KC Photodiary: Pasen vieren en lekker sportief

kcphotodiaryfit

Wat heerlijk zo’n korte week na zo’n lekker lang Paasweekend. Yannick was in totaal 4 dagen achter elkaar vrij wat echt als een mini vakantie voelde. Het is lang geleden dat hij buiten het weekend om vrij was. Op de 4 vrije dagen na die hij kreeg na mijn bevalling. Het was dus echt genieten om even wat meer dagen met ons vieren door te brengen. Naast dat we daar heerlijk van genoten, was ik ook lekker aan het sporten en deden we meer leuke dingen.

Ik had donderdag een sessie babymassage gevolgd van de lactatiekundige die ik in het ziekenhuis had. Zij deed alle massagetechnieken en korte yoga oefeningen voor op de pop, zodat ik ze na kon doen op Aimy. Zo leerde ik wat technieken om darmkrampjes te verminderen, Aimy heerlijk rustig te krijgen en te laten genieten.

Post voor Lana! Ze kreeg dit leuke Rosti Mepal Frozen lunchsetje, en als echte Frozen fan was ze natuurlijk dolgelukkig hiermee.

Van het koffer en tassenmerk Samsonite kreeg ze deze Disney ‘viewmaster’. Wie kent dit nog van vroeger? Er staan hele leuke Disney afbeeldingen in geprent.

Yannick was vrijdag al lekker vrij dus konden we uitgebreid ontbijten samen.

En we gingen alvast de weekboodschappen halen. Lana helpt dan al te graag mee, zo leuk!

Tussendoor stopten we bij Bakker Bart om daar lekker te lunchen.

Kleuren en stickers plakken blijft Lana’s favoriete bezigheid. En zelf vind ik dat ook heel leuk om met haar te doen, ze is dan zo enthousiast, echt aanstekelijk.

Tussendoor lekker fruit eten!

Ik trok mijn nieuwe All Stars voor het eerst aan om in te lopen. Het lenteweer was dit weekend met vlagen volop aanwezig.

We gingen naar de stad toe. Lekker een eindje wandelen en rondkijken in Den Bosch. De Tula is momenteel echt mijn favoriete drager, Aimy vindt het heerlijk erin en zelf merk ik dat het heel makkelijk is om deze onderweg vast te maken. Ik heb mijn Tula van deze shop gekregen.

In de avond hielden wij een spelletjesavond. We speelden Carcassone, een heel leuk spel.

Paasontbijt op Eerste Paasdag, Lana mocht haar eitjes verven wat ze natuurlijk geweldig leuk vond. En bij mij bracht het ook heel wat jeugdsentiment naar boven, zo leuk!

Mijn vooral niet-serieuze kant zien jullie op Snapchat (te volgen via Kellycaresse). Met deze foute filter wenste ik jullie fijne Paasdagen.

Jurkjesdag! Ik haalde mijn Supertrash jurkje uit de kast en vond dit gele vest wel helemaal Paasproof haha.

De meises in ons huis droegen allemaal jurkjes haha. Maar Lana met haar nieuwe sneakers. Hoe tof zijn deze! Ze zijn van Orange Babies.

En dit was Aimy’s lieve outfitje. Broekje en jurkje zijn van Zeeman, topje eronder is van Noppies.

Bij mijn schoonouders gingen we brunchen en daar mocht Lana paaseitjes zoeken, dat vond ze natuurlijk heel erg gaaf.

We maakten een wandeling en we gingen naar de speeltuin.

Dit is serieus de lekkerste soep die ik in tijden op heb! We gingen dineren bij mijn ouders en mijn vader had heerlijk Chinees gekookt. Waaronder deze Chinese tomatensoep waar ik binnenkort het receptje van deel, echt zo lekker!

Nasi, hete boontjes en zelfgemaakte saté.

Wederom mijn niet serieuze kant op Snapchat!

Preview van tijdschrift Vriendin van vorige week, want deze week (nu dus als je dit leest) staan wij in de Vriendin met ons liefdesverhaal. Want waar kennen Yannick en ik ons eigenlijk van? Dit verhaal hebben we nooit ergens verteld. Zelfs onze ouders weten dit pas kort 😉 We zeiden altijd tegen elkaar, als we ooit gaan trouwen dan gaan we op de bruiloft vertellen waar we elkaar echt van kennen, ipv. de smoes die we altijd gebruiken. Maar op de bruiloft waren we dit uiteindelijk vergeten haha. Zo’n apart verhaal is het niet hoor, maar toen we gevraagd werden voor dit interview dacht ik wel, dit is een leuke gelegenheid om het verhaal naar buiten te brengen.

Tweede Paasdag begon ik in de sportschool (geen foto van) en daarna gingen we brunchen bij ons thuis. In de middag gingen we even naar het dorp wandelen, het zonnetje scheen namelijk zo fijn. Hier zit Aimy in de Tula.

En daarna kwamen er vrienden langs om gezellig te gourmetten, bij te kletsen en voor een spelletjesavond. Wederom weinig foto’s gemaakt, oeps! Maar dit was de gourmet tafel!

kellygoesfit 1

Personal trainer Kimberly kwam mij dinsdag voor het eerst trainen voor het newborn fit mama programma waar zij mij mee gaat begeleiden de komende 12 weken. Ze heeft mijn voedingsdagboek geanalyseerd, mijn gewicht en maten opgemeten en vervolgens een eerste training gegeven. Super gaaf was dat! Hier lezen jullie zondag meer over 🙂

yannicmetaimy

En leuk om te vertellen, Yannick is wederom in de digitale pen geklommen! Zijn perspectief op het bevallingsverhaal van Aimy komt morgen online! Ik moest wat traantjes wegpinken bij het lezen van zijn mooie stuk. Het bevallingsverhaal van Lana had hij ruim 2 jaar terug ook al zo mooi verwoord.

Gisteren was ik gezellig met Lana en een vriendin die een kindje van 3 jaar mee had naar Monkeytown, zo’n indoor speeltuin. Ik had Aimy bij mijn ouders gebracht zodat ik alle aandacht kon richten op Lana. We hadden veel lol, super leuk was dat!

Lol maken in de ballenbak.

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Hopelijk hebben jullie ook fijne Paasdagen gehad. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

58 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  31 maart 2016

  Leuk om te zien. Fijn dat jullie even 4 dagen met z’n 4en waren.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Moestuinieren update: de AH moestuintjes zijn uit gekomen.My Profile

 • Elisabeth
  31 maart 2016

  Jeeeeeetje was goed dat je het sporten alweer opgepakt hebt! Echt vroeg hoor… ziet er super gezellig uit verder.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Organix Goodies Beestenboel KoekjesMy Profile

 • Channa
  31 maart 2016

  Oh ziet er weer super fijn uit. Ben benieuwd naar het verhaal van Yannick!
  Channa onlangs geplaatst…Het wordt een meisje, ik zie het aan je buik!My Profile

 • MamaOnderneemt
  31 maart 2016

  Wat een leuke photodiary weer. Geweldig zi’n viewmaster ☺ Wat staat dat gele vestje jou goed! Heerlijk dat Yannick 4 dagen vrij was. Nu ben ik wel heel erg benieuwd geworden hoe jullie elkaar hebben leren kennen ? Ik wist niet dat dat een top secret was. Is Carcassonne voor volwassenen trouwens een leuk spel? Mijn kinderen hebben de kindervariant.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Solliciteren: op welke stapel zal mijn sollicitatiebrief belanden?My Profile

 • Ellen
  31 maart 2016

  De tula heb ik nu al een paar keer voorbij zien komen en ik vind hem zo tof! Ik ga hem denk ik ook maar eens bestellen. Lijkt me toch makkelijker onderweg ipv knopen.
  Ellen onlangs geplaatst…Wat is zwangerschapsdiabetesMy Profile

 • Josan
  31 maart 2016

  Aah ik wil ook nog een tula. Voor de zomervakantie lijkt me dit handig. Maar ik twijfelde altijd of deze wel geschikt is als je zelf vrij tenger bent. Nu heb ik zo’n vermoeden dat jij ook niet super groot bent dus ik zou best benieuwd zijn naar een review.
  Josan onlangs geplaatst…Handige babyspullen – Leander hangwiegMy Profile

 • Lonneke
  31 maart 2016

  Die tula had ik ook moeten hebben dus ik houd het in gedachten! Lijkt me lastig om haar d’r zelf in en uit te halen dus ik ben erg benieuwd zal wel even rondneuzen op je site naar een review!
  Het was weer een leuke week zo te lezen en ik ben erg benieuwd naar het bevallingsverhaal van Yannick!
  Lonneke onlangs geplaatst…Baby en je smartphone, doen of niet?My Profile

 • Rosanne
  31 maart 2016

  Wat een heerlijke week hebben jullie achter de rug!
  En wat is Lana al echt een dametje zeg! Wat tof dat jullie nu gezellig paaseitjes konden zoeken en eieren verven tof.
  En ik ben benieuwd naar het verhaal van jullie ontmoeting, ik zag het vorige week al in de vriendin dus toch maar naar de winkel 🙂
  Rosanne onlangs geplaatst…Onzekerheid over mijn gewicht…My Profile

 • Marisca-Mamablogger.nl
  31 maart 2016

  Wat ziet het er toch altijd gezellig uit! En ik ben ook benieuwd naar het verhaal van Yannick. Heb Patrick weleens gevraagd of hij zijn verhaal wilde doen, maar voor hem hoeft da niet zo nodig.
  Marisca-Mamablogger.nl onlangs geplaatst…Outfitpost | 7x de nieuwe jurkjes van Zeeman!My Profile

 • Femke
  31 maart 2016

  Wat heb je een fijne week gehad zo hè 🙂
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete vloggersMy Profile

 • Nicole
  31 maart 2016

  Wat fijn dat Yannick vier dagen thuis was, kan me voorstellen dat je dan extra geniet want die 4 dagen na de bevalling is ook niet veel..
  Nicole onlangs geplaatst…Brief aan mijn vrouwMy Profile

 • Charlotte
  31 maart 2016

  Wat heerlijk zo’n lang weekend samen! En stoere sneaker heeft Lana hoor, leuk!
  Charlotte onlangs geplaatst…Liefde maakt blind… En doof?My Profile

 • Doortje
  31 maart 2016

  Hier hebben we drukke paasdagen gehad, want we kregen beiden dagen visite, dus ik heb lekker veel gekookt enzo 🙂 ik vraag me af of je met sporten ook erg rekening moet houden met je diabetes? Misschien een leuk idee voor een artikel? 🙂 (of je mag gewoon antwoorden natuurlijk,haha)
  Doortje onlangs geplaatst…Een kijkje in ons kasboek, Maart 2016My Profile

 • Myrthe | ConLamore.nl
  31 maart 2016

  Wat een mooie diary, lekker kleurrijk en vrolijk. Heerlijk! Ik ben benieuwd naar het verhaal van Yannick en jou!
  Myrthe | ConLamore.nl onlangs geplaatst…Mijn bucketlistMy Profile

 • Saskia
  31 maart 2016

  Erg leuk jurkje droeg je met Pasen. En wat leuk de sneakers van Lana. Ik ben benieuwd hoe het gaat met sporten, super dat je dit al zo oppakt.
  Saskia onlangs geplaatst…Het inrichten van de babykamerMy Profile

 • Myrthe | ConLamore.nl
  31 maart 2016

  Kan je het artikel eigenlijk ook op internet lezen? Zelf hebben wij de vriendin thuis niet!
  Myrthe | ConLamore.nl onlangs geplaatst…Sleek Russian Roulette LipstickMy Profile

 • Lisanne
  31 maart 2016

  Zo te zien heb je een leuke week gehad! Dat gele vestje staat je leuk op dat zwarte jurkje. Ben benieuwd naar je sport verhaal! Knap dat je dit alweer zo snel oppakt. Fijne dag vandaag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Receptje kaasstengelsMy Profile

 • Kelly
  31 maart 2016

  Wat een heerlijke gezellige week! Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar Yannicks verhaal!
  Kelly onlangs geplaatst…TDN goes GermanyMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  31 maart 2016

  Leuke week heb je weer achter de rug. En die Disney viewer is helemaal geweldig!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Het referendum… Hoe bepaal jij je stem?My Profile

 • Mary-Lou
  31 maart 2016

  Je Tula! Wow! Zonder insert past Bas nog net niet, dus momenteel vaker doekjes. Maar wat is deze mooi! De viewmaster! Brings back memories. 🙂
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Ik ben Mary-Lou en ik heb moestuintjesMy Profile

 • Desiree | Sweet Happinez
  31 maart 2016

  Wat een leuke week heb jij gehad! Goed dat je alweer begonnen bent met sporten!
  Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…GIANT CUPCAKE MET STERREN VOOR JESSEMy Profile

 • Dorien
  31 maart 2016

  Wat leuk! Wij hebben ook een viewmaster en is hier 1 groot succes! Wat ben je weer lekker bezig!
  Dorien onlangs geplaatst…CONFESSION: 5X SITUATIES WAARBIJ JE GEEN BH DRAAGTMy Profile

 • demallemolenmoeder
  31 maart 2016

  Wat heerlijk om even wat daagjes met elkaar door te brengen. En al weer sporten, knap hoor. Je ziet er ook prachtig uit.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Help mijn kind is..My Profile

 • Sophie
  31 maart 2016

  Wat fijn dat yannick zo lang thuis was! Heerlijke week heb je gehad volgens mij!
  Sophie onlangs geplaatst…Een heel lang weekend!My Profile

 • Carlijn
  31 maart 2016

  Nou… nu ben ik wel heeeeel nieuwsgierig waar Yannick en jij elkaar echt van kennen. Moet ik daarvoor de Vriendin kopen of ga je het ook hier vertellen 😉 Ik weet het antwoord denk ik al. Wat boft Lana trouwens onwijs met een mama die zo’n succesvolle blogger is, al die mooie spulletjes! Gaaf hoor!
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn birthday wishlist (hoera, bijna jarig)My Profile

 • Jessica
  31 maart 2016

  Fijn hè die energie van de paasdagen! De tula ziet er super comfy uit. Echt een goede tip voor baby nr.2!
  Jessica onlangs geplaatst…Want it Wednesday: Miss Ruby TuesdayMy Profile

 • Tineke
  31 maart 2016

  Ziet er echt uit als een heerlijk weekend! Wat een leuke paasoutfits 😉
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Een nieuwe blog en een nieuwe start!My Profile

 • marie-louise
  31 maart 2016

  Wat fijn dat Yannick wat langer vrij had. Zo te zien hebben jullie er lekker van genoten.
  Die Tula draagzak ziet er trouwens erg comfortabel uit. Denk dat ik die toch ook maar ga aanschaffen 🙂

  Ow en wat staat dat gele vestje je goed zeg!
  marie-louise onlangs geplaatst…Wat als…My Profile

 • Vivienne
  31 maart 2016

  Leuk dagboek weer, en leuke paasactiviteiten, precies wat wij vroeger ook thuis deden (eieren schilderen, gourmetten etc). Als mijn newborn groter is gaan wij dat ook allemaal doen :-).
  Vivienne onlangs geplaatst…Snelle quinoa salade met geitenkaas en grapefruitMy Profile

 • Marieke
  31 maart 2016

  Wat een fijne week weer. En lekker dat Yannick zo lang vrij was. Ik ga eens op zoek naar de Vriendin dit weekend!
  Marieke onlangs geplaatst…Chai Tea MadeleinesMy Profile

 • Maxime
  31 maart 2016

  Hee lieve kelly,

  Weer een leuke foto diary. Ik heb ook tegen veel mensen niet vertelt hoe ik mijn vriend eigenlijk echt ken.
  Komt het verhaal van jou en yanick ook op je site??

  Liefs

 • Marije
  31 maart 2016

  Leuk om je week weer zo te zien!

  Super dat je weer bent begonnen met sporten:)
  Marije onlangs geplaatst…Road to size happy: 3 jaar schuldsanering doorkomenMy Profile

 • Diana
  31 maart 2016

  Ziet er uit als een paar leuke dagen!
  Diana onlangs geplaatst…Review: Blogboek van Kelly DeriemaekerMy Profile

 • Dita
  31 maart 2016

  Wat een leuke foto’s Kelly! Heerlijk dat Yannick 4 dagen vrij was.
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #20My Profile

 • Nicky
  31 maart 2016

  Wat een leuke week heb je gehad! Liefs
  Nicky onlangs geplaatst…Weekly favorites: Pasen en familietijdMy Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  31 maart 2016

  Heerlijke foto’s en ik vind dat ook zo fijn van een paasweekend, je hebt ineens veel meer tijd met en voor elkaar, heerlijk !
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…WOENSDAG GEHAKTDAG – ChocoladetaartMy Profile

 • Leonie
  31 maart 2016

  Wat een leuke week weer! De Tula staat ook hoog op mijn verlanglijstje:)! Lijkt me zo fijn!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #13 – Week 21My Profile

 • rachel
  31 maart 2016

  heb weer genoten van je fotos 😀 en ik wil het recept van die nasi hahaha. En dan die schoentjes van lana…<3 it
  heerlijk he zo mini vakantie met je complete gezinnetje 😉 <3
  rachel onlangs geplaatst…NotdMy Profile

 • karlien
  31 maart 2016

  Wat een leuke week weer. DIe schoenen van Lana zijn fantastisch!!
  karlien onlangs geplaatst…Betere boerenbed: B&B OverleekerhoeveMy Profile

 • Vanessa
  31 maart 2016

  Fijn dat Yannick 4 dagen achter elkaar vrij was zodat jullie veel tijd samen hadden. En de sneakers van Lana zijn superleuk! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten maart 2016My Profile

 • Malou
  31 maart 2016

  Wat knap dat je alweer aan het sporten bent enzo!
  Malou onlangs geplaatst…25 weken zwangerMy Profile

 • Lifesabout
  31 maart 2016

  Zo te zien heb je een heerlijke Pasen gehad! Ja die viewmaster ken ik nog! Nostalgie!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Met een glimlach het schaamrood op mijn kaken.My Profile

 • Lilian
  31 maart 2016

  Weer een leuke weeg achter de rug. Wat goed dat je een cursus babymassage hebt gevolgd, dat lijkt mij ook nog wel wat! Ik ben heel benieuwd naar het artikel van Yannick morgen. Ga hem zeker lezen.
  Lilian onlangs geplaatst…Waarom ik van het mooie weer houdMy Profile

 • Danique Krol
  31 maart 2016

  Wat een leuke foto’s! Mijn opa en oma hebben ook een Viewmaster, een oranje. Iedere keer wanneer ik bij hen op visite was vermaakte ik mij er weer mee, echt heel erg leuk!
  Danique Krol onlangs geplaatst…OOTD | Tweede paasdagMy Profile

 • Kiki
  31 maart 2016

  Wow, Kelly, wat zie je er geweldig uit! Je zou niet zeggen dat je maar kort geleden bevallen bent, hoor! 😉 Zou je een artikeltje willen wijden aan hoe je Yannick hebt leren kennen, want ik kan het tijdschrift niet kopen, maar ik ben wel zeer benieuwd! 😉 En dan nog: ik breng elke dag zeer graag een bezoekje aan je blog, waar je zo trots op mag zijn!

 • Marieke
  31 maart 2016

  Wat een heerlijke diary! Zo te zien hebben jullie een hele fijne Pasen gehad. Wat een super leuke schoenen voor Lana en wat een bofkontje met haar Mepal set! Daar is mijn dochter jaloers op! 🙂
  Fijn is dat quality time met 1 kindje, ik doe dat ook regelmatig, met beide!
  Marieke onlangs geplaatst…Dress like my mom collectie by Steps & mijn 6 favoriete Steps jurkjes!My Profile

 • JM
  31 maart 2016

  Leuke diary weer! Mag ik vragen wat Aimy weegt momenteel? En in welke kledingmaat zit ze? Ik wil ook een Tula aanschaffen voor mijn baby maar ze is nog erg klein dus ik vraag me af of ze er al goed in zal zitten. Met een draagdoek kun je haar lekker tegen je aan knopen maar een Tula vormt zich natuurlijk minder naar je lichaam.

 • Yneke
  31 maart 2016

  Ben nu heel benieuwd waar jullie elkaar hebben ontmoet haha. Goede cliffhanger?. En die Tula is fijn hè? Ik heb ‘m ook en heb ‘m veel gebruikt. Met name toen Jonah wat ouder was en rugdragen fijner was. Met een draagdoek vond ik dat toch lastiger.
  Yneke onlangs geplaatst…Thankful Thursday #4My Profile

 • Kelly Caresse
  31 maart 2016

  Dankjewel! Aimy weegt momenteel 4515 gram schoon aan de haak en draagt maat 56 🙂 Als je zo’n tula voor je baby aanschaft heb je er nog een baby insert voor nodig om zo toch ergonomisch te kunnen dragen, na 7 kilo hoeft dit niet meer 🙂 Met die insert ervaar ik ook dat nabije gevoel zo dicht tegen me aan, maar een draagdoek is natuurlijk nog strakker tegen je aan 🙂
  Succes en veel draagplezier 🙂
  Liefs Kelly

 • Marjon
  31 maart 2016

  Wat een leuke week hebben jullie gehad! Je hebt me nu wel echt nieuwsgierig gemaakt naar jullie liefdesverhaal. Misschien toch maar even naar de winkel gaan? Liefs Marjon
  Marjon onlangs geplaatst…Maxime’s verjaardagsshoot deel 2My Profile

 • sonja
  31 maart 2016

  Ik speel het regelmatig met mijn vrienden, allemaal tussen 25 en 30 jaar, je kan eindeloos variëren met uitbreidingen en de spelregels zijn wat “moeilijker” dan de kindervariant.

 • Cindy
  31 maart 2016

  Hé, ik zie ook Thessa en haar vriend in dat stukje van Vriendin, hoe leuk! Toffe paasoutfit, ook van je dochters. En ik ben echt heel benieuwd naar de Tula, wij willen ook een draagzak, maar ik had ook gehoord dat het stukje van de rug bij een draagzak heel hard is.
  Cindy onlangs geplaatst…Mels is geboren!My Profile

 • Frédérique
  31 maart 2016

  Enige week zo samen, fijn dat Yannick lekker thuis was en jullie hebben genoten!

 • sandra
  31 maart 2016

  Hier in Noorwegen geen Vriendin te krijgen maar wel heel nieuwsgierig naar jullie ontmoeting…mss toch eens een artikel er over schrijven 😉

 • Nina
  31 maart 2016

  Klinkt als een heerlijke week! Ik heb mijn Paasdagen bij mijn zus en haar gezinnetje doorgebracht. Wat goed dat je het sporten weer op wil pakken, ik sta zelf ook al weer te popelen. Wacht nog op toestemming van de verloskundige, ben zelf ook met een keizersnede bevallen. Ik lees graag over je vorderingen 🙂
  Nina onlangs geplaatst…Vijf dingen om weer naar uit te kijkenMy Profile

 • Annemijn
  31 maart 2016

  Wat tof dat jullie verhaal in de Vriendin staat! Die sneakers van Lana zijn ook ontzettend leuk!
  Annemijn onlangs geplaatst…Is het leven van een blogger nou echt zo ideaal?My Profile

 • Ilse
  31 maart 2016

  Gezellig, zo met z’n viertjes, met je voltallige gezinnetje genieten. Ik kan me wel voorstellen hoe blij je was. Ik vind je paasoutfit heel mooi trouwens! 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…Persoonlijk: Gezondheidsupdate 2 | Eind maartMy Profile

 • Tamara
  1 april 2016

  Super leuk! Ik spotte op je tafel een schaaltje van Iittala, prachtig merk hé 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.