KC Photodiary : Een nieuw jasje en too much food!

kc photodiary
Hoi Diary donderdag, ruim twee weken heb ik je niet gezien en waar ben je nu? Dat klopt, ik heb twee weken geen fotodagboek gedeeld simpelweg om de reden dat ik dagelijks vlogs deelde uit ons leven en de donderdagen net vielen rond feestdagen. Maar deze wekelijkse rubriek is weer terug maar dan met een ander jasje, of eigenlijk een andere naam. Waarom? Gewoon omdat ik wat verandering wilde en ik de naam ‘diary donderdag’ wat suffig vond. Of KC photodiary een betere naam is? Ik weet het niet. Kc staat natuurlijk voor Kelly Caresse en photodiary dekt wel de inhoud van deze rubriek. Ik vond ‘photodiary’ leuk staan in combinatie met de maandelijkse rubriek papa’s photodiary.  Iemand anders die een leukere naam weet? Laat het me weten in de comments. In ieder geval, afgelopen week was de eerste week van 2015, afkicken van de feestdagen. Ik vierde afgelopen week nog steeds feest en die gezonde voornemens wilde nog niet echt lukken. Wel was het een hele gezellige week, kijk je mee?

Happy new year! Het jaar niet begonnen als miljonair, maar wel een heel toffe jaarwisseling gehad!

We beginnen 1 januari met een goed kopje koffie! Dat was wel nodig haha.

En we houden #decemberfeestmaand (of vreetmaand?) nog even aan en bestellen Thais eten, lekker!

Vrijdag was ik weer volop aan het werk en was Lana bij mijn ouders, daar speelt ze heel graag met dit schattige theeservies. Iemand een kopje thee van Lana?

Ik ontving van Marley Spoon een doos vol ingrediënten om twee dagen lang heel culinair te koken. Dag 1 aten we Steak met een mousse van knolselderij met room en daarbij gegrilde oesterzwammen, lekker!

Vrijdagavond genoten we van een glaasje Prosecco en wat chips. Die goede voornemens komen later wel 😉

Zaterdag ochtend meldde ik me netjes om 8.45 bij de sportschool voor een uurtje bodypump!

Zaterdagmiddag gingen Yannick en ik met Lana even de stad in om te shoppen en we lunchten bij een eetcafé. Ik nam een heerlijk kopje snert.

Zaterdagavond was dag 2 van Marley spoon:  Varkenshaas in Cape Malay met een verrassende salade van linzen en peer. Lekker!

In de stad kochten we een nieuw spelletje, zoals jullie inmiddels wel weten zijn Yannick en ik dol op bordspelletjes, we kochten Levensweg. Zaterdagavond stond er dus een spelletjesavond op de planning samen met een heleboel lekkere hapjes en drankjes. Jup #decemberfeestmaand was niet voorbij haha.

Zondagochtend deed ik een Xco workout bij de sportschool. Zondagmiddag/avond hadden we een familiediner als nieuwjaarsborrel op de planning staan. Deze carselfie maakten we onderweg.

#toomuchfood

Zondagavond en de komende zondagavonden smul ik van de afleveringen van Boer zoekt vrouw. Heerlijk! Kijk jij ook?

Maandag had ik een dag Amsterdam op de planning staan, onderweg genoot ik van een grote Latte van Starbucks.

Ik sprak af bij Sanne (Laviesagista) en samen namen we twee filmpjes op. Maandag komen onze filmpjes online, waaronder een hilarische mommy sketch. We konden niet stoppen met lachen en we zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Ook ontmoette ik het zoontje van Sanne, James, wat een lieverd!

Mmm, we aten een heerlijke pasta-pesto maaltijdsalade. De vlog van deze gezellige dag komt morgenmiddag online!

Maandagavond hadden we de nieuwjaarsborrel van ons mediabureau (Femmefab) waar we bij zitten. Op de foto zie je mij, Sanne, Evelien (fotografille) en Iris (ikbenirisniet). Wat een gezelligheid was dat!

Dj Kellycaresse en Bregje draaiden de beste beats op deze avond. Grapje, deze foto maakten we voor een fotowedstrijd die die avond gehouden werd.

Op Instagram behaalde ik 8.000 volgers, wow wat een gigantisch groot aantal! Heel erg bedankt allemaal! Ik ben dol op Instagram, jullie lieve comments en de interactie die daar mede plaatsvind.

Samen met een groep andere bloggers doe ik mee aan een speciale food challenge die zondag online zal komen op onze blog. Deze selfie maakte ik op weg naar de supermarkt. Dinsdagochtend was ik de hele ochtend bezig met de opnames voor deze video. Mijn vader hielp me mee, zo fijn!

Gisterochtend stond ik al in de keuken voor het bereiden van erwtensoep. Ik vind het heerlijk als deze de hele dag op kan staan omdat deze dan de beste smaak krijgt. Terwijl de soep opstond heb ik hard gewerkt aan de blog.

Ondertussen zijn we druk bezig met het realiseren van mijn eigen filmstudio op onze zolder. De zolder wordt gewit, krijgt een gezellige uitstraling, nieuwe vloer wordt er gelegd en dan maken we een hoekje waar ik mijn nieuwe softboxen, statief, een tafeltje en stoel neer kan zetten zodat ik daar altijd en op ieder tijdstip kan filmen met voldoende belichting. Zo fijn! Op deze foto zie je mij heel erg hard aan het werk maar ik ben gewoon eerlijk, deze foto is een grapje. Mijn vader doet al het schilderwerk.

In de middag was het tijd voor de bedrijfsadministratie. Stiekem vind ik dat best leuk en interessant om te doen! Ik kan het soms uitstellen maar als ik dan eenmaal bezig ben geeft het wel echt een kick om me hiermee bezig te houden en dat terwijl ik helemaal niet goed ben in wiskunde.

En in de avond had ik een ladiesnight met een vriendinnetje! We hadden allebei oppas voor onze kindjes en samen gingen we naar de film Gooische vrouwen 2. Gezellig! Hebben jullie deze al gezien?

Dit was de photodiary voor deze week. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer met mij mee te kijken. Ik ben vanaf nu weer begonnen met ‘goede voornemens’ haha. Gezonder eten, op vaste tijden eten en even vaarwel met de extra etentjes, snackavonden en dat soort ongein. Ik zal ook weer meer gaan bloggen over healthy lifestyle omdat dit voor mij de beste stok achter de deur is. Door gezonder te eten voel ik mij weer fitter, heb ik betere bloedsuikers en wat minder last van vermoeidheid dus dat is waar ik het voor ga doen! Wish me luck. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze diary, laat ze achter in de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

48 reacties

 • Manon
  8 januari 2015

  Leuk om weer een photodiary te zien! Een hoop lekker eten hihi 🙂 Ik heb afgelopen weekend ook de Gooische vrouwen gezien, vond hem wel grappig maar niet super bijzonder ofzo.
  Manon onlangs geplaatst…Hardloopkleding voor de winterMy Profile

 • Dita
  8 januari 2015

  Leuk deze diary! Gooische vrouwen wil ik ook echt even kijken.
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Noedels met gemarineerde kip en zoetzure komkommerMy Profile

 • Diana Carlton
  8 januari 2015

  Ik ben benieuwd wat je van Gooische Vrouwen vond. Ik had namelijk gemengde reacties gehoord over de film. Ik ben benieuwd naar het resultaat van je “filmstudio”.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…De weekboodschappenMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  8 januari 2015

  Leuke photodiary! Ja, ik kijk ook boer zoekt vrouw zoals te lezen is op mijn blog. En binnenkort ga ik voor het eerst naar een ladiesnight in de bioscoop.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Boer zoekt vrouwMy Profile

 • Frances
  8 januari 2015

  Ik ontvang zelf altijd de Hello Fresh box, dus ik was erg benieuwd naar de Marley Spoon (kende het nog niet). Ik heb even op de website gekeken, maar wow! wat duur…
  Frances onlangs geplaatst…12 redenen waarom jij ‘s nachts niet kan slapenMy Profile

 • Lauriëtte
  8 januari 2015

  Leuke diary Kelly! Ik heb Gooische vrouwen ook al gezien, vond hem heel erg grappig! 🙂
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Flow 365 dagen kalenderMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  8 januari 2015

  Superleuk om te zien weer! Zo te zien had je een hele gezellige week achter de rug! Mooie foto van jou en Yannick! Het lijkt me echt zo leuk om fulltime te kunnen bloggen, geniet er maar goed van! Ben ook heel benieuwd naar je filmstudio, hihi!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Hoera, ik heb eindelijk Uggs gekocht!My Profile

 • Koalabeautymama
  8 januari 2015

  Wat ziet al dat eten er lekker uit zeg! Ik weet al wat ik straks ga eten haha 😉
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: Alweer zwanger!My Profile

 • Rosanne
  8 januari 2015

  Leuke diary! En Levensweg, oldskooool <3
  Rosanne onlangs geplaatst…Mérindol: grensdorpje van de LuberonMy Profile

 • Nelleke
  8 januari 2015

  Hmm, wat een hoop lekker eten. Ik vind de nieuwe naam van de rubriek leuk!
  Nelleke onlangs geplaatst…Rammelende onderbuikgevoelensMy Profile

 • Milou
  8 januari 2015

  Leuke foto’s! Die gerechten van Marley Spoon zien er goed uit zeg! En oh, ik herken het helemaal die vreetmaand! Vooral de eerste dagen in januari, ‘even de restjes opmaken’… maar die zijn hier nu op dus we zijn weer gewoon bij het normale! 😉 Haha.
  Milou onlangs geplaatst…Leuke achtergrond voor je telefoon #2My Profile

 • lifesabout
  8 januari 2015

  Veel eten langs zien komen vind ik altijd leuk, haha! Inspirerend ook.
  Ik kijk zelf niet naar Boer zoekt Vrouw, er zijn weinig programma’s die ik volg.

 • Nel
  8 januari 2015

  Leuk ! Graag nog het recept van de erwtensoep met rookworst 😉

 • Tamara
  8 januari 2015

  Ja levensweg is leuk hé! Ik wilde altijd een car vol kids. Leuke diary weer.. haha en wie heeft er nu geen vreetweken gehad. Leuk om te zien, dat ik niet de enige was 😉
  Tamara onlangs geplaatst…HollandStyle kiest: Trends van deze week #1My Profile

 • Annemijn
  8 januari 2015

  Leuk om deze rubriek weer te zien! Wel vind ik het jammer dat bijna alle foto’s al eerder verschenen zijn op Instagram. Dan heeft dit artikel voor mij weinig meerwaarde.
  Annemijn onlangs geplaatst…Waarom ben ik begonnen met bloggen?My Profile

 • Miranda
  8 januari 2015

  Leuke foto’s! Ooh gooische vrouwen moet ik ook nodig gaan zien! Ben zo benieuwd:)
  Miranda onlangs geplaatst…Tomatenrijst; licht en makkelijk!My Profile

 • Saskia
  8 januari 2015

  Ik vond de film van Gooische vrouwen echt geweldig! Leuke diary, ik ben benieuwd naar je filmstudio 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Op zoek naar de juiste foundation / bb-creamMy Profile

 • simone
  8 januari 2015

  Heerlijk al dat eten hihi! Moet kunnen toch 🙂
  simone onlangs geplaatst…Mijn healthy lifestyle: en nu echt!My Profile

 • beautifulday4makeup
  8 januari 2015

  Wat een leuke fotootjes!

 • Corinne
  8 januari 2015

  Leuke diary. En wat een lekker eten allemaal. Zo te lezen heb je een leuke week gehad.

 • Yudeska
  8 januari 2015

  Een heerlijke photodairy, ik heb ze wel gemist! En die film wil ik zo graag zien! Oeh.

 • Manon
  8 januari 2015

  Ik ben heel benieuwd naar het filmpje van Sanne en van jou maandag 🙂 En ook naar je filmhoekje!
  Manon onlangs geplaatst…SHOPLOG: Primark, Sting en H&MMy Profile

 • José @ ENJOY! The Good Life
  8 januari 2015

  Wat een leuke KC photodiary. Prima naam toch? De gerechten van Marley Spoon zien er echt heul smakelijk uit. Hello Fresh heb ik weleens geprobeerd maar van Marley ik nog niet van gehoord. Gooische vrouwen…. check. Zeker grappig en vermakelijk maar geen topper. Wat fijn… een eigen studio 🙂
  José @ ENJOY! The Good Life onlangs geplaatst…LUNCHTIME #Nutella/Banaan tostiMy Profile

 • Anita
  8 januari 2015

  Ontzettend benieuwd naar je studio! Ik vond Gooische vrouwen mwah, maar het keek verder wel lekker weg!
  Anita onlangs geplaatst…Top 6 Nederlandse TV seriesMy Profile

 • Malou
  8 januari 2015

  Heel leuk om te zien, ik ben erg benieuwd naar Gooische Vrouwen 2!
  Malou onlangs geplaatst…PLOG: NOMI’S EERSTE PRIKJESMy Profile

 • Laura
  8 januari 2015

  Wat een leuke foto’s! Ik vind de naam KC wel leuk, past er wel bij. Ik ben wel benieuwd wat je van Gooische vrouwen vond. Ik vond het wel een leuke film en weer grappig maar hij viel wel een beetje tegen..
  Laura onlangs geplaatst…New in – BasicsMy Profile

 • Cindy
  8 januari 2015

  Wat leuk dat je fotodagboek weer terug is! Ik vond het nogal wat: Een muur witten in je mooie kleding (ik sta te witten in oude vertrapte Crocs -> ik durf het bijna niet te zeggen en oude kleding). Heerlijk al dat eten! Ik krijg spontaan zin om weer uitgebreid te gaan koken. En Boer zoekt Vrouw: ik ben fan!
  Cindy onlangs geplaatst…Review: CelluBlueMy Profile

 • Anouk
  8 januari 2015

  Super leuke diary! Je naam vind ik ook super, past goed bij je blog denk ik
  Anouk onlangs geplaatst…Favoriete douchegel The Body ShopMy Profile

 • Janneke
  8 januari 2015

  Koffie is ook altijd mijn begin van de dag, en dat was natuurlijk mijn favoriete foto! 🙂
  Janneke onlangs geplaatst…Praktische tip: leuk en betaalbaar boek bij het afvallen!My Profile

 • Maaike
  8 januari 2015

  Gooische vrouwen 2 is een hilarische film! En wat een boel heerlijk eten zie ik voorbij komen zeg, ik krijg opeens weer heimwee naar die heerlijke decembermaand haha!
  Maaike onlangs geplaatst…Review: Essence Quattro Eyeshadow 16 Down to EarthMy Profile

 • LISKALIFE
  8 januari 2015

  Hahah heerlijk al dat eten! Leuke foto’s.

 • Melanie
  8 januari 2015

  Heel veel succes met je goede voornemens. Maar ik denk dat je ze wel vol kan houden gezien je zaterdag én zondag naar de sportschool bent gegaan. Knap hoor!

  Als tip voor een andere naam wil ik; ‘Kelly’s foto dagboek’ De naam is vrij basic maar toch persoonlijk doordat je alleen Kelly gebruikt. Het dagboek is van jou persoonlijk. Zelf vind ik hem wel lekker lezen en in de mond liggen.
  Misschien heb je iets aan de tip of haal je er inspiratie uit:)

  Een hele fijne dag vandaag!
  XoXo Melanie
  Melanie onlangs geplaatst…Kiko Ultra Tech Curve mascara reviewMy Profile

 • Shirls
  8 januari 2015

  Zo leuk om jou en Iris op 1 foto te zien! Dankzij de eerste foto heb ik nu weet zin in oliebollen (en wijn) thanks! 😛
  Shirls onlangs geplaatst…De basisschoolMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  8 januari 2015

  Heerlijk koffie om mee te beginnen. Altijd goed.

  Leuke photodiary je hebt een leuke week gehad.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…What’s on my iPhone? (Mijn leven!)My Profile

 • Back2Beauty
  8 januari 2015

  Leuke photodiary Kel! Druk weekje achter de rug zeg! Ben erg benieuwd naar je filmstudio!
  Back2Beauty onlangs geplaatst…Chanel Vitalumiere AquaMy Profile

 • Daddy Mike
  8 januari 2015

  Leuke foto’s Kelly! Een eigen filmstudio.. luxe hoor :p

 • Nicole
  8 januari 2015

  Wat leuk dat je Evelien hebt ontmoet… ik volg haar heel graag!
  En die studio, geweldig.. Ik ben nog steeds bezig met opruimen op zolder haha!
  Nicole onlangs geplaatst…Ziekenhuisverhaal: de holterMy Profile

 • Eline
  8 januari 2015

  Ik wil ook gooische vrouwen graag nog zien, lijkt me erg leuk!
  Eline onlangs geplaatst…UiensoepMy Profile

 • Jessica
  8 januari 2015

  Leuke foto’s!!
  Ik moet het eerste deel van Gooische vrouwen nog zien, dus dat ga ik binnenkort maar eens doen 😛
  Jessica onlangs geplaatst…Secret Elf Suprise 2014 – Mijn Elfje was KaylaniMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  8 januari 2015

  Ben heel benieuwd wat jij gaat maken voor de food challenge! Ik moet pas het einde van de maand en weet nog echt niet wat ik ga maken!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…The Netherlands: ValkenburgMy Profile

 • angelique
  8 januari 2015

  Leuk! heerlijke week dus weer
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Al geplande uitjes 2015My Profile

 • Aanhetlijntje
  8 januari 2015

  Wat leuk weer om te zien. En heerlijk zon stekje voor jezelf. Wat ik me eigenlijk nog afvraag hoe combineer jij je job met Lana, blijft ze hele dagen thuis bij jouw? Of naar de grootouders af en toe?
  Aanhetlijntje onlangs geplaatst…Poetsvrouw stressMy Profile

 • Sonja
  8 januari 2015

  Wat een leuke diary weer! Wat gaaf dat je zoveel volgers hebt, mag je meer dan trots op zijn!
  Sonja onlangs geplaatst…JesuischarlieMy Profile

 • Nicetobeout
  8 januari 2015

  Altijd leuk Boer zoekt vrouw! En wat een heerlijkheden zie ik weer voorbij komen. Vooral jullie spelletjesavond ziet er altijd zo gezellig uit!
  Nicetobeout onlangs geplaatst…♥ Things I love ThursdayMy Profile

 • marieke
  8 januari 2015

  Leuke week heb je gehad zo te zien! Super leuk zo spelletjes spelen samen! Doen wij ook steeds vaker, is zo gezellig met zn tweeën 🙂 En ik kijk ook boer zoekt vrouw, zooo leuk!! Vind vooral die awkwerd stiltes altijd zo heerlijk, kan daar zo om lachen 🙂
  marieke onlangs geplaatst…Body stashMy Profile

 • Veronique
  8 januari 2015

  Leuke/ volle week! Ik hou ook wel van spelletjes, alleen mijn mannetje niet zo . Ben niet zo van Boer zoekt vrouw, wel van wie is de mol, kijk je dat ook? Ben benieuwd naar je eigen film studio. Enne succes met je healthy life stile, je weet dat het beter voor je is, je voelt je ook daadwerkelijk beter, is beter voor de glucose waardes, dus zet hem op. Ik ben een blog aan het opzetten samen met vriendinnetje over onze afslankavonturen. Want wie wil dat nu niet, lekker eten en toch afslanken. Kom vooral een keertje langs waaien zodra hij in de lucht is

 • Anneleen
  10 januari 2015

  Ik vind KC photodiary een leuke naam, inderdaad wat persoonlijker dan de vorige naam! Ik vind die foto van jou met Sanne echt heel leuk!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: mijn wensen voor jou! #5My Profile

 • ellen
  11 januari 2015

  Wat gezellig die spelletjes avond! Mijn vriend houd er helaas niet zo van, jammer

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.