4

Fijne Moederdag!
Het is vandaag 14 mei, mijn vierde Moederdag. Wat speciaal dat ik deze bijzondere dag voor de vierde keer mag meemaken. Dit is het vierde jaar waarop ik moeder mag zijn. Moeder van twee gezonde dochters, zwanger van dochter nummer 3. Ik besef maar al te goed dat dit niet vanzelfsprekend is, een gevoel dat ik alleen maar mag koesteren. Moeder zijn betekent alles voor mij. De grote verantwoordelijkheid om de meisjes die uit mijn buik komen laten opgroeien tot zelfstandige volwassen vrouwen. Vrouwen die later misschien ook wel moeder worden. Ik wil daarom als voorbeeldfiguur me 100% daarvoor inzetten. Moederschap bestaat uit veel levenslessen, uitdagingen, moeilijke momenten en vooral ook veel zorgen. Maar deze worden overspoeld door veel liefde, geluk, knuffels en gezelligheid.

Moeder zijn betekent de taak die mijn moeder voor mij had, doorgeven aan mijn kinderen. Mijn moeder is een voorbeeldmoeder. De liefste vrouw die ik ken, een sterke vrouw, een vrouw met het hart op de juiste plek. Het voorbeeld van hoe ik moeder wil zijn voor mijn kinderen. Ze is de liefste en leukste oma die ik wens voor mijn kinderen, een oma zoals ik die later ook wil worden. Ik ben ook zo dankbaar met mijn moeder in mijn leven. Mijn moeder die naast oma, ook een soort tweede moeder is voor mijn dochters. Prachtig dat dit mogelijk is en een gevoel dat ik voor eeuwen wil vasthouden.

Mijn moeder en ik, op mijn trouwdag <3 

Moeder zijn betekent alles voor mij zoals mijn moeder ook alles voor mij betekent en ik voor haar.
Ik wil jullie allemaal een fantastische Moederdag wensen, voor jezelf als moeder, maar ook voor jullie (schoon/stief)moeders. En ik wil hierbij ook stilstaan bij hen voor wie Moederdag om wat voor reden dan ook, een confronterende, moeilijke of emotionele dag is. <3

Dikke knuffel,
Kelly.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “Mijn vierde Moederdag”

  1. Hoi Kelly, je laatste zin had me zomaar ineens in tranen. Het is mijn tweede Moederdag en de eerste Moederdag waarbij mijn eigen moeder er niet meer is. Een moeilijk besef.
    Ik wens jou een hele fijne Moederdag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.