Lijstje met dingen waar ik vrolijk van word

vrolijk

Er zijn een heleboel dingen waar ik vrolijk van word. Sommige dingen lijken heel klein maar hebben een groots effect. Vandaag deel ik een lijstje met dingen waar ik vrolijk van word. En ik zeg nu dingen, ik bedoel ook mensen ;). Grote dingen, kleine dingen, lieve mensen, ze maken me blij en het is goed om daarbij stil te staan. Soms kan zo’n lijstje je weer net wat vrolijker maken!   Waarschuwing: Heel veel happiness lees je in dit artikel, want dat kon ik even echt gebruiken! 😉

 1. Yannick, mijn man, van hem word ik altijd vrolijk. Zeker wanneer ik hem een paar dagen gemist heb dan kun je mij niet blijer maken dan door hem voor mijn neus te zijn. Hij maakt me altijd aan het lachen, kan heel flauw doen, hij kan me ook echt confronteren en met beide benen op de grond zetten. Ook wij maken wel eens ruzie hoor, maar daarna kunnen we er flink om lachen en dan is mijn dag weer goed.
 2. Lana, ja heel vanzelfsprekend dit maar ik kan me geen moment bedenken dat ik niet vrolijk word van haar. Ook midden in de nacht als ze wakker is, ook na een flinke poepluier of wanneer ze haar bui niet heeft. Haar mama mogen zijn maakt me een vrolijk en gelukkig mens. Het is een meisje met humor en temperament en ze weet me daar altijd mee te verrassen. Ik kan geen dag zonder haar.
 3. Mijn ouders, hoe ze altijd voor ons klaarstaan, hoe leuk ze zijn met Lana, ik word heel vrolijk van die lieve mensen en ze zijn bijna terug van een welverdiende vakantie maar wat heb ik ze gemist haha!
 4. Mijn vriendinnen: Stuk voor stuk lieverds om mee te lachen, huilen, kletsen, roddelen, wijntjes te drinken, leuke dingen te doen maar ook lief en leed mee te delen. 
 5. Bloggen: Wat vind ik het heerlijk om dat te doen! Niet omdat het mijn werk is, maar omdat het voor mij voelt als mijn grote hobby, mijn passie. Ik vind het leuk om mijn emoties en gedachten op ‘papier’ te typen. Ik vind de interactie met jullie geweldig, de ‘achter de schermen’ werkzaamheden, ieder aspect vind ik leuk. En natuurlijk heb ik ook niet altijd mijn dag, maar bloggen weet me altijd op te vrolijken.
 6. Jullie! De positieve sfeer hier op de site, de leuke comments, jullie berichten op social media, lieve mails die ik krijg, ik word zo blij van de positieve vibe die hier hangt.
 7. Beautyparty’s verzorgen:  (beautydream) Al sinds mijn 18e doe ik dit, nu dus al ruim 6,5 jaar. Ik doe dit bij mensen thuis  en ik verzorgd dan voor clubjes meiden een beautyfeestje. Ik heb al duizenden meiden van een make-upje, nagellakje en van tips en tricks voorzien. Zoveel interessante verhalen gehoord, ik ben al in honderden woonkamers geweest en nog steeds is geen enkele party hetzelfde. Ik word er nog steeds heel blij van en ik vind het tof dat deze uit de hand gelopen hobby nog steeds deel is van mijn bedrijf en leven!
 8. Ons katertje Patrick maakt me zo blij! Het is zo’n gezelligheid die erbij gekomen is in huis. Ik vind het leuk om voor hem te zorgen, met hem te spelen en zijn eigenwijze speelse gedrag is zo leuk. Zeker in de avonden wanneer ik alleen ben, maakt Patrick me altijd vrolijk.
 9. Notitieboekjes en eigenlijk alles wat bij Hema en Action verkocht wordt op het gebied van school- en kantoorartikelen. Markeerstiften, to do lijstjes, agenda’s, ik word er blij van. 
 10. Oppervlakkige dingen, zoals wanneer mijn nagels mooi gelakt zijn, als het gelukt is om mijn haar mooi te krullen, als ik een ‘good hairday’ heb, als mijn make-up mooi zit, als ik leuke spullen of kleding geshopt heb, ik word er vrolijk van.
 11. Youtube: En dan met name het bekijken van dagelijkse vlogs, video’s over huishoudelijke routines, shoplogs, Amerikaanse Mommy video’s, The Saccone Joly’s en nog veel meer, ik word er blij van!
 12. Wanneer mijn gezondheid lekker mee werkt, goede bloedsuikers, voldoende energie, geen blaasontstekingen of dat soort klachten, soms lijkt het alsof er altijd wel wat met me aan de hand is sinds ik diabetes heb en al blog ik weinig over al die kwaaltjes en minder fitte periodes, ze zijn er wel. En de momenten waarop ik echt fit ben, daar word ik oprecht gelukkig van.
 13. Zon, wat word ik vrolijk van je! Buiten fietsen, wandelen, buiten spelen met Lana, in de tuin zitten, terrasjes pakken, heerlijk!

Dus dit was even een flinke lijst met vrolijkheid, gewoon uit de losse pols geschreven, maar wel met een grote glimlach die ik na een ‘offday’ wel even kon gebruiken (hebben we allemaal wel eens toch!). Sommigen zijn helemaal niet vanzelfsprekend dus goed om bij stil te staan. Ik ben benieuwd naar jou, van welke dingen (of mensen natuurlijk) word jij heel vrolijk? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

 • Marion
  15 juli 2015

  Hebben we zeker allemaal wel eens. Ik heb ook even een paar mindere dagen, maar juist dan doen dit soort lijstje altijd even heel erg goed. Ik word vooral erg vrolijk van Peter. Zo heerlijk om iemand in je buurt te hebben die alles lekker nuchter bekijkt.
  Marion onlangs geplaatst…Behandeling Angst – Sociale Fobie: Dag 3My Profile

 • Manon
  15 juli 2015

  Ik word ook áltijd vrolijk van onze katjes! Gekke beesten hahaha. (Oké niet als ze midden in de nacht lopen te miauwen om te spelen…)
  Manon onlangs geplaatst…Het 10 jarig jubileumMy Profile

 • Mamablogger
  15 juli 2015

  Leuk! Ik probeer na een flinke baaldag ‘s avonds altijd even stil te staan bij wat ik heb en hoeveel mensen met mij zouden willen ruilen. Het kan namelijk altijd erger. En nu is relativeren niet altijd even makkelijk omdat je alleen je eigen verdriet voelt, maar ik probeer het wel. En als het niet lukt hoef ik maar naar mijn kleine M te kijken en dan lukt het alsnog! Of hij maakt weer een grappige opmerking haha
  Mamablogger onlangs geplaatst…De grappigste kleuter quotes van M!My Profile

 • Saskia
  15 juli 2015

  Altijd mooi en belangrijk dit soort lijstjes! Ik word ook erg blij van mijn man en kindjes 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Onze VakantieMy Profile

 • Charlotte
  15 juli 2015

  Leuk lijstje! En heel veel herkenbare dingen 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…Een dagje uit Aukjes wereld (01-06)My Profile

 • Nesrin
  15 juli 2015

  Mooi lijstje en helemaal mooi dat je dit na een offday samenstelt.
  Nesrin onlangs geplaatst…Instagram TAG |Mijn feed, geen stijl & chaotisch as hellMy Profile

 • Xstudent
  15 juli 2015

  Leuk lijstje! Ik word oa vrolijk van m’n vriend, vakanties, zon, hardlopen, lekker koken en schrijven.
  Xstudent onlangs geplaatst…Doei inpakstress, hallo vakantie!My Profile

 • Lauriëtte
  15 juli 2015

  Ik word erg vrolijk van dit lijstje! We hebben inderdaad allemaal wel eens een offday, zo had ik afgelopen weekend ook echt een paar mindere dagen waarop ik alles gewoon even stom vond. Juist dan is het goed om terug te kunnen vallen op dit soort lijstjes, waardoor je realiseerd dat er genoeg is om vrolijk voor te zijn en dat er morgen weer een nieuwe dag is!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Misverstanden over diabetes type 1My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  15 juli 2015

  Een super leuk lijstje Kelly! Er zijn ook zoveel dingen om blij van te worden en het is mooi om hier met enige regelmaat bij stil te staan. Goed om te horen dat je zoveel fijne mensen om je heen hebt, dat is prachtig!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Davines MINU hair mask & shampoo voor gekleurd haarMy Profile

 • malou
  15 juli 2015

  Dit zijn inderdaad allemaal hele vrolijke dingen 🙂
  malou onlangs geplaatst…DIONNE VERTELT; MIJN VRIENDIN EN IK VERWACHTEN EEN KINDJEMy Profile

 • Geertje - Stay At Home Mama
  15 juli 2015

  Altijd goed om bij dit soort dingen stil te staan en te beseffen dat ze je vrolijk maken… ook al zijn ze zo klein! Hier word ik ook echt vrolijk van mijn gezin!
  Geertje – Stay At Home Mama onlangs geplaatst…Recept voor Paashaas!My Profile

 • Lisanne
  15 juli 2015

  Hoi Kelly, als ik een baaldag heb pak ik meestal mijn vakantie boekje erbij ik houd sinds 2011 elke vakantie bij wat we op dagen hebben gedaan een soort dagboek dus. Daarnaast word ik blij van Dennis en mijn hondje didi. Ik zit heerlijk in mijn vel als ik mijn woning heb gepoetst en dan op de bank om mij heen kijk naar het resultaat. Ook word ik blij van bloemen van boeken lezen en als ik lang nadenk dan kan ik ook een heel lijstje maken! Fijne woensdag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY met servettenMy Profile

 • Joyce
  15 juli 2015

  Mooi lijstje Kel! Een baaldag hebben we allemaal wel eens 🙂 Ik word echt blij van mijn man en kindjes! <3
  Joyce onlangs geplaatst…Nesteldrang na de zwangerschapMy Profile

 • beautifulday4makeup
  15 juli 2015

  Leuk lijstje: er zitten enkele punten bij waar ik ook vrolijk van word
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Soms heb ik geen zin om een hele fles eau de toilette met me mee te dragen – Primark Tasverstuivers in Miami Beach Club en Flora ExoticaMy Profile

 • Dita
  15 juli 2015

  Wat een fijn lijstje!
  Dita onlangs geplaatst…Kurkuma – honing – yoghurt maskerMy Profile

 • Marijke I EasyDailyFood
  15 juli 2015

  Mooi lijstje. Altijd goed om stil te staan bij de dingen waar je gelukkig van wordt!
  Marijke I EasyDailyFood onlangs geplaatst…Gezonde ijsjesMy Profile

 • Bente
  15 juli 2015

  Wat een heerlijke lange lijst! Allemaal dingen om heel erg blij van te worden 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Zomer bucketlistMy Profile

 • marjon
  15 juli 2015

  Leuk lijstje! Ik word ook van een aantal punten vrolijk!

 • Kim | Kimsbloglife
  15 juli 2015

  Heel leuk lijstje en inderdaad goed om hier af en toe eens bij stil te staan!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…OOTD: bohemian chic (inclusief sneak peek van mijn nieuwe Mulberry tas!)My Profile

 • Lifesabout
  15 juli 2015

  Ik kan mij helemaal vinden in veel punten die je noemt. Jij maakt mij weer blij met je lijstje en je leuke artikelen elke dag. Goed om hier vaker bij stil te staan. Ik probeer het wel steeds te doen.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Waarom en hoe wij Sarah tweetalig willen opvoeden.My Profile

 • Stien
  15 juli 2015

  Jaaa van mijn katje word ik ook iedere dag zo blij!! Of van te gaan backpacken, een goed en opluchtend gesprek met iemand, een leuke outfit..er zijn zoveel kleine dingen in het leven waar ik gelukkig van word, soms moeten we daar inderdaad wat meer bij stil staan 🙂

 • Vanessa
  15 juli 2015

  Heerlijk lijstje! Toevallig heb ik vandaag een soortgelijk artikel op mijn blog, maar dan over de kleine geluksmomentjes. Fijn om daar af en toe bij stil te staan!
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn 30 kleine geluksmomentjesMy Profile

 • Annemijn
  15 juli 2015

  Van zulke lijstjes ga ik me altijd erg vrolijk en dankbaar voelen! Wat een positieve sfeer!
  Annemijn onlangs geplaatst…10 dingen die je nog niet over mij wist…My Profile

 • Dionne
  15 juli 2015

  Wat een leuk en vrolijk lijstje!
  Dionne onlangs geplaatst…PLOG | Onverwachts naar Amsterdam, pakketjes wegbrengen & bloggenMy Profile

 • Femke
  15 juli 2015

  Ik herken me in veel dingen hoor :-)! Vriendinnen, de zon, gezondheid die mee werkt, oppervlakkige dingen zoals mijn haar / nagels/ make-up die goed zitten.. Maar ook zeker leuke onverwachtse dingen: lekker uit eten, lunchen, filmpje kijken etc.
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. Series!My Profile

 • Godelieve
  15 juli 2015

  Van jouw lijstje word ik helemaal vrolijk.
  Geluk zit hem in de kleine dingen en de mensen om je heen waar je om geeft. Als je dan ook nog de dingen doet waar je blij van wordt dan ben je een gelukkig mens 🙂
  Godelieve onlangs geplaatst…Boodschappen doen van een klein budgetMy Profile

 • Joy
  15 juli 2015

  Wat leuk dat je dit allemaal hebt opgesomd! En dat je even terug kan lezen wat je een gelukkig persoon mag zijn, met een lieve/leuke man, een mooie dochter, en kater, Patrick en nog veel meer mooie en leuke dingen.
  Joy onlangs geplaatst…The Unsuccessful Adulting TagMy Profile

 • Kelly
  15 juli 2015

  Wat een leuk lijstje! Ik heb ook wel eens een off day, mijn vriend zegt dan altijd moet ik chocola voor je halen om me beetje op te fleuren haha. Ik wordt heel blij van hem, van mijn familie, een dagje mee op de vrachtwagen, op vakantie gaan met de caravan, leuke kleren, shoppen, nagellak en dingen uitproberen wat betreft koken enzo 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Vakantie !!!My Profile

 • Manon
  15 juli 2015

  Wat een mooi lijstje waar je vrolijk van wordt.
  Manon onlangs geplaatst…Royal ApothiC Sugar Lip ScrubMy Profile

 • Nicole
  15 juli 2015

  Een offday hebben is nooit zo fijn maar het zorgt er wel weer voor dat je andere dingen in perspectief ziet!
  Nicole onlangs geplaatst…Nieuwsitem van de week #2My Profile

 • Evera
  15 juli 2015

  Wat een mooie lijst! Ik kan me in veel van je punten vinden en ik kan heel erg blij worden van onze grote puppy (die al ruim 1,5 is nu, maar goed ;-p) die elke keer weer zo blij is als ik haar zie na het slapen of als ik weg ben geweest. Ahhh, ja zo leuk! 😀
  Evera onlangs geplaatst…DIY: Cork coastersMy Profile

 • Kimberley
  15 juli 2015

  Wat een fijn lijstje heb je ervan gemaakt! 🙂
  Kimberley onlangs geplaatst…Een bloemenkrans om je fotoMy Profile

 • Marina
  15 juli 2015

  Wat een leuke lijst! Ik herken mij er erg in.
  Mijn verloofde mijn zoontje mijn gezinnetje lekker sporten maken mij heel erg gelukkig!
  En dan als mijn nagels lekker zitten en ik me mooi voel… Heerlijk!!! En ik ben zelf dol op alles van de Ikea!!!!!

 • Cindy
  15 juli 2015

  Ik word vrolijk van dit lijstje en je blog!
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – juli #3My Profile

 • Anneleen
  15 juli 2015

  Wat een mooi lijstje! De spulletjes van de Action/ Hema zijn dan ook erg leuk! 😉

 • Claudia
  16 juli 2015

  Zet me weer na tot nadenken!
  Claudia onlangs geplaatst…Jumbo glutenvrij gebak; de eerste supermarkt met glutenvrij gebakMy Profile

 • Eline
  16 juli 2015

  Sporten, lekker eten, een leuk boek, een nieuwe serie op netflix, gezellige avondjes, urenlange telefoongesprekken, bloggen, lezingen geven, ik word van heel veel dingen vrolijk!
  Eline onlangs geplaatst…KrotensaladeMy Profile

 • Cindy
  10 augustus 2015

  Ik word er helemaal vrolijk van. Wat heerlijk om al deze positieve dingen te lezen! :)))

 • Cindy
  10 augustus 2015

  Wat heerlijk om al die positieve dingen te lezen! :)) Ik word er helemaal blij van!!
  Cindy onlangs geplaatst…2015 Reading Challenge (5/20): Happyslapped By A JellyfishMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.