kcpgofo

Pfoe, wat kan ik zeggen over afgelopen week, hij was nogal chaotisch. Mooie momenten, minder mooie momenten, jullie hebben er al heel veel over kunnen lezen natuurlijk. Mooie momenten waren het bezig zijn met het klussen voor de veranderingen qua kamers hier in huis, het samenzijn met Yannick die wat meer vrij was, mijlpalen van Lana die deze week plaatsvonden. Minder mooie momenten stonden natuurlijk in het teken van de aanslagen in Parijs wat veel impact op ons had, de heftigheid hoe wij abrupt naar huis kwamen van ons weekendje Disneyland en de lichamelijke problemen die ik ondervond. Toch laat ik alles weer aan jullie zien in de wekelijkse photodiary, kijk je mee?

We beginnen met een ontbijtje bij Ikea. Met mijn ouders zijn we met z’n allen naar Ikea gegaan voor alle nieuwe meubels. Bij een tripje Ikea hoort ook Ikea food haha, dus zo’n euro ontbijtje gaat er wel in. Gezellig met z’n allen ontbeten alvorens de shopsessie te beginnen.

En of we veel gehaald hadden. Mijn mannen hard aan het sjouwen. Een heleboel meubels en het leuke is, het paste allemaal in onze auto!

Bij mijn ouders mochten we lunchen, broodje kroket, altijd goed!

Albert Heijn bezorgde een geweldig sint en piet pakket vol lekkers. Ik snoep hier zelf momenteel niet van omdat ik er niet zo goed tegen kan, maar dit was een welkome verrassing voor Yannick en Lana.

Lana ging natuurlijk het weekend logeren bij mijn ouders. Wat vond ik dat spannend. Bij mijn ouders is ze in de allerbeste handen hoor, maar ik heb Lana nooit langer dan een nacht niet gezien, nu zou het een weekend zijn en daar had ik het even moeilijk mee, maar voor alles een eerste keer. Iets met loslaten 😉

Vrijdagochtend vertrokken Yannick en ik al vroeg naar Schiphol waar we het vliegtuig namen naar Parijs Orly, om vervolgens in te checken bij Disney’s Sequoia Lodge hotel. Vervolgens liepen we samen hand in hand het park in, zoals we hier 5 jaar geleden ook voor het eerst ons tripje Disney deden. Het was echt genieten!

Typisch gevalletje, kijken kijken, niet kopen haha! Teveel lekkers. Maar ik nam wel wat, ik nam een banaan met chocolade, hoe lekker!

Deze Disneyland trip was een perstrip met programma wat voor ons wat uitgestippeld. In de avond kregen we een heerlijk diner in Star Wars stijl. Dit is een Darth Vader burger, lekker! Wij zaten gezellig aan tafel met onder andere Leonie (van Vrouwen.nl) en een vriendin van haar, een journalist van de Volkskrant en haar zoontje en Mattie en zijn vriendin van Qmusic. We hadden een topavond, gingen daarna nog als een stel pubers in de Buzz Lightyear attractie die voor ons geopend was. Ik heb de eerste dag gevlogd, ik kijk nog even wat ik met die beelden doe. Misschien dat deze vlog later nog online zal komen.

Daarna krijgen we telefoontjes en het bericht van alles wat er gebeurt was in Parijs. We gingen terug naar ons hotelkamer en de dag erna kwam het nieuws echt binnen. Alles leek even stil te staan.

Ik maakte verder geen foto’s meer. Die dag vertrokken we per touringcar van Oad naar Nederland.

Zondag was ik weer herenigd met ons lieve meisje. We bleven binnen, ik ziekte uit en we keken Disney filmpjes en de intocht van sinterklaas terug.

Als er iets is waar ik altijd blij van kan worden, dan is het koken. Heerlijk kokkerellen, niet nadenken en lekker eten bereiden. Ik ging voor een zelfgemaakte erwtensoep, bakte er broodjes bij en ik bakte zuurkool met wat spekjes om zo broodjes hotdog erbij te kunnen maken.

Van Ukje.nl kregen we deze mooie stoelhoes voor de babyseat van de tripptrap. Hoe lief is dit kleurtje. We hebben deze tweede triptrapp gewoon al gezellig aan tafel staan, voor Lana is dit de ultieme poppenstoel. Zo kan ze vast oefenen 😉 Bizar dat hier over 14 weken een klein babymeisje in ligt.

Cocktailtje voor de blaas 😉

Terwijl ik maandag nog een beetje uitziekte, waren mijn vader en Yannick al druk bezig met klussen. Mijn kantoor op zolder was al zo goed als af gemaakt. Wat ben ik er verliefd op. Een heerlijk lichte en rustige plek om mijn werk te doen. Patrick moest ook even alles inspecteren natuurlijk.

Het kleedje valt in de smaak 😉

Ik maakte me die dag wel gewoon op, daar knap ik van op en word ik blij van.

Favo ontbijtje momenteel: Ik deel een bananenpannenkoek met Lana met daarop wat pindakaas en banaan. Met daarbij een bakje Griekse yoghurt, naturel muesli, kaneel en wat banaan.

Ook aan Lana’s nieuwe kamertje zijn we begonnen. Zij is van de babykamer verhuisd naar mijn oude werkkamer. Ze heeft een nieuw bed, kledingkast en we zijn nu bezig met het zetten van de puntjes op de i om een echte meidenkamer te maken. Lana heeft nu 3 nachten in haar nieuwe kamer en bed geslapen, wat een spannende mijlpaal, vooral voor ons als ouders, want zelf vindt ze het geweldig, hier deel ik binnenkort een update over.

Het leuke aan een peuterbed is dat ik nu bij haar in bed kan zitten om voor het slapengaan een boekje voor te lezen, dat is zoveel gezelliger!

In de avond heerlijk zitten op de bank met mijn mannen, Yannick en Patrick. Wat een schatje is het he 😉 (allebei hoor haha)

Dinsdag was voor mij een lekker productieve werkdag. De eerste werkdag in mijn nieuwe kantoor. Als ik werk drink ik veel, zeker nu met die blaasontsteking. Dus koffie, thee en water binnen handbereik, ideaal.

Ik kookte lekker Hollands met rode kool, gekookte aardappeltjes die ik daarna opbakte en een visje met mosterd-dille saus, lekker!

Het Lidl schoentje knutselen met Lana, samen kleuren en klaarmaken om binnenkort bij de winkel te zetten.

Ik las ‘het huwelijkscontract’ uit (spannend en mooi boek, ben al benieuwd naar het volgende deel uit deze serie) en ik begon aan ‘Lieve Mama’ van Esther Verhoef. Ik ben benieuwd!

De slaapkamer kreeg ook een kleine make-over. Mijn make-up tafeltje ging ernaar toe, we kochten een nieuwe kast en de kledingkast ging naar de andere muur toe. Ook maakten we plaats voor de plek waar straks het wiegje van onze kleinste meid komt te staan.

De kraamzorgconsulente kwam langs dus nu is ook alles helemaal geregeld voor de kraamzorg, fijn! 🙂

Dit was de KC Photodiary van deze week, een bewogen week zal ik maar zeggen. We gaan nu richting die fijne winterdagen en de komende feestdagen wat ik echt een hele gezellige periode vind. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

47 gedachten over “KC Photodiary: Klussen en Disneyland parijs”

 1. Wat is je werkkamer mooi geworden! Ziet eruit als een heerlijk plekje, lekker licht inderdaad. De kamer van Lana ziet er nu al uit als een echte meisjeskamer. Gelukkig ook dat ze er gewoon wil slapen. Mijn nichtje is een paar maanden ouder dan Lana, maar zij slaapt bijna nooit op haar eigen kamer maar altijd in het bed van haar ouders. Gelukkig heeft jouw meisje hier geen problemen mee!
  Carlijn onlangs geplaatst…Snelle avondroutine voor vermoeide mama’sMy Profile

 2. Zeker een bewogen week. Ik ben benieuwd naar de roomtours. Ik snap dat Lana haar kamer helemaal leuk vind, zo’n grote meiden bed is natuurlijk ook heel tof. Ik ben erg benieuwd naar het boek Lieve Mama!
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #3My Profile

 3. Een bewogen week was het zeker! Ik kijk ook echt uit naar de donkere, winterse dagen en heb van de week (om wat licht in de duisternis te brengen) ook al vaak de kaarsen aangehad. Wat gigantisch goed van Lana, gelijk al zo goed in haar nieuwe bed slapen, ben benieuwd naar hoe je die overgang hebt voorbereid/aangepakt. Ik hoop dat de blaasontsteking inmiddels rustiger is en wens je een ditmaal wat minder bewogen week toe.

 4. Dat bedje van Ikea is echt ideaal gebruik ik zelf ook al jaren. Nu ik dit zie, wil ik ook een eigen kantoor. Helaas zijn alle kamers vergeven…zucht. Ondanks het abrupte einde van je tripje toch fijn om weer heelhuids thuis te zijn en je meisje in je armen te sluiten.
  Josan onlangs geplaatst…Mijlpaal: 6 maanden borstvoedingMy Profile

 5. Wow wat is je kantoor moi geworden! Ik zou er zo bij gaat zitten:-)) Waar hebben jullie het laminaat wat daar ligt vandaan? Ben aan het orienteren naar vloeren en die vind ik erg mooi!

 6. Ondanks dat je midden in Parijs zat heb je ook leuke dingen meegemaakt. Wat een gedoe he je huis verbouwen maar blijf je hoofddoel in gedachte houden waar je het allemaal voor doet. Kleine lana naar een grote meisjes kamer spannend hoor gaat het goed de nachten in haar nieuwe bedje? Sliep ze voorheen nog in een ledikant? Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY – CadeaukaartjesMy Profile

 7. Ondanks Parijs heb je ook een hoop mooie en leuke momenten meegemaakt! Je kantoor en de slaapkamer van lana zien er echt leuk uit. Ik heb ook zin in de feestdagen en de gezelligheid !
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly| #49My Profile

 8. Ik ben heel benieuwd naar de updaten van Lana in het grote bed. Dat bed hadden wij trouwens ook bijna gekocht 🙂 Ons dochtertje gaat binnenkort ook naar het grote bed, vind ik toch wel spannend…
  Charlotte onlangs geplaatst…I love Action tagMy Profile

 9. Zeker een bewogen week, leuk dat jullie nu druk bezig zijn om alles klaar te maken voor het nieuwe baby’tje! Wij moeten de kamers hier nog steeds opnieuw indelen, onze meisjes liggen nu nog bij ons op de kamer… Ik hoop dat je snel van de blaasontsteking af bent!
  Doortje onlangs geplaatst…Bewust leven; groenten invriezenMy Profile

 10. Lijkt me heftig om zo dichtbij de nare gebeurtenissen in Parijs te zijn. Gelukkig zijn jullie heelhuids teruggekomen! Wat heb je een gaaf kantoor, daar zou ik wel dagenlang willen doorbrengen haha! Fijne dag!
  Marlotte onlangs geplaatst…Homemade toothpasteMy Profile

 11. Je werkkamer is echt mooi geworden.. En dan bedje voor Lana zo schattiig. Die laarsjes van de Lidl hebben wij ook al in huis.. Komt er alleen nog niet van om ze in te kleuren.. Leuk om te zien hoe ze daar zo vrolijk van kunnen worden!
  lilian onlangs geplaatst…That’s me 6#My Profile

 12. Is geloof ik van carpet right, ligt er nu een klein. jaartje. Wij vinden het ook erg mooi, dankje 🙂

 13. Dankjewel Lisanne 🙂 Voorheen sliep ze op haar babykamer in een ledikantje en nu 3 nachten op deze kamer in dit bedje. Ze slaapt heel goed, vind ik ook heel knap. Zal binnenkort wat schrijven hoe we dat hebben ervaren en haar daarin hebben begeleid 🙂 Jij ook een fijne dag xx

 14. Heftig hoor, dat jullie daar waren. Pfff. Gelukkig zijn jullie weer ongedeerd thuis. Leuk dat je nu echt bij Lana op bed kan zitten. Ik zie het helemaal voor me. Pyjamaatje aan. Boekje erbij. Heerlijk. ♥
  Marion onlangs geplaatst…Prikkel Je ZintuigenMy Profile

 15. Leuke week heb je gehad (behalve wat er gebeurde in Parijs dan)! Superleuk ook dat jullie alles wat verhuisd hebben voor de komst van de baby, zo bereiden jullie je al helemaal voor 🙂 Je werkkamer ziet er superleuk uit, en Lana’s bed is ook heel mooi! Wat flink dat ze daar nu ineens in slaapt!

 16. Ziet eruit als een leuke maar dubbele week voor jou. En ziek en de gebeurtenis is Parijs waar jullie toen zaten. Hopelijk heb je de rest van de week lekker kunnen genieten!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Mini shoplogMy Profile

 17. Heel mooi geworden hoor! zowel je eigen kantoortje als de kamer van lana.
  straks heeft iedereen lekker weer zijn eigen plekje.
  ik heb me ook aangemeld bij thebe kraamzorg is wel even spannend allemaal ben in verwachting van mijn eerste kindje.
  daarom vind ik het ook zo leuk om jou te volgen zowel jouw blog als you tube filmpjes. vind het leuk dat je alles deelt van je zwangerschap en je taak als moeder zijnde. heb al veel van je geleerd en je hebt me geïnspireerd.
  ga zo door!

  groetjes wendy

 18. Word gauw beter, Kelly! Wat is je kantoor mooi geworden, gelukkig is ‘ie goed bevonden door Patrick 🙂 Hoop dat Lana zich al een echte grote meid voelt in haar nieuwe kamertje.
  Nina onlangs geplaatst…Tag: Blogger DilemmaMy Profile

 19. Wat een heftig weekje! Met Parijs etc. Gelukkig verliep de rest van de week fijn.
  Ik vind het altijd heerlijk om jouw foto artikel te lezen op donderdag 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.