip. Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen, en ga vast duimen hihi… Groetjes ilsiee prins

 30. Wat een super leuke, romantische winactie! 🙂
  Ik zou mijn vriend hiermee willen verrassen. Hij is de afgelopen tijd erg druk met zijn studie en werk en ik zou graag een romantisch weekend met hem door willen brengen. Ik zou dan voor een weekendje weg kiezen, bijvoorbeeld ‘Verblijf bij ****Hampshire Hotel Zuid Drenthe / Green Meet * s met ontbijt, wellness, optioneel massage en meer’. Dit zou echt als een grote verrassing voor hem zijn. Ik gun hem een ontspannen weekendje met mij samen, waar hij tot rust kan komen, en daarna weer met frisse moed aan de slag kan gaan met zijn studie en werk!

  Lieve groetjes,
  Kim

 31. Oeh, deze laat ik niet aan mij voorbij gaan! Waarom ik dit heel graag wil winnen is omdat ik onwijs trots ben op mijzelf. Ruim een jaar geleden koos ik voor mijzelf en kijk waar ik nu ben. Het klinkt misschien een beetje vreemd om te zeggen, maar het afgelopen jaar ben ik verliefd geworden op mijzelf, op de persoon die ik ben geworden door alles wat ik heb meegemaakt. Ik ben trots op waar ik nu ben, op de keuzes die ik heb gemaakt en de liefde van mijn leven die ik heb mogen vinden. Dit jaar ben ik mijn eigen valentijn (haha, okeee en vriendlief ook natuurlijk!)
  Suzanne onlangs geplaatst…Running | 2015 GoalsMy Profile

 32. Wauw kel wat heb jij een super winacties de laatste tijd zeg! Super om te zien hoe enorm veel je blog veranderd is, je bent zo goed bezig! Ik zou heeeeel erg graag kans willen maken op deze bon om toch nog te kunnen vieren dat mijn vriend en ik 4 jaar samen zijn in maart. Helaas zijn we allebei werkloos geworden waardoor we financieel de mogelijkheid niet hebben om zelf iets te ondernemen. I keep my fingers crossed en wie weet kunnen we het dan toch nog lekker vieren!

  Ga zo door met je blog, en Yannick ook!

  Liefs rio

 33. Ik mag natuurlijk niet zeggen wie anders is t geen verassing meer hihi…
  (oke oke oke, we zijn al meer dan 4 jaar samen, dus soms moet er een verassing om het fris te houden, al ken je elkaar natuurlijk zo goed dat het heeeel moeilijk is om iets geheim te houden…)
  Ik zou hem heel graag een dag racen op een circuit geven, dat is iets wat hij zelf heel graag wil maar erg duur is op een studenten budget. En valentijn gaat toch om iets voor de ander doen? hihi
  anna onlangs geplaatst…Giveaway | Bright Neon Flossy ShoesMy Profile

 34. Ha Kelly,

  Wat een supertoffe actie! Ik doe graag mee 🙂
  Ik ben nu 22 weken zwanger, en zou m’n man wel willen verassen met een leuk cadeau voor Valentijn, de laatste keer met z’n tweetjes! Zou echt leuk zijn om nog een nachtje weg te gaan bij ons in de buurt, bijvoorbeeld naar Jachtslot de Mookerheide, Hotel de Schout of Landgoed Avegoor. Lekker even de natuur in, uitslapen, heerlijk ontbijten en gewoon even quality-time hebben 🙂
  Succes met het kiezen van de winnaars, en natuurlijk ook met je blog! Die gaat als een speer, complimenten!
  Groetjes, Jantine

 35. Wat een geweldige winactie.
  Mijn liefdesleven liep niet altijd over rozen, maar nu heb ik een heel lief iemand met wie ik graag Valentijnsdag zou vieren aan zee.
  Ben gek op de zee, hij ook hoor.
  En zo’n overnachting in Noordwijk is precies waar we allebij blij en gelukkig van worden!
  http://www.groupon.nl/deals/travel/ga-hogerhuys-2-6/54001099
  Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht daar geliked.
  Op twitter volg ik als @Zeemeervrouw en heb over de winactie getweet.
  Duimen maar….
  groeten,
  Grete Karina

 36. Toffe actie, om te winnen, maar ook om weg te geven denk ik 🙂 Ik zou heel graag naar Londen willen samen met mijn vriend. Sinds wij een zoontje hebben van 8 maanden doen we niet zo heel vaak meer wat met zijn tweeen, ook omdat mijn vriend in de Horeca werkt en we dus af en toe een beetje naast elkaar leven qua werktijden.. Erg jammer! Een leuk dagtripje Londen zou ik dus wel heel erg leuk vinden 🙂 En als we dan toch nog geld over hebben van de €100,- kunnen we ook meteen een dagtripje Parijs maken hihi <3

 37. Leuk!! Ik doe weer graag mee. Ik zal Yannick ook volgen en dit bericht liken op bloglovin. Ik volg je overal al. Ik zou heel graag met vriendlief wat leuks gaan doen. Omdat we hard sparen voor de dingen die we af willen maken in het huis en voor hopelijk een kindje, wilde ik al heel graag naar de efteling. We doen namelijk vrijwel nooit iets leuks samen. Niet gewonnen, maar nu doe ik graag iets anders leuks via groupon!
  Milou onlangs geplaatst…De verbouwing #11: van prutbak tot ‘Garden of Eden’.My Profile

 38. Wat een leuke winactie 🙂
  Ik zou mijn Valentijn willen verrassen… oftewel mijn (bijna) vriend. Op Valentijnsdag zijn we samen en willen we iets leuks gaan doen! Het lijkt mij leuk om een rondleiding te doen in de Brand Bierbrouwerij. Brand is mijn favoriete bier, maar daar moet ik hem nog van overtuigen want hij blijft trouw aan Jupiler 😉 Daarna zou het leuk zijn om de dag af te sluiten met een heerlijk diner voor twee!

  Ik wens je alvast een fijne Valentijnsdag samen met Yannick en Lana!

  Groetjes, Esmée

 39. Wat een leuke winactie 🙂
  Ik zou mijn Valentijn willen verrassen… oftewel mijn (bijna) vriend. Op Valentijnsdag zijn we samen en willen we iets leuks gaan doen! Het lijkt mij leuk om een rondleiding te doen in de Brand Bierbrouwerij. Brand is mijn favoriete bier, maar daar moet ik hem nog van overtuigen want hij blijft trouw aan Jupiler 😉 Daarna zou het leuk zijn om de dag af te sluiten met een heerlijk diner voor twee!

  Ik wens je een fijne Valentijnsdag samen met Yannick en Lana!

  Groetjes, Esmée
  Esmée onlangs geplaatst…Hier word ik blij van #2My Profile

 40. Anita te Gussinklo

  Superleuke actie Kelly & Yannick!
  Ik krijg altijd de nieuwsbrief van Groupon.
  Het lijkt me tof om mijn mannetje op Valentijnsdag te mogen verwennen met een heerlijk diner. (liefde gaat tenslotte door de maag, niet?)

 41. Leuke actie! Ik doe helaas niet mee via Bloglovin’, ik heb er geen account. Wel wil ik graag mijn vriend verrassen voor Valentijnsdag. Nadat mijn grootmoeder zeven jaar geleden op deze dag stierf, is het voor ons elke dag Valentijnsdag behalve op 14 februari. Nu het grootste verdriet is weggetrokken, wordt het miss eens tijd om mee in de commerciële mallemolen te stappen en de dag te vieren met mijn vriend. Tripje London zou hij geen nee tegen zeggen.
  Kim onlangs geplaatst…Comfy vs ClassyMy Profile

 42. Eveline Legius

  Met veel plezier ook meegedaan via instagram, ik doe heel graag mee met de valentijn groupon winactie! ik en mijn vriend zouden heel graag dan een nachtje in het hotel in valkenburg gaan verblijven:) combinatie van lekker actief rodelen,de grotten in en in de heuvels lopen in combinatie van ontspannen op de gezellige terrasjes van valkenburg en natuurlijk lekker ontspannen in het hotel,dat zien wij wel zitten ;d

 43. Deze winactie is inderdaad super. Hier komt mijn wensenlijstje:

  * Restaurant Ginger – 4-gangen keuzemenu voor 2 personen € 34,99.

  * Akribos XXIV dameshorloge – zilverkleur/goudkleur (AK531TT) € 49,99.

  * 16 pure Australian bonbons in luxe valentijnsverpakking € 12,50.

 44. Ik zou met mijn vriend uit eten gaan. Wij zijn nog nooit samen ‘s avonds weggeweest en onze dochter is nu 4 maanden oud. Moet er toch maar eens van komen…

 45. Wat heb je toch telkens gave winacties Kelly! Ben er maar trots op 😀 Ik ben het wel in ieder geval, heb je maar mooi zelf bereikt!

  Dit jaar zijn mijn man en ik niet samen met Valentijn 🙁 Ik ben met mijn vader naar Berlijn en hij zit in de raad van 11 dus is Carnavallen. Daarom wil ik wel iets speciaals doen en dan komt Groupon natuurlijk met mooie acties. Wij doen regelmatig iets vanuit Groupon of geven iemand zoiets cadeau. Hartstikke tof toch?
  Een avond onbeperkt tapas eten klinkt goed, leuk ter voorbereiding op onze vakantie als gezin dit jaar.
  Zag echter ook een gepersonaliseerde toblerone doosje.. en mijn man is daar heeeelemaal gek op!
  Nicole onlangs geplaatst…Reminder: FotowedstrijdMy Profile

 46. Met veel plezier ook meegedaan via instagram, ik doe heel graag mee met de valentijn groupon winactie! ik en mijn vriend zouden heel graag dan een nachtje in het hotel in valkenburg gaan verblijven:) combinatie van lekker actief rodelen,de grotten in en in de heuvels lopen in combinatie van ontspannen op de gezellige terrasjes van valkenburg en natuurlijk lekker ontspannen in het hotel,dat zien wij wel zitten ;d

 47. Wat een ontzettend leuke actie zeg! I looooooove groupon! Ik koop eigenlijk alleen maar de groupons voor etentjes, zie wel vaak leuke weekendjes weg naar een stad ofzo voorbijkomen, maar dat is helaas boven ons budget. Ik zou het dus geweldig vinden om de tegoedbon van 100 euro te winnen. Dan kunnen we romantisch een weekendje naar een Spaanse stad, Barcelona, Madrid? Ohh, heb er nu al zin in! Hoop dat ik win!
  Nathalie onlangs geplaatst…Verslavende spelletjesMy Profile

 48. Wat een gave actie! Als ik zou winnen zou ik mijn lieve mama meenemen naar een lekker welnessweekendje. Dit heeft ze echt verdiend! Na haar burnout van een paar jaar geleden heeft ze vorig jaar de knoop doorgehakt om een eigen bedrijfje te beginnen. Nu zijn we bijna een jaar verder en begint het bedrijfje echt goed te lopen. Wel wordt het omdat ze ook nog bij haar oude baas werkt wel druk voor haar nu. ik zou mijn mama dus meenemen om haar even wat rust te gunnen, te laten zien hoe trots ik op haar ben en gewoon omdat ze t als super mama verdient!

 49. Wauw wat gaaf! Oké, hier komt mijn verhaal :p
  Ik ken E. al vanaf mijn geboorte. Op de peuterspeelzaal en basisschool speelden we veel samen. En we hadden een soort van verkering (nouja, in hoeverre kinderen dat echt zo voelen :p). Ook op de middelbare school kwamen we bij elkaar in de klas. Ik was nog altijd smoorverliefd op hem. Zo verliefd dat ik altijd maar stom begon te giechelen als hij in de buurt was. Na twee jaar ging ik naar een andere school om een ander niveau te doen. Ik zag E. eigenlijk nooit meer en ik dacht wat minder vaak aan hem.
  Na een tijd begon ik toch weer steeds vaker aan hem te denken.Ik was nog altijd verliefd op hem. Ik zocht contact met hem en we begonnen te whatsappen en chatten op Facebook. En ja hoor, ik was weer smoorverliefd.. Zomer ’14 werd dit gevoel steeds sterker, bij mij en bij hem. We besloten af te spreken. Het was heel gezellig maar het ging allemaal wat te snel. We hadden geen date maar hij vroeg wel meteen verkering. Giechelend zei ik “ja”. Maar eigenlijk ging het me allemaal wat te snel. Ik vond het geweldig maar mijn gevoel werkte niet helemaal mee. Eigenlijk kenden we elkaar helemaal niet zo goed, we hadden elkaar jaren niet veel gezien of gesproken. Het schrikte me een beetje af & daarom is het uitgegaan. Ik had tijd nodig om na te denken over wat ik nu allemaal wilde. Ook omdat ik niet lekker in mijn vel zat door school, stage etc.
  We hebben elkaar nu al anderhalf jaar niet gezien of gesproken 🙁
  Elke dag denk ik wel aan hem en ik droom ook heel veel over hem.
  Het liefst zou ik weer contact met hem willen maar het zetten van de eerste stap vind ik erg spannend. Daarvoor moet ik heel veel moed verzamelen en meer zelfvertrouwen krijgen. Daarom zou ik heel graag deze winactie willen winnen. Het liefst zou ik een romantisch tripje plannen maar dan gaat het weer veel te hard. Ik zou het besteden om aan mezelf te werken waardoor ik meer zelfvertrouwen krijg. Ik heb al allemaal toffe dingen gezien zoals een kappersbehandeling, shoptegoed, manicure/pedicure noem maar op. Teveel leuks! Dus ik doe heel graag mee! (mocht dat nog niet duidelijk zijn, *kuch, veel te lange reactie* 🙂 :p

  Wat heb ik gedaan om kans te maken?
  – Ik volg je blog op Bloglovin en like het bericht.
  – Ik laat een reactie + geldig emailadres achter.
  – Ik volg jullie allebei op Instagram
  – Ik laat op Twitter weten dat ik meedoe. 😀

  Fingers crossed!!
  Liefs, Wendy

 50. Heeii Kelly,
  Ik doe zeker mee! Als ik win dan zou ik mijn moeder of vader een keer mee uiteten nemen, want dat doen ze ook altijd voor mij en mijn broertje en het wordt een keer tijd dat ik iets voor ze terug doe. En het is natuurlijk heel gezellig! Ik hoop zo dat ik win!
  Xx Kiki

 51. Hi Kelly en Yannick,

  Eigenlijk wil ik met een zo romantisch mogelijk verhalen komen, over mijn prins op het witte paard die mij alles waard is. Helaas is deze droom in duigen gevallen en zijn mijn vader en moeder dit jaar mijn Valentijn <3

  Na bijna 2 jaar een relatie, en een half jaar te hebbennsamen gewoond ben ik er via een van mijn vriendinnen achtergekomen dat (toen nog) mijn vriend totaal niet eerlijk was.. Hij leefde zijn eigen leugen. De eerste keer vergeven, en de tweede keer waarbij de leugen nog veel erger was heb ik besloten om de relatie te stoppen. Want hoe kon ik hem nog vertrouwen? Om alle details te besparen .. Na het besluit hebben mijn ouders geholpen met alles! Ik ben per direct weer naar m'n ouders huis gaan wonen, ze hebben geholpen om mijn oude kamer weer mijn kamer te maken, hebben alles verhuisd ect. Ik ben hun zo dankbaar dat ze mij direct in huis hebben genomen. Een mooi cadeautje verdienen ze wel!

 52. Heey Kelly en Yannick! Wat een leuke winactie zeg 🙂 Ik zou graag mee doen voor mijn vriendje, en mezelf natuurlijk! We zijn in Mei alweer 7 jaar samen en het is ‘mijn beurt’ om iets leuks te regelen. Met een bon van Groupon moet me dat toch zeker wel lukken. Ik zou voor een heerlijk verblijf in een mooi hotel gaan, zodat we lekker samen kunnen zijn. We wonen beide nog thuis, dus met zn tweeën ‘alleen’ zijn zit er niet zo vaak in 🙁 Had al een heel mooi kasteel gezien, dat lijkt me super vet, om daar een nachtje te logeren! Maar een hotel midden in een mooie stad, met savonds een uitgebreid diner, is ook tof! Kan dus nog niet zo goed kiezen, haha! Maar dat komt uiteindelijk helemaal goed hoor 😀

  Owja, ik volg jullie al op Instagram en heb het bericht ook geliked Op Bloglovin!

  Liefs Janilee

 53. Wat een ontzettend leuke winactie, Kelly! Als ik zou winnen, zou ik mijn vriend voor Valentijn verrassen met een weekendje weg zodat we eindelijk eens een heel weekend de tijd voor elkaar hebben. Hij is op dit moment druk met afstuderen van zijn master en ik ben net begonnen met een nieuwe fulltime baan en rond in het weekend mijn deeltijdstudie af. Een heel weekend samen zou zo’n heerlijke verrassing zijn <3

 54. 11 feb worden wij voor het eerst ouders van ons dochtertje
  Helaas kan dit door mijn ziektebeeld niet natuurlijk ,
  Het moet hoe dan ook een keizersnede worden waarbij ik onder narcose ben omdat een ruggenprik ook niet mogelijk was
  Mijn mannetje moet het dus allemaal alleen doen in. Het begin
  Ik zou hem daarom heel graag willen bedanken en verassen met Valentijn
  Liefs

 55. Wat een gave actie voor Valentijn! Ik doe hier graag aan mee. Op valentijnsdag zijn mijn vriend en ik 3,5 jaar samen sinds 14-08-11 😀 Super leuk natuurlijk! Het lijkt me heel gaaf om via groupon een leuk cadeau voor hem te vinden zoals het racen op een circuit! Of samen een gave workshop doen!

  Ik volg Yannick op Instragram met de naam Itruelyme. Ook plaatste ik de tweet: https://twitter.com/itruelyme/status/562643118814928896

  Het zou heel gaaf zijn om ons 3,5 jarig jubileum op een leuke manier te kunnen vieren met een bon van Groupon. (: Ik wens jullie ook alvast een fijne Valentijn samen met Lana!

  Liefs, xxx
  Kirsten onlangs geplaatst…Aan het testen: Paula’s Choice gezichtsverzorgingMy Profile

 56. Ik doe graag mee! Ik zag niet zo snel de voetbalreis tussen de Valentijn cadeaus staan maar die zou ik mijn vriend het liefst geven 😉 Leuk vind ik de eet-bonnen voor 3 gangen diners en de helikoptervlucht. Zoiets speciaals geef je niet snel maar is wel heel gaaf!

 57. Ik doe graag mee! Ik zie niet zo snel de voetbalreis tussen de Valentijn cadeaus staan, die zou ik mijn vriendje het liefste geven 😉 Leuk vind ik de diner-bonnen voor 3 gangen diners en de helikoptervlucht. Zoiets geef je niet snel maar is wel heel gaaf!

 58. Natuurlijk kook ik de sterren van de hemel, ben ik een keukengodin eerste klas en wacht ik nog steeds geduldig op die michelinster voor aan mijn deur. Toch heb ik soms absoluut geen zin in koken. En als ik manlief dan wil verrassen met een etentje wordt het toch vaak Domino’s pizza met zo’n ordinaire rookworst in zijn randje.

  Eerlijk is eerlijk. Ik snij 14 februari met heel veel liefde manlief zijn pizza in de vorm van een hartje maar nog liever voer ik hem met Valentijn veel te dure sushi onder het genot van een fikse fles wijn (of 2..). Kaarslicht, romantische muziek en een kok die al het werk doet. Ik vind het een fantastisch vooruitzicht ;-). Oftewel: ik doe graag, heel graag mee!

 59. melanie Janssen

  Ik wil graag mee doen om een keer iets leuks te doen met me vriendje jeffrey waarmee ik al 1,5 jaar verkering heb, alleen ben ik nog 15 jaar en hij 16 dus hrbben we niet echt veel geld om te besteden en ondanks dat wil ik hem heel graag verrassen en hem te laten zien dat ik echt veel om hem geef en dat ik hem wil bedanken voor al die tijd dat hij voor mij heeft klaar gestaan.
  Melanie.355@hotmail.com
  Veel liefs, melanie janssen

 60. Wat een leuke winactie! Ik doe niet vaak mee aan winacties maar deze vind ik wel héél erg leuk. Ik zou mijn vriend er mee verassen. We hebben elkaar 2 jaar geleden leren kennen met oud en nieuw. We hebben een hele gezellige avond gehad en de weken erop hebben we elkaar nog een aantal keer ontmoet. Een beetje in snelvaart want mijn vriend zou eind januari voor 4,5 maand weggaan… Hij werkt namelijk bij de marine en moet regelmatig varen. Dat jaar heeft hij nog een aantal keren gevaren, wat onze band eigenlijk alleen maar sterker heeft gemaakt. Op dit moment zijn we op zoek naar een huisje en om die reden hebben we besloten om valentijn dit jaar even over te slaan. Dat bedrag voor uiteten of een leuk cadeautje gebruiken we nu liever voor een onze uitzet. Met de bon zou ik dus zeker raad weten! Lekker ergens eten, of een dagje welness!!

 61. Ik doe heel graag mee. Al jarenlang maak ik gebruik van Groupon. Er is veel keus bij Groupon. Graag wil ik een bon winnen om mijn man te mogen verrassen. Wat weet ik nog niet. De aanbiedingen verschillen iedere keer. Maar…. ik weet nu al, dat ik de juiste deal ga vinden, en dat het een geslaagde actie voor mijn man zal worden,
  Ik volg je blog via Bloglovin en heb het bericht van Groupon liked.

 62. Date night is alweer veel te lang geleden dus ik zou mijn man verrassen met een gezellig avondje uit zonder kinderen.

 63. Hoi Kelly en Yannick! Ik doe niet vaak mee aan winacties, maar deze is natuurlijk wel heel speciaal.

  Ik zou met de bon mijn vriend verrassen. Ik heb hem twee jaar geleden ontmoet met oud en nieuw & sindsdien zijn we nog elke dag heel blij met elkaar. Mijn vriend werkt bij de marine en is om die reden regelmatig een aantal maanden weg ivm het varen. Het hoort erbij, het maakt onze band sterker, maar het is ook moeilijk om elkaar zo lang niet te kunnen zien… Als we samen zijn genieten we er dus extra van. Op dit moment zijn we opzoek naar een huisje. We hebben dan ook besloten om valentijn dit jaar over te slaan. Dat geld voor een etentje of duur cadeau sparen we liever op voor een mooi item voor in huis. Want dat is allemaal al duur genoeg, haha! Maar we hebben het er voor over want samenwonen is wel een heel leuk vooruitzicht. Met de bon zou ik dus zeker wel raad weten. Lekker ergens eten, overnachten, of misschien naar de welness!

  Ik zie al veel mooie , leuke en grappige verhalen van andere dames dus ik wens jullie beide veel succes met uitzoeken van de winnaressen! Ik heb je post uiteraard geliked op Bloglovin!

 64. Wat een te gekke actie! Ik zou gaan voor de verrassingsreis, lijkt me super leuk om op reis te gaan zonder de bestemming zelf uit te kiezen. Ik hou wel van een uitdaging! Ik zou hier mijn mede single vriendin mee verrassen!

 65. Hele leuke actie zo voor valentijn! Ik zou graag de bon winnen voor mij en mijn vriend zodat we er samen even tussenuit kunnen om lekker uit eten te gaan. Eventjes lekker met zijn tweetjes, zoon naar oma en wij uit eten!

 66. Ja ik doe graag mee! Mijn vriend en ik doen eigenlijk niet aan valentijnsdg maar dit zou een mooie manier zijn om hem te verassen. Hij heeft echt een enorm zware tijd achter de rug en toch staat hij er voor mij en keano. Toch pakt hij de vaderrol voor keano op en daar heb ik echt veel respect voor.
  angelique onlangs geplaatst…Review | Gelezen Januari 2015My Profile

 67. Wat een toffe winactie! Daar kan ik zeker wel iets leuks mee doen 😉

  Ik doe graag mee! Mijn eerste ingeving is dat ik mijn vriendje wil verrassen. Gewoon omdat ik zo blij ben dat we elkaar na jaren weer terug hebben gevonden en gelukkiger zijn dan ooit.

  Maar toch kies ik voor mijn lieve vriendin. Ze heeft een zwaar jaar achter de rug waarin haar vader een nare ziekte heeft overwonnen. Dit heeft een grote impact op haar gehad en ik zou haar graag een dagje meenemen. Dat heeft ze wel verdiend 🙂
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…10 x typisch mannenMy Profile

 68. Wat een geweldige actie! Ik wil heel graag mijn lieve man verrassen voor valentijn dit jaar. Hij heeft 3 jaar lymfeklierkanker gehad, kregen we paar maanden geleden goed eindelijk eens goed nieuws, de kanker was niet meer actief!!
  Omdat we door alle zware behandelingen (chemo’s, stamceltransplantie(zelf als donor), immuuntherapie, bestralingen en tot slot een zware stamceltransplantie met donor) van niet veel van elkaar hebben kunnen genieten!! Ik zou hem graag mee willen nemen naar een Michelin restaurant en een nachtje in een mooi hotel willen slapen! Gewoon genieten van elkaar, alle ellende en stress vergeten en het goede nieuws vieren!!

 69. Hoi Kelly en Yannick, wat gezellig dat jullie deze valentijnsactie samen doen! Wat een voorbeeld 🙂
  Mijn vriend ik zijn nu 12 jaar samen en hebben deze zomer een huis gekocht. Omdat er nog hele zware verbouwingen moeten gebeuren hebben we vorige week dan toch echt besloten dat we dit jaar niet op vakantie zullen gaan. Zo kunnen we extra sparen voor een nieuwe keuken en kunnen we in onze verlofdagen eens goed aan de slag (verven, kappen, deuren schuren, plintjes zetten, vloer leggen, bovenverdieping aanpakken, … joy!). We werken beiden 38u per week dus na ons werk komt het er vaak niet zo van om iets aan het huis te doen, of eigenlijk ook niet zo vaak om iets “leuks” te doen. Alles draait om het budget en het huishouden-draaiende-houden tegenwoordig.
  Ik zou dus heel graag meedoen om een extraatje te kunnen doen voor Valentijn. Ik zie dat er super leuke uitjes zijn op groupon, dat zou betekenen dat we toch op vakantie kunnen! Zelfs een weekendje weg zou al heerlijk zijn voor ons tweetjes.
  Die toblerone chocolaatjes moeten er natuurlijk ook wel bij, dat begrijpen jullie vast 😉
  Ik volg jullie beiden op instagram en like dit bericht op bloglovin.

 70. Aangezien een geldboom planten nog steeds een fafamorgana is maak ik graag kans op dit mooie shoptegoed! Mijn vriend is namelijk twee dagen na Valentijnsdag jarig, en dan maar te zwijgen over de feestdagen die net achter de rug zijn. Je kunt je dan misschien indenken dat mijn inspiratie bron een beetje droog begint te worden en ik weet van Groupon dat ze hele leuke aanbiedingen hebben! Dus ik hoop heel stiekem dat Cupido een pijltje mijn kant op schiet <3 en uiteraard heb ik de verplichtingen gedaan!
  Linda onlangs geplaatst…Valentijnscadeau Tip | Hello Darling fragrance mist by Victoria’s Secret ♡My Profile

 71. Leuke actie zeg! Lijkt me zó leuk om m’n mannetje te verrassen met een dagje weg, sauna, dagje winkelen of nachtje slapen ergens, alles is eigenlijk leuk! We doen dat veel te weinig, hebben het er wel geregeld over maar zijn ook graag bij onze kindjes. Maar zo af en toe we-time is wel erg leuk en goed! Je gaat in ieder geval een aantal mensen heel blij maken hiermee, succes allemaal!
  Melissa onlangs geplaatst…Weg met die stugge jeansMy Profile

 72. Niels Meester

  Wat ik deze Valentijn met dit te goed zou gaan doen? Dan zal ik vertellen…

  Momenteel loop ik stage op Aruba. Ik ben nu 8 maanden weg bij mijn vriendin en mis haar enorm. Dit Aruba avontuur heeft mij duidelijk gemaakt dat zij de vrouw van mijn leven is. Daarom heb ik een plan gemaakt. Met Valentijn verwacht zij niets van mij te horen, maar ik heb andere plannen. 14 februari moet zij gewoon werken, denk zij. Ik heb met haar leidinggevenden afgesproken dat zij deze dag plus 15 en 16 februari vrij heeft. Ze zal deze dag gewoon op haar werk verschijnen en dan naar kantoor worden geroepen door haar leidinggevende. Haar kennende zal ze helemaal in de stress schieten. Eenmaal op kantoor zal haar leidinggevende haar een enveloppe geven. Hier zit een buskaartje in en een hartvormig briefje met een bus nummer, tijd en een buskaartje. Van haar leidinggevende krijgt ze een grote rode bloem die ze in haar haar moest doen. In de bus krijgt ik van de buschauffeur een nieuwe envelop met hierin een plattegrond en een NS kaartje naar Rotterdam. In Rotterdam wordt ze omgeroepen op het station en moest ze zich melden bij de servicebalie. Ook hier ligt weer een envelop klaar. De hele dag wordt ze doormiddel van de envelop rondgeleid. Niet alleen door de stad maar ook door Diergaarde Blijdorp. Dankzij de plattegrond die ze van de buschauffeur had gehad en de aanwijzingen in de envelop vind ze uiteindelijk een sleutel en een visitekaartje van een hotel. In dit hotel wacht ik op haar in een kamer vol waxinelichtjes champagne muziek en rozenblaadjes en hopelijk met een Twin ring van 2 karaat zwarte diamant en Zirconia kristal van SWAROVSKI ELEMENTS die ik van dit eventuele groupon tegoed zou kopen.

 73. Carola Meijer

  2,5 uur all-you-can-eat wok, grill en sushi voor 2-6 pers. bij Japans Restaurant Sono!

  Ik had anorexia
en wilde niet eten ,
het was zo erg dat wil je niet weten .

  De spiegel was mijn ergste vijand
en ik zetten al mijn maaltijden aan de kant

  Het was heel erg zwaar, maar met mijn vriend kreeg ik het weer voor elkaar.

  Nu ben ik niet meer aan het slanken, en wil ik hem graag deze Valentijn extra bedanken.

  Met dit diner zijn wij niet meer te stoppen, en gaan wij ons bij Sono helemaal vol proppen!

 74. R en ik zijn 12 jaar samen dit jaar. Ik ben 26. Ja, hij is mijn jeugdliefde en nu al 2,5 jaar de papa van mijn dochter. Dolgelukkig zijn wij met zijn drietjes. Maar alles draait (als vanzelfsprekend) om onze dochter. Al de uitstapjes, kadootjes, vrije tijd draaien om haar. Je hoort ons niet klagen hoor, maar hoe fijn is het om na 2,5 jaar eindelijk weer eens ECHT samen te zijn. Dit hoeft niet naar een ver land te zijn. Ik zou gewoon het simpele kiezen: Uit eten samen, leuk uitstapje bijvoorbeeld een heerlijke dag in een spa en dan uiteindelijk in een mooi hotel overnachten. Gewoon een heerlijk romantisch weekeind omdat je dat als ouders ook nodig heb. En als we die bon zouden winnen, hebben we geen smoes meer om het niet aan onszelf te besteden. Februari is de maand van de liefde. Hoe mooi zou het zijn als wij de liefde kunnen vieren samen door jullie bon.

 75. Wat leuk zeg! Ik volg de site op bloglovin (miloupieterse) en heb het artikel geliked.
  Ik zou deze bon geven aan mijn ouders onder het motto “nu kunnen jullie zonder excuus een keer iets samen doen.”
  Sinds mijn zusje geboren is, ze is nu 7 jaar, hebben ze heel veel dingetjes gepland om te doen, maar iedere keer werd mijn zusje of ik ziek. Zelf ben ik chronisch ziek (dystrofie oftewel CRPS) en heb daar al een aantal maanden een terugslag van. Nu dat ook weer wat beter gaat, is er (volgens mij!) geen excuus meer om niet met hun tweetjes wat te doen.
  Een beetje tijd voor zichzelf hebben ze echt wel verdiend.
  Veel succes met uitkiezen Yannick en Kelly 🙂

  Veel liefs
  Milou

 76. Woops, ik ben vergeten erbij te zetten dat ik Yannick volg via Instagram (@miloupieterse)

  Xx

 77. Wat wen leuke winactie, ik volgde je al, nu geliked en volg Yannick op instagram!
  Ik zou graag mijn vriend willen verrassen met een tripje.
  Hij vertrekt over een maand naar Azië voor 3 maanden, en zo kunnen we dan nog even samen genieten van de tijd dat hij er nog is!

 78. Hoi Kelly!
  Wat een leuke winactie, ik hoop dat ik een kansje maak!
  Als ik een waardebon van 100 euro zou krijgen, zou ik natuurlijk mijn vriend verassen. Hij is echt het keerpunt in mijn leven geweest. Voor ik hem leerde kennen liep het allemaal niet zo lekker thuis en voelde ik mij ontzettend onzeker en niet de moeite waard. Hij heeft mij het gevoel gegeven dat ik er mag zijn en dat ik mooi ben zoals ik ben. Voor mij heeft hij zo’n groot verschil gemaakt! Ik denk dat alles in het leven met een reden gebeurt en dat hij dus bewust in mijn leven is gekomen om mij te helpen. Nog steeds steunt hij mij ontzettend als ik het moeilijk heb en ik kan me echt geen lievere vriend voor mij bedenken. Ik zou mijn vriend dus graag willen verrassen. Af en toe probeer ik dat natuurlijk al te doen, maar ik studeer dus ik moet wel op mijn geld letten, dus het zou super zijn als ik hem echt zou kunnen verassen met een leuk uitje! Sorry voor het lange verhaal hihi.

  Ik volg jullie allebei via instagram en twitter, maar dat deed ik sowieso al voor de winactie 🙂

  liefs Amanda

 79. Leuke actie! Ik zou gaan voor de surprise citytrip, dit staat namelijk nog op mijn bucketlist.
  Lijkt me erg spannend om pas op het laatste moment te horen waar de reis heen gaat.

 80. Wat een leuke winactie! Natuurlijk doe ik ook gezellig mee! Ik zou graag mijn vriendje willen verrassen omdat dit jaar voor ons heel spannend gaat worden. Zo gaan we in juni trouwen en in juli verwachten wij ons eerste kindje en zou het ontzettend fijn zijn als we samen er nog even tussen uit kunnen. Ik zal dan ook voor 1 van de tripjes gaan. Maar welke weet ik niet precies. Ik wil zelf heel graag weer naar Londen dus misschien wel de dagtocht er naar toe Al lijkt mij een mini cruise naar new castle ook wel heel gaaf! Want meer van Engeland zien staat ook nog steeds op mijn lijstje. En wie weet wel de surprise citytrip, want dat lijkt mij stiekem ook wel leuk!
  Laura onlangs geplaatst…Oslo – Dag 1My Profile

 81. Super leuke actie, ik doe graag mee. Ik zou het heel leuk vinden om mijn vriend te kunnen verrassen met één van de leuke tripjes die er tussen staan. Na een hoop ellende vorig jaar heeft hij dat wel verdiend vind ik 🙂
  Jenn onlangs geplaatst…Event: heropening ZwaluwhoeveMy Profile

 82. Wat dieren betreft heb ik geen remmen.
  Ik zou zó een tijger durven temmen.
  Ze zien mij zo met een lama knuffelen.
  En Bokito mag mij best besnuffelen.
  Met alle dieren heb ik een goede band.
  Ze eten zomaar uit m’n hand.
  Want ze voelen instinctief
  dat ik zachtaardig bent en lief (haha).
  Daarom zou ik graag naar Artis gaan,
  genieten van giraffen, olifanten of een baviaan….

 83. Danielle van der Spek

  Hoi Kelly,

  Wat een geweldige actie hebben jullie voor valentijn,
  ik maak heel graag kans op een kadobon.
  De overnachting in de Euromast lijkt mij heel fijn,
  die vond ik op de website van Groupon.

  Wij gaan namelijk trouwen dit jaar,
  en we zoeken nog een romantisch hotel.
  Volgens mij is onze zoektocht nu klaar,
  we weten het nu echt wel!

  Een suite met de naam ‘Stars’ klinkt zo mooi,
  voor onze eerste nacht als man en vrouw.
  Vandaar dit pleidooi,
  omdat ik heel graag de bon winnen zou.

  Hartelijke groetjes,
  Danielle.

 84. Danielle van der Spek

  Hoi Kelly en Yannick,

  Wat een geweldige actie hebben jullie voor valentijn,
  ik maak heel graag kans op een kadobon.
  De overnachting in de Euromast lijkt mij heel fijn,
  die vond ik op de website van Groupon.

  Wij gaan namelijk trouwen dit jaar,
  en we zoeken nog een romantisch hotel.
  Volgens mij is onze zoektocht nu klaar,
  we weten het nu echt wel!

  Een suite met de naam ‘Stars’ klinkt zo mooi,
  voor onze eerste nacht als man en vrouw.
  Vandaar dit pleidooi,
  omdat ik heel graag de bon winnen zou.

  Hartelijke groetjes,
  Danielle.

 85. Ik weet wel wat ik met €100 tegoed wil gaan doen hoor!
  Eten natuurlijk!
  Mijn vriend en ik zijn beide ontzettende vreetzakken en we kunnen elkaar altijd blij maken met eten. Dus ik zou het uitgeven om lekker uiteten te gaan met mijn vriend. Ik weet zeker dat hij daar ook heel blij mee zou zijn 🙂
  Ik ben Yannick ook gaan volgen op instagram (xdooww)

 86. Wauw, wat leuk! Ik zou graag mijn verloofde Roel verrassen. Wij trouwen in mei en kunnen niet meteen op huwelijksreis, daar is na de koop van onze woning even geen geld voor. Niet erg natuurlijk, maar een leuk nachtje weg via Groupon is dan wel extra leuk! Hij verdient dat bovendien echt.

 87. Hee Kel, Wat super leuk zo een win-actie :). Hier doe ik zeker weten aan mee! Mijn vriend is iets te nuchter voor het hele Valentijn spektakel maar daarom lijkt het me juist zó leuk om hem te verassen met een overnachting in Hotel Montanus (Brugge). Zo heeft hij nog nooit wat met Valentijn gedaan in de 24 jaar dat die leeft. Komt vast ook omdat ik zijn eerste echte serieuze vriendin ben. Toen ik hem vroeg of we op 14 februari nog wat leuks gingen doen kreeg ik een verbaasde blik. Wat is er dan op 14 februari….?! ”Ja valentijn schat (duhuh)”, ooooh…zei die toen. Nu is het ook nog eens een echte win-win situatie want ik kan er ook van genieten :). Hebben we eindelijk weer wat quality time tussen alle drukte van studeren en werken door. En hey a girl needs a gift right?!
  Daarnaast zijn we bezig met een projectje waar je in iedere stad een foto maakt hand in hand, dat zouden we maar al te graag in Brugge doen!!!

  Ik volg je op bloglovin (adorebeauty@live.nl) en heb het geliked. Ik ga Yannick meteen volgen op instagram (Liesel_) en je een tweetje sturen. Ben benieuwd!! Xxx lisa

 88. Hoi Kelly en Yannick,

  Mijn vriend werkt op de grote vaart is vanochtend om 4:15 vertrokken met het vliegtuig om aan boord te gaan in Venezuela. Daardoor zien we elkaar minstens 3 maanden niet, en het breekt toch steeds weer mijn hart als ik hem door de douane zie verdwijnen. Hij is er dan ook niet met Valentijnsdag, maar ik zou hem erg graag willen verrassen als hij terug komt. Een weekendje weg met z’n tweeën om de tijd in te halen en volop te genieten van de tijd die we samen hebben lijkt me heerlijk.

  Echt leuk zo’n actie, dat degene die het het meest verdiend mag winnen !
  Ik volg je op bloglovin en volg Yannick op instagram.
  xx

 89. Ilona van Sluys

  Ik ga over 125 uur naar Curaçao. Dat is 9 uur vliegen. En er is een tijdsverschil tussen van -6 uur.
  Hier mag ik 92 dagen stage lopen. Dat is dus 2208 uur oftewel 132480 minuten. Ook wel 794880 sec.

  Maar voor mijn Valentijn gaat dit echt een eeuwigheid duren! Daarom wil ik hem graag iets geven met groupon te goed, zo dat ik deze tijd ook een beetje bij hem ben.

  Gemiddeld kijkt je 30 keer per dag op je horloge. Als ik met dit groupon tegoed een Aquaswiss horloge voor mijn Valentijn koop, ben ik dus 2760 keer even bij hem!

  http://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-aquaswiss-2-12-31/55233115

 90. Super gaaf! Ik heb alles op insta beschreven! Daar heet ik: @devrijmees . Als je daar even zou willen kijken? Ik volg je en heb het geliked . x

 91. Hi
  Ik zou mijn moeder verassen met Valentijn (gezichtsmasker met goud en lekker uit eten.)
  Ik volg je op blogvin en intagram en heb je een Dm gestuurd met mijn e-mail adres .

 92. Op Valentijnsdag is het carnaval en ga ik heerlijk carnavallen met mijn vriend (we zijn twee jaar samen). Alleen vind ik het heerlijk en hij iets minder (lees; verschrikkelijk) toch gaat hij samen met mij mee en heb ik hem vorig jaar zelfs in een mooi superman pak gehesen (zie twitter foto die ik gestuurd heb). Omdat hij dit jaar weer zo lief is om mee te gaan en dat zelfs op Valentijnsdag vind ik wel dat ik iets terug mag doen voor hem. Toen ik op groupon keek zag ik zoveel leuks!! Maar m’n oog viel meteen op de minicruise, ik denk dat mijn vriend dat helemaal geweldig zou vinden (en ik stiekem ook!!). Aangezien ik dan nog iets van de bon over zou houden ga ik voor het ‘doorzichtige pakje’ (18+), dat hij waarschijnlijk leuker zou vinden dan wat dan ook haha!! Succes met het doorlezen van alle inzendingen, ik heb ze stiekem ook allemaal doorgelezen en wat het het heerlijk!! Al die mooie verhalen!

 93. wauw wat een ontzettende leuke winactie!! ik doe graag mee en zou mijn vriend hiermee willen verassen. waarom? afgelopen juni is mijn moeder helaas op een veels te jonge leeftijd overleden na een lang ziekbed. mijn vriend heeft in deze 2 jaar mij altijd gesteund. in de leuke tijden en in de moeilijke tijden. hij lachte met me als ik vrolijk was en liet me mijn gang gaan als ik boos was. helaas heb ik hem tot op jeden niet kunnen bedanken dat hij mijn steun en toeverlaat is en dit lijkt mij een mooie kans!!

 94. ojaa vergeten erbij te zetten waar ik hem mee wil verassen.. ik zou hem meenemen naar de wellness even heerlijk samen genieten!

 95. Goedemorgen, ik hoop dat ik het nu goed doe.
  Ik zou graag de winactiecoupon aan mijn zus willen geven, mijn zus heeft mij bij gestaan met mijn bevalling (en niet zomaar 1) op dat moment had ze bestralingen en kwam gelijk naar ons toe. Ze heeft 2014 tegen die enorme “klote” ziekte gevochten. Zo sterk en zo n voorbeeld!!

  Nu is de tijd aangebroken van herstellen en alles verwerken, wat niet meevalt. Met deze winactie kan ze iets heerlijks ontspannend gaan doen. 🙂

 96. Wauw! Wat zou ik dit graag willen winnen.
  Ik weet niets eens waar ik moet beginnen.

  Ik had de hoop al opgegeven.
  Past Valentijnsdag dan niet in mijn liefdesleven?
  Misschien dat mijn vriend nu eindelijk ziet,
  dat het leuk is om iemand te verrassen en ook een vrouw hier van geniet!

  Ookal heb ik zo’n a-romatische vriend.
  Hij heeft dit toch wel verdiend!
  Hij heeft een hart van goud en is ontzettend lief.
  Zonder hem kan ik niet leven,
  hij is mijn hartendief!

  Samen met mijn (braziliaanse) vriend romantisch bij een braziliaans restaurant (Rodizio) in Amsterdam dineren,
  wat wil je als liefdeskoppel nog meer?
  Ik hoop een kansje te maken en dat is de reden dat ik dit probeer.

  Verder wens ik iedereen heel veel geluk!
  Zo te zien ben ik niet de enige met zo’n a-romantische ‘deurkruk’..

  Liefs,

  Denise

 97. Lindsey Samantha

  Super actie!

  Ik zou heel graag een stedentripje maken met vriendlief. Londen, Parijs, etc.

  Liefs,
  Lindsey

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.