winactie kellycaressr 2 jaar

De KC photodiary is verplaatst naar morgen omdat vandaag een hele speciale dag is!

Vandaag is het feest op Kellycaresse.nl! Time flies when you’re having fun, zo’n 2 jaar geleden bedacht ik me dat ik wilde gaan bloggen. Ineens heb je het, je wordt blogger! Zo gezegd zo gedaan, we zijn nu twee jaar verder, inmiddels al bijna 1 jaar een officieel bedrijf en ik blog nu 4 maanden fulltime. Wie had dat durven dromen? Natuurlijk wil ik jullie daarvoor bedanken! En dat met een knaller van een winactie, Je maakt namelijk kans op een heerlijk verzorgd weekendje in een hotel in Breda met daarbij 2 dagen toegang tot attractiepark de Efteling! Natuurlijk wil jij ook weten hoe je meedoet, lees dan verder.

carrie] Je las het goed, ik ga jullie bedanken voor jullie bezoeken aan Kellycaresse.nl. Inmiddels komen er maandelijks zo ontzettend veel lieve bezoekers een bezoekje brengen en virtueel bij mij op de thee. Dat vind ik zo ontzettend gaaf! Ik heb in twee jaar tijd veel geleerd en ik ben zo trots op wat ik allemaal bereikt hebt. Dit had ik niet mogelijk kunnen maken zonder jullie.

Een van jullie gaat binnenkort (datum mag je zelf prikken) een heerlijk mini weekendje Breda vieren met daarbij twee dagen toegangskaartjes tot de efteling. Ik heb deze actie mogelijk gemaakt in samenwerking met Accor hotels.

Wat kun je winnen?

– 1 hotelovernachtingen in Novotel Breda (vlakbij de Efteling) inclusief ontbijt voor twee personen. Kinderen tot 16 jaar overnachten gratis in de familiekamer.
– Twee toegangskaartjes voor twee dagen Efteling. De datum van
de overnachting is op basis van beschikbaarheid.

Wat moet je doe om mee te doen?
– Laat een reactie achter in de comments waarin je vermeld dat je meedoet en wie je meeneemt naar dat weekendje weg, laat daarbij ook een geldig e-mail adres achter zodat ik je kan feliciteren en blij kan maken als je wint.
– Volg mij op Twitter @kelicious en Instagram @kellycaresse en deel deze actie. Dat mag zijn middels een tweet of met een leuke foto op instagram onder de #Hashtag #KCweekendjeEfteling en tag mij tijdens het delen. Bijvoorbeeld een tweet: ‘Ik kan niet wachten om de bobbaan in te gaan als ik de winactie van @kelicious win! #KCweekendjeEfteling’. Of een gekke instagram foto!  Hoe origineler, hoe meer kans je maakt! Maak me aan het lachen, of bezorg me een grote glimlach!
Zorg ervoor dat ik aan je comment op de blog als op social media kan herkennen wie je bent zodat ik weet welke reactie erbij hoort.
– Good luck!

De winactie loopt vanaf vandaag tot 25 januari. Op 26 januari krijgt de winnaar persoonlijk bericht .

Ik wil jullie bedanken voor twee prachtige jaren als blogger, jullie zorgen iedere dag voor een grote glimlach op mijn gezicht wanneer ik jullie comments, berichtjes, mailtjes of gewoon jullie bezoekjes in de statistieken zie.

Heel veel liefs, Kelly.

* Deze winactie is mogelijk gemaakt door Accor hotels, die onder andere prachtige hotels hebben in verschillende landen en die ook wel bekend staan om de stedentripjes naar kerstmarkten in gezellige steden als Keulen, Antwerpen, Breda, Oberhausen en meer.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

147 gedachten over “Kellycaresse.nl bestaat 2 jaar + WIN een weekendje Efteling!!”

 1. Gefeliciteerd, lieve Kelly!!! Ik ben zo trots op jou! Wat jij allemaal bereikt hebt… Je hebt echt je dromen nagejaagd en het is mooi dat je een stukje van die droom met ons deelt. Ik geniet iedere dag van je blog, meid. Nogmaals, gefeliciteerd. Je hebt het zo verdient. Liefs! Ps. Wat een mooie winactie. Ik ben echt dol op de Efteling, maar ik sla toch over. Ben nog aan het genieten van de mooie laarsjes die ik won bij jou. Nu mag iemand anders gaan genieten! Succes iedereen!
  Marion onlangs geplaatst…Tea Time!My Profile

 2. Gefeliciteerd met je blog verjaardag!! Ik zou heel graag een weekendje Efteling willen winnen. Mijn vriend en ik zijn nu 5 jaar samen. In jan 2011 hadden we een jaar. Toen kreeg ik van mijn vriend een briefje met daarop, een dagje Efteling. Vanuit Friesland is het best een eind rijden maar ik ben er toen ik heel jong was een keer eerder geweest en het is wel te doen. Maar ja, nu zo’n 4 jaar verder is dat dagje Efteling er helaas nog steeds niet van gekomen. Het lijkt me dan ook heel leuk om mijn vriend te verassen met dit weekendje weg! 🙂 fijne dag! Liefs
  Dita onlangs geplaatst…De Hema brood/snijplankMy Profile

 3. Lieve Kelly,

  Als eerst natuurlijk van harte gefeliciteerd !!
  Ik doe graag mee met de winactie.
  Wie ik mee zou nemen? Daar hoefde ik geen seconde over ma te denken want dat word dan mijn lieve vriend die het nogal moeilijk heeft op dit moment.
  Verder ga ik zeker mijn best doen voor een origineel twitter bericht!

  Liefs, Ilona.

 4. Ontzettend gefeliciteerd met het 2 jarige bestaan van Kelly Caresse! Wat mooi om te lezen dat, hoe klein je 2 jaar geleden begon het uit is gegroeid tot één van de bekendste mama blogs. Mag je zeker te weten trots op zijn! Ga vooral zo door! X
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Bucket listMy Profile

 5. Wauw, gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog! Ik kom hier dagelijks met heel veel plezier kijken.

  En een mega winactie zeg! Ik sla hem over, super leuk, maar ik denk dat er mensen zijn die nog liever naar de Efteling gaan dan ik 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Quote of the week #1My Profile

 6. Wauw! Wat een gave actie! Ik denk er zeker over na om mee te doen. Één ding is me alleen nog niet helemaal duidelijk: Jij schrijft dat de winnaar zelf een weekend/datum mag kiezen voor dit leuke uitje naar de winterefteling. Echter is de winterefteling geopend tot en met 1 februari, dus begrijp ik goed dat je eigenlijk echt het laatste weekend van januari moet gaan/kunnen en je dus eigenlijk niet een datum kan kiezen?

 7. Gefeliciteerd!! Wat mooi dat het allemaal zo voor je hebt uitgepakt. Meer mensen zouden een voorbeeld daaraan moeten nemen: Je dromen waarmaken kan je zoveel geluk brengen.
  Ik lees met plezier je blog elke dag en volg je op IG.

  Ik zou samen met mijn vriend en ons dochtertje gaan.
  Omdat mijn dochter de magische wereld zo gaaf zou vinden.
  Omdat mijn vriend en ik 12 jaar samenzijn dit jaar.
  Omdat mijn dochter al vanaf ze baby is (nu 2 jaar) gek is op Jokie en Jet.
  Omdat mijn dochter òòk 2 jaar is (hihi)
  Omdat wij dit jaar niet op vakantie gaan, en dit daarom zeer welkom is.
  Omdat mijn dochter er nog niet is geweest, (schande he?)
  Omdat ik al 9 jaar niet ben geweest (over schande gesproken…)

  Ik ga nog op IG een leuke foto plaatsen en zal je taggen.
  Op IG heet ik Lovelybrunette88

  Fijn feestje vandaag Kelly! xxxx

 8. Waaauwie super Kelly!! De tijd vliegt voorbij, super leuk dat je het met ons wil vieren!
  Ik doe wel mee! Wil wil er nu geen kans maken op een lekker weekend weg! Ik zou heeeel graag mijn vriend meenemen! Er eventjes lekker tussen uit met z’n tweetjes! Lijkt me heerlijk aangezien we nu alleen maar bezig zijn met de toekomst… een huis bouwen, haha.

 9. Wauw, 2 jaar al! Gefeliciteerd! Mijn blog bestond vorige week 1 jaar, hihi 🙂 superleuke winactie zeg, ik doe graag mee! Ik woon in belgië en het is echt al jaaaaaren geleden (van toen ik nog een kleine spruit was) dat ik nog in de Efteling geweest ben. Het lijkt me super om nu nog eens terug te gaan samen met mijn vriend, lekker nostalgie! En een weekendje erbij lijkt me helemaal geweldig! 🙂 En misschien nemen we mijn broertje van 7 ook wel mee, die is er een tijdje geleden eens geweest en vond het geweldig!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Tip: lamineerapparaat van de ActionMy Profile

 10. Jeetje! Wat een mijlpaal!
  Ik hoop dat er nog 10 jaar, of wat zeg ik, 50 jaar bij mag komen voor je! Blijf er vooral van genieten.
  Toevallig had ik het laatst met mijn moeder over de efteling. Hoe wij vroeger, 1x per jaar de efteling bezochten. Ze is er nu ze geen kleine kinderen meer heeft als zo’n 10 jaar niet geweest. Reden genoeg om haar weer eens mee te nemen!

 11. 2 jaar alweer! Gefeliciteerd! Super gedaan mama. En wat een gave win actie.
  Als ik de gelukkige mag zijn die wint neem ik mijn gezinnetje mee 🙂 Gezellig genieten met z’n viertjes

 12. Dat is een hele scherpe reactie! Ik pas het gelijk aan, het zijn gewoon tickets voor de Efteling, die gelden tijdens het verblijf in het hotel 🙂 Niet enkel Winter dus 🙂 Dankjewel voor de tip!

 13. Van harte gefeliciteerd lieve Kelly! Wat een mijlpaal en je bent hard gegroeid. Nog heel veel jaartjes lekker blijven bloggen :). Ik ben helemaal enthousiast over je winactie, want ik wil dolgraag naar de Efteling, maar het komt er steeds niet van. Het lijkt me fijn om weer eens samen met Martijn weg te gaan en te vieren dat we 9 jaar samen zijn deze maand! Weg te dromen (en rond te draaien!) bij al die mooie attracties die ik me van vroeger herinner en heerlijk te overnachten in een hotel. Ik volg je op Instagram en Twitter en ga vandaag nog even een leuke foto op Instagram posten :). Liefs Liset
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Look of the day | I’m filming can’t you see?My Profile

 14. Wauw, 2 jaar, super zeg! Gefeliciteerd! Dat er maar heel veel mooie blogjaren mogen volgen. Ik sla de winactie even over, want ik woon dichterbij de Efteling dan bij Breda en ik gun het andere meiden. (ik ben zelf pas nog bij de WinterEfteling geweest, écht een aanrader, dus lucky winnares: Alvast heel veel plezier!)
  Cindy onlangs geplaatst…Wat ik over beauty heb geleerd door andere blogs..My Profile

 15. Wauw gefeliciteerd! Had vorige week de sneakpeek al gezien op ig, geweldige actie. Super dat jij zoiets kan regelen en opzetten, chapeau…!
  Ik volg jouw blog al een langere tijd en de laatste maand reageer ij ook wel eens omdat ik vind dat jij dat verdiend. Zo’n leuke afwisselende blog dat is gewoon elke dag een feestje om te lezen…..
  ik zou mijn gezin meenemen naar de Efteling. Als gezin zijn we er nog nooit geweest en dat moet je toch meemaken. Bijna een traditie in nederland (voor degene die het kunnen betalen).
  De kinderen zouden sprookjesbos geweldig vinden.
  Over een leuke originele tweet ga ik nog even nadenken-:)
  Liefs Anke

 16. Haai lieve Kel,

  Wat vliegt de tijd toch voorbij! Ik vind het super leuk om te zien hoe veel plezier en geluk jij uit het het bloggen haalt. Ik weet nog zo goed dat je eens je eerste Youtube video online hebt gezet (dat is inmiddels echt 6/7 jaar geleden en dat die video op een gegeven moment ook weer offline ging. Ik denk niet dat veel mensen die nog hebben gezien hihi. Super gaaf om te zien dat jij nu tóch je droom hebt waargemaakt en fulltime aan het bloggen bent 🙂 inclusief Youtube videos! Een mooi gezinnetje en eigen huisje. Je bent een lieve meid met het hart op de juiste plaats.

  De win actie… zoooo leuk! Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst in de Efteling ben geweest. Het is voor mij een behoorlijk eind rijden dus doe ik het niet snel, je hebt dan ook niet veel tijd in de Efteling. Met zo een hotelovernachting kan je nog meer van het park zien en dat op het gemakkie. Ik zou super graag mijn lieve vriend Gillian mee willen nemen als verassing. We zijn nog nooit samen in een pretpark geweest dus eens moet de eerste keer zijn! We zijn beide hard aan het studeren én sparen voor ons samenwonen. Dit zou een toffe break zijn.

  Ik volg je op twitter (xx_lmn) en op instagram (liesel_). En zal natuurlijk een tweet plaatsen over de actie 🙂

  Liefs, Lisa

 17. Van harte gefeliciteerd met je 2 jaar bloggen! Ik vind het super om je al die tijd te volgen! Ga nog heel veel jaren door Kelly!!!!! 😀

  Alleen jammer dat de winactie ook instagram betreft, want dat heb ik helaas niet!
  Eline onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #1My Profile

 18. Hoi Kelly!
  Hartelijk gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan!
  Je bent heel erg gegroeid en je bent een hele leuke vrouw, ik kijk met onzettend veel plezier naar jou filmpjes en vergeet ik echt mijn zorgen 🙂
  ik reageer vaak op je video’s op youtube (alexandrakaylee21)
  Mijn instagram is : instalexandra_
  Ik zou graag met mijn dochtertje en vriend samen naar de efteling gaan. Wij kunnen helaas weinig leuke dingen doen omdat de financiën het niet toelaten dus ik doe heel graag mee aan jou win actie !!
  Heel veel succes met jou blog & youtube kanaal.
  uiteraard ook met je komende huwelijk, spannend !
  liefs , Alexandra

 19. Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan, voor mijn gevoel doe je dit al veel langer want ik zie echt dat je houd van wat je doet en dat is leuk om te zien. Ik ben een vaste bezoeker, en doe mee aan de winactie. Mijn Familie woont in Brabant, en de efteling is vlak bij. Ik zou dan met mijn dochter naar de efteling kunnen en mijn man natuurlijk, en direct naar mijn familie die niet ver van daar woont. Zou het onwijs leuk vinden als ik dit zou kunnen winnen met mijn kleine gezinnetje. Ik ben ook jong mama geworden, en daarom vind ik het super om jou te volgen.

  Moge de beste winnen, ik heb alle verplichten velden gedaan! Bericht op Twitter gedeeld onder de naam : oumfeerozah. En ik volg je al even op Instagram:), en nu ook op twitter.

 20. Gefeliciteerd Kelly met het 2-jarig bestaan!

  Een hele leuke winactie waar ik graag aan mee doe! Voor mij is de Efteling echt jeugdsentiment, vroeger gingen we jaarlijks met de hele familie (ruim 20 man) en nu zou ik het leuk vinden om samen met manlief lekker 2 dagen te genieten van alle leuke attracties!

  Liefs, Evera

  Op IG en Twitter @eefio
  Evera onlangs geplaatst…LISTS: Goals for 2015My Profile

 21. Wauw is het echt alweer 2 jaar? Hoe tof zeg! En kijk wat je allemaal hebt bereikt.. Ontzettend mooi! Trots mag je zeker zijn op jezelf…

  Ik doe graag mee met de winactie.. Het is alweer een behoorlijke tijd geleden dat ik ben geweest en toen waren mn man en ik nog met zn tweetjes… Nu hebben we Fay erbij en ik sta al maanden te popelen om met haar naar de Efteling te gaan! Zij zijn dus degene met wie ik wil gaan.. Zodat we weer even kunnen bijtanken. Mijn man heeft dat denk ik meer nodig dan ik zelfs want met een vrouw die depressief is en in de ziektewet zit en een dochtertje die probeert te lopen en dergelijke heeft hij zijn handen vol!!!
  Nicole onlangs geplaatst…Tien redenen waarom ik een goede moeder benMy Profile

 22. Hoi, van harte gefeliciteerd.. en op naar nog meer jaren bloggen. Lees met veel plezier jouw blogg. En wat een leuke winactie en ook ik wil wel een gokje wagen want ja het leven bestaat toch uit gokjes wagen. Waarom wil ik graag deze overnachting etc winnen, nou 2,5 jaar geleden was de efteling het eerste uitstapje van mij en mijn vriend en nu we sinds 6 weken ouders zijn lijkt het mij leuk om als gezin dit snel her te beleven… xxxx amanda
  amanda onlangs geplaatst…Dolce Gusto koffieMy Profile

 23. Wauw, Kelly! Twee jaar alweer. Ik heb je pas afgelopen jaar ontdekt en toen ik er achter kwam dat we vlak na elkaar trouwen ben ik je intensiever gaan volgen :). Helemaal leuk is dat we regelmatig wat tweetjes uitwisselen over de trouwerij, zo leuk om er met iemand over te kletsen!
  Als ik dit weekendje weg zou winnen, zou ik uiteraard gaan met mijn aanstaande. De Efteling is zo ontzettend leuk, maar ben er al een tijd niet meer geweest in verband met de afstand. Als we het combineren met een nachtje weg, is het nog beter. Maar als we het winnen, zou het helemaal top zijn! Jij begrijpt natuurlijk als geen ander wat een trouwerij kost, dus momenteel zitten er niet zoveel dagjes en nachtjes weg in 😉

  Twitter: Tesshier

 24. Wauw Kelly, 2 jaar alweer! 🙂
  Je bent wel echt super snel gegroeid in die twee jaar zeg! Ik wil super graag aan deze winactie meedoen! Het lijtk me namelijk echt super tof om met mijn vriend naar de Efteling te gaan! Mijn vriend en ik waren dit jaar 4 jaar samen maar we hebben het helemaal neit gevierd. Daarom lijkt het me wel super leuk om hem hier mee te verrassen! 🙂
  Ik volgde je natuurlijk al heel lang via twitter en instagram. Als ik vanmiddag thuis ben ga ik eens wat leuks daar plaatsen!

  Liefs,
  Milou
  milou | Shimmer-pie onlangs geplaatst…Rijst met RoomsausMy Profile

 25. WAUW! Van harte gefeliciteerd! Wij gaan al heerlijk een weekendje weg dit voorjaar, dus ik laat deze actie aan mij voorbij gaan. Ik hoop dat de winnaar een magische tijd gaat beleven!
  Jessica onlangs geplaatst…Mannen bangmakersMy Profile

 26. Kelly gefeliciteerd! Ik kijk al je filmpjes, en je doet het zo leuk!
  Vooral zo door blijven gaan!

  Wat een super leuke winactie!
  Als ik zou winnen zou ik samen met mijn man en dochtertje van 1,5 gaan!
  zou echt te gek zijn! 😀

  veel liefs van mij!

 27. Hi Kelly!
  Gefeliciteerd met je blog! Echt gaaf.
  Ik volg je nu een jaartje ongeveer, ook op Instagram. En je twitter ga ik nu volgen 😀
  Ik doe graag mee met de winactie! Ik zou met mijn moeder gaan. Haar willen bedanken voor de altijd goede zorgen! Gewoon een moeder-dochter uitje 🙂
  Succes! Liefs

  PS: mijn twitter is @quirinekookt en Instagram = quirinee

 28. Ohhh wat een gave winactie! Ik zou graag mijn vriend meenemen, we waren afgelopen november 5 jaar samen maar dankzij ons studentenbudget kunnen we niet iets speciaals doen om.het te vieren! Daarnaast zou ik een extra kaartje kopen en mijn broertje van 8 jaar meenemen, hij heeft meer drama meegemaakt dan ik iemand gun en hij is zo’n schatje! Ik zal een leuke.foto posten op instagram onder mijn naam mmyrthe!
  X

 29. Stephanie&luna

  Wauw 2 jaar! En 4maanden fulltime. Wat goed. En dan ook fulltime mama!
  Van harte, en maak er nog veel meer jaartjes van! Ik blijf je volgen!!!

  (Ik ga zometeen een foto op insta er op gooien want wij willen natuurlijk erg graag mee doen!!!)

  Groetjes Stephanie
  Mamavanluna2014

 30. Gefeliciteerd! Dat er nog vele goede en leuke blog jaren komen! Ik zou graag een keer naar de efteling willen gaan met mn parter en onze dochter van 14 maanden. Voor haar de eerste keer. Wij zijn zelf ook al jaren niet geweest omdat we gewoon weg het geld er niet voor hebben. Ik ben he laas al bijna 2 jaar werkloos. Heb nu wel 2 bijbaantje s om zo het geld bij elkaar te sprokkelen. Dus ik zou het super gaaf vinden om te winnen.even er tussen uit en misschien zelfs een nieuwe start maken. Helaas heb ik geen Twitter maar instagram heb ik wel @jessicavlinder

 31. Zillah Stokkink

  Gefeliciteerd Kellycaresse. Op naar nog heel veel mooie blogjaren.Super leuke winactie. Zou dan met mn man en mn dochter van 17mnd gaan. Ik maak helaas geen gebruik van Instagram en Twitter. Dus kan je daar niet volgen.

 32. Dit is super tof en gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan :D:D
  Volgen op IG en Twitter deed ik al nu nog even delen en de # gebruiken en dan…. wie weet….

  Ga lig zo door met je leuke blog!

  (Ig en Twitter marjon1911)

 33. ps: vergeet ik te vermelden wie ik mee wil nemen…. Mijn vriend houdt niet zo van de Efteling maar mijn schoonzusje zou het erg leuk vinden om mee te gaan! We hebben veel dingen samen gedaan maar nog geen dagje / nachtje Efelting 😀

 34. Celine van de Watering

  Gefeliciteerd Kelly! Wat is de tijd toch snel gegaan! Het is echt leuk om te zien hoe jij groeit in wat je doet. Niet alleen jij groeit ook Lana groeit super snel, ze begint al echt op haar moeder te lijken. Ik vind het heel leuk om jou blogpost en je video’s en vlogs te zien zoals je bent. Heel puur en eerlijk. Ik heb dan misschien een heel ander leven en ben niet bezig met kinderen en trouwen toch vind ik het super interessant en leuk om te volgen. Leuk dat je deze actie doet om het twee jarige bestaan van Kelly Caresse te vieren! Over een half uurtje ga ik naar mijn tentamen economie en een super afsluiter van de tentame week zou natuurlijk het weekendje naar de Efteling zijn;) Ik zou dan graag samen met mijn vriendin willen gaan, ook omdat dit het laatste jaar is (als het goed is ) dat we samen in de klas zitten. We gaan als we het diploma hebben allebei een andere kant op gaan en hoe tof zou het zijn als we het weekendje Efteling samen kunnen doorbrengen ! en lekker ontspannen na het harde werken!
  twitter: https://twitter.com/celine___celine

  Veel succes met het kiezen en een fijne feestdag gewenst.
  Liefs van Celine.

 35. Anita te Gussinklo

  Wauw, wat een mijlpaal Kelly.
  Van hare Gefeliciteerd met dit jubileum.
  Ik hoop nog vele jaren van je gezellige blog te kunnen genieten.
  Als ik dit weekend zou winnen zou ik samen met mijn gezinnetje willen gaan.
  Gezellig met mijn man Hans en zoon Tim (9) gaan.
  Ik heb me best gedaan op een originele tweet, helaas heb ik geen Instagram.

 36. Twee jaar alweer! Wat een lange tijd, maar zolang volg ik je nog niet. Een paar maanden geleden “liep” ik tegen je aan op twitter en sindsdien lees ik met veel plezier je blogs en kijk ik naar je filmpjes! En ik hoop dat je er nog lang mee doorgaat, je inspireert enorm!

  Zoals je wellicht nog weet ben ik, net zoals jij, verloofd! Alleen ik moet nog een tijdje wachten tot de grote dag! Zeker omdat we braaf wachten tot ons nieuwe huis klaar is.

  En het zou helemaal geweldig zijn als we voor die tijd samen nog even heerlijk konden genieten van een paar daagjes er tussen uit.

  Dus ja, ik doe graag mee met de win actie en neem dan graag mijn verloofde Ron mee!

 37. Alicia Hofman-Voshol

  Gefeliciteerd met je tweede blog verjaardag Kelly! Veel geluk voor de toekomst.

  Het lijkt me supergaaf om samen met mijn man Maik en onze dochter Noa (1) samen te genieten van een hotelovernachting en Noa voor het eerst mee te nemen naar de Efteling. Het lijkt me prachtig om haar te zien genieten in het sprookjesbos..

 38. Gefeliciteerd met je 2e Blogverjaardag! 😀 Ik volg je nog geen jaar, maar het lijkt al zoveel langer. Ik dacht net ook: huh? Nog maar 2 jaar? Je doet het ook zo ontzettend goed!
  Je hebt een totaal ander leven als ik, maar desondanks vind ik het reuze interessant en echt heel leuk!

  Go on girl, you can do it! 😀

  Ik doe heeeel graag mee aan je winactie. Mocht ik als winnaar uitgekozen worden dan ga ik lekker samen met vriendlief! We zijn nu ruim 3,5 jaar samen, maar omdat we het beide financieel niet breed hebben, zijn we er in al die tijd nog geen enkele keer samen een weekendje weg geweest. Best jammer natuurlijk, maar we blijven hopen dat er betere tijden gaan komen…. Even samen met ons tweeën een weekendje weg, even geen zorgen, even genieten van alle moois wat de Efteling te bieden heeft. Ahh, wat een droomprijs! Letterlijk 🙂

  Oh enne.. ik zal een tweetje fabriceren om extra kans te maken (@Sandrahpw)

 39. Ohhh wat een suuuuupppeeeer winactie!
  Allereerst van harte gefeliciteerd met je twee jarig jubileum. Je laat veel bloggers zien dat dromen uit kunnen komen wat bloggen betreft! Super meid…ga zo door!

  Ik zou heeeel graag willen winnen zodat ik samen met mijn vriend ons 10-jarig samenzijn kan vieren met onze dochter Lola. Zij is toch echt onze grote trots en heeft ons papa en mama gemaakt! Wat zal ze genieten van al het moois wat de Efteling te bieden heeft…Het lijkt me geweldig om haar met grote ogen in het sprookjesbos te zien rondkijken…Dat zou toch wel echt een super verassing zijn voor mijn lieve vriend en natuurlijk voor Lola! 🙂

  Ik heb je bericht geretweet 🙂 @jansyluvzu

  Succes met kiezen en keep up the good work!
  jansyluvzu onlangs geplaatst…2014 was het jaar waarin ik…My Profile

 40. Gefeliciteerd Kelly met kellycaresse.nl ! nog hele vele jaren je bent echt mijn voorbeeld voor later! Ik wens je veel goeds in de toekomst met je blog, je gezin en bruiloft!!

 41. Te leuk! Ik waag een kansje, ben er echt aan toe om er tussenuit te gaan, dus een perfecte reden om mee te doen. Congrats Kel! Volg je al op social media, en zal een leuke foto posten.. Ohja ik ou lekker met mijn vriend gaan.. Moet kunnen toch? Ben altijd al druk genoeg haha.
  Tamara onlangs geplaatst…Holland Style: 10 trends van deze week #2 / #3My Profile

 42. Gefeliciteerd!!! Wat een tijd al! En wat een ontzettend leuke actie! Natuurlijk doe ik graag mee, want ik zou graag met mijn vrouw en onze zoon naar de efteling gaan. Dat zal de eerste keer worden dat Bjarne BEWUST alles ziet in de efteling.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Persoonlijk alfabet: MMy Profile

 43. Waaaaauw! Van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal en natuurlijk maak ik graag kans op dit heerlijke weekendje. Ik kom sinds dat ik klein was al in de Efteling en ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik zou heerlijk samen met mijn vriend gaan genieten van het sprookjespark <3! Ik volg je op beide social media kanalen (DianneOverbeeke &_dianneo) en ik ga heel hard duimen de komende weken!!
  Dianne Overbeeke onlangs geplaatst…Lush – Lemony FlutterMy Profile

 44. Wauw, dat is een hele tijd. Gefeliciteerd! En nog vele blogjaren gewenst! Ik volgde je al op twitter onder de naam: @xkusdenisee en via instagram onder de naam: @blogbydeslie . Ik heb het gedeeld door een tweet met de hashtag te plaatsen. Ik ben echt dol op de Efteling, en wou graag nog een keer met een vriendin heen één deze weken, maar met geld wordt het wel een beetje krap. Zeker omdat het niet om de hoek is en omdat we allebei gezondheidsproblemen hebben, het niet redden om na zo’n lange dag nog naar huis te rijden. Uitrusten in een hotel zou echt perfect zijn hihi! <3
  Denise onlangs geplaatst…What makes me happy #6 Fijne vooruitzichten, lieve woorden en pannenkoekenMy Profile

 45. Wauw wauw wauw! Als eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd!

  Ik wil heel graag meedoen… Waarom? Let me explain!

  – 24 Januari word ik 21 jaar en dan kan ik na jaren eindelijk een keer mijn verjaardag vieren
  – Mijn vriend zn oma ligt op sterven
  – Mijn vriend gaat waarschijnlijk volgende maand zijn baan kwijtraken
  – Ik word over een aantal maanden geopereerd, waarna ik zo`n 2 maanden uit de running ben
  – Ik leef met chronische pijn, 24/7
  – We zijn beide al jaren niet meer op vakantie geweest, want mijn uitkering dekt mijn schoolgeld en zorgkosten niet eens.

  Er gebeurd op dit moment zoveel negatiefs, dat ik… en mijn vriend, het beide nodig hebben om er even tussenuit te gaan! Ook omdat er een traditie is, elk jaar naar de Efteling, dus helaas verbroken is, doordat het gewoon niet meer te betalen is.

  Op twitter heb ik al een tweet geplaatst (@eilish_94) en ik ga nog iets leuks bedenken voor Instagram! (@mrseilish). Verder volg ik je overal met de naam Eilish Sleypen

  Ik wil verder nog even kwijt dat ik het ontzettend knap vind hoe je je blog onderhoud als moeder zijnde, ga zo door!
  Eilish onlangs geplaatst…Beauty ♥ Rimmel London Lipstick | 850 RougeMy Profile

 46. Van harte gefeliciteerd! Ik volg je nog niet zo lang maar jouw blog is inmiddels één van de weinige waarvan ik alle posts lees. Knap dat je dat in zo’n korte tijd hebt bereikt. Leuke win actie maar ik laat de Efteling even aan mij voorbij gaan. Dat gun ik een ander van harte 🙂
  José @ ENJOY! The Good Life onlangs geplaatst…Milky Oolong in porseleinMy Profile

 47. Gefeliciteerd met je jubilieum! Ik volg je blog al een tijdje en vind het nog steeds leuk en alleen maar leuker worden! Wat een super leuke winactie! ik doe heeeel graag mee.
  Wie zou ik meenemen naar de efteling, dit zijn mijn vriend en dochtertje Myla. Onze Myla is bijna 14 maanden en zal vast haar ogen uitkijken in het park. Ze is dol op muziek, lichtjes en danst volop :-).
  Als jonge, werkende moeder en vader is het soms lastig om eventjes tijd te vinden als gezinnetje omdat het allemaal zo doordraait. een uitje zou dan ook super zijn!
  Twitter @lvanbuuren Instagram Liekevbuuren

 48. Romanya Verhoeve

  Allereerst van harte gefeliciteerd! Zo lang alweer? Wat vliegt de tijd!

  Ik doe mee om dit geweldige weekendje te winnen voor mijnlieve vriendinnetje die 7-8-2015 trouwt en nog een huwelijksnacht-doorbrengplaats zoeken

 49. Ik roep al tijden tegen mijn man: ‘Ik wil kaartjes voor de Efteling winnen!’. Omdat hij DENKT dat het niet leuk is om daar een dag rond te lopen, wil ik hem graag overtuigen dat het best oké is om als volwassenen tussen de sprookjesfiguren te wandelen en gewoon drie keer achter elkaar in de Droomvlucht te gaan.

 50. Ik volg je ook al een hele tijd. Met name op social media en youtube. Ik vind je vlogs zo leuk.

  Weekendje Efteling zou ik echt heel leuk vinden. Ik zou mijn vrouw meenemen.
  Ik stuur een tweet!

  Liefs Kim

 51. Gefeliciteerd lieve Kelly! Hopenlijk mogen we nog lang van je blog genieten!! Alvast veel succes voor de komende jaren! Xx

 52. Wow Kelly, gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan, ik hoop dat ik dat ook kan zeggen en door kan zetten. Als ik zie wat jij in die tijd dat ik je volg allemaal hebt bereikt, wow. Ik probeerde een tweet op twitter te plaatsen maar ik had niet genoeg ruimte, dus het is niet heel origineel of lang geworden haha. Maar ik wil wel heel graag kans maken op deze prijs!

  Ik ben in de 5,5 jaar dat ik samen ben met mijn vriend nog nooit met hem alleen naar de Efteling geweest, hij vind het iets voor kinderen, maar ik denk dat als we er samen heen gaan, er kunnen slapen en gewoon even heerlijk met zijn tweeën weg van thuis zijn, dat hij daar heel anders over gaat denken. 🙂

  Liefs

 53. Gefeliciteerd! Twee jaar, en nu al een bekende blogger! Ik volg je nu ongeveer een half jaar, en ik vind je echt top! Door jou heb ik een beetje een verslaving aan mommy-blogs ;).
  Ik zou mijn moeder meenemen (ik ben 14), mijn ouders zijn gescheiden. We hebben het niet erg breed, en mijn moeder maakt zich zorgen om mij en mijn broer, ze denkt dat ze onze jeugd ‘verpest’, omdat ze niet veel geld meer kan uitgeven aan leuke dingen. Ik wil haar graag verrassen met een weekendje efteling, om haar zorgen even weg te nemen, en er een gezellig moeder-dochter moment van te maken.

  Heel veel liefs, Fleur.
  Twitter: @fleurtjuuhhh
  Instagram: @fleurtjuuhhhh_

 54. Hoi Kelly,

  Ontzettend gefeliciteerd met je tweejarig bestaan! Ik zou graag willen winnen zodat ik mijn vriend kan verassen! Wij hebben het momenteel beide erg druk, dus ontspanning is zeker welkom!

 55. Danique Swinkels

  Allereerst van harte gefeliciteerd met het 2 jarige bestaan van je blog!
  Ik ben zelf een jonge mama van 24 jaar, heb een zoon van bijna 4.
  Ik vind het dus hartstikke leuk om dagelijks te lezen en via vlogs te kunnen zien wat jou zoal bezighoudt en hoe jij het leven als jonge mama ervaart!

  Ik zou graag het weekendje Efteling willen winnen om er gewoon even lekker tussenuit te gaan samen met mijn vriend en ons zoontje. Afgelopen september heb ik de keuze gemaakt om terug naar school te gaan en een 4 jaar durende opleiding tot verpleegkundige te gaan volgen. Ik vind het hartstikke leuk maar de lange dagen op school vallen mij heel zwaar omdat ik mijn zoontje nu veel minder zie. Toch is hij voor mij de grootste motivatie om dit te doen en uiteindelijk een diploma te halen! Mijn vriend werkt fulltime in ploegendienst dus onze doordeweekse dagen zijn gewoon heel erg druk. Het weekendje weg zou dus heel welkom zijn om lekker even te ontspannen en samen te genieten!☺️

  Heel veel succes verder met je geweldige blog!

  veel liefs,
  Danique.

 56. Kelly, gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van KellyCaresse! Ik vind het zo tof! Voorheen volgde je mij (ons) op Beautytreat, nu volg ik jou alweer een hele tijd! Toevallig gaf ik mijn vriend voor zijn verjaardag een overnachting + dagje Efteling, we wilden gaan als het Winter Efteling zou zijn.. Nu raad je het al: we zijn nooit geweest en hij was jarig op 10 mei.. Oeps.. Dus ik zou hem alsnog meenemen! 😀
  Esmeralda onlangs geplaatst…Project budget #1 – HalletjeMy Profile

 57. Gefeliciteerd kelly! Echt gaaf way je allemaal in twee jaar hebt bereikt, je kan trots zijn op jezelf!
  Ik zou wel willen winnen! Dan zou ik met mijn vriend gaan en mijn nichtje van bijna 3 meenemen! Zou erg gezellig zijn denk ik:)
  Ik ga nog even kijken of ik een mooie tweet kan verzenden;)
  Liefs!
  elize onlangs geplaatst…Review: (Primark) P.S. Love… BlusherMy Profile

 58. Hee,
  Gefeliciteerd!
  Ik volg je blog echt al superlang!!
  Ga zo door!!
  Ik leef thuis in een groot gezin.
  Ik zou graag mijn moeder meenemen, en dan nog mijn broers/zussen,zusjes/broertjes en vader.
  Dat scheelt ons dan al een hoop geld en zou heel erg fijn zijn!
  Alvast bedankt,
  Groetjes

 59. Allereerst gefeliciteerd! Ik wil dolgraag winnen en neem mee mijn man en kinderen.
  Zou supercadeau zijn voor mijn verjaardag de 22e en mijn dochters verjaardag de 20e!

 60. Wauw gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee! Ik neem mijn vriend en mijn dochtertje mee! Dat zou echt geweldig zijn!! Mijn social media naam is y_vettje

 61. Wauw! 2 jaar alweer! Het voorbeeld van hoe de tijd vliegt! Ik hoop dat er nog vele jaren migen volgen, want het leuke aan dit blog vind ik toch echt de combi mama-beauty! En sat ook in een mooie balans. Gefeliciteerd!
  Goed, waarom ik zou willen winnen is omdat ik graag Nadé de Efteling zou willen laten zien. Eerlijk is eerlijk, ze is er al eens geweest maar toen was ze veel te jong, zat ze nog in de wandelwagen en liep nog niet eens.
  Ik ben zo ontzettend trots op mijn toppertje (je volgt me op IG, dan kan je de link mss wel leggen waarom) dat ik het me zo gaaf lijkt om haar eens super te verwennen!
  Ik zie dat er al ontzettend veel reacties zijn maar toch….ik waag ook een gokje!!

  xxx

 62. Ik zou willen winnen omdat ik mijn vriendin graag wil verwennen. Ze heeft vorig jaar een pittig jaar gehad en dat was heel zwaar voor haar. Ze verdiend het om een keer lekker verwend te worden!

  Liefs,
  Rinske Nutma

  Ps: Ik heet op Instagram __rinskeee__

 63. Gefeliciteerd!!!

  Wie zou ik nu beter mee kunnen nemen naar de Efteling als mijn twee kinderen. Die zullen er zeker van genieten.
  Als mijn man lief is mag hij ook mee 😉

 64. Hieperdepiep Hoera!! Wat een mooie prestatie: in twee jaar van niks tot zo’n succesvol blog! Ik doe eigenlijk nooit mee aan winacties maar deze is wel heel gaaf! Waarom? Omdat ik nog NOOIT in de Efteling geweest ben. Ook niet met m’n drie jongens. Dus het lijkt mij wel super gaaf om na 33 jaar dan eindelijk Lange Jan eens te zien! Als ik win ga ik met mijn man en kinderen. Succes met je winactie!
  Ninja moeder onlangs geplaatst…Speciale aanbieding voor jou!  My Profile

 65. Gefeliciteerd met je blog! Wat gaaf dat ie al zo snel, zo goed is gaan lopen! Super knap van je!

  Ik doe graag mee aan deze winactie!

  Een vriendin van mij en ik willen al heel lang een weekendje naar de Efteling, maar aangezien wij studenten zijn is het moeilijk dit te betalen. Dit zou zo’n gave verrassing voor haar zijn! We zijn al vriendinnen vanaf de peuterspeelzaal, dus kennen elkaar dit jaar 18. Het zou zo leuk zijn als we dit in de Efteling kunnen vieren!:) Gezellig slapen in Breda, een heerlijk meiden weekend!

  Als ik zou winnen zou ik het als een verrassing vertellen. Daarom reageer ik op je post op je blog, omdat ik bang ben dat zij m’n reactie op social media voorbij zou kunnen zien komen.

  Heel veel liefs en op naar de 10 jaar van http://www.KellyCaresse.nl
  Louise onlangs geplaatst…Lifestyle ~ Goede voornemensMy Profile

 66. Eveline Legius

  Congratz!! Daar moet op geproost worden 😉
  Hiermee verwijs ik meteen naar mijn op instagram waar
  ik mee aan deze leuke winactie heb meegedaan!
  Proost op het succes van de afgelopen jaren!
  En natuurlijk de komende jaren!
  you go girl! Groetjes Eveline

 67. Eveline Legius

  Vergeet ik in mijn ethousiasme te vertellen wie ik
  mee zou willen nemen,ik zou graag mijn zus meenemen die ook mijn beste vriendin is,ze heeft binnenkort ook een feestje want dan wordt ze 25!
  Dit zou een super leuke verassing voor haar zijn!;D
  Groetjes Eveline

 68. Heel erg leuke winactie! Ik waag graag een poging om een heerlijk weekendje Efteling te winnen samen met mijn vriend. Zoals ik op Instragam ook heb verteld, hebben we een grote verbouwing achter onze rug waarbij we alles zelf hebben gedaan. Nu is het tijd om te genieten en dan is een weekendje weg altijd welkom. Om daarna weer fijn naar ons eigen huis te kunnen gaan:)

  Een hele fijne dag en succes iedereen!
  XoXo Melanie
  Melanie onlangs geplaatst…Nieuwe collectie: Catrice Nude PurismMy Profile

 69. OOOOh, van harte gefeliciteerd! Het lijkt mij heerlijk om dit weekendje weg te winnen. Ik zou er met mijn vriend naar toe gaan. Wij hebben het momenteel zo druk, het zou prachtig zijn om zo tot rust te kunnen komen!!
  Alvast bedankt dat je zo’n leuke winactie organiseert!

 70. Gefeliciteerd! altijd leuk om te zien hoe goed het met mede bloggers gaat.

  Ik zou graag mee doen aan de win actie.
  Gezellig samen met mn vriend naar de efteling, daar waren we ook naartoe op onze eerste date. Maar dankzij jou nog speciaaler omdat het gelijk ook een weekendje weg is. Misschien kunnen we het zelfs plannen op onze 3jaar samen (maar dat licht zoiezo aan de beschikbaarheid) 😀

  mijn twitter en instagram zijn OhMyCaroll, (met mn blognaam: Carollyne June)

  Nogmaals gefeliciteerd
  XO

 71. Kelly,

  Gefeliciteerd alweer twee jaar de tijd gaat snel.
  En ik hoop dat er nog vele jaren bij komen want het is leuk jou en jou blog en je video’s

  groetjes judith

 72. Ten eerste: gefeliciteerd met al je blog successen tot nu toe, indrukwekkend!!
  En natuurlijk doe ook ik mee aan deze awesome actie: ik wil Heeeeeeel Graaaaaag met mijn allerliefste vriendinnetje naar de efteling. Wij zijn stiekem twee Disney prinsesjes die in hun nopjes zijn bij het zien van mooie omgevingen, en waarbij onze toverstafjes iedereen om ons heen een glimlach op hun gezicht toveren. De kans om dit in de efteling te gaan doen laat ik dus zeker niet aan me voorbij gaan. Ik ga je volgen op de rest van de sociale kanalen, en wens je nog veeeel blogplezier en -succes! XOXO, daphny ~ al dromend.

 73. Gefeliciteerd, wat gaat de tijd toch snel! Dat er nog vele mooie blog jaren mogen volgen!
  Ik zou heeel graag het weekendje weg winnen aangezien ik als studerende mama niet op vakantie kan. Dan zou dit weekendje weg een hele mooie vervanger zijn! Ik zou mijn zoontje Maxim en een van zijn tantes gaan. De eerste keer Efteling voor hem lijkt me geweldig!
  Odile onlangs geplaatst…Update: hoe gaat het met ons en Maxim zijn herstel?My Profile

 74. omg je bastaat al 2 jaar super gefeliciteerd ik volg je al vanaf het begin ik vind je helemaal top.
  ik doe mee met de winactie dit is mijn eerste winactie
  ik zou graag met mijn moeder willen want ze heeft me heel erg gesteun toen ik gepest werd dus ik wil haar met dit verassen.

 75. Gefeliciteerd; zo knap van je. Sla de winactie over, want kan natuurlijk niet gaan zonder mijn 2 kleine kids.

 76. waaaah wat een gave actie!!!! Ik zou heel graag samen met mijn vriend een weekendje efteling doen. Het is een hele lange tijd geleden dat ik daar geweest ben en er is sindsdien een heleboel veranderd. Het lijkt me fantastisch om alles te mogen proberen en er gewoon even lekker tussenuit te gaan.

  Ik volg je via twitter en instagram (@jaylaveldt1 en jaylaveldt1)
  En ik heb over je actie getwitterd.

  groetjes, Jayla (jaylaveldt@hotmail.com)

 77. He Kelly,
  Ik volg je nu al een tijdje en wordt steeds super blij van al jou leuke video’s! Gefeliciteerd met je 2 jaar bloggen, ik hoop dat meer mensen de komende tijd net zoveel plezier zullen beleven van jou op zowel je blog als op Youtube als ik heb gedaan!
  Ik zou het super gaaf vinden dat weekendje Efteling samen met mijn verloofde te winnen!

  Groetjes,
  Esmee
  (Twitter: @EsmeeBrom)

 78. Wat een leuke winactie! Heb een tweet geplaatst op @elodrie en ben je gaan volgen met mijn instagramaccount dat dezeldfe naam heeft.

  Ik ben echt gek van de Efteling, daar ben je nooit oud genoeg voor! 😉 Natuurlijk zou ik mijn vriend dan meenemen, want ook hij vindt het stiekem hartstikke leuk daar. Ik woon al 4 jaar in Tilburg, maar een nachtje in hotel is altijd nét iets specialer. Aangezien mijn vriend net terug is van een reis van vier maanden (hij werkt bij de marine) lijkt het me extra tof om wat quality-time in te halen.
  Elodie onlangs geplaatst…Inspiratie opdoen op de vakantiebeursMy Profile

 79. Doordat ik ziek ben geweest heb ik dit helemaal gemist! Gefeliciteerd met 2 jaar Kelly Caresse. Wat een mijlpaal en wat doe je het ongelofelijk goed! Ik doe zeker mee met de winactie.

  Liefs,
  Kim.
  Kim onlangs geplaatst…17 Januari 2012My Profile

 80. alexandrakaylee21

  Hoi kelly!
  Hartelijk gefeliciteerd met je blog!
  ik ben heel blij voor je dat je blog een succes is.
  ik doe ook mee aan de win-actie via hier en instagram (instalexandra_)
  Laat je het weten wie heeft gewonnen of maak je dat niet bekend
  Heel veel succes met je blog, dat er maar nog velen mogen volgen!!
  Liefs, Alexandra

 81. Hieperdepiep hoera kellycaresse 2 jaar!!! Hogelijk volgen er nog vele, vele jaren!
  Eindelijk heeft deze drukke mama tijd om na het voor de vijfde keer lezen (eindelijk hele artikel) te reageren hahaha
  Zeker doe ik heel graag mee met de onwijs toffe winctie.
  Ik wil er dolgraag heen met mijn man, zoontje en ons dochtertje, ben er nog nooit geweest. Lijkt ons echt fantastisch.
  Mailadres is: frederikawillems44@hotmail.com.
  Via instagram volg ik je natuurlijk al: frederikapotze
  Liefs Frederika

 82. Gefeliciteerd met het succes van je blog !! Superleuke actie.. Mocht ik de winnaar zijn, dan ga ik lekker een dagje weg met mijn man.

 83. Ik zou dolgraag mijn man dochter en zoontje meenemen,
  Mijn zoontje is onlangs uit het ziekenhuis ontslagen na 2 weken ernstig ziek te zijn geweest, hij heeft wel iets leuks verdiend, ook zijn we volgende maand 12,5 jaar getrouwd , dus dat zou dubbel feest zijn

 84. Hoi
  Ben via je deelactie op twitter achter deze blog gekomen, leuk om te leze en gefeliciteerd! Ennn ik wil graag meedoen met je actie, geen instagram wel twitter naam is jacquelien4, neem mijn oppaskids mee, de oudste gaat na dezomervakantue naar de middelbare, zou een hele mooie afsluiting zijn!

 85. Wauw wat een leuke en originele winactie! Ik doe niet meer vaak mee aan acties maar deze kan ik echt niet voorbij laten gaan :$

  – Ik doe mee en ik zou met mijn vader gaan denk ik. Mijn vader kende de Efteling al toen alleen het sprookjesbos bestond als ‘De Efteling’ en hoewel wij er nu niet vaak meer met z’n tweeën (of eigenlijk met het gezin) komen, is het elke keer als we wel gaan heel erg magisch. Mijn vader is echt mijn rots dus als ik hem hiermee kan verassen, absoluut 😀
  – Ik volg je op social media onder de naam ‘glbernadet’ en de foto zal ik op IG posten zodadelijk met de hashtag.

  Super leuk deze kans Kelly, en nogmaals gefeliciteerd.
  Bernadet onlangs geplaatst…PERSONAL: Welke auto wij willenMy Profile

 86. wauw 2 jaar alweer! Binnenkort is mijn jongste ook 2 jaar oud. GRAPPIG!!! Echt een super leuke winactie en het zou fantastisch zijn om met ons gezin een weekendje naar de efteling te mogen. Ik ga keihard duimen iig. Ik volg je ook op twitter (karinvk86) en instagram (judokid)

  groetjes út fryslân!!!!

 87. Hey,
  Van harte gefeliciteerd met die twee jaar hopelijk komen er nog twintig bij.
  ik zou mn beste vriendin Lotte meenemen.
  Je hebt het erover dat je wilt dat ik met mn berichtje wen lach toer op je gezicht. Maar ik wil juist jou bedanken voor al je leuke blogs, want jij bent juist degene die een lach op mjjn gezicht tovert.
  Lieds Marit.
  Marit-98@live.nl

 88. Dat zou erg leuk zijn om met mijn zoontje naar toe te gaan, hij vind de Efteling helemaal geweldig, zou erg leuk zijn dat hij dan nog kan blijven slapen !!!

 89. Ik ken Esther ondertussen goed.
  Ik weet precies wat zij graag doet.
  Een dagje naar de sprookjes, dus de Efteling,
  dat is helemaal haar ding!
  Met sprookjes gaat ze helemaal los.
  Daarom bezoekt ze graag het sprookjesbos.
  Daar is ze als een kind zo blij.
  Al staat ze uren in de rij.
  In haar ogen komt vast en zeker een twinkeling,
  Als ze kaartjes wint voor de Efteling!
  Ze is vast nieuwsgierig naar alle Sprookjesbos avonturen,
  Deze dag mag van haar wel uren duren.
  Daarom hoop ik voor haar dat we winnen,
  Dan kan het sprookjesavontuur gaan beginnen

 90. Gefeliciteerd! Wat leuk hoe je leven kan veranderen in twee jaar he, naar de Efteling ga je met je familie (vind ik) dus die zou ik meenemen, de jongste is nog nooit geweest en de laatste keer was heel bijzonder samen met mijn (inmiddels overleden ) mama dus wie weet maken we leuke andere herinneringen met ons eigen gezin op deze manier!
  Isabel Kuijlaars onlangs geplaatst…Welkom!My Profile

 91. Aah kelly wat super leuk gefeliciteerd! Ik doe zeker mee, ik weet dat het erg laat is maar ik heb erg drukke weken met school. Ik vind het super dat je zoiets doet! Ik heb zelf ook een blog en hoop net zo als jou te worden!
  Kuss Anne
  instagram: annnee_99

 92. If you’re in the organization world, then you ought to be aware of this probably perhaps
  certain of the most essential element of company which needs to be considered is firm demonstration. Presenting a business or earnings
  proposition in an oral manner is just a common habit, but sadly not everyone is an proficient when it comes to speaking to a
  group of people. The success of any demonstration depends greatly on how the demonstration has been sent.

  Here is my webpage: discover more here
  discover more here onlangs geplaatst…discover more hereMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.