Kort geleden liet ik jullie al een outfit combinatie zien met items van het Nederlandse modemerk Ydence. Vandaag laat ik jullie weer een outfit zien, maar dan met twee andere items uit dezelfde collectie. Ik hou van denim, bloemenprints, romantische invloeden in kleding en ik ben ook dol op rokjes. Deze dingen komen allemaal aan bod in de volgende outfit, kijk je mee?

Ik draag een baggy denim croptop en daaronder een hoger vallende rok in bloemenprint, beiden van Ydence. De loafers zijn van Loavies. Ik draag mijn Michael Kors horloge, simpele oorbellen en mijn trouwring.

Beetje te geposeerd maar ik ben heel blij met deze zwierende rok!

Wat ik leuk vind aan de kleding van Ydence is dat de items per collectie altijd goed te mixen en te matchen zijn. De suède rok die ik ervan heb zou ook leuk staan met deze denim crop top, maar de roze blouse is ook weer leuk met deze rok. Zo heb je heel makkelijk en goed te combineren items. Wat vinden jullie van deze outfit combinatie? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “Outfit: Denim croptop en een bloemenrok”

 1. Staat jou erg leuk, zal het zelf miet zo snel combineren. Die roze top vind ik denk eerder leuker hier op staan dan deze spijker blouse. Dat suède rokje vond ik trouwens erg mooi. Fijne dinsdag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY – schilderijtje makenMy Profile

 2. Die overgeposeerde foto vind ik het juist het leukste! Lekker even anders! Net als Femke vind ik de beide items los van elkaar ontzettend leuk. Ik vind twee items met printjes altijd net te druk.
  Marion onlangs geplaatst…KwetsbaarheidMy Profile

 3. Wat zie je er goed uit, je straalt! Deze combinatie kan je heel goed hebben!

 4. Ik ben dol op de items van Ydence, zelf heb ik die rok ook! Ik combineer ‘m regelmatig gewoon met een spijkerjack, ik vind de kleuren dan zo leuk bij elkaar

 5. gwendy wesseler

  Leuke outfit! Vind het juist wel heel leuk bij elkaar, en met jouw figuurtje kan je het zeker hebben. Het enige wat ik dan weer minder mooi vind zijn de schoenen. Die vind ik voor deze outfit te grof. Leuk sandaaltje, slippertje of ballerina is beter denk ik. Ook nog een tip om iets langer te lijken ( zeker als je een iets wijder rokje aan hebt, is je haar opsteken. Dit geeft je optisch meer lengte, of je haar korter geeft ook meer lengte. Ik vind die overgeposeerde foto ook er leuk! 🙂

 6. Vind de combinatie niet bij elkaar staan. Maar jij straalt dus ik zou het dan lekker aanhouden.

 7. Ik lees hierboven dat velen de outfit niet op deze manier zouden combineren en dat dacht ik in eerste instantie ook, maar hoe langer ik er naar kijk hoe leuker ik het eigenlijk vind! 🙂 Ik vind dat het jou wel leuk staat, schattig en toch een beetje stoer! Zelf zou ik het rokje denk ik dragen met een spannende top erin in een kleur die ook in de rok voorkomt, of in het wit… En het topje zou ik dragen met een leuk wit shortje of zo! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn nieuwe (namaak) Mulberry tasMy Profile

 8. Ik vind de combinatie niet echt leuk, printjes op elkaar vind ik niet leuk, maar ook het blauw komt niet terug in de rok, wat ik dan ook minder vind.

  Misschien ook een tip voor de volgende keer om je outfit foto’s gewoon buiten te maken, ik vind het nu zo oppervlakkig overkomen en snel genomen en niet zo duidelijk en jammer dat het de hele tijd de hele outfit is en niet de details.

 9. Niet echt een combinatie die ik zelf zou dragen. Vind de items niet zo goed bij elkaar passen. De top apart vind ik wel leuk. Het zou ook leuk zijn als je meer detail fotos maakt van de kleding en bijvoorbeeld de sieraden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.