Mijn vierde Moederdag

14 mei 2017

4

Fijne Moederdag!
Het is vandaag 14 mei, mijn vierde Moederdag. Wat speciaal dat ik deze bijzondere dag voor de vierde keer mag meemaken. Dit is het vierde jaar waarop ik moeder mag zijn. Moeder van twee gezonde dochters, zwanger van dochter nummer 3. Ik besef maar al te goed dat dit niet vanzelfsprekend is, een gevoel dat ik alleen maar mag koesteren. Moeder zijn betekent alles voor mij. De grote verantwoordelijkheid om de meisjes die uit mijn buik komen laten opgroeien tot zelfstandige volwassen vrouwen. Vrouwen die later misschien ook wel moeder worden. Ik wil daarom als voorbeeldfiguur me 100% daarvoor inzetten. Moederschap bestaat uit veel levenslessen, uitdagingen, moeilijke momenten en vooral ook veel zorgen. Maar deze worden overspoeld door veel liefde, geluk, knuffels en gezelligheid.

Moeder zijn betekent de taak die mijn moeder voor mij had, doorgeven aan mijn kinderen. Mijn moeder is een voorbeeldmoeder. De liefste vrouw die ik ken, een sterke vrouw, een vrouw met het hart op de juiste plek. Het voorbeeld van hoe ik moeder wil zijn voor mijn kinderen. Ze is de liefste en leukste oma die ik wens voor mijn kinderen, een oma zoals ik die later ook wil worden. Ik ben ook zo dankbaar met mijn moeder in mijn leven. Mijn moeder die naast oma, ook een soort tweede moeder is voor mijn dochters. Prachtig dat dit mogelijk is en een gevoel dat ik voor eeuwen wil vasthouden.

Mijn moeder en ik, op mijn trouwdag <3 

Moeder zijn betekent alles voor mij zoals mijn moeder ook alles voor mij betekent en ik voor haar.
Ik wil jullie allemaal een fantastische Moederdag wensen, voor jezelf als moeder, maar ook voor jullie (schoon/stief)moeders. En ik wil hierbij ook stilstaan bij hen voor wie Moederdag om wat voor reden dan ook, een confronterende, moeilijke of emotionele dag is. <3

Dikke knuffel,
Kelly.

 

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Patricia op 14 mei 2017 05:03

Fijne Moederdag Kelly! Voor mij is het zelf de eerste keer. Ik zie het ook als een dag waarop we eigenlijk alle vrouwen die belangrijk zijn voor ons – ongeacht of ze (onze) moeder zijn – in het zonnetje mogen zetten.
Patricia onlangs geplaatst…Mijn eerste Moederdag: bijzonder of gewone zondag?My Profile

[antwoorden]


Door Nicole op 14 mei 2017 05:07

Fijne moederdag! Zelf doen wij er niet aan. Sowieso sinds mijn moeder is overleden is het nogal een pijnlijke dag.
Nicole onlangs geplaatst…De handigste gadgets voor baby’s en kinderen op AliExpressMy Profile

[antwoorden]


Door Stefanie op 14 mei 2017 05:35

Wens jou ook een hele fijne moederdag Kelly!
Stefanie onlangs geplaatst…Tropische vlindertuin klein Costa RicaMy Profile

[antwoorden]


Door Nicole op 14 mei 2017 06:25

Hele fijne moederdag! 😘
Nicole onlangs geplaatst…Weekly Pics #13My Profile

[antwoorden]


Door Danielle | Mama Lifestyle Blog op 14 mei 2017 06:44

Een hele fijne moederdag Kelly ❤️
Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Te vroeg geboren: Ines’ baby werd geboren bij 26 weken zwangerschapMy Profile

[antwoorden]


Door Essma op 14 mei 2017 06:48

Fijne dag Kelly! 😘Wat lijk je veel op je mama! Bijzondere foto’s!
Essma onlangs geplaatst…Photo Diary Little Origin #9My Profile

[antwoorden]


Door Tamara op 14 mei 2017 07:03

Mooi stukje! Helemaal eens! Geniet van je Moederdag liefs Tamara
Tamara onlangs geplaatst…Mijn vierde MoederdagMy Profile

[antwoorden]


Door Kelly op 14 mei 2017 07:05

Een hele fijne Moederdag ! Geniet er van !
Kelly onlangs geplaatst…Kelly’s cup of tea #9 Mama editieMy Profile

[antwoorden]


Door Sylvia op 14 mei 2017 07:20

Fijne moederdag gewenst! Heerlijk genieten vandaag! 😘
Sylvia onlangs geplaatst…Wat maakt mij gelukkig?My Profile

[antwoorden]


Door Marianne op 14 mei 2017 07:40

Mijn tweede moederdag dit jaar. Een deze keer is mijn man het niet vergeten, haha. Hij moest er nog even aan wennen vorig jaar 😉 Fijne moederdag, Kelly! Geniet van je mooie gezin!
Marianne onlangs geplaatst…“Natuurlijk” bevallen, kan dat nog?My Profile

[antwoorden]


Door Daniëlle op 14 mei 2017 07:47

Moeder zijn lijkt mij heel bijzonder. ii ga vanmiddag even bij mijn eigen moeder langs. Fijne moederdag Kelly!
Daniëlle onlangs geplaatst…Lekkere cheesecake voor moederdag!My Profile

[antwoorden]


Door Sara op 14 mei 2017 08:27

Hoi Kelly, je laatste zin had me zomaar ineens in tranen. Het is mijn tweede Moederdag en de eerste Moederdag waarbij mijn eigen moeder er niet meer is. Een moeilijk besef.
Ik wens jou een hele fijne Moederdag!

[antwoorden]


Door Romy op 14 mei 2017 08:48

Wat mooi geschreven! Ik wens je een geweldige moederdag toe!
Romy onlangs geplaatst…Mijn wish list voor mijn 24e verjaardagMy Profile

[antwoorden]


Door Femke op 14 mei 2017 09:52

Lief, wat een mooie foto’s ook van jou en je moeder. Een hele fijne Moederdag vandaag!
Femke onlangs geplaatst…Chit Chat on Sunday #7: nieuwe haarroutine, ESF & eten + leuke winactie ♡My Profile

[antwoorden]


Door rachel op 14 mei 2017 11:56

fijne dag lieverd <3
rachel onlangs geplaatst…#Vlog 13 mei ’17, kappertje en moederdag kadootjeMy Profile

[antwoorden]


Door karlien op 14 mei 2017 14:09

Fijne moederdag!!!
karlien onlangs geplaatst…Tips voor kindvriendelijke hotels in ThailandMy Profile

[antwoorden]


Door Michelle op 14 mei 2017 15:34

Fijne moederdag!
Michelle onlangs geplaatst…19 weken zwanger – Die rot kilo’s!My Profile

[antwoorden]


Door Loes op 14 mei 2017 16:24

Vind de foto’s met je moeder heel leuk, fijne moederdag!
Loes onlangs geplaatst…Tag – Reis Dilemma’sMy Profile

[antwoorden]


CommentLuv badge