24 uurs diensten brandweerman

Hoe het is als je man 24-uurs diensten draait (op en af)

24 uurs diensten brandweerman

Sinds een paar maanden werkt Yannick enkel nog 24-uurs diensten. Dat wil zeggen dat hij altijd of 24 uur weg is, of 24 uur van de dag thuis is. Hoe bevalt dat eigenlijk? Hij werkt steeds 24 uur (een geheel etmaal) en is vervolgens 48 uur thuis en werkt daarna weer een etmaal. Het heel veel voordelen, maar ook wat nadelen. Tijdens die 24-uurs diensten ben ik alleen thuis met de kinderen, ook in de nachten, dat is soms pittig. Mijn ervaringen met deze diensten vanuit zijn werk als brandweerman bij de Luchtmacht deel ik vandaag.


Ik begin even met de nadelen, want er zijn veel meer voordelen 😉
Ik slaap gemiddeld 3 nachten van de week alleen. Op die 24-uurs diensten neem ik volledig de zorg voor de kinderen/huishouden op mij. Dat vind ik best weleens pittig met twee kleine meiden die veel aandacht en verzorging nodig hebben. Vooral het ochtendritueel en avondroutine alleen doen vind ik pittig. Lana met haar peuterpuberteit, Aimy is qua zorg nog meer afhankelijk is dus soms is het aanpoten. Doordat ik Diabetes heb, merk ik dat ik soms meer vermoeid ben en dan zijn die diensten weleens pittig. Het alleen slapen vind ik ook helemaal niet fijn. Ik kan gewoon niet goed slapen als hij niet bij me slaapt, ik vind het ongezellig, ik heb het dan koud en ik mis hem dan gewoon. Als de nachten rustig verlopen (dat wil zeggen: doorslapende kinderen, goede bloedsuikers dus geen hypos’), dan heb ik er helemaal geen moeite mee. Maar als een van de kinderen ziek is, slecht doorslaapt of wanneer mijn diabetes roet in het eten gooit, dan is het weleens pittig. Stel dat ik in de nacht een flinke hypo (=lage bloedsuiker) krijg, dan is er niemand die me zou vinden, die gedachte beangstigd me weleens, maar ik laat me er niet door leiden. De kans dat zoiets gebeurt is gewoon enorm klein.

man bij de brandweer

Hij is of 24 uur volledig weg, of continue thuis.
De andere momenten zijn we continue samen en dat is enorm fijn. Ik kan echt genieten van zijn vrije dagen. Alsof we na zo’n dienst, gelijk weer weekend hebben. Ik werk gemiddeld drie dagen per week momenteel (als ik social media, spoedklussen, vloggen en vlogs bewerken niet meetel hihi) dus we hebben ook veel tijd samen. Dan gaan we bijvoorbeeld naar de stad, Lana samen wegbrengen en ophalen van de peuterspeelzaal, lekkker uitgebreid lunchen thuis, in de avond lekker koken enzovoorts. In het begin was het erg wennen. Ik heb zo mijn eigen ritme thuis met de kinderen, het  huishouden enzovoorts dus het is dan even wennen dat iemand er continue weer bij is. Maar dit zijn we inmiddels helemaal gewend en we vinden het erg fijn. Yannick is veel dagen vrij. Wanneer we bijvoorbeeld iets moeten regelen voor ons nieuwe huis, of ik moet naar een ziekenhuisafspraak, dan is de kans groot dat hij vrij is, want hij werkt maar zo’n drie diensten per week. Ook als Lana straks op school zit, dan kan hij haar regelmatig halen. We hebben bijvoorbeeld momenteel ook onze gastouder voor Lana opgezegd, omdat van mijn drie vaste werkdagen hij er vrijwel altijd twee vrij is. De andere dag gaan de kinderen naar mijn ouders toe.

brandweerman 24 uurs diensten

Een van de grootste voordelen is gewoon dat we veel quality time als gezin kunnen doorbrengen en dat hij heel veel van de kinderen meemaakt. Een 24-uurs dienst ziet er als volgt uit: Zijn wekker gaat bijvoorbeeld op maandag 05.00, dan begint hij rond 6.00 op zijn werk. De dag erna op dinsdag is hij dan om 06.00 klaar en kruipt hij om 07.00 nog lekker even in bed tot het tijd is om op te staan. Tijdens zijn 24-uurs diensten slaapt hij daar dus in de nacht en meestal is hij dan weer uitgerust zodra zijn dienst er op zit. Doordat je op die manier veel uren maakt in een etmaal, werk je weinig diensten per week in vergelijking met een 9-5 baan.

Wij zijn dit ritme inmiddels helemaal gewend en vinden het heel erg fijn. Wat voor diensten draait jouw partner, en jijzelf? Hoe bevalt dit? En hoe zou jij dit soort 24-uurs diensten vinden? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

45 gedachten over “Hoe het is als je man 24-uurs diensten draait (op en af)”

 1. Wij hebben twee zoontjes één van 22 maanden en twee maand.
  Mijn man is vrachtwagen chauffeur en heeft wisselende begin en eind tijden.

  Elke dag is het de vraag “moet ik alleen eten met de oudste en hem naar bed brengen”?
  Omdat de oudste al optijd naar bed gaat ziet hij hem soms een paar dagen niet doordat hij al op tijd moet beginnen en laat thuis is. Ikzelf moet leven met lichamelijke beperkingen daardoor word de opvoeding soms ietwat bemoeilijkt.
  De vrachtwagen is zijn lust en zijn leven net zoals voetbal. Als hij dan vrij is… je raad het al 😉 dan zit hij in het stadion.
  Ik gun zijn ontspanning. Hij werkt hard voor zijn gezin zodat ik lekker een thuismoeder kan zijn. Ookal zal hij alle dagen van huis zijn. Zal ik het accepteren ookal vind ik het soms pittig met een ondernemende zoon en een baby.

 2. Ik kan me voorstellen dat je even hebt moeten wennen dat hij opeens meer vrij is. (Tuurlijk erg fijn) Wanneer mijn vriend een dag vrij is ben ik zelf ook altijd uit mijn ritme (van het huishouden e.d.)
  Heerlijk dat jullie samen quality tijd hebben, dat is dan weer een voordeel.
  Vriend werkt hier meestal 4 dagen van 5:30-14:00 en 1x 11:30-20:00 Hij kan dus na school de kinderen ophalen of in de ochtend brengen. Wel handig met onze oppas. Zelf werk ik 3 dagen.
  marjonS onlangs geplaatst…Kledingkasten opruimen & de eerste lente klerenMy Profile

 3. Mijn man werkt van 8 tot 5. Ik, als verpleegkundige heb regelmatig oproepdienst. Dan kan ik na mijn werk opgeroepen worden tot de volgende dag. Of soms een heel weekend. Dit vind ik een nadeel van mijn werk nu ik een jong gezin heb. Gelukkig kan mijn man hier rekening mee houden. Maar het liefst ben je toch zelf thuis voor de kinderen.
  lisette onlangs geplaatst…De Geboortetraktatie op het KinderdagverblijfMy Profile

 4. Ik werkte zelf pré-baby onregelmatige diensten en ik vond het heerlijk! Ik werkte veel in het weekend en had daardoor vaak doordeweeks mijn weekend. Ook werkte ik vaan ‘s avonds en was daardoor overdag veel thuis. Mijn man werkt thuis en kan zijn eigen tijden indelen, dus we deden vaak leuke dingen samen op de momenten dat ik vrij was. Hartstikke leuk!
  Marije onlangs geplaatst…Shoplog en goodiebags NegenmaandenbeursMy Profile

 5. Het ziet er erg fijn uit eigenlijk! Hoewel ik mij de nachten ook helemaal kan voorstellen dat dat niet altijd fijn is. Mijn vriend is vrachtwagenchauffeur in t binnenland, dus hij draait de ene keer n dag van 4 tot 20.00, dan is hij om 4 op en om 18.00 alweer thuis maar er zijn ook dagen dat hij tussen 6 en 7 op moet en rond 6,7,8, en heel soms 9 in de avond thuis komt. En dat 5 dagen in de week! Niet altijd even makkelijk en dat wil ook zeggen dat ik er veel alleen voor sta, maar ik ben het gelukkig gewend nu.
  Kelly onlangs geplaatst…Kelly’s cup of tea #2 de jacht naar ideeënMy Profile

 6. Mijn man werkt normaal gewoon van 8 tot kwart voor 5. Maar hij zit in dezelfde branche als die van jou en is dus regelmatig weken tot maanden van huis. Als hij weg is dan mis k hem natuurlijk ook maar ik raak er snel aan gewend. Komt denk ik ook omdat die van mij ruim 2 jaar binnen slaper is geweest ( zondagavond weg- vrijdagavond thuis) en hij is ruim 11 maanden naar het buitenland (uitzendingen) geweest + een paar keer een oefeningetje van 2 tot 3 weken. Soms komt hij s’avonds thuis met de mededeling dat hij over 2 weken even een paar dagen weg is, echt veel plannen kun je soms dus ook niet want het is altijd maar de vraag of hij thuis is. Ik moest vooral heel erg wennen als hij na maanden buitenland weer thuis was. Je hebt toch je eigen ritme als je man van huis is. Vooral als er onverwachte vervelende dingen gebeurde als hij in het buitenland zat vond ik erg moeilijk. En die dingen gebeuren juist altijd als hij weg was.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…8 jaar geleden werd ik moeder……My Profile

 7. Best prettig qua diensten zo telezen. Het alleen zijn met 2 kleintjes lijkt me wel pittig. Mijn vriend werkt 4 dagen, op vrijdag is hij vrij. Ook werkt hij regelmatig 1 of 2 dagen thuis. Zelf werk ik 20 uren over 4 dagen. 3 halve en 1 hele dag. We drinken dus vaak samen koffie, lunchen thuis en op vrijdag zijn we ala gezin samen vrij.
  Dita onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn leven – Februari 2017 #1My Profile

 8. Ik zou het heerlijk vinden als mijn vriend 24 uurs diensten zou draaien en dan maar drie keer per week. Mijn vriend is ondernemer en werkt zeven dagen per week. Van maandag tot en met vrijdag gaat hij om 7 uur van huis en is dan meestal rond 19/20 uur thuis. Zaterdag en zondag maakt hij veel kortere werkdagen. Sommige projecten zijn een stuk intensiever. Zo was hij afgelopen week dagelijks pas na 23 uur thuis. Dat vind ik dan wel pittig, zowel voor hem als voor mij. Op zo’n moment is het even niet anders. Het project moet af en de kachel moet blijven roken.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Handgemaakte sjaals van Label 071My Profile

 9. Geen 24 uurs diensten maar wij werken wel
  Beiden onregelmatig.
  Afgelopen jaar afgesproken samen om de donderdag als vaste vrije dag te nemen samen, omdat we in 3 weken tijd maar 1 avond samen konden eten.

  Het is lastig om
  Soms zo langs elkaar af te leven, laatst hadden we samen nachtdienst, alleen hij de maandag dinsdag woensdag en ik de vrijdag en zaterdag.
  Nu kan dat nog maar als we een gezin krijgen willen we dat echt anders gaan doen

 10. Lijkt mij heel dubbel inderdaad. Aan de ene kant fijn dat jullie veel samen zijn als gezin maar ook lastig om zoveel alleen te zijn tijdens de spitsuren zoals het avondeten en op bed doen e.d. Mooi dat jullie een ritme hebben gevonden!
  Marijke onlangs geplaatst…Recepten met kokosMy Profile

 11. Hier in Haaglanden werkt de brandweer 24 uur en dan zijn ze 72 uur vrij, 3 dagen dus. Ze slapen daar ook alleen zit Wilco op een drukke kazerne en zijn de nachten vaak maar met hooguit 2/3 uur slaap en de rest uitrukken dus meestal slaapt hij de eerste vrije dag bij. Daarna zijn er nog twee vrije dagen over.
  Persoonlijk geniet ik van de 24 uur dat hij weg is, maar ik heb een puber van 16 in huis en geen kleine kinderen, dat scheelt enorm natuurlijk.
  Je vindt vanzelf je weg en als de kinderen groter zijn gaat het echt makkelijker worden. X

 12. Mijn man werkt de ene week van 7 tot 4
  En de andere week van 9 tot 6.. in z’n late week werkt ie op zaterdag van u tot 3 en is hij de donderdag thuis.
  Die donderdag vind ik heerlijk… en ik zou het ook niet erg vinden als hij een baan zou hebben met 24 uurs diensten denk ik!!
  Liess onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate week 17/18My Profile

 13. Ik snap dat het soms best pittig kan zijn met twee kleine kinderen, toch heeft het wel weer veel voordelen dat je verder veel meer vrije tijd hebt. En daarnaast vind ik het stiekem heel fijn om af en toe alleen te zijn of alleen te slapen. Daarom ga ik regelmatig alleen op vakantie, simpelweg omdat ik vrijheid heerlijk vindt en des te leuker is het als ik weer thuis bij mijn vriend ben. Ik zit nu in Portugal voor een weekje (alleen), vanavond vlieg ik naar huis en is het juist weer super leuk om elkaar te zien. Het blijft dan een beetje speciaal of zo; ook na 7,5 jaar samen te zijn.

 14. Mijn man werkt de bekende kantoortijden, maar meestal zit er wel een uurtje overwerk aan vast. Hierdoor is hij laat thuis en zijn wij meestal al klaar met eten. Het probleem dat ik er even alleen voor sta ken ik dus wel, maar gelukkig is m’n man er dan wel om me af te lossen. Omdat beide kinders al vroeg op bed liggen vind ik het weleens jammer dat hij zoveel mist van de kinderen.
  Rachel onlangs geplaatst…DierentuinMy Profile

 15. Mijn man had jaren zulke diensten en onze kids waren nog heel klein. Ik vond dat heel pittig! Maar, wat je zegt, soms heb je ineens zomaar weekend. Door de weeks!
  Cynthia onlangs geplaatst…Wat liefde is..My Profile

 16. Mijn vriend werkt van half 8 tot 4 uur elke dag.
  Behalve als hij op oefening of uitzending is natuurlijk, hoe zijn werktijden er dan uitzien hangt af van de werkzaamheden op de oefening of uitzending.
  Vanaf juli gaat hij voor 3 jaar in Duitsland werken. Dan ben ik ineens weer van maandag tot donderdag alleen. Dat zal best wennen worden, maar dat komt vast goed.

  24-uurs diensten lijken mij heerlijk. Veel tijd samen dat is altijd prettig.

 17. Dat klinkt goed die 24uurs diensten! Mijn man werkt in 3 ploegen, dag, avond en nachtdiensten. Elke week dus weer anders. Die nachtdiensten zijn weleens pittig, maar financieel is het prettig zeg maar 😉
  Ik werk dag en avonddiensten verspreid over de week. Soms zou ik wel meer tijd willen met mijn man, maar ja er moet nou eenmaal een hypotheek betaalt worden.
  Ik heb nog geen kinderen, dus er moet straks goed gepland worden.

 18. Mijn vriend werkt nu gelukkig al een paar jaar van 9 tot 6. En ik heb maandag sollicitatiegesprek en als ik dan aangenomen wordt werk ik elke dag van 9 tot half 6 dus dat is ideaal.

 19. Ik werk zelf regelmatig met 24u diensten en vind dit zelf erg zwaar. Vaak slaap ik niet zo goed op het werk en dan geraak je toch wel snel wat vermoeid… Mijn vriend staat ook in de zorgsector en staat ook met late, vroege en onderbroken shiften. In combinatie met een gezin (in de toekomst) is dit dus nauwelijks te doen of rond te krijgen. Daarom ben ik op zoek naar een job, zonder nachten en zonder deze 24u shiften want ik merk dat dit heel wat van mij vraagt… Fijn dat jullie het wel gecombineerd krijgen! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 20. Ik kan me voorstellen dat het soms best wel pittig is voor je!
  Gelukkig hebben jullie ook veel tijd samen <3. Ik hoop dat dat het dubbel goedmaakt :).

 21. Lijkt mij best pittig! Ik werd 3x 9 uur en mijn man 4x 9 uur. Zo hoeft onze zoon maar 1 dag per week naar de opvang en de andere dag gaat hij naar opa en oma. Werkt voor ons super goed. Ik vind het ook heerlijk dat ik zo de deur uit kan lopen en alle zorg aan hem kan toe vertrouwen. Mijn man was wel eens naar het buitenland voor zijn werk, maar dan is het best rennen, vliegen en weer door gaan. Helemaal als je nachten dan ook nog eens gebroken zijn!
  Lisette onlangs geplaatst…5 Favoriete haarverzorgingsproductenMy Profile

 22. Leuk dat jullie wel meer tijd voor elkaar hebben, maar zeker pittig de nachten dat je alleen bent! Ik slaap ook slecht als mijn vriend er niet is.

  Wij hebben allebei een baan en dan ook nog een eigen bedrijf. Mijn vriend werkt in het vlees als slager bij een grossier en staat elke dag op om 4.00 om vervolgens 1,5 te gaan rijden naar zn werk. Ook ik ben dan wakker, omdat hij vaak niet zachtjes kan doen…(mannen) elke week is het anders in het vlees soms 24 uur per week en dan weer 40 uur per week. Soms erg lastig als je niet week hoeveel uur je kan werken.

  Ik week bij een tienercentrum (bso voor Tieners) 4 dagen in de week halve dagen van 12.00-18.00 en in de vakanties ben ik vrij.

  Daarnaast hebben we ook nog een webshop voor ons vlees en doen we BBQ’s aan huis en nog veel meer, maar…. omdat we het nog niet druk genoeg hebben. Rollen we ook nog eens door heel Nederland en België met onze foodtruck de Buikjes naar festivals en markten.

  Helaas hebben we nog geen kinderen, als die er eenmaal zijn zal ik ook stoppen met mijn baan en mij volledig richten op ons gezin en het bedrijfje.
  ??

 23. Wij werken beiden in de zorg ( gehandicaptenzorg & ouderenzorg.
  Toen mijn vriend net begon bij zijn huidige baan begon hij op vrijdagmiddag 2 uur tot zondag avond 6 uur. Ik vond dit wel lange dagen aangezien ik toen mijn rijbewijs ook nog niet. Op dat moment ging ik ook nog naar school dus was ik doordeweeks veel weg en hij 2 weekenden per maand.
  Nu werkt hij als zorgcoördinator en ik bij Thuiszorg, hebben dus allebei onregelmatige diensten. We proberen altijd wel 1 dag per week samen vrij te zijn en genieten dan volop samen! En daarnaast nog één weekend per maand, heerlijk helemaal niks dan! (L)

  Ik ben blij dat we beiden werk hebben, want ik moet er niet aan denken om 24 uur per dag, 7 dagen per week bij elkaar op de lip te zitten 😉

 24. Mijn vriend is liftmonteur. Groot deel 5 dagen werken in de week. Veel overuren ook , 4 dagen in de maand heeft hij storingsdienst , 2 dagen weekeind 2 dagen door de weeks. Van 8:00 t/m 8:00 moet hij bereikbaar zijn. Dus ook in de nacht kan hij zijn bed uitgebeld worden. Sommige klanten hebben een contract dat de monteur binnen uur moet zijn best frustrerend aangezien de meeste liften in amsterdam zijn terwijl wij in kop van noord holland wonen. Gelukkig gaat t tot nu toe allemaal goed maar soms best vermoeiend.

 25. Fijn zoveel herkenbaarheid. En dan werkt mijn man geen 24-uurs diensten. Wel werkt hij standaard op zaterdag. Wij hebben dan ook alleen zondag weekend. En met 2 meiden van ongeveer dezelfde leeftijd als die van jou en een fulltime baan waarbij 40-60 uur per week werk, plus huishouden en alles wat erbij komt…ja ik vind het pittig. Enorm toe aan iets meer tijd met zn 4en. Iets wat er voorlopig niet inzit helaas.

 26. Ik kan me voorstellen dat die 24-uurs diensten pittig zijn, zowel voor jou als voor Yannick. Gelukkig zijn jullie dit ritme inmiddels helemaal gewend. Mijn vriend heeft een 9 to 5 job en dat vind ik fijn. Ik ben chronisch ziek en voor mij zou het heel moeilijk zijn om zo lang alleen te zijn. Ik slaap trouwens ook niet graag zonder hem. Dat noemen ze echte liefde denk ik 😉
  Vanessa onlangs geplaatst…De leukste carnavalskleding voor 2017My Profile

 27. Lijkt mij idd wel pittig!
  Ikzelf ben verpleegkundige en werk dus ook onregelmatig.. ik vind avonddiensten lekkerste, maar omdat mijn vriend een 9-5 baan heeft.. is het soms wel rot dat je elkaar dan gewoon soms een paar dagen ‘misloopt’.. maar als ik vrij ben door de weeks, vind ik dat wel weer lekker.. veel voordelen! Als hij dan vakantie of vrij heeft.. ben ik helemaal uit mijn doen qua ritme en huishouding.. terwijl het fijn is als we samen vrij zijn haha!

  Hebben nog geen kinderen.. maar kan me voorstellen zeker met jou DM.. dat het eng kan zijn als je een hypo krijgt! Goed dat je jezef er niet door laat lijden!

 28. Heel herkenbaar! Mijn vriend is ook brandweerman en draait ook 24-uurs diensten. Van 8 tot 8. Ik herken me in jouw voor- en nadelen.

  Hij werkt fulltime en ik 32 uur. En toch hebben we maar 2 dagen per 3 weken oppas nodig. Zo fijn dat onze dochter zoveel thuis kan zijn en een van ons bij haar is.

  Ik vind alleen de zomervakantie wel eens lastig want dan werkt hij vaker. Soms om de dag.

 29. Ik snap heel goed dat 24 uur alleen voor je kinderen zwaar kan zijn.
  Ik ben zelf dan pas 17, maar we hebben met het gezin een hele tijd in het buitenland gewoont. Hier werkte mijn vader namelijk. Omdat mijn vader op een gegeven moment ook niet veel thuis was heeft mijn moeder gezegd we gaan weer terug naar Nederland. Maar mijn vader bleef daar nog voor vier jaar. Mijn moeder heeft toen voor 4 jaar lang voor drie kinderen (aan het begin 2, 4 en 6 jaar oud) fulltime gezorgd. Mijn vader kwam één keer in de twee weken.

  Ik wil je vooral op het hart drukken Kelly, je kinderen hebben er waarschijnlijk het minste last van. Omdat ze zo klein zijn, zijn ze eraan gewend en is het normaal voor ze . Ik had namelijk hetzelfde, iedereen vond het zielig maar als kind was ik het van jongs af aan gewend en was het dus normaal.

 30. Mijn man werkt in een 4 ploegendienst.. en dan vind ik de avond en nacht dienst het vervelendste! De avond omdat je moe ben en dan het bed ritueel voor beide meiden alleen moet doen.. en de nacht omdat je dan de hele ochtends zo stil mogelijk moet zijn.. dan kan ik niet echt lekker m’n gang gaan.. en tijdens vakantie tijd heeft hij vaak 6 nachten achter elkaar.. das echt wel heel pittig vind ik dan!

 31. hoe kinderachtig het misschien ook klinkt ik zou dat niet kunnen
  mijn man werkt in een restaurant bij mijn familie van mijn moeders kant
  hij is de maandag en dinsdag vrij dan is hij met de kinderen
  ik werk dan vanaf 8 uur tot half 5
  en de woensdag donderdag werk ik vanaf 8 tot 2 uur hij haalt mij dan op van mijn werk en gaat meteen zelf door naar zijn werk na mij thuis gebracht te hebben
  hij is dan de tijd dat ik werkte bij de kinderen gebleven.
  we lossen elkaar precies af
  hij vertrekt naar zijn werk om 2 uur kwart over twee zo tot 11 uur savonds
  ook in het weekend dan ben ik vrij . ik werk in een bedrijf als receptioniste
  verder is hij altijd thuis gaat nooit op stap
  en wij doen alles samen of met het gezin
  voor sommige misschien een beetje vreemd of benauwend maar zo zijn wij het gewend
  ik zou mijn man absoluut niet zo lang kunnen missen.

 32. Het lijkt me best prettig, ook qua planning makkelijker plannen dan wanneer iemand een wisseldienst heeft. Mijn man werkt van 7 tot 4, maar is heel vaak aan het overwerken, weekend werken en ‘s nachts werken. Ook heeft hij oproepdienst en moet zo een 24 weken per jaar dag en nacht beschikbaar zijn.
  Jessica onlangs geplaatst…Het besef kwam binnen, genieten!My Profile

 33. Mijn man werkt als zzp-er en is soms van maandag ochtend 5 uur tot vrijdagavond 6 uur weg omdat hij dan ver weg werkt en in het hotel vertoefd. Ja het is pittig maar t went wel

 34. Wat een leuk artikel om te lezen. Het ritme lijkt me even wennen aan het begin, maar daarna heerlijk! Mijn vriend werkt ook voor defensie, maar elke week en elke dag is anders. Nacht, vroeg of laat werken, weekend en door de week, en totaal geen volgorde die erin zit.. nu Sebas nog thuis is (hij is pas 8maanden) is het prima te doen, we moeten alleen zorgen dat als ik werk we eigenlijk altijd oppas hebben want we kunnen niet uitgaan van een (ver vooruitlopend) rooster vanuit zijn werkzaamheden).
  Danielle onlangs geplaatst…Reistips: New YorkMy Profile

 35. Het was zo pijnlijk toen mijn vriend het uitmaakte. Hij begon vals te spelen nadat ik ons ​​tweede kind had gekregen.. Ik hou van hem, geloofde en vertrouwde hem, hij was mijn alles en ik kon geen dag blijven zonder van hem te horen. Ik ging naar zijn huis zonder hem te informeren en toen zag ik hem met een meisje dat seks had zonder de deur te sluiten. Ik huilde en verliet het huis die nacht, ik kon niet slapen, ik huilde de hele nacht en hij belde me niet.. Het werd het ergste toen hij ‘s morgens belde en zei dat hij van me houdt, maar niet met me verder kan gaan. Het was alsof mijn wereld tot een einde kwam, dus ik deed een onderzoek op internet en zag mensen getuigen van het goede werk van Lord Bubuza-krachten, dus nam ik contact met hem op en vertelde hem mijn problemen. Hij reageerde en vertelde me wat ik moest doen. Ik voorzag in alles wat hij nodig had en hij verzekerde me dat Tim naar me terug zou komen smeken. 15 uur nadat alles was gedaan viel mijn vriend Tim thuis op zijn knieën huilend en smeekte me om hem te vergeven. Ik dacht dat ik droomde toen ik me de belofte van Lord Bubuza herinnerde. We zijn gelukkig getrouwd nu we gelukkig leven. Er is een God op aarde en dat is Heer Bubuza. Neem contact met hem op Whats App-nummer: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 36. Ik kan mij voorstellen dat het niet altijd makkelijk is wanneer jullie roosters niet goed op elkaar aansluiten. Het voordeel is natuurlijk wel dat je de kinderen meer overdag ziet wanneer andere ouders wellicht altijd aan het werk zijn. Alles heeft voor- en nadelen natuurlijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.