Outfit: Big furry gilet with red boots

Vandaag deel ik een hele comfy outfit of the day. Een outfit die ik heerlijk vind als ik thuis aan het werken ben, omdat dit (fake) fur gilet vestje lekker warm, comfortabel is maar er toch hip uit ziet. Sophisticated meets comfortabel and dat is precies waar ik van houd. Op de meeste outfit of the days lach ik niet zo op de foto, gelukkig lukte het om een spontane lach op de foto te krijgen.

Ik draag een fake fur gilet van het merk Object, met daaronder een basic longsleeve van Only. Een jeans van de H&M en daaronder een prachtig paar red leren laarzen van Miss roberta. Deze laarzen zijn stoer maar door de rode kleur toch ook heel vrouwelijk. Lekker kleurrijk en ze fleuren een outfit helemaal op. Het tasje dat ik erbij draag is een lederen tasje van de Zara welke ik in Lyon kocht.

Wat vinden jullie van deze outfit? Dragen jullie zelf ook graag van dit soort comfortabele items? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.