Outfit with the bump: Red dress

ootd

Mezelf nog leuk kleden wordt steeds een grotere uitdaging doordat veel kleding te krap begint te worden en mijn garderobe wat minimalistischer. Ik heb een paar mooie items in de kast hangen die voor heel veel gelegenheden geschikt zijn. De rode jurk uit deze outfit post is zo’n heerlijk gevalletje, het rekt lekker mee, ziet er classy uit en laat mijn buik mooi uitkomen. Toch zit hij comfortabel, geen last van vervelende randen enzovoorts. Een ideale jurk dus! Vandaag zie je ‘m gecombineerd met een stoere bikerjack van Goldie London, dit geeft de outfit een hele andere look. Ik houd ervan! Benieuwd naar de outfitfoto’s?

Ik begin met deze foto, hier draag ik dezelfde jurk maar dit is 4 weeken geleden. Mijn buik groeit er gewoon in mee.

Het jasje van Goldie London ontving ik van Wear For Love. Het jasje is van imitatieleer en van dun materiaal, hierdoor is het niet te warm en daardoor een ideaal jasje voor binnen. De jurk die ik draag is van Loavies, in deze jurk kan ik wonen, hij zit namelijk heerlijk.

Ik sta er een beetje erg geposeerd bij, maar dit laat wel zien hoe flink mijn buik (met bijna 30 weken) al is.

De enkellaarzen die ik draag zijn van Nelson Schoenen.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden, met deze roodtint kom ik al helemaal in de kerststemming ;).
laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

51 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.