Meet + Dinner met mij op 28 maart!

Kellycaresse.nl

Ik heb echt iets super leuks om met jullie mede te delen! Na de succesvolle Kellycaresse Meet & Greet in samenwerking met Johma (ohh wat was dat gaaf!!) mag ik jullie nu uitnodigen je aan te melden voor een nieuwe Meet & Greet. Dit keer gaan we in samenwerking met Opel van een heerlijk etentje genieten waarbij je samen met mij (en andere leuke mamabloggers zoals Marjon, Elise, Sanne) gezellig kunt kletsen, eten, borrelen en alle ins en outs te horen krijgt van de nieuwe Opel Crossland X! Een avond waar ik 10 volgers (met +1 dus vraag je vriendin of partner gezellig mee!) mag uitnodigen! Een avond die je niet wil missen en waar ik ook enorm naar uit kijk. Dat wordt vast een groot succes! Door op lees meer te klikken, lees je alles over deze super gave avond en hoe je je kunt opgeven!

Opel5

Opel1

Ik heb al een aantal  leuke artikelen mogen schrijven in samenwerking met Opel waarin ik de Opel Corsa (klik!) en de Opel Zafira (klik) mocht testen. Dat vond ik heel erg tof. Dit keer neem ik jullie mee in een kijkje achter de schermen van mijn werk, want we gaan de presentatie van de nieuwe Opel Crossland X krijgen. Op 28 maart vanaf 17.00 gaan we in Hotel de Hallen te Amsterdam onder genot van een heerlijk hapje en drankje (niet zomaar een hapje, maar een fusion diner wat door de leukerds van ChicksLoveFood gemaakt wordt!) alle ins en outs horen over deze auto, maar vooral ook gewoon gezellig samen kletsen. En ik mag daar dus 10 volgers (met +1) voor uitnodigen. En dat vind ik mega leuk!

Opel6

opel Crossland X

Dit is ‘m dan, de nieuwe Opel Crossland X

Meet + Dinner!
Naast dat we een leuke presentatie krijgen over de Crossland X van Opel, zullen we samen met een aantal leuke BN’ers er een top avond van maken. Een avond die van 17.00 tot ongeveer 21.30 zal duren dus een gezellig avondvullend programma gaan we beleven samen!

Ontmoet ik jou daar?
Wij (Ik en mede mamabloggers Elise, Sanne, Marjon) hopen jou daar te ontmoeten! Je kunt je opgeven door hieronder bij de comments te laten weten dat je meedoet, zorg voor een geldig mail adres zodat ik je volgende week kan mailen als jij bij de 10 (met +1) zit!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

63 reacties

 • Karin
  13 maart 2017

  Woeeeeh ik zou er heeeel graag bij aanwezig zijn! Mijn 2 voorbeeldmamabloggers ontmoeten, het wordt vast fantastisch!
  Karin onlangs geplaatst…Opgeruimd staat netjesMy Profile

 • Tamara
  13 maart 2017

  Lijkt me echt super leuk en gezellig!
  Doe graag mee
  Liefs Tamara
  Tamara onlangs geplaatst…Meet + Dinner met mij op 28 maart!My Profile

 • Giada
  13 maart 2017

  Whoehoe! Dat is leuk zeg! Ik ben nu een jaartje fan van jouw pagina en zou het super leuk vinden om je te ontmoeten! Enehh Opels hè.. wij hebben een uit de hand gelopen hobby met oude opeltjes, ik zelf rijd in een wat nieuwere Astra maar mijn vriend heeft een verzameling oude bakken! 🙂 dus een Opel meeting is natuurlijk fantastisch! Lijkt me leuk om met jou en de andere meiden te meeten! Liefs Giada

 • rachel
  13 maart 2017

  dat zou me gaaf lijken kel ik doe mee !!
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 12 maart ’17, langs me mams en een salamander over tafel…My Profile

 • Melanie
  13 maart 2017

  Lijkt mij leuk, ik meld mij aan!

 • Jessica
  13 maart 2017

  Jaaaa hier wil ik heeeeel graag bij zijn! Ik heb me ook opgegeven bij Elise. Het lijkt me zo leuk om jullie allemaal in het echt te ontmoeten. Een leuke bijkomstigheid is dat ik helemaal gek ben van autos en het heel leuk vind om ook de nieuwe opel te zien (werk bij leasemaatschappij ook) ☺️☺️
  Jessica onlangs geplaatst…Wat is een goed cadeau voor mannen?My Profile

 • Gerdi
  13 maart 2017

  Super leuk! Het zou erg tof zijn jou en de andere bloggers een keer te ontmoeten.

 • Alicia Koster
  13 maart 2017

  Wauw!! Gaaf! Ik zou je ontzettend graag ontmoeten daar. Vorige keer heb ik niet meegedaan om je te ontmoeten bij de meet&greet, nu waag ik graag een kansje!

  Tof voor jou ook dat je dit mag doen. Je mag onwijs trots zijn op jezelf Kelly! ?
  Alicia Koster onlangs geplaatst…Een brief aan opvoedtantes Els & Do ♥My Profile

 • Robin
  13 maart 2017

  Jaaaa nattuuurrrlijk!!! Super gezellig, en auto’s zijn natuurlijk ook altijd leuk!! ?❤️

 • Els
  13 maart 2017

  Wow dit is mijn kans! Ik volg je al jaren met zoveel plezier, geen vlog of blogpost heb ik gemist. Bij de Johma meet hoorde ik helaas niet tot de kandidaten dus deze keer waag ik zeker graag een kansje!

 • Silvana van veen
  13 maart 2017

  Super leuke actie! Ik doe mee 🙂 Maar heb de eer al gehad om je te mogen ontmoeten, dus ik gun het anderen meer!

 • Liz
  13 maart 2017

  Super leuk initiatief! Ik heb bij Elise ook gereageerd dus hoop dat ik erbij zit! Lijkt me super om jullie in het echt te zien.

 • Mireille
  13 maart 2017

  Deze kans laat ik niet schieten, ik ben een grote fan, ik ben dan al bijna 30, elke dag word ik vrolijk van je blog artikelen, video’s op youtube en je positiviteit. Jou ontmoeten lijkt me dan gewoon top!

 • Ylisha
  13 maart 2017

  Lieve Kelly,

  Natuurlijk meld ik mij aan! ? Ze vragen wel eens met welke mensen je ooit wil dineren. Nou voor mij geen Einstein, Kennedy of Michael Jackson. Nee Kelly, Elise, Sanne en Marjon! ? liefs en iig alvast heel veel plezier. Want gezellig zal het zeker en vast worden! ?

 • Iris
  13 maart 2017

  Wat onwijs leuk! Ik zou graag meegaan en hoop dat je me uitkiest 🙂
  Iris onlangs geplaatst…Ultimate Harry Potter TagMy Profile

 • Madelon
  13 maart 2017

  Oe wat super leuk! Ik volg jullie allemaal al een hele tijd dus het lijkt me echt super!!

 • Kimberly
  13 maart 2017

  Super leuk moppie!
  Kimberly onlangs geplaatst…7 x (food) hotspots in LondenMy Profile

 • Marloes
  13 maart 2017

  Ik doe graag mee, lijkt me super leuk!! ?
  Marloes onlangs geplaatst…F#@* de perfecte moederMy Profile

 • Kristel
  13 maart 2017

  Lijkt me super leuk! Heerlijk avondje gezelligheid!

 • Michelle
  13 maart 2017

  Dit lijkt me zo gaaf! Een aantal favorieten van me bij elkaar! Ik volg jou al vanaf het begin Kelly, en het lijkt me echt heel leuk om je te ontmoeten! En dan is Chicks love food ook nog mijn favo foodblog en ik heb zelf een Opel Karl. Lijkt me dus ook nog eens interessant om hier meer over te horen. Kortom: echt een TOP combi, deze meet and dinner! ?

 • Cynthia
  13 maart 2017

  Hallo Kelly,

  Ik wil ook graag meedoen!
  Kan er wel allerlei argumenten voor opschrijven. Het belangrijkste is gewoon dat ik ook mee doe! Er super graag bij wil zijn.

  Groetjes

 • Irene
  13 maart 2017

  Hoi kelly

  Wat leuk!!! Het lijkt mij super gaaf om mee te mogen!

  Xx Irene

 • Daan
  13 maart 2017

  Wat gaaf! Ik volg je pas sinds kort maar vindt het nu al leuk! Vraag waar haal jij je kookgerei vandaan? Ik vond http://kookgereishop.nl misschien ook wel iets voor jullie

 • Sharon
  13 maart 2017

  Oh lijkt mij super leuk om jou en de ander mama Blogger te mogen ontmoeten! ?

 • Kelly
  13 maart 2017

  Hey kelly

  Super leuk!!!! Ik zou hier graag samen met mijn moeder heen willen. Aangezien we allebei van lekker eten en auto’s houden. En om de leukste mama bloggers van NL te ontmoeten. ???

 • Susa van Meegdenburg
  13 maart 2017

  Lijkt me super leuk om jullie allemaal te mogen ontmoeten.

 • Denise
  13 maart 2017

  Super leuk! Het lijkt mij een eer om aanwezig te mogen zijn! 4 bloggers die ik allemaal graag vol en een vriend die auto gek is haha perfect combinatie lijkt mij! Nu maar duimen! Misschien dit keer meer geluk hihi

 • Marieke
  13 maart 2017

  Een meet&greet met jou, wie wil dat nou niet? Ik in ieder geval wel! Lijkt me echt supertof, aangezien je toch wel een groot voorbeeld voor me bent!
  Marieke onlangs geplaatst…Weekendoverzicht #11My Profile

 • Lisette
  13 maart 2017

  Jaaaaaaaaaaaaaa:
  Lekker eten ✔️
  Inspirerende mensen ✔️
  Mooie auto ✔️
  Ik ben er helemaal klaar voor!
  Lisette onlangs geplaatst…LentekriebelsMy Profile

 • M.elissa.98
  13 maart 2017

  Wat lijkt het me leuk om jullie te ontmoeten!!!
  Ik doe natuurlijk mee en Mischien tot dan ?

 • Kimberly hoogwerf
  13 maart 2017

  Lijkt me erg leuk! Samen met mijn vriendin en mommy to be ☆

 • Sanne
  13 maart 2017

  Jaaaaaa super tof!! Ik zou héél graag mee willen! Leuk om jou ( en de andere mama bloggers ) eindelijk eens in het echt te ontmoeten en natuurlijk om zo’n event mee te maken. Ik ga duimen draaien haha ✌??

 • Lisanne
  13 maart 2017

  wat gaaf! ik doe erg graag mee, wij ( mijn man en ik) zijn in verwachting van ons eerste kindje. ik haal enorm veel shopping tips bij jou en marjon vandaan zoals de sleepyhead en naif en dergelijke! een dinner is voor een zwangere altijd lekker?
  ik ben benieuwd!

  liefs een zebra… zeeuwsbrabander ik kom uit ‘s-Hertogenbosch maar heb dit helaas in moet ruilen voor zeeland.

  luv

 • Elisa
  13 maart 2017

  Ook ik zou er super graag bij zijn ! Als alleenstaande moeder lijkt het me ook super gezellig andere moeders te ontmoeten, ik ken vrijwel niemand die ook kinderen heeft.. ?

 • Monique
  13 maart 2017

  Super leuk Kelly. Je bent echt een voorbeeld mama voor mij. Ik haal veel tips uit je artikelen en ga daar vooral mee door. Zou het een eer vinden je eindelijk eens te ontmoeten en dit is de uitgelezen kans.
  Fingers crossed! Veel succes met kiezen Kelly.

 • Chantal de Beer
  13 maart 2017

  Super leuk, ik ben graag samen met een vriendin van de partij! Als moeder van twee jonge kids én met een drukke baan, kan ik wel een leuke avond gebruiken 😉

 • Lise-Lotte
  13 maart 2017

  Gaaf, ik kom heel graag! Ten eerste om jullie te ontmoeten, omdat ik jullie volg sinds mijn zwangerschap van mijn dochtertje die vrijdag 10 maart net als Fos en Aimy 1 is geworden. Maar zeker ook vanwege de presentatie. Van de zomer loopt onze privat lease (Athlon Renault) af en we denken aan het zelf aanschaffen van een auto. Ik heb laatst in een Opel Karl gereden en dat was super. #spannend… Liefs

 • Lise-Lotte
  13 maart 2017

  Gaaf…! Lijkt me helemaal te gek om jullie te ontmoeten onder het genot van een gezellig hapje en drankje. Volg jullie sinds mijn zwangerschap van mijn dochter Stine die vrijdag net 1 is. Ben ook erg benieuwd naar de presentatie van Opel. Onze private lease loopt deze zomer af, dus erg benieuwd naar de opties.
  Lise-Lotte onlangs geplaatst…Hoofd ad interim ID CollegeMy Profile

 • Suzan (Suus.liv.mila)
  13 maart 2017

  Lijkt me super! Ik doe mee ?

 • Anneke
  13 maart 2017

  Wat Leuk! Mijn man en ik zijn momenteel op zoek naar een nieuwe (familie) auto en deze ziet er wel heel gaaf uit en en is denk zeker de moeite waard om meer info over te krijgen + dat ik jullie allemaal al een hele poos volg en ik het mij super leuk lijkt jullie een keer in het real life te ontmoeten! Dus bij deze ik doe graag mee!?

 • Maartje
  13 maart 2017

  Het lijkt me super leuk!!!

 • Kim
  13 maart 2017

  Lijkt mij heel erg leuk!
  Kim onlangs geplaatst…Weekvlog 15: Davey in het ziekenhuis?My Profile

 • Nicole
  13 maart 2017

  Ooh lijkt me echt onwijs gaaf!! ?????
  Nicole onlangs geplaatst…Trots zijn op jezelf!My Profile

 • Jolijn Hoek-van de Giessen
  13 maart 2017

  Ik spreid mn kansen ? Maar om ook een keer in de kofferbak van een Opel te liggen lijkt me geweldig! ? Met jullie een feestje gegarandeerd! Have fun!

 • Lifeaholic.nl
  13 maart 2017

  Waaauw! Na de eerste meet & greet kan ik niet anders dan me opgeven voor deze leuke actie! Ik waag graag een gokje! Mijn duimen draaien al! ? ?
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Shoplog Boohoo.com: galajurk!My Profile

 • Sharon
  13 maart 2017

  Super leuk!!! Ik zou het super leuk vinden om elkaar daar te zien en samen te kunnen kletsen over van alles! I’m in!
  Sharon onlangs geplaatst…Toffe spijkerpatronen / string art DIY.My Profile

 • Kelly
  13 maart 2017

  Ik ben altijd een beetje verlegen als het op dit soort events aankomt, maar stiekem lijkt het me wel heel tof. Dus, laat ik de stoute schoenen aantrekken en mezelf opgeven ?
  Kelly onlangs geplaatst…Eerste keer zwemmenMy Profile

 • Susanne
  13 maart 2017

  Wat super leuk! Ik zou je graag een keer willen ontmoeten, ik doe mee!

 • Daphne
  13 maart 2017

  Wat tof! Ik doe graag mee!! Ik wil wel een gokje wagen ?

 • Femke
  13 maart 2017

  Super leuk! Een beetje extra uitleg over een auto os altijd welkom.. met het oog op de toekomst helemaal want ooit zal er een grote auto moeten komen.
  En hoe maak je dat nou leuker dan samen met allemaal bekende bloggers. Dus ik doe graag mee

 • Anita te Gussinklo
  14 maart 2017

  Ik had deze oproep al op de site van Elise gezien en daar ook een comment achter gelaten.
  Het lijkt me ontzettend leuk & gezellig om jullie in real life te ontmoeten.

 • lisette
  14 maart 2017

  Het lijkt me superleuk om er gezellig bij te zijn! Ik volg jou ( en de anderen) al een hele tijd. Jouw het langste en haal tips en inspiratie uit je blog. Sinds januari ben ik ook een blog gestart en ben je ondanks dat ik mijn eigen stijl heb toch een voorbeeld. Daarom zou ik graag met jullie kletsen!
  lisette onlangs geplaatst…Internet ABC-tagMy Profile

 • Dieuwke
  14 maart 2017

  Ik zou graag mee willen doen aan deze actie! Het lijkt mij erg leuk om jullie te ontmoeten en de geweldige moeders achter de blogs een beetje te leren kennen 🙂

 • Karlijn
  14 maart 2017

  Het lijkt mij super gaaf om jullie te ontmoeten! En een super avondje met mijn zusje!

 • Debbie van den Ende
  14 maart 2017

  Het lijkt mij super om mee te mogen! Heerlijk eten, kletsen en dan ook nog eens de nieuwste Opel mogen bewonderen. Ik zou gezellig mijn moeder meenemen, die houd ook wel van dit soort evenementen.

  Liefs, Debbie

 • Cathy
  15 maart 2017

  Ik zou graag willen komen naar de meet & greet. Leuke afleiding van hele dagen thuis zitten door ziekte & chronisch pijn!

 • Rowena
  15 maart 2017

  Ik doe heel graag mee! Sinds ik zwanger ben vind ik het super leuk om de vlogs van mamas te bekijken. Lijkt mij super leuk om je te ontmoeten!

 • Frank
  15 maart 2017

  Het lijkt mij fantastisch om jullie te ontmoeten! Ik ben na de geboorte van mijn zoon begonnen met bloggen. Na een onderbreking heb ik het pas weer opgepakt!! Tips kan ik dus zeker gebruiken. Hopelijk tot 28 maart!!

  Groeten Frank
  Frank onlangs geplaatst…Weekend CenterparcsMy Profile

 • yvonne
  15 maart 2017

  leuk! ik doe graag mee.

 • Manon
  16 maart 2017

  Dat klinkt als een hele leuke meet&greet met meerdere mamabloggers! Ik doe graag mee om te kijken of ik erbij ben de 28ste!
  Manon onlangs geplaatst…Mini Wibra ShoplogMy Profile

 • Manja
  17 maart 2017

  Hoi Kelly, ja wat ontzettend leuk lijkt het mij om jou te ontmoeten! Mede mama en mede vlogger en blogger. Liefs Manja

 • Kelly
  18 maart 2017

  Oh wat leuk dit!
  Ik doe mee ✌
  En dan samen met me zusje..
  We vinden jou en Marjon echt leuke blogg mommys ?
  Ik zeg doen toitoitoi ?

 • Kelly Carrese
  25 maart 2017

  Hoi lieve Karin u bent 1 van de tien winnaars

  Ik wil je graag zien

  Liefs Kelly

  Tot 28 maart
  Kelly Carrese onlangs geplaatst…Hele speciale aankondigingMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.