Over


Wat leuk dat je een kijkje neemt op de ‘over’ pagina, op deze pagina kom je namelijk meer te weten over de vrouw achter de blog. Dat ben ik, Kelly Donders, een jonge ondernemende vrouw uit Brabant van 26 jaar. Op 15-05-2015 ben ik getrouwd met mijn man Yannick. Samen zijn we de ouders van drie dochters. Ons oudste meisje Lana is geboren op 14 oktober 2013, ons tweede meisje Aimy op 07 februari 2016 en ons kleinste meisje Feline op 12 september 2017.

Op Kellycaresse.nl schrijf ik over mijn leven als jonge moeder, fashion, de laatste trends, food, lifestyle, zwangerschap en meer! Ook maak ik filmpjes die ik deel op mijn youtube kanaal en op mijn blog. Vol trots en passie werk ik aan mijn blog. Ik sta nooit stil en verwelkom je iedere dag met je dagelijkse dosis ‘Kellycaresse’. Deze blog is in januari 2014 officieel mijn bedrijf geworden en sinds medio september 2014 mijn fulltime baan.

Bron Fotografie

Een stukje meer informatie over mij:

    • HBO gediplomeerd sociaal pedagogisch hulpverlener – ggz agogiek.
    • Enthousiast, creatief, perfectionistisch en eigenwijs.
    • Dol op schrijven, social media verslaafd, kan genieten van sporten en gezond eten maar kan ook uren in de keuken doorbrengen voor bakrecepten en het koken van lekkere maaltijden, mijn dag begint standaard met koffie en ik houd van gezelligheid.

Contact?
Je mag mij altijd mailen naar Kelly @ Kellycaresse.nl voor vragen, tips, opmerkingen enzovoorts.

Follow on Bloglovin

BewarenBewaren

BewarenBewaren