Mommy monday: Mijn favo hotspots om te wandelen

stokke

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn met Lana en ik ga er dan ook regelmatig op uit om te wandelen. Met een tweede kindje op komst aarzelde ik wel of dat straks allemaal nog wel makkelijk gaat. Lana is als haar zusje wordt geboren 2 jaar en 4 maanden oud en door haar nieuwsgierigheid en actieve houding nog te jong om los te lopen naast een kinderwagen. Onze eigen wandelwagen voor de baby alleen was dus geen optie en ik zie persoonlijk zo’n plankje niet zitten omdat Lana dan alsnog haar eigen kant op kan. Toen Stokke me aanbood om hun Stokke Crusi met ‘sibling seat solution’ te proberen leek me dit de ideale oplossing. We wonen niet ruim en met een kleine hal is een grote duowagen geen optie. Maar deze Crusi duo wel! Stokke daagde me uit om mijn favoriete hotsposts te noemen om te wandelen met de kids dus die laat ik jullie vandaag zien. De locatie hierboven komt jullie vast bekend voor!

Mijn eerste favo hotspot is toch echt wel de Efteling. We wonen er lekker dichtbij en hebben daarom ook een abonnement. Lana vindt het fantastisch en het lijkt me heerlijk om straks met mijn twee meiden dagjes uit te vieren in de Efteling.

Ik oefende alvast dat ons tweede kindje onderin zat, je kunt er eenvoudig bij. En je kindje zit stevig en geborgen. Het onderste zitje komt qua ergonomie overeen met het bovenste zitje.

Het design van de Stokke Crusi vind ik heel erg mooi en ook het rijcomfort is erg prettig. Zeker een pluspunt wanneer je met twee kindjes veilig op pad wilt gaan.

Lana zit comfortabel en haar zitting kan zowel naar voren kijkend als naar mij kijkend gezet worden. Zo kan ze de wereld vol wonderen ontdekken!

Ik kijk nu al uit naar onze gezinsuitstapjes in de Efteling.

 Hotspot twee: De Drunense Duinen.

En wat boffen wij dat wij de Drunense Duinen nog net niet in onze achtertuin hebben liggen. Een heerlijke plek om op zondag een gezinswandeling te maken. Terrasje pakken voor een lekkere koffie of lunch en weer verder met onze wandeltocht.

De wielen van de kinderwagen bewegen makkelijk over allerlei terreinen heen, waaronder bosrijke omgevingen, ideaal dus!

De Stokke Crusi met sibling seat solution is verrassend makkelijk in te klappen, wat natuurlijk ideaal is omdat het moederschap vaak al veel ‘gesjouw’ vergt. We hebben er ook een reiswieg bij voor wanneer ons tweede kindje net geboren is, zodat ze dan liggend vervoerd kan worden. Wat mij betreft is deze duowagen de oplossing voor als je twee kindjes geen groot leeftijdsverschil hebben en je ook geen hele grote hal hebt om een flinke kinderwagen in te zetten. Met deze kinderwagen pas je eenvoudig alle winkels in wat toch wel heel erg handig is. Wij zijn dolgelukkig met onze nieuwe Stokke Crusi en ik kan echt niet wachten tot we wandelingen kunnen gaan maken met ons tweede kindje erbij.

Winactie! Onder de hashtag #Stokkeonthego vind je allerlei leuke hotspots waar andere mama’s graag komen.
Als je gebruik maakt van de hashtag #stokkeonthego dan kunnen andere moeders ook jouw favo hotspot ontdekken en maak je kans op een Stokke kinderwagen en een vermelding in de hotspot e-guide! Super gave actie vind ik. Via deze link vind je hier meer informatie over.

Wat zijn jouw favoriete hotspots om te gaan wandelen met je kind(eren)? Laat het me weten bij de comments.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

50 reacties

 • Lisanne
  21 september 2015

  Mooie wagen vind je het alleen niet een eng idee dat je baby onder lana ligt? Gewoon een vraagje hoor…. Lijkt mij een eng idee maar zoals je weet heb ik geen ervaring hiermee dus misschien iets heel stoms wat ik nu zeg. Het ziet er wel uit als een handige wagen. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #7My Profile

 • Femke
  21 september 2015

  Fijn dat je zo lekker kunt wandelen met deze kinderwagen. Ik vind de Drunense duinen ook een erg mooie plek. De Efteling is natuurlijk ook niet vervelend om te wandelen ;-)!
  Femke onlangs geplaatst…Instagram Accounts die ik graag volg! #1My Profile

 • Renske
  21 september 2015

  Wat een mooie kinderwagen! Zelf heb ik altijd al in mijn hoofd dat als ik kinderen mag krijgen, ik dolgraag een kinderwagen van Stokke wil, haha.

  Zelf heb ik dus nog geen kinderen, maar wandelen in het bos vind ik ontzettend fijn!
  Renske onlangs geplaatst…Mijn kiekjes #14My Profile

 • Kelly
  21 september 2015

  Mooie wagen zeg! En wat een handigenoplossing, ik wist niet dat het ook op deze manier kon!

 • Marion
  21 september 2015

  Zo lekker dat jullie zo dichtbij de Efteling wonen! Ik vind het trouwens een hele mooie oplossing deze wagen. Zo is het goed te doen om met z’n drietjes op pad te gaan. Handig!
  Marion onlangs geplaatst…PlogweekplanningMy Profile

 • Paola
  21 september 2015

  De wagen ziet er handig uit, maar ik denk dat ik het zelf wel fijner zou vinden om ook naar beide kinderen te kunnen kijken!
  Paola onlangs geplaatst…Beauty favorieten augustusMy Profile

 • Kelly Caresse
  21 september 2015

  Ik weet nog niet hoe dit werkt met een ‘echt’ kindje dus dat ga ik nog ervaren hoe dat voelt maar ik beval in februari en ik zal denk in als het kindje wat groter is in het voorjaar van het duo effect gebruik maken. Ik ben benieuwd hoe dat zal zijn 🙂

 • Celine
  21 september 2015

  Wat een mooie wagen! En fijn dat de wagen niet zo “lomp” is! Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…TESTING: Action Nude PaletteMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  21 september 2015

  Mooie wagen. Al zou ik het persoonlijk niet fijn vinden dat de kindjes onder elkaar liggen.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…19 vragen aan… JoyceMy Profile

 • Saskia
  21 september 2015

  Destijds hebben we ook naar deze wagen gekeken, maar mijn zoontje is nu zo groot dat het niet meer nodig is.
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! Consultatiebureau, lichttherapie & selfie!My Profile

 • Viola
  21 september 2015

  Wij hebben ook de stokkecrusi. Zo blij met deze wandelwagen!
  Nadeel van je tweede kindje op deze manier vervoeren lijkt me dat de bagagebak nu nirt gebruikt kan worden en als 2e kindje wat ouder is, kan deze niet alles zien.

 • Kelly Caresse
  21 september 2015

  Ik vind het ook zo’n mooie en praktische wagen, het is inderdaad wel jammer dat de opbergruimte dan weg is, bij mijn vorige wandelwagen had ik ook vrijwel geen opbergruimte, maar misschien kan ik kijken voor zo’n soort netje voor aan de handgrepen.

 • Kelly - Pluiskonijn.nl
  21 september 2015

  Hele handige en toch stoere wagen! Wat bijzonder dat er over een tijdje eronder een echt kindje in ligt, jullie dochtertje ♡
  Kelly – Pluiskonijn.nl onlangs geplaatst…Dagje LinnaeushofMy Profile

 • Desiree
  21 september 2015

  Het ziet er dan misschien wel mooi uit maar ik vind dat het enige pluspunt aan die wagen. Lijkt wel of de baby als een stuk bagage vervoerd wordt. Zelf heb je amper zicht op het kindje en het uitzicht voor de baby lijkt me ook niet gezellig 🙂 Mijn oudste was 21 maanden toen de 2e geboren werd. Zij liep of mee of grotere stukken op een plankje.

 • N.
  21 september 2015

  Ik heb juist gehoord dat veel kinderen zo’n plekje onderop zelf niet vervelend vinden. Vaak is dat meer het idee van ons als ouders. Voor kinderen is het juist een echt ‘eigen’ en ook een geborgen plekje van de kinderwagen. Bij kinderwagens waar het oudste kind onder zit (wat dan weer niet zo bij deze stokke is) vinden ze het leuk dat ze zelf in en uit de wagen kunnen stappen. Het nadeel dat het voor het kindje niet fijn is zit dus denk ik vooral in ons hoofd. Het enige wat jammer is dat je zelf geen zicht hebt op beide kinderen tijdens het lopen.

 • Cindy
  21 september 2015

  Lijkt me heel handig om zo twee kjnderen in 1 te vervoeren alleen waar ik meteen aan dacht is waar laat je eventuele boodschapjes en de luiertas? Lijkt me dan dat het kindje die boven zit daar met de voetjes tegenaan zit…

 • Charlotte
  21 september 2015

  Wat heerlijk om zo dicht bij de Efteling te wonen! Groot gelijk dat jullie er zo vaak naartoe gaan!
  Charlotte onlangs geplaatst…Hoe wij vertelden dat we in verwachting waren…My Profile

 • Kelly Caresse
  21 september 2015

  Ik heb nog geen idee hoe ik dat ga doen en wat dan handig is, ik heb alleen nog een paar test wandelingen gedaan, in februari ga ik het allemaal ontdekken. Ik ben zelf ook benieuwd hoe dat zal gaan, de luiertas kan gewoon aan de stang, boodschappen kunnen niet mee denk ik

 • Marie
  21 september 2015

  Leuk om te lezen, ik kom uit Frankrijk uit een grotere stad en daar is het heel gebruikelijk om duo wagens te gebruiken, zeker in de stad vaak onder elkaar en daar wordt dit ook meer verkocht. Mijn jongste zoontje sliep altijd heerlijk onderin, het is echt een soort cocon waar je kindje in kan dutten.

 • Vera
  21 september 2015

  Wat een mooie wagen, ik heb zelf de xplory van stokke, hele fijne wagen ook. Ik heb 1 kindje maar wil in de toekomst kijken hoe ik dat ga oplossen, zeker als de tweede kort na het eerste kindje komt. Dit klinkt wel handig!

 • Lifesabout
  21 september 2015

  Mooi ding zeg! Ik ben benieuwd hoe je het gaat ervaren straks. Hier wandelen we graah op de hei of in het bos, allebei op 10 minuten afstand, heerlijk!
  Lifesabout onlangs geplaatst…De eerste 24 uurMy Profile

 • Stippellein
  21 september 2015

  Mooie kinderwagen! Wij hebben voor een Bugaboo Donkey duo gekozen. Ik vind het een fijner idee dat de kindjes naast elkaar zitten. We krijgen hem eind oktober binnen en ik kan nu al niet wachten haha!
  Stippellein onlangs geplaatst…Unboxing: ouders van nu zwangerbox My Profile

 • angelique
  21 september 2015

  Wat een handige wagen! En wat heb je een mazzel met jullie woonlocatie
  angelique onlangs geplaatst…Tag | Loedermoeder TagMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  21 september 2015

  Echt superhandig zo’n duowagen! Wij hebben er ook eentje gehad toen mijn zoontje geboren werd. Jade was toen nog maar 1 jaar en 9 maand en samen met zo’n kleine baby is het superhandig om ze samen in een wagen te hebben. Ik had er eentje waar ze achter elkaar zaten en niet onder elkaar. Het is iets langer (soort treintje, haha) maar dan kon ik ze wel beide in de gaten houden. Voorop kon dan de oudste zitten en daarachter zat een kinderwagenbak waar eerst je jongste in kan liggen en daarna om kan bouwen tot een zitje als hij grote wordt. Ideaal! Nu is het niet meer nodig, maar wat is zoiets handig!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Autumn beauty musthavesMy Profile

 • Audrey
  21 september 2015

  Het is idd wel lekker ruimtebesparend zo, maar wel een beetje naar dat de baby dan zo laag ligt en onder het andere kindje.

  Leuk idee, die wandelhotspots noemen, maar wel jammer dat je er maar 2 noemt. Meer inspiratie was leuker geweest!
  Audrey onlangs geplaatst…Over cd’s kopen en 3FM-bandjesMy Profile

 • Nicole
  21 september 2015

  Hmm ik heb nu juist voor de Joolz gekozen zodat mijn kindje niet zo laag op de grond zit.
  Vind dit eerlijk gezegd echt niet prettig, alsof t kindje in het boodschappenmandje op de grond ligt ofzo.
  De Drunense Duinen zijn wel echt super om te wandelen in ieder geval.
  Om echt te wandelen zou ik zelf niet voor een pretpark kiezen 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Persoonlijk: ademnoodMy Profile

 • Geertje - Stay At Home Mama
  21 september 2015

  Wij hadden een Stokke Xplory als kinderwagen… Super fijn vonden wij hem.
  Toen Laura werd geboren was Guusje nog net geen twee, maar liep ze wel al alles met ons mee… Dus een duo wagen hebben we nooit nodig gehad!
  Geertje – Stay At Home Mama onlangs geplaatst…The making of – Frozen Feestje voor LauraMy Profile

 • Kelly Caresse
  21 september 2015

  Leuk om je ervaringen te lezen, zo zie je maar dat dit voor iedereen heel persoonlijk is, Ik ben ook benieuwd hoe dat gaat straks als de tweede er is 🙂

 • Marijke I EasyDailyFood
  21 september 2015

  Wat fantastisch dat jij deze kinderwagen hebt gekregen! Want man wat zijn die Stokke wagens duur. Maar zo mooi. Lijkt mij de ideale kinderwagen voor 2 kindjes!
  Marijke I EasyDailyFood onlangs geplaatst…Daily Foto’s #3My Profile

 • Simone
  21 september 2015

  Wij hebben een Mutsy wagen en dat is zo’n enorm fijne wagen! Ik vind de Stokke wagens eigenlijk niet zo mooi. Iets te futuristisch ofzo, haha.

  Wij wandelen graag hier in de buurt en op de veluwe!
  Simone onlangs geplaatst…5 x waarom bloggen vroeger leuker wasMy Profile

 • Emina | Eminas Lifestyle
  21 september 2015

  Leuk dat je zo dichtbij de Efreling woont! Ons zoontje van 4 is ook zo’n fan! Helaas moeten wij 1,5 uur voor rijden. Wij wonen dicht bij de zee en dat is ook heerlijk! Lekker uitwaaien!
  Emina | Eminas Lifestyle onlangs geplaatst…Herfst Bucket ListMy Profile

 • Sharon
  21 september 2015

  Misschien heel stom maar ik wist niet eens dat dit bestond! Ik vind dat Stokke altijd erg mooie producten maakt inclusief deze wagen, ziet er zo goed en stevig uit! Helaas houd de prijs mij altijd een beetje tegen.
  Sharon onlangs geplaatst…New in: Freedom Make up LondonMy Profile

 • Cheryl
  21 september 2015

  Leuk! Ik wist niet dat Stokke ook zo’n modelletje had, ik heb zelf de Joolz met duo zitting, dus onderin ligt ons babymeisje en bovenin zit onze zoon. Werkt echt perfect voor ons. Denk dat het in Nederland nog wennen is voor velen om kindjes onder elkaar te zetten maar in het buitenland zie je het enorm veel, wij vinden het handig om dat je alle winkels in past en niet zo’n grote wagen hoeft mee te nemen

 • Malou
  21 september 2015

  Wat lekker dat jullie zo dicht bij de efteling wonen zeg!
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #125; PLAYDATE, FOOD EN GEZELLIGHEIDMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  21 september 2015

  Het ziet er super praktisch uit zo! Heel benieuwd hoe het straks met dochtertje #2 zal gaan. Binnenkort neem ik mijn vriend voor de eerste keer mee naar de Efteling haha! Super veel zin in!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Our First Couple’s ShootMy Profile

 • Karlien
  21 september 2015

  Mooi die wagen. Wij hadden al een stokje en wilde geen nieuwe kopen met baby 2. Oudste was toen 20 maanden. Opgelost door draagzak plus oudste liep en fietste veel.
  Karlien onlangs geplaatst…Persoonlijk: borstvoedingMy Profile

 • Nina
  21 september 2015

  Beide hotspots kwam ik ook heel regelmatig toen ik nog kind was. De drunense duinen was ook met onze hond favoriet!

 • Vanessa
  21 september 2015

  Mooie kinderwagen! Leuk dat jullie zo dicht bij de Efteling wonen. Ik zou er dan ook veel naartoe gaan!
  Vanessa onlangs geplaatst…Review: Kneipp Moisturizing Mask (Action)My Profile

 • Martina
  21 september 2015

  Ik heb zelf een joolz, maar ik vind de stokke wagen ook onwijs mooi!
  Martina onlangs geplaatst…21 September 2015 – Schreeuwerig speelgoed en interieurleed + Winactie!My Profile

 • Dianne
  21 september 2015

  Mooie wagen! Wel een beetje eng dat straks jullie kindje onder Lana ligt, maar misschien is dat een kwestie van wennen! En oh, wat vind ik de Efteling een geweldige plek!!
  Dianne onlangs geplaatst…Wat ik leuk vind aan Maastricht!My Profile

 • Dionne
  21 september 2015

  Leuk om te lezen! Hele mooie foto’s!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Business bagMy Profile

 • Sonja
  21 september 2015

  Prachtige wagen en wat heerlijk dat je zo dichtbij de Efteling woont. Lijkt me echt super om met de tweeling naar toe te gaan; ik vind het voor ons alleen net te ver weg
  Sonja onlangs geplaatst…Budget tip; Wibra!My Profile

 • whitney
  21 september 2015

  Je kan toch ook het kindje boven in een reiswieg.
  En lana onderin in de sibbeling seat!

 • Dorien
  21 september 2015

  Ik ben heel benieuwd hoe jullie de wagen vinden als er werkelijk 2 kindjes in zitten. Het is wel echt een uitkomst! Mooie wagen ook!
  Dorien onlangs geplaatst…WHAT’S ON MY DESK?My Profile

 • Sheela
  21 september 2015

  Ik herinner me nog toen mijn zusje klein was dat zij ook altijd buiten wilde wandelen, en ik zie dat ook vaak bij mijn neefje. Zo lief allemaal :), ik vind het echt fijn om met kindjes te wandelen.
  Sheela onlangs geplaatst…Leuke items gespot bij Esprit!My Profile

 • zara
  21 september 2015

  is dit een grap? -_-

 • Godelieve
  21 september 2015

  Ik mis het nog steeds om dicht bij de Efteling en de Loonse en Drunense duinen te wonen.

  Heerlijk zo’n Efteling abonnement als je zo dichtbij woont hè Kelly 😉
  Godelieve onlangs geplaatst…Blogreview Liever Voordelig op #blogpraatMy Profile

 • Marije | Mumstheword
  22 september 2015

  Wat een prachtige wagen!
  Marije | Mumstheword onlangs geplaatst…Baby’s Eerste Outfit #1: Kelly & LoisMy Profile

 • Veronica
  22 september 2015

  Wij verwachten een tweeling en hebben een beetje hetzelfde “issue”. Ik vind het helemaal niks om 1 kindje onderin te leggen dus die optie viel voor mij meteen al af eigenlijk. We hebben er nog wel naar gekeken maar mijn gevoel zei steeds dat dat het niet was. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de Bugaboo Donkey Twin, deze is ook in Duo variant te krijgen en kan eventueel ook nog ingeklapt worden tot kinderwagen voor 1 kindje. Maar het is inderdaad wel een brede kinderwagen.
  Veronica onlangs geplaatst…Zoveel keusMy Profile

 • Anneleen
  9 oktober 2015

  Ik vind het een mooie kinderwagen, maar ik zou hier persoonlijk nooit voor kiezen denk ik… Mij geeft het ook een raar zicht/idee om je twee kindjes boven/onder elkaar te plaatsen. Ik zou hier helemaal niet gerust in zijn. Zoals hier boven wordt gezegd, misschien is dit gewoon het gevoel dat wij, als volwassenen, hebben en heeft een baby’tje hier niks last van… Ik hoop dat ie je bevalt wanneer numero 2 er is 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.