Ik wil jullie iets vragen…

PicMonkey Collage

Al een hele lange tijd wilde ik een enquête gaan maken om jullie om tips en tops te vragen maar ook om jullie beter te leren kennen. Om nog beter te weten te komen wie mijn doelgroep precies is, of jullie zelf moeder zijn, woonsituatie, hoevaak je op de site komt kijken en welk thema van artikelen jullie het liefst bekijken. Annemieke liep drie dagen stage bij mij en mocht als opdracht voor school deze enquête maken. Onder alle deelnemers (die hun mailadres achterlaten) verloot ik een heerlijk verwenpakketje van Weleda.

Annemieke: Aan mij de taak om deze vragen te verpakken in een leuke enquête. Zou je die voor Kelly in willen vullen? Het kost maar een paar minuutjes van je tijd en zij is er ontzettend mee geholpen.

Om het extra leuk te maken heeft Kelly van deze enquête een win actie gemaakt. Wanneer je je e-mailadres invult bij de laatste vraag maak je kans op dit leuke verwenpakketje van Weleda.

IMG_7940(2)

Je vindt de enquête via deze link hier.

Alvast bedankt!
Vanmiddag komt er een nieuwe vlog online (van ons honeymoon weekendje!).

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.