KC Photodiary: Maximaal genieten!

KCdiaryverlof

De KC Photodiaries worden er niet heel veel spannender op haha, ik ben met zwangerschapsverlof en geniet daar heel erg van. Ik ben blij dat ik er erg aan toe kan geven en dat ik mijn werk grotendeels kan loslaten. Maar als ik dan bezig ben met bijvoorbeeld een zwangerschapsupdate of photodiary geniet ik daar ook van, dus dat is heel positief. En voor de rest vul ik mijn dagen met Lana, het huis poetsen (ja echt een stuk fanatieker haha), Netflixen, haken, koffie- en lunchafspraakjes en dat soort dingen, helemaal geen straf dus. Laten we de foto’s van afgelopen week erbij pakken.

Hoe burgerlijk wil je het hebben, met een paar mede hoogzwangeren van de yoga les gaan lunchen. Lana was gezellig mee en we hebben heerlijk gekletst over… jep het zwanger zijn haha. Het wordt nu echt spannend wie van ons als eerst gaat bevallen, zo leuk om dat van elkaar te volgen.

Deze foto beschrijft ook wel een beetje mijn dagen haha. Lekker op de bank met Lana en Patrick en natuurlijk de baby in mijn buik. Hoe lief ligt Patrick hier te kroelen tegen de baby aan, en die lange haartjes van Lana, oh wat vind ik dat toch mooi.  We keken ondertussen Frozen op Netflix.

Ik flanste een snelle quiche met spinazie, ham en ui in elkaar en die viel erg goed in de smaak.

Een van de twee gehaakte dekentjes is af, bij gebrek aan dit type wol bleef hij dit formaat, maar dan is het klaar en wat doe je dan? Ik vroeg jullie op Twitter om advies.

Dit werd de oplossing haha! Grapje, ik heb het dekentje nu voor Patrick op een stoel liggen, hij ligt er nu graag op 🙂

Patrick is ook klaar voor de komst van de baby, die warmt het ledikantje alvast voor 😉 (dat wordt nog een keer wassen dus).

Samen met mijn broer, zijn kinderen en Lana ging ik een middag naar Dolfino, zo’n indoor speel(krijs)paleis. Lana vindt het heel erg leuk om met haar neef en nicht te spelen. Zo lief! En jep, ik ging ook nog een keer van de glijbaan af #nevergrowup haha.

We bestelden het pannenkoeken arrangement, wat voor de kids (maar voor ons ook hoor haha) een groot feest was.

Action shopping in het weekend. Gewoon wat diverse huishoudelijke producten en het leuke Frozen kleurbord.

En de weekboodschappen hebben we gedaan.

Heerlijke lunch: Broodjes gekookte ei met avocado en wat zout en peper.

En Lana kreeg een geweldig leuk pakketje van Disneyland, dit Igor (voor, eyeore) pakje, voor carnaval! Komend weekend is het hier in Brabant carnaval en willen we wel even met haar naar de optocht. Deze warme onesie is daar natuurlijk ideaal voor.

Pizza party! Ik maakte weer zelf pizza’s (homemade deeg, het aller lekkerst!) met een heerlijke gemengde salade erbij. Met kerstavond deden we dit ook met Lana en ze vond het toen ook al zo leuk om ‘m zelf te versieren, dit keer was dit weer een succes.

Lana wilde haar nieuwe Igor pakje gelijk aan en speelde er vrolijk in rond, zo schattig!

Er kwamen gezellig vrienden op visite en deze selfie maakte ik vooraf.

Het verhaal achter de MC Flurry’s haha. Yannick wilde mijn nieuwe auto laten zien aan onze vriend, dus gingen de mannen even op pad. Ze kwamen terug met MC Flurry’s en al eet ik ivm. mijn diabetes en zwangerschap maar hele kleine porties van dit soort lekkernijen, toch genoot ik enorm. Mmm!

We lagen na 0.30 in bed, gezellige avond dus! En deze foto postte ik op snapchat, ik zat natuurlijk gewoon aan een watertje.

Timehop is leuk! Zo was dit 2 jaar geleden, hoe schattig met die kleine voetjes van Lana in die slofjes en te grote spijkerbroek. En dat spijkerbroekje ligt nu klaar in de linnenkast van de babykamer, ik kan niet wachten tot ons tweede meisje dit mag dragen.

Ik nam mijn 37-weken zwanger video op en postte ondertussen deze gekke selfie op Snapchat.

Nesteldrang, ik had de hele bovenverdieping weer gesopt, opgeruimd en gepoetst en daarna wel wat lekkers verdiend. Verse sinaasappelsap werd het, lekker!

Vaste wekelijkse prik: Controle bij de gynaecoloog, internist en diabetesverpleegkundige. Alles was helemaal goedgekeurd, Yeah!

En beeb zwaaide naar ons op de echo! ‘Tot binnenkort papa en mama’!

Lana wil meestal geen middagdutjes meer doen, maar ik doe wel graag rustig aan in de middag ging ik een half uurtje in bed liggen terwijl Lana speelt met het speelgoed in haar slaapkamertje en toen betrapte ik haar achter mijn make-uptafel haha.

Het Frozen tekenbord valt erg in de smaak bij Lana. Samen kleuren en vormpjes opnoemen. Zo gezellig, ik vind deze fase zo leuk waarin ze continue kletst en alles opnoemt.

Kookexperiment: Zuurkoolstamppot met Nasi kruiden, gebakken eitje, rookworst en wat sambal. Yannick vond het erg lekker, ik vond het niet enorm lekker, doe mij maar of nasi, of zuurkoolstamppot haha.

Yogales tijd, en ik parkeerde achter precies dezelfde auto. Ook leuk haha!

babybornwin

Psst. Op de Facebookpagina van Kellycaresse kun je tot maandag nog deze mooie Babyborn Deluxe Wonderland Light Up Dream Pop winnen! Like de pagina, like de desbetreffende winactie post en comment waarom jouw poppenmeisje (of van iemand om je heen) deze wil winnen, that’s it!

Tja, wat zal ik ervan zeggen. De nachten worden steeds slechter, door de hormonen ben ik heel veel wakker en kan ik soms uren wakker liggen. Deze selfie met gekke filter op Snapchat sprak boekdelen over hoe ik me voelde haha.

Ik trakteerde mezelf op een uitgebreide zwangerschapsmassage en ik kan je vertellen, dat was goddelijk. Ik was helemaal zen daarna, zo fijn!

Een vriendin kwam gezellig met haar dochtertje langs en zij aten ook gezellig mee. Ik besloot het Hollandse stoofpotje te maken (echt een absolute aanrader!) en de kindjes aten allebei bijna hun bordjes helemaal leeg, er zit veel groente doorheen dus mijn missie was geslaagd.

En dit was de KC Photodiary voor deze week, leuk dat je weer gezellig met me mee keek. Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

53 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  4 februari 2016

  Leuke week weer geweest, lekker rustig. Je dekentje vind ik wel heel grappig. Ik ben zelf ook aan het haken en denk dat ik ok wol te kort kom, Word het net zo’n klein dekentje als die van jou 😉
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik word maar niet zwanger….de rest van de wereld wel.My Profile

 • MamaOnderneemt
  4 februari 2016

  Wat een te gek Igor pakje heeft Lana! Knap dat je zo goed kan haken, dat zie ik mezelf nog niet zo snel doen. En wat een leuke echofoto van jullie zwaaiende babydochtertje! Enjoy!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Mijn beautymoment #2: een bezoekje aan de kapperMy Profile

 • Channa
  4 februari 2016

  Ahhh die onesie voor Lana, super schattig! Oh en zo’n tekenbord is hier ook nog steeds een hele grote hit. Het zag er weer uit als een hele fijne week, op het niet kunnen slapen na!
  Channa onlangs geplaatst…De geboortestempel: eenvoudig & uniek! + WINACTIEMy Profile

 • Femke
  4 februari 2016

  Wat heb je een fijne week achter de rug. Heerlijk dat je af en toe een beetje je rust kan pakken en toch nog energie hebt om wel e.e.a. te doen.
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. Blogs #6My Profile

 • Josan
  4 februari 2016

  Smelt dat eeyeor pakje is zo zoet! Ga jij je met carnaval ook nog verkleden? Ik ben namelijk wel benieuwd naar de outfit van jou of Yannick.
  Josan onlangs geplaatst…Geboortesieraad van Names4everMy Profile

 • Marion
  4 februari 2016

  Wat fijn dat je een zwangerschapsmassage hebt gehad. Dat moet echt heerlijk ontspannen zijn nu. Ik vind het zo lief om te zien hoe betrokken (klinkt idioot, I know) Patrick is! Heel bijzonder!
  Marion onlangs geplaatst…UitzittenMy Profile

 • doortjesblog
  4 februari 2016

  Wat heb je alsnog weer veel gedaan, lekker genieten! Ik herinner me opeens dat ik ook nodig naar de Action moet, maar ik stel het steeds uit omdat ik altijd teveel meeneem 😉
  doortjesblog onlangs geplaatst…Babyspullen…. wat heb je wel of niet nodig?!My Profile

 • Elise Joanne
  4 februari 2016

  Naar aanleiding van jouw tweet over die zwangerschapsmassage heb ik er ook over 1,5 week eentje staan; ik kan niet wachten!! Zalig om even niet mijn spieren te voelen op plekken waarvan ik niet eens wist dat daar überhaupt íets zat. Ik wil trouwens ook iets gaan haken of breien binnenkort, ik zie jou – vriendinnen – schoonzus het doen tijdens hun laatste weken en vind het er vermakelijk uitzien, lekker rustgevend. Maar ik kan dat niet.. Heb jij het ook geleerd via YT filmpje? Zo ja, hebbie een aanrader?
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Nieuwe Sally Hansen Miracle Gel Nagellak Voorjaar 2016My Profile

 • Lisanne
  4 februari 2016

  Wat een lekkere relaxter week en wat knap dat je al een dekentje af hebt. Geniet nog lekker van je verlof fijne dag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario Exclusivio High TeaMy Profile

 • Kim_xazoe
  4 februari 2016

  Dat handje!!! Zo lief hihi
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Hotspot Rotterdam: Baker & MooreMy Profile

 • Dorien
  4 februari 2016

  Ik vind je nog heel actief voor iemand die het rustig aan ging doen! Haha! Het Iejoor pakje is echt geweldig! Ben benieuwd wanneer de beeb komt!
  Dorien onlangs geplaatst…KNIPPEN OF NIET? HALF LANG HAAR INSPIRATIEMy Profile

 • Kelly
  4 februari 2016

  Wat een heerlijk gezellig weekje! Echt duidelijk dat je op en top geniet en ontspant, en dat heb je ook zeer zeker verdiend!
  Kelly onlangs geplaatst…Tasty Wednesday| tonijnsaladeMy Profile

 • Marlotte
  4 februari 2016

  Wat een fijne week heb je gehad! Ah, ik kan wel begrijpen dat die quiche goed in de smaak viel, ziet er echt héérlijk uit!
  Marlotte onlangs geplaatst…4x Tips voor gezond en lang haarMy Profile

 • Tamara
  4 februari 2016

  Ach dat handje op die echo! Zo ontzettend schattig! Die slechte nachten herken ik nog wel, iedereen zegt dat je nu nog lekker door kunt slapen en dan lig je de hele nacht wakker! Haha
  Tamara onlangs geplaatst…Wat ik vergeten ben om in mijn vluchttas te stoppen.My Profile

 • demallemolenmoeder
  4 februari 2016

  Wat een heerlijke week. Begint nu echt spannend te worden! De echo, wat een leukerd. Mocht ik ooit weer zwanger raken dan ga ik mij zeker ook verwennen door een massage te boeken. Succes met echt de laatste loodjes.

 • Sophie
  4 februari 2016

  Ah je hebt hem nog aardig vol weten te krijgen! Is Lana ook veel bezig met de baby? Of heeft ze het nog niet helemaal in de gaten?
  Sophie onlangs geplaatst…Wat vind jij van demooistesteraandehemel.nl?My Profile

 • Rosanne
  4 februari 2016

  Wat een fijne week heb je gehad! Lekker dat je nu kunt genieten van je verlof. En wat is die foto van Lana met haar Iorpak enorm schattig<3 En dan de ego van jullie tweede dochter, super lief dat ze zwaait!
  Rosanne onlangs geplaatst…The happiness list #2My Profile

 • Marloes
  4 februari 2016

  Ah Lana d’r Igor pakje, te qute <3 Fijn dat je zo aan het genieten bent van je verlof!
  Marloes onlangs geplaatst…OPI New Orleans CollectieMy Profile

 • Marloes
  4 februari 2016

  Ah Lana d’r Igor pakje, te qute <3 Fijn dat je zo aan het genieten bent van je verlof!
  Marloes onlangs geplaatst…OPI New Orleans CollectieMy Profile

 • Dionne
  4 februari 2016

  Aaah dat pakje voor Lana is echt zo schattig!
  Dionne onlangs geplaatst…Mijn eerste salaris | Wat wil ik ervan kopen?My Profile

 • Nicole
  4 februari 2016

  Die haartjes van Lana zijn zo schattig. Ze lijken ook erg op die van Fay ? En wat heb je weer heerlijke dingen gemaakt. Zo’n zwangerschapsmassage is lekker he, heb ik ook gehad. Wel met gat in de tafel voor de buik em daar onder dan banden om de buik goed tegen te houden haha, soort vangnet ?
  Nicole onlangs geplaatst…Hoera voor de speen?My Profile

 • Charlotte
  4 februari 2016

  Ah dat Ioor pakje is zo schattig! En die echo foto ook, super gaaf! Veel plezier met carnaval!
  Charlotte onlangs geplaatst…Laat haar maar vallen, daar leert ze van!My Profile

 • Saskia
  4 februari 2016

  Het handje op de echo is zo onwijs schattig, heel zoet. Fijne week heb je gehad en goed om te zien dat je er zo van geniet.
  Saskia onlangs geplaatst…Webshop irritatiesMy Profile

 • Eva
  4 februari 2016

  Ik ben zo blij voor je dat de zwangerschap zo voorspoedig verloopt. Geniet nog even van de laatste weken, ik ben erg benieuwd wanneer ze geboren wordt.

 • Vivienne
  4 februari 2016

  Lekkere week met nog veel activiteiten hoor! Ik merk dat mijn energielevel echt gedaald is tot een dieptepunt 🙁 s ochtends ben ik nog redelijk fit, maar s middags moet ik echt even liggen. Ik heb nog geen kleine rondlopen, dus dat kan gelukkig wel. Maar het blijft lastig om er aan toe te geven…. Het voelt een beetje als cheaten, s middags Netflix kijken, haha.
  Vivienne onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #37weeksMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  4 februari 2016

  Heerlijk, zo lekker veel thuis met Lana! Wat is ze schattig en dat pakje en ook superschattig dat ze altijd stiekem achter je make-up tafel kruipt, haha! En zo’n tekenbord, pure nostalgie, haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Herinneringen vereeuwigen in een fotoboekMy Profile

 • Annemijn
  4 februari 2016

  Wat een lekker eten weer! Leuk om zo meer tijd te hebben voor Lana en te kunnen relaxen. Wat heerlijk zo’n zwangerschapsmassage! Laat je maar lekker verwennen voordat jullie 2e prinsesje in jullie armen ligt.
  Annemijn onlangs geplaatst…Inspiratie voor een romantische Valentijnsdag!My Profile

 • Nicole
  4 februari 2016

  Ziet er gezellig uit allemaal! Laatste loodjes meid!
  Nicole onlangs geplaatst…Wat is de beste leeftijd om zwanger te worden?My Profile

 • Marieke
  4 februari 2016

  Lekker dat je er aan toe kan geven om nu zo weinig mogelijk te doen. En dat pakje voor Lana is heel erg lief. Ik ben erg benieuwd wanneer jullie tweede meisje zich laat zien aan de wereld. Nig even geduld hebben. En succes voor jou ?
  Marieke onlangs geplaatst…DIY muurstickersMy Profile

 • Drie
  4 februari 2016

  Aan je foto’s te zien ben je nog behoorlijk actief hoor! Wat heerlijk zo’n zwangerschapsmassage, echt even genieten. Zou dit voorlopig je laatste diary zijn? Ben benieuwd!
  Drie onlangs geplaatst…Leven met pcos – de baarmoederfotoMy Profile

 • Milou
  4 februari 2016

  Super leuke week! Ik vind Lana zo schattig in dat pakje! <3
  Milou onlangs geplaatst…Goedkope interieur accessoires #5My Profile

 • Lonneke
  4 februari 2016

  Haha dat pakje van Lana, wat een giller! Geweldig. Oeh, zo’n zwangerschap massage lijkt me ook wel super relaxed. Was het wat?
  Lonneke onlangs geplaatst…Waar koop je originele babykleding?My Profile

 • Leonie
  4 februari 2016

  Ah, goedzo, je bent lekker aan het genieten zo te zien!
  Wat mooi dat handje op de Echo, wauw!

  Enne.. Ik ben zo benieuwd… Hoe vaak in de week is het Frozen tijd, haha. Blijft een leuke film
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #5 – Week 13My Profile

 • Lifesabout
  4 februari 2016

  Dat tekenbord is leuk zeg! En weer heel veel heerlijk eten heb ik voorbij zien komen…mmm. Op naar een nieuwe fijne week!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wat te doen met Valentijnsdag? Tien leuke (en goedkope) ideeën!My Profile

 • Kelly Caresse
  4 februari 2016

  Ja het haken is heel leuk en ontspannend en je kan niets anders dan stilzitten wat ook goed is voor ons haha. Ik heb het geleerd via de youtube video’s van ‘Bella Coco’ de granny square en ik haal wol bij zeeman, hema en action (evenals de haaknaalden) alvast veel plezier?

 • Kelly Caresse
  4 februari 2016

  Hahah frozen addict heb ik hier in huis, nu ik hoogzwanger ben kijkt ze het bijna dagelijks wel :p

 • rachel
  4 februari 2016

  gewoon lekker genieten 😀 en dat frozen boord is leuk!!
  rachel onlangs geplaatst…Vlog 3 februari 2016My Profile

 • Fenna
  4 februari 2016

  Ik heb geprobeerd te haken, maar ik kan het gewoon echt niet haha. Of ik moet eens wat meer geduld hebben 😉

  Hmm die massage! En dat handje zo lief, nog even en ze is er. Spannend!
  Fenna onlangs geplaatst…Aftellen!My Profile

 • Joyce
  4 februari 2016

  Wat een heerlijk weekje zwangeren! Fijn dat je goed je rust kunt nemen tijdens je verlof. LIjkt mij erg moeilijk als ZZP-er.
  Joyce onlangs geplaatst…Op de campingMy Profile

 • karlien
  4 februari 2016

  Heerlijke week en toch nog even van de glijbaan 🙂 Goed bezig!!
  En die echo, zo mooi.
  karlien onlangs geplaatst…7x Bijzonder overnachten met kidsMy Profile

 • Marije
  4 februari 2016

  Wat een lekker weekje heb je gehad. Fijn dat je echt kunt genieten van je verlof en dat het loslaten goed gaat! Zo’n zwangerschapsmassage lijkt mij ook goddelijk! Dat ga ik mezelf ook cadeau doen in de laatste weken 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Hello Little One Zwanger BoxMy Profile

 • Dita
  4 februari 2016

  Wat een heerlijk weekje. En die mc Flurry, zo lekker!! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Daar is ze, onze dochter Mila ChandraMy Profile

 • Lilian
  4 februari 2016

  Het is toch niet erg dat het nu wat mindere soort van actie foto’s zijn. Dat zal iedereen wel begrijpen. Je moet lekker genieten van alles en zo aan de foto’s de zien lukt dat wel! Wat een heerlijke eten allemaal. Krijg er helemaal honger van! En dat pakje van Lana is gewoon te schattig. Heel veel succes met de laatste loodjes!
  Lilian onlangs geplaatst…2 NYC BeautyproductenMy Profile

 • kimmetjekims
  4 februari 2016

  Wat een leuke foto’s, het carnavalspakje voor Lana is té schattig. En mmmm, eigen gemaakte pizza’s zijn altijd het lekkerst!
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Beauty | Mijn dagelijkse make-upMy Profile

 • Jessica
  4 februari 2016

  aawh dat eyeore pakje is echt te leuk! Wat voor auto heb je nu (een seat, maar welke?) heb het even gemist denk ik. oeps!
  Jessica onlangs geplaatst…What’s in my bag?My Profile

 • Simone
  4 februari 2016

  Ja, die Igor, ik zag hem al langskomen. Die is zo leuk!
  Simone onlangs geplaatst…Een nieuw logo én een winactie!My Profile

 • Kelly
  4 februari 2016

  Heerlijk die foto van Lana dat ze sneaky achter jou make up tafel kruipt!
  Kelly onlangs geplaatst…Op de helft!My Profile

 • Bertine
  4 februari 2016

  wat een leuke week, ik vergeet altijd om foto’s te maken haha! je gehaakte dekentje is goed gelukt hoor!
  Bertine onlangs geplaatst…Morphe Brushes palette – 35 taupeMy Profile

 • Jodi
  4 februari 2016

  Zooo lekker die massage, had ik ook echt kunnen gebruike toen ik zeanger was. Leuke week weer, heerlijk met je meisje en je spruit to be man en vrienden genieten van het leven
  Jodi onlangs geplaatst…Het was mis….zei de echoscopiste….My Profile

 • Elise Joanne
  5 februari 2016

  Dank je liefje! <3
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Goede Voorbereiding: Bevallingsverhalen #6 SunseereeMy Profile

 • Frédérique
  5 februari 2016

  Wat een leuke week weer. Gelukkig kan je tijdens je verlof erg genieten! 🙂

 • Sandy
  5 februari 2016

  De dagen zien er super gezellig uit! En te schattig is het carnavals pakje. Maak er een mooi weekend van.

 • Anneleen
  5 februari 2016

  Zo schattig, Lana in het Igor pakje! En wat lief dat de baby via de echo naar jullie zwaait! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.