KC Photodiary: Pasen vieren en lekker sportief

kcphotodiaryfit

Wat heerlijk zo’n korte week na zo’n lekker lang Paasweekend. Yannick was in totaal 4 dagen achter elkaar vrij wat echt als een mini vakantie voelde. Het is lang geleden dat hij buiten het weekend om vrij was. Op de 4 vrije dagen na die hij kreeg na mijn bevalling. Het was dus echt genieten om even wat meer dagen met ons vieren door te brengen. Naast dat we daar heerlijk van genoten, was ik ook lekker aan het sporten en deden we meer leuke dingen.

Ik had donderdag een sessie babymassage gevolgd van de lactatiekundige die ik in het ziekenhuis had. Zij deed alle massagetechnieken en korte yoga oefeningen voor op de pop, zodat ik ze na kon doen op Aimy. Zo leerde ik wat technieken om darmkrampjes te verminderen, Aimy heerlijk rustig te krijgen en te laten genieten.

Post voor Lana! Ze kreeg dit leuke Rosti Mepal Frozen lunchsetje, en als echte Frozen fan was ze natuurlijk dolgelukkig hiermee.

Van het koffer en tassenmerk Samsonite kreeg ze deze Disney ‘viewmaster’. Wie kent dit nog van vroeger? Er staan hele leuke Disney afbeeldingen in geprent.

Yannick was vrijdag al lekker vrij dus konden we uitgebreid ontbijten samen.

En we gingen alvast de weekboodschappen halen. Lana helpt dan al te graag mee, zo leuk!

Tussendoor stopten we bij Bakker Bart om daar lekker te lunchen.

Kleuren en stickers plakken blijft Lana’s favoriete bezigheid. En zelf vind ik dat ook heel leuk om met haar te doen, ze is dan zo enthousiast, echt aanstekelijk.

Tussendoor lekker fruit eten!

Ik trok mijn nieuwe All Stars voor het eerst aan om in te lopen. Het lenteweer was dit weekend met vlagen volop aanwezig.

We gingen naar de stad toe. Lekker een eindje wandelen en rondkijken in Den Bosch. De Tula is momenteel echt mijn favoriete drager, Aimy vindt het heerlijk erin en zelf merk ik dat het heel makkelijk is om deze onderweg vast te maken. Ik heb mijn Tula van deze shop gekregen.

In de avond hielden wij een spelletjesavond. We speelden Carcassone, een heel leuk spel.

Paasontbijt op Eerste Paasdag, Lana mocht haar eitjes verven wat ze natuurlijk geweldig leuk vond. En bij mij bracht het ook heel wat jeugdsentiment naar boven, zo leuk!

Mijn vooral niet-serieuze kant zien jullie op Snapchat (te volgen via Kellycaresse). Met deze foute filter wenste ik jullie fijne Paasdagen.

Jurkjesdag! Ik haalde mijn Supertrash jurkje uit de kast en vond dit gele vest wel helemaal Paasproof haha.

De meises in ons huis droegen allemaal jurkjes haha. Maar Lana met haar nieuwe sneakers. Hoe tof zijn deze! Ze zijn van Orange Babies.

En dit was Aimy’s lieve outfitje. Broekje en jurkje zijn van Zeeman, topje eronder is van Noppies.

Bij mijn schoonouders gingen we brunchen en daar mocht Lana paaseitjes zoeken, dat vond ze natuurlijk heel erg gaaf.

We maakten een wandeling en we gingen naar de speeltuin.

Dit is serieus de lekkerste soep die ik in tijden op heb! We gingen dineren bij mijn ouders en mijn vader had heerlijk Chinees gekookt. Waaronder deze Chinese tomatensoep waar ik binnenkort het receptje van deel, echt zo lekker!

Nasi, hete boontjes en zelfgemaakte saté.

Wederom mijn niet serieuze kant op Snapchat!

Preview van tijdschrift Vriendin van vorige week, want deze week (nu dus als je dit leest) staan wij in de Vriendin met ons liefdesverhaal. Want waar kennen Yannick en ik ons eigenlijk van? Dit verhaal hebben we nooit ergens verteld. Zelfs onze ouders weten dit pas kort 😉 We zeiden altijd tegen elkaar, als we ooit gaan trouwen dan gaan we op de bruiloft vertellen waar we elkaar echt van kennen, ipv. de smoes die we altijd gebruiken. Maar op de bruiloft waren we dit uiteindelijk vergeten haha. Zo’n apart verhaal is het niet hoor, maar toen we gevraagd werden voor dit interview dacht ik wel, dit is een leuke gelegenheid om het verhaal naar buiten te brengen.

Tweede Paasdag begon ik in de sportschool (geen foto van) en daarna gingen we brunchen bij ons thuis. In de middag gingen we even naar het dorp wandelen, het zonnetje scheen namelijk zo fijn. Hier zit Aimy in de Tula.

En daarna kwamen er vrienden langs om gezellig te gourmetten, bij te kletsen en voor een spelletjesavond. Wederom weinig foto’s gemaakt, oeps! Maar dit was de gourmet tafel!

kellygoesfit 1

Personal trainer Kimberly kwam mij dinsdag voor het eerst trainen voor het newborn fit mama programma waar zij mij mee gaat begeleiden de komende 12 weken. Ze heeft mijn voedingsdagboek geanalyseerd, mijn gewicht en maten opgemeten en vervolgens een eerste training gegeven. Super gaaf was dat! Hier lezen jullie zondag meer over 🙂

yannicmetaimy

En leuk om te vertellen, Yannick is wederom in de digitale pen geklommen! Zijn perspectief op het bevallingsverhaal van Aimy komt morgen online! Ik moest wat traantjes wegpinken bij het lezen van zijn mooie stuk. Het bevallingsverhaal van Lana had hij ruim 2 jaar terug ook al zo mooi verwoord.

Gisteren was ik gezellig met Lana en een vriendin die een kindje van 3 jaar mee had naar Monkeytown, zo’n indoor speeltuin. Ik had Aimy bij mijn ouders gebracht zodat ik alle aandacht kon richten op Lana. We hadden veel lol, super leuk was dat!

Lol maken in de ballenbak.

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Hopelijk hebben jullie ook fijne Paasdagen gehad. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

58 gedachten over “KC Photodiary: Pasen vieren en lekker sportief”

 1. Aah ik wil ook nog een tula. Voor de zomervakantie lijkt me dit handig. Maar ik twijfelde altijd of deze wel geschikt is als je zelf vrij tenger bent. Nu heb ik zo’n vermoeden dat jij ook niet super groot bent dus ik zou best benieuwd zijn naar een review.
  Josan onlangs geplaatst…Handige babyspullen – Leander hangwiegMy Profile

 2. Die tula had ik ook moeten hebben dus ik houd het in gedachten! Lijkt me lastig om haar d’r zelf in en uit te halen dus ik ben erg benieuwd zal wel even rondneuzen op je site naar een review!
  Het was weer een leuke week zo te lezen en ik ben erg benieuwd naar het bevallingsverhaal van Yannick!
  Lonneke onlangs geplaatst…Baby en je smartphone, doen of niet?My Profile

 3. Wat een heerlijke week hebben jullie achter de rug!
  En wat is Lana al echt een dametje zeg! Wat tof dat jullie nu gezellig paaseitjes konden zoeken en eieren verven tof.
  En ik ben benieuwd naar het verhaal van jullie ontmoeting, ik zag het vorige week al in de vriendin dus toch maar naar de winkel 🙂
  Rosanne onlangs geplaatst…Onzekerheid over mijn gewicht…My Profile

 4. Hier hebben we drukke paasdagen gehad, want we kregen beiden dagen visite, dus ik heb lekker veel gekookt enzo 🙂 ik vraag me af of je met sporten ook erg rekening moet houden met je diabetes? Misschien een leuk idee voor een artikel? 🙂 (of je mag gewoon antwoorden natuurlijk,haha)
  Doortje onlangs geplaatst…Een kijkje in ons kasboek, Maart 2016My Profile

 5. Zo te zien heb je een leuke week gehad! Dat gele vestje staat je leuk op dat zwarte jurkje. Ben benieuwd naar je sport verhaal! Knap dat je dit alweer zo snel oppakt. Fijne dag vandaag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Receptje kaasstengelsMy Profile

 6. Nou… nu ben ik wel heeeeel nieuwsgierig waar Yannick en jij elkaar echt van kennen. Moet ik daarvoor de Vriendin kopen of ga je het ook hier vertellen 😉 Ik weet het antwoord denk ik al. Wat boft Lana trouwens onwijs met een mama die zo’n succesvolle blogger is, al die mooie spulletjes! Gaaf hoor!
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn birthday wishlist (hoera, bijna jarig)My Profile

 7. Wat fijn dat Yannick wat langer vrij had. Zo te zien hebben jullie er lekker van genoten.
  Die Tula draagzak ziet er trouwens erg comfortabel uit. Denk dat ik die toch ook maar ga aanschaffen 🙂

  Ow en wat staat dat gele vestje je goed zeg!
  marie-louise onlangs geplaatst…Wat als…My Profile

 8. Hee lieve kelly,

  Weer een leuke foto diary. Ik heb ook tegen veel mensen niet vertelt hoe ik mijn vriend eigenlijk echt ken.
  Komt het verhaal van jou en yanick ook op je site??

  Liefs

 9. heb weer genoten van je fotos 😀 en ik wil het recept van die nasi hahaha. En dan die schoentjes van lana…<3 it
  heerlijk he zo mini vakantie met je complete gezinnetje 😉 <3
  rachel onlangs geplaatst…NotdMy Profile

 10. Wow, Kelly, wat zie je er geweldig uit! Je zou niet zeggen dat je maar kort geleden bevallen bent, hoor! 😉 Zou je een artikeltje willen wijden aan hoe je Yannick hebt leren kennen, want ik kan het tijdschrift niet kopen, maar ik ben wel zeer benieuwd! 😉 En dan nog: ik breng elke dag zeer graag een bezoekje aan je blog, waar je zo trots op mag zijn!

 11. Leuke diary weer! Mag ik vragen wat Aimy weegt momenteel? En in welke kledingmaat zit ze? Ik wil ook een Tula aanschaffen voor mijn baby maar ze is nog erg klein dus ik vraag me af of ze er al goed in zal zitten. Met een draagdoek kun je haar lekker tegen je aan knopen maar een Tula vormt zich natuurlijk minder naar je lichaam.

 12. Ben nu heel benieuwd waar jullie elkaar hebben ontmoet haha. Goede cliffhanger?. En die Tula is fijn hè? Ik heb ‘m ook en heb ‘m veel gebruikt. Met name toen Jonah wat ouder was en rugdragen fijner was. Met een draagdoek vond ik dat toch lastiger.
  Yneke onlangs geplaatst…Thankful Thursday #4My Profile

 13. Kelly Caresse

  Dankjewel! Aimy weegt momenteel 4515 gram schoon aan de haak en draagt maat 56 🙂 Als je zo’n tula voor je baby aanschaft heb je er nog een baby insert voor nodig om zo toch ergonomisch te kunnen dragen, na 7 kilo hoeft dit niet meer 🙂 Met die insert ervaar ik ook dat nabije gevoel zo dicht tegen me aan, maar een draagdoek is natuurlijk nog strakker tegen je aan 🙂
  Succes en veel draagplezier 🙂
  Liefs Kelly

 14. Ik speel het regelmatig met mijn vrienden, allemaal tussen 25 en 30 jaar, je kan eindeloos variëren met uitbreidingen en de spelregels zijn wat “moeilijker” dan de kindervariant.

 15. Hé, ik zie ook Thessa en haar vriend in dat stukje van Vriendin, hoe leuk! Toffe paasoutfit, ook van je dochters. En ik ben echt heel benieuwd naar de Tula, wij willen ook een draagzak, maar ik had ook gehoord dat het stukje van de rug bij een draagzak heel hard is.
  Cindy onlangs geplaatst…Mels is geboren!My Profile

 16. Hier in Noorwegen geen Vriendin te krijgen maar wel heel nieuwsgierig naar jullie ontmoeting…mss toch eens een artikel er over schrijven 😉

 17. Klinkt als een heerlijke week! Ik heb mijn Paasdagen bij mijn zus en haar gezinnetje doorgebracht. Wat goed dat je het sporten weer op wil pakken, ik sta zelf ook al weer te popelen. Wacht nog op toestemming van de verloskundige, ben zelf ook met een keizersnede bevallen. Ik lees graag over je vorderingen 🙂
  Nina onlangs geplaatst…Vijf dingen om weer naar uit te kijkenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.