Eetdagboek Weight Watchers : Food + Sport

eetdagboek1ww

Vandaag ga ik mijn eetdagboek met Weight Watchers delen van de 5 weekdagen van afgelopen week. Zoals jullie inmiddels wel weten doe ik aan Weight Watchers (Klik hier voor update 1 en klik hier voor Weight Watchers update 2). Ik ben er nu 7 weken mee bezig en val hier gemiddeld een halve kilo per week mee af. Op een manier die heel goed voor mij vol te houden is. Te combineren is met lekkere etentjes, feestjes en het ‘normale’ leven. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn eetdagboek en vertel ik ook welke sport ik op welke dag deed. Ook deel ik jullie weer het resultaat op de weegschaal afgelopen vrijdag.

Eetdagboek Weight Watchers : Food + Sport

Maandag:
Ontbijt:
Qua ontbijt ben ik iemand die weinig afwisselt. Als ik eenmaal een lekker ontbijtje gewend ben dan eet ik dat voor een hele lange tijd. Ik heb Mild en Creamy (ongezoet) ontdekt van Alpro en dat neem ik momenteel vaak als ontbijt, lekker fris en laag in punten. Hier snijd ik een banaan in plakjes in, flinke hand aardbeien, 4 pecannoten die ik in kleine stukjes crunch en een koffielepeltje met Pindapasta (Body en fit shop). Kopje thee erbij, later een kopje koffie met een zoetje en een scheutje magere melk.
Lunch: Ik lunch bij mijn ouders, mijn moeder heeft een groentesoepje gemaakt (o punten, ideaal!) en ik eet 2 volkoren boterhammen waarvan een met halvarine en boterhamworst en de andere met halvarine en kipfilet. Ik drink er een kopje thee bij.
Diner: We eten bij mijn schoonouders, daar krijgen we een kippensoepje (homemade) en een lekker bord volkoren spaghetti bolognese met veel groente.
Tussendoortjes: In de middag ben ik in de stad en snack ik bij Bakker Bart een kleine eierkoek en drink ik sinaasappelsap erbij. In de avond snack ik met wat magere yoghurt met aardbeien erin.
Sport: Naast de ruim 10.000 stappen die ik behaal (ik ben gaan shoppen, goed voor je stappen haha) heb ik in de ochtend in de sportschool een Xco les gevolgd. Dit is een 45 minuten workout.
Dinsdag:
Ontbijt: Hetzelfde als gisteren.
Lunch: 2 volkoren boterhammen met een portie haringfilet in tomatensaus, zo krijg ik gelijk een portie vettere vis binnen. Op de andere boterham doe ik halvarine met kipfilet met tuinkruiden. Ik drink er thee bij.
Diner: Versgemaakte Ossenstaartsoep die lekker vullend is. Ik eet er een tosti van 2 volkoren boterhammen met magere 30+ kaas bij en wat tomatenketchup.
Tussendoor: In de middag snack ik met 2 cracottes met wat 20+ smeerkaas. In de avond neem ik Mild & Creamy van Alpro met wat aardbeien erin. Ik heb later nog honger (en moet mijn punten opmaken) dus neem ik als snack zo’n 25 gezouten pistachenoten bij de tv.
Sport: Ik doe een Bodypump les van 1 uur naast de 10.000 stappen die ik behaal.
Woensdag:
Ontbijt: Hetzelfde als de vorige dagen haha.
Lunch: Ik maak een tosti van 2 volkoren boterhammen met een plak 30+ kaas. Daar doe ik een beetje tomatenketchup op en ik drink er thee bij.
Diner: We eten gezellig pannenkoeken met mijn broer en onze kindjes. En dat kan gewoon prima binnen Weight Watchers. Ik neem 3 kleine pannenkoeken met aardbeien en een beetje stroop.
Tussendoor: In de middag snack ik met 2 kiwi’s (gold). In de avond snack ik met druiven en een appel, deze zijn 0 punten.
Sport: 10.000 stappen behaald.

Donderdag:
Ontbijt: Donderdag was een beetje een gekke dag. Er kwam een filmploeg om mijn morning routine te filmen. Ik ontbeet dus wat later maar wel met hetzelfde als voorgaande dagen, ook drink ik er thee bij en als extra nog een cappuccino.
Lunch: Ik verzorg lunch voor de filmploeg. Ik neem zelf een bruine pistolet die half met komkommersalade belegd is en de andere helft met selderie salade.
Diner: Ik maak zelf Chili con carne (mijn gezonde recept). Hier doe ik enorm veel groente in en de bruine bonen zijn voor mij qua koolhydraten voldoende dus ik neem er geen brood of rijst bij.
Tussendoor: Ik zat nog niet aan mijn punten, er kwam een vriendin eten en daarna even borrelen. Ik neem een glas droge witte wijn (of 2??? ) en een klein zakje paprikachips.
Sport: Ik behaal 8.800 stappen, ik ben namelijk vooral thuis, dus vind ik dit nogal wat stappen zo haha.

Vrijdag:
Ontbijt: Never change a winning team, hetzelfde dus haha.
Lunch: 3 Bolletje boeren beschuiten. Eentje beleg ik met komkommersalade, de andere met selderie salade en een andere met ‘boter’ en een beetje chocolade vlokken (guilty pleasure).
Diner: Ik had de dag ervoor voor 2 dagen gekookt omdat Yannick niet mee at. Dus aten we weer chili con carne, altijd goed.
Tussendoor: We waren bij mijn broer op visite in de middag en die bakte met de kinderen een cake, daar zeg ik geen nee tegen dus had ik een lekker plakje cake. In de avond na mijn bodypump les snack ik met een boerenbeschuitje met smeerkaas 20+ en later ook nog met wat yoghurt met aardbeien en een koffielepel pindapasta erin. En het weekend luidden we in met een glas droge witte wijn, omdat het kan 😉
Sport: Een uurtje bodypump en ik behaalde 9.800 stappen. Eigenlijk ben ik dan geneigd nog een blokje om te doen maar ik hield me in haha.

Naast de dranken die ik hierboven deel drink ik over de hele dag heen veel water en thee. Dit was mijn eetdagboek met Weight Watchers van afgelopen week. Dit is wat voor mij werkt, hier val ik mee af en dit is afgestemd op mijn lichaam, mijn activiteiten en het geven van borstvoeding wat ook de nodige energie vraagt. Afgelopen vrijdag had ik weer een weegdag, de weegschaal gaf 57,1 kg aan, wat betekent dat ik nu bijna 4 kilo ben kwijt geraakt met Weight Watchers in 7 weken tijd. Daar ben ik erg blij mee omdat het voor mijn gevoel weinig moeite heeft gekost.
Als jullie het leuk vinden dan zal ik vaker af en toe een eetdagboekje delen. Komt jouw eetpatroon overeen met dat van mij? En wat neem jij graag als gezonde snack? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

41 reacties

 • Elisabeth
  22 mei 2016

  Mmmm, ik kan me voorstellen dat je het zo goed volhoudt. Het klinkt heerlijk allemaal!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Jim is anderhalf! Wat kan hij allemaal al?My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  22 mei 2016

  Wat goed dat je je WW eetdagboek deelt. Ik denk dat dat misschien wel een inspiratie is voor anderen. Je mag ook nog best veel eten, aan de afwisseling in je dagboek te zien. Je bent al lekker afgevallen, heb je nu je streefgewicht behaald? 57,1 kg klinkt best goed toch?
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…De arrestatie van een groep drugsdealers-/gebruikers, 8 man politie en een drugshond: hoe leg je zoiets uit aan je kind?My Profile

 • Milou
  22 mei 2016

  Ziet er goed uit! Dat vind ik zo leuk aan ww, lekker gevarieerd eten, af en toe blijven snoepen en toch afvallen. 😀
  Milou onlangs geplaatst…Twee maanden moederMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  22 mei 2016

  Mijn eetpatroon is trouwens echt heel anders. Ik let eigenlijk totaal niet op wat ik eet. Ik ben ook zo’n persoon die met name ‘s avonds behoorlijk los kan gaan met snaaien. Ik heb het geluk dat ik kan eten wat ik wil, want ik kom nooit een gram aan (was dat maar zo).
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…De arrestatie van een groep drugsdealers-/gebruikers, 8 man politie en een drugshond: hoe leg je zoiets uit aan je kind?My Profile

 • Stefanie
  22 mei 2016

  Goed bezig Kelly! Fijn dat het zo goed vol te houden is, maar het eten is dan ook gewoon lekker gebleven! Ik heb ongeveer ook wel zo’n eetpatroon.
  Stefanie onlangs geplaatst…Katie is jarig! en een terugblik naar de bevalling 22-05-2012..My Profile

 • MamavdDag
  22 mei 2016

  Toevallig had ik gisteren ook een soort eetdagboekje gepost hihi. Als gezond tussendoortje neem ik graag gewoon groente ofzo, komkommer, avocado, tomaat, paprika wel of niet zonder beschuit en soms yoghurt met fruit. Zoiets.
  MamavdDag onlangs geplaatst…Mama 2.0My Profile

 • Ellen
  22 mei 2016

  Super om zo te zien wat je eet. Ik doe ook WW, dus heb hier echt wat aan. Je beschuitjes zien er gezellig uit. Goed ook dat je zoveel stappen zet!
  Ellen onlangs geplaatst…Kijk in de week #11My Profile

 • Rosanne
  22 mei 2016

  Wat ben je goed bezig Kelly! Fijn dat WW zo goed voor je werkt. Keep up the good work!
  Rosanne onlangs geplaatst…Mijn leven als student #4My Profile

 • Channa
  22 mei 2016

  Gaat goed zeg! Leuk ook om te zien hoe zo’n week er nou uit qua eten. Lijkt me goed vil te houden.
  Channa onlangs geplaatst…Wat als je moet kiezen…?My Profile

 • Nicole
  22 mei 2016

  Dat ziet er goed uit allemaal! Zo kan ik me voorstellen dat je het goed volhoudt.
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog – HEMAMy Profile

 • marie-louise
  22 mei 2016

  Altijd leuk om te zien wat anderen eten 🙂 Ziet er allemaal lekker en gezond uit. En wat fijn dat het met het sporten ook zo goed gaat!
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 38My Profile

 • Marije
  22 mei 2016

  Leuk om te zien wat je eet en ziet er zeker goed uit. Weer wat inspiratie voor mijn eigen eetmomenten.

  Ik ben qua ontbijt ook een gemaksmens. Gewoon standaard yoghurt met fruit, granola en wat noten. Voel ik mij ook het beste bij.
  Marije onlangs geplaatst…Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡My Profile

 • Lisanne
  22 mei 2016

  Wat ben je goed bezig hoor. Ik stond laatst op de weegschaal en schrok me een hoedje. Als ww voor jou zo goed werkt ga ik het misschien ook is overwegen. Ik vind dat je nog best veel en lekkere dingen mag eten.
  Lisanne onlangs geplaatst…Challenge 5 maaltijden onder de €5,-My Profile

 • Sophie
  22 mei 2016

  Oh wauw wat goed! Ik heb altijd een beetje het gevoel dat ik moet kiezen tussen een gezellig leven met lekker eten of een gezond leven zonder lekker eten. Wel fijn om te zien dat het dus ook echtvwel anders kan! 🙂 wie weet begin ik nog ooit met afvallen haha.
  Sophie onlangs geplaatst…Mijn favoriete outfit in Sevilla!My Profile

 • Marijke
  22 mei 2016

  Klinkt lekker jouw eetdagboek! Die van mij was iets ongezonder deze week haha. Verjaardagen e.d. en dan neem ik toch wat meer taart dan mij lief is. Komende week maar weer even extra gezond!
  Marijke onlangs geplaatst…EETDAGBOEK I SANDRA (culi-sandra.nl)My Profile

 • Kelly
  22 mei 2016

  Heel leuk en interessant om te lezen! Je kunt echt zien dat je gewoon en lekker kan eten hierbij
  Kelly onlangs geplaatst…Rust zacht CappyMy Profile

 • Leonie
  22 mei 2016

  Wat een goede maaltijden allemaal. En al zo mooi afgevallen! Welk gewicht wil je bereiken Kelly?
  Ik zou na m’n zwangerschap dit ook wel willen doen (mocht ‘t nodig zijn) en dan hopen dat ik ooit weer 58kg mag wegen! Dat is een gewicht waar ik me lekker bij voel, maar die ik al zekee 5 jaar niet meer heb, haha.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: 5x wat zo geweldig is aan zwanger zijn!My Profile

 • Marjon
  22 mei 2016

  Ik vind het interessant om te lezen.
  Ik zou zelf alleen echt de aardappelen vlees en groente (stamppotten) missen. Kom toch geregeld andere dingen tegen.

  En wat goed zoveel stappen! Geen idee hoeveel stappen ik op een dag maak, maar volgens mij nooit zoveel.

 • Kaboutertuin
  22 mei 2016

  Wauw wat netjes al 4kg kwijt! En superfijn dat het zo goed werkt. Ik kan me zelf niet zo goed houden aan alles bijhouden etc
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Tomaten dievenMy Profile

 • Malou
  22 mei 2016

  Goed bezig zeg, en leuk om te lezen en te zien wat je op een dag eet 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Nog steeds op zoek naar een geboortekaartjeMy Profile

 • Nicole
  22 mei 2016

  Heel fijn zo’n eetdagboek haal ik weer inspiratie uit!
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #3 | Heel veel me-time!My Profile

 • Yvonne
  22 mei 2016

  Erg fijn om te lezen dat je toch lekker kunt eten. En een halve kilo per week is erg gezond voor je. Dat is veel beter dan een crashdieet. Veel succes nog! Nog een vraag: Wat is je lengte en wat zou je willen wegen?
  Yvonne onlangs geplaatst…Huishouden: Snelle schoonmaaktipsMy Profile

 • MetMirjam
  22 mei 2016

  Lekker bezig hoor! Het ziet er allemaal heerlijk uit 🙂 en wat goed dat je dagelijks zoveel stappen haalt!
  MetMirjam onlangs geplaatst…De leukste zomerjurkjesMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  22 mei 2016

  Wat leuk om te lezen voor de inspiratie vooral. Je kan met mate inderdaad best wel eens wat lekkers pakken. Genieten en toch afvallen heerlijk
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Als de vondelingenkamer je beste optie is…My Profile

 • Annemijn
  22 mei 2016

  Wat ziet dat er allemaal lekker uit. Ik probeer bodieboost te hanteren. Gezonde snacks, daar worstel ik nog weleens mee. Meestal neem ik fruit of groente of smoothies. Weightwatchers lijkt me ook heel fijn maar het lijkt me vervelend om er qua kosten aan vast te zitten
  Annemijn onlangs geplaatst…Recept: Gezonde zalm met pesto en honing & pasta met spinaziesaus!My Profile

 • Femke
  22 mei 2016

  Leuk om zo eens je eetdagboek te lezen. Ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar dat waar jij mee ontbijt bij Alpro.
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 20 2016: werken – einde detox – op vakantie!My Profile

 • Vivienne
  22 mei 2016

  Leuk om te lezen! En fijn dat je afvalt zonder voor je gevoel er veel voor te moeten doen. Mijn eetpatroon is alleen qua lunch anders, ik eet iets vaker salades. Ik vind brood lekker maar niet elke dag. Die salades maak ik gewoon van restjes groenten. Ontbijten doe ik ook met zuivel, fruit en noten. Of havermout! Vind ik heerlijk en verzadigd goed.
  Vivienne onlangs geplaatst…25 Foodvragen tagMy Profile

 • Angela - Mama met passie
  22 mei 2016

  Wat ziet het er heerlijk uit Kelly. Zo lijkt het mij ook wel goed vol te houden. Nu heb ik de luxe of probleem, het is maar net hoe je het ziet, dat ik geen kilo’s kwijt wil, maar juist wat aan wil komen. Langzaam aan gaat ook dat goed. Ik ontbijt met brood, al zou ik het liefst kwark eten of iets, helaas kan ik daar niet tegen.
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Wow! Mijn eerste jaar als mama is voorbijMy Profile

 • Jamaila
  22 mei 2016

  Hier kan ik echt inspiratie vandaan halen! Ik ben nu ook zo’n 3 weken bezig met ww en vind het een geweldig concept. ik vind het heel leuk zulke eetdagboekjes en ga denk ik van de week jou ontbijt en de chili con carne eens proberen te maken.
  Jamaila onlangs geplaatst…Het leed dat afvallen heet.My Profile

 • Lisette
  22 mei 2016

  Wat ziet er allemaal ontzettend lekker uit Kelly en wat goed dat je afvalt op deze manier –> Verantwoord!

  Ik probeer te eten volgens een eigen schema, omdat ik 4-5x per wk krachttraining doe, probeer ik zoveel mogelijk eiwitten te eten voor mn spieren en op trainingsdagen eet ik meer koolhydraten als op rustdagen. Maar ik geniet op zijn tijd ook gewoon van een lekker frietje of wat chips 😉
  Lisette onlangs geplaatst…Gezonde kwarktaartMy Profile

 • Desiree | Sweet Happinez
  22 mei 2016

  Leuk om een kijkje te krijgen in jouw eetpatroon, goed dat je er voor je gevoel weinig moeite voor hoeft te doen en fijn dat je ook eens wat lekkers kan pakken
  Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…WOEZEL EN PIP TAART MET BIJPASSENDE CUPCAKES VOOR EMILYMy Profile

 • Desiree | Sweet Happinez
  22 mei 2016

  Leuk om mee te kijken in je eetpatroon, goed dat je er voor je gevoel weinig voor hoeft te doen om af te vallen en fijn dat je af en toe ook wat lekkers kan pakken 🙂
  Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…WOEZEL EN PIP TAART MET BIJPASSENDE CUPCAKES VOOR EMILYMy Profile

 • Dita
  22 mei 2016

  Leuk om te zien wat je allemaal eet op een dag!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Mei 2016 #2My Profile

 • Kelly Caresse
  22 mei 2016

  Dankjewel, ik ben 1.64 m. en ik heb niet echt een streefgewicht, voor mijn zwangerschap woog ik 54 kg. Daar wil ik best gaandeweg weer naar toe maar daar neem ik de tijd voor. Vooral gezond leven, genieten van eten en een healthy lifestyle weer aanleren is de focus.

 • Kelly Caresse
  22 mei 2016

  Ik eet juist regelmatig aardappelen/vlees/groente. Misschien toevallig afgelopen week niet vaak, ook maken we regelmatig stampotten, allemaal gerechten met weinig punten 🙂 Zeker wanneer je voor kipfilet of rundvlees gaat erbij 🙂

 • Kelly Caresse
  22 mei 2016

  maar dat moet ook weleens kunnen, balans is denk ik de sleutel voor langdurig gezond leven 🙂

 • Kelly Caresse
  22 mei 2016

  Ja ideaal he 🙂

 • rachel
  22 mei 2016

  mijn eetpatroon staat heel ver bij die van jou vandaan hahah, jou ontbijt is een yoghurtje en ik zit meestal al aan de kip of vis of soms wel eens gewoon aan de spareribs hahah. ik mag weinig tot geen kh, ja minimaal 20 gr per dag dus brood pastas en rijst is uit den boze hierzo
  wel fijn te lezen dat het goed gaat en dat het goed vol te houden is 😀
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 21 mei 2016My Profile

 • Inge
  22 mei 2016

  Wat grappig: ik ben ook 1,64 m en weeg 54 kg dus als ik een paar kilo kwijt wil heb ik nu een leidraad van wat je qua hoeveelheden nog kan eten.
  Keep up the good work Kelly!

 • Jessica
  22 mei 2016

  Hmm… kilnkt allemaal heel erg goed. Fijn om een goed ritme te vinden, zelf eet ik iets minder koolhydraten omdat ik merk dat mijn lijf daar heel erg van aanzet.

 • Rafaëlla
  23 mei 2016

  Goed bezig! Ik neem graag havermout koekjes als “snack”. Zelf gemaakt of van de body en fit shop, jammie! Lekker bij de koffie of thee ?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.