Adverteren

Kelly Caresse.nl is dé Mama Lifestyle Blog waar maandelijks gemiddeld 70.000 vrouwen en moeders een bezoekje aan brengen. Ik vind het fantastisch dat ik hen dagelijks mag inspireren op het gebied van:  Moederschap, zwangerschap, huishoudelijk, voeding en recepten, lifestyle, trends, reizen en trouwen.

Adverteren op Kellycaresse.nlkelly

MAMA Lifestyle Blog
Kellycaresse.nl is één van Nederlands grootste persoonlijke mamablogs.
Een bekend platform met inspiratie voor vrouwen en mama’s.
Adverteren op Kellycaresse.nl is dan ook dé manier om een groot publiek vrouwen en moeders te bereiken. Er zijn veel mogelijkheden voor adverteren op Kellycaresse.nl.
Voorbeelden zijn: advertorials, video’s en vlogs, social media exposure, winacties, ambassadeurschap voor een merk, bijwonen en organiseren van events, het schrijven van reports van reizen of hotspots enzovoorts.

Kellycaresse op Social Media:

  • Youtube        32.000+ abonnees (maandelijks 250.000 views)
  • Instagram    35.600+  volgers
  • Twitter           5.200+   volgers
  • Facebook       9.550+   fans

MAMA Youtube Kanaal
Ook op Youtube is Kellycaresse een bekend Mama platform en daarom de perfecte plek om te adverteren middels gesponsorde vlogs, product placement en meer. Met Youtube bereikt Kellycaresse maandelijks zo’n 350.000 vrouwen en moeders.  Samen kunnen we kijken naar de beste manier om jouw merk, dienst of product de juiste aandacht te geven.

Wil je de mogelijkheden ontdekken en kijken wat de meest passende manier is van samenwerken, dan kan dit via  kelly@kellycaresse.nl. Het opsturen van producten is vrijblijvend, exposure is enkel mogelijk in de vorm van adverteren.
Ik kijk uit naar uw mailtje met ideeën en wensen!

Voor interesse in online adverteren middels advertorials en banners op Kellycaresse.nl dan kunt u contact opnemen met mediabureau FemmeFab via info@femmefab.nl

Een aantal toppers waarmee Kellycaresse.nl heeft samengewerkt:
merken

Voor het verkrijgen van actuele statistieken volgens Google Analytics en een tariefkaart kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar: kelly@kellycaresse.nl

Kellycaresse.nl staat als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59802111

1design kellycaresse

Follow on Bloglovin