large-22

Dare to dream big, was het motto waarmee ik ‘de happy challenge’ begon. Week 2 stond in het teken van dromen, het durven uitspreken van je grootste droom en bedenken hoe je eraan wilt werken om deze te bereiken. Door tussenstappen te benoemen die je dichter bij je droom brengen. We hebben een visionboard gemaakt waarop we onze droom visualiseerde en gewerkt aan de motivatie om onze droom werkelijkheid te laten worden. Werk aan de winkel dus! Deze week gaan we deze opdracht uitvergroten en echt groots denken. Dare to dream BIG! Door je droom groots voor te stellen kun je jezelf in staat stellen om creatiever te denken. Wat als er geen redenen bestonden waarom je droom niet uit zou kunnen komen, hoe zou je droom eruit zien? Welke belemmeringen worden dan opzij gezet en hoe groots durf je dan je droom voor te stellen? Dream big!

 

 

We gaan dus groots denken, extreem buiten de lijntjes denken. Wat zou je dan echt willen? Wat is je grootste droom? Mijn grootste droom is eigenlijk al in vervulling geraakt, namelijk moeder worden. En als moeder wil ik thuis kunnen werken aan mijn site. Mijn grootste droom is een mooi groot gezin, en dat ik thuis werk aan de site, maar misschien wel meer mensen, dat het een soort grote redactie wordt. Ik stel een mooi huis voor, een soort boerderij met een apart kantoor waar dan de hele redactie zal zitten. En ik als moeder en manager ben thuis voor mijn kinderen en lever inspiratie aan voor de site. Als ik ga fantaseren kan ik nog een hele tijd doorgaan. Dan komt er een nieuwsbrief, misschien zelfs een webshop.

Mijn dochter(s) in puberleeftijd gaan ook mee schrijven (zie je het al voor je ‘Lana Caresse’) en als ik zoons zou hebben komt er een rubriek waarin zij vragen beantwoorden over de puberteit, de liefde en meer aan jonge lezeressen. Met een grote glimlach op mijn gezicht typ ik dit vol en fantaseer ik alsof alles mogelijk is. De redactie krijgt iedere dag een compleet verzorgde lunch, want ik ben zo dol op kokkerellen en in de zomer picknicken we in de tuin van de boerderij. En ik kan nog even doorgaan, want de boerderij zie ik voor me in een mintgroene kleur. Je weet wel zo’n Amerikaanse boerderij in een mooie pastel tint met zo’n veranda.

Bron

 Misschien komt er dan een soort ‘kinderopvang’ bij voor de kindjes van de redactie moeders! En de schrijvers mogen kiezen om vanuit huis te werken maar mogen ook bij mij op de boerderij komen werken. We gaan mensen interviewen en de meest bijzondere verhalen delen. Er komen nog betere filmpjes met toffe DIY projecten, kookvideo’s (in zo’n mooie keuken ket kookeiland!), en we gaan veel informatieve leuke filmpjes maken. Wat een fantasie komt er ineens los bij me!

Natuurlijk komen er ook redactie reisjes! Dan neem ik gewoon de hele redactie mee op vakantie naar Amerika om daar te bloggen en dingen te delen. Of een reisje Curacao? Waarom toch niet.  En lezers en lezeressen mogen gewoon bij ons langskomen, voor kopjes thee en om cake mee te bakken. Ik zie het al helemaal voor je, kun jij het je voorstellen? Hoe heerlijk is het om je fantasie de vrije loop te laten gaan en van alles te bedenken wat jou gelukkig maakt. Dat het niet realistisch is dat maakt niet uit maar op deze manier luister je wel naar war je echt leuk vind.

In mij fantasie verhaal lees je mijn behoefte aan creativiteit, originaliteit en het zelf van alles willen regelen. Uit je eigen fantasie verhaal kun je aanknopingspunten halen die iets vertellen over wat je echt zou willen! Ik wil je uitnodigen mee te doen aan deze opdracht en jouw verhaal op te schrijven. Ik word nu al helemaal enthousiast over de mooie verhalen die hier uit gaan komen. Ik houd van ook de Facebook groep goed in de gaten om jullie mooie verhalen te lezen. Jullie mogen je grootste fantasie droom ook in de comments achterlaten.

Spread de happy challenge love!

 • Twitter en Instagram mee via  de hashtag:  #Dehappychallenge
 • Voeg jezelf toe aan de happiness challenge facebook
 • Volg Lisanne en Marieke ook via hun super toffe blogs.
 • Deel je blogpost hierover ook via de sociale media zodat we elkaar op de hoogte kunnen houden van elkaars artikelen. Ook mag je deze achterlaten in de comments van onze blogs.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

28 gedachten over “De happy challenge : Dream big! ‘Zie je het al voor je, Lana Caresse’!”

 1. Oohhhh jaaaa mag ik je droom met je delen? Voor mij is ie dan nog wat verder weg maar toch, dream big toch? Doe mij ook zo’n boederijtje, met redactie en een elftal aan kindjes. Maar dan ook een kinderboederijtje erbij. En ik bezig aan mijn bestseller…. Jaaaa…. Oh i like, dat fantaseren….
  Maai onlangs geplaatst…Waar is mijn motivatie?My Profile

 2. Wat leuk om jouw grote droomt lezen! Nu ik dat van jou lees zie je ook dat als je eenmaal begint er wel 1000 dingen bijkomen. Lijkt me fijn om op een dag te doen waarop je je een beetje down voelt 🙂
  Susanne onlangs geplaatst…It’s my birthday!My Profile

 3. Wauw heerlijk, als dit toch eens mogelijk was. Wat een mooie grote droom heb je. En dat gezinnetje uitbreiden gaat vast wel lukken, alles erom heen tja is idd BIG hihi.
  Debbie onlangs geplaatst…Fotografie: ZwanenMy Profile

 4. Pingback: T.G.I.F. Happychallenge opdracht 9 – Dream Big! |

 5. Zo mooi dat je gewoon groot durft te dromen en alles opschrijft wat je echt denkt. Heerlijk om zo te brainstormen. Ik hoop dat je heel veel dromen kan waarmaken, ik zie het in ieder geval wel gebeuren.
  Hester onlangs geplaatst…Januari & Februari ReadsMy Profile

 6. Wauw, wat een super geweldig stukje Kelly! Het is zo heerlijk om te dromen en ik zie jouw droom al helemaal voor me! Ik fantaseer de laatste tijd énorm vaak, maar het is zo heerlijk om zomaar op een bepaald moment even je gedachten te laten gaan en ‘even uit de wereld van dit moment’ te stappen! Ook al is de kans dat sommige dingen niet gebeuren groot, je mag er wel over na denken en niemand kan dat afnemen! Het is ook heel goed om te doen denk ik, ook al kan het in de toekomst heel anders gaan! Ik kan ook gewoon heel vrolijk worden van zulke leuke fantasieën! Ik hoop dat in ieder geval een stukje van je droom uit gaat komen 🙂

 7. Ik zie het al helemaal voor mij. Mooi geschreven. Ik heb een ruwe versie gemaakt, die ik vanmorgen al bij het ontbijt gemaakt heb en nu ga pimpen…

 8. Mijn droom is! Dat ik eerst een grote wereldreis ga maken om zo veel mogelijk van de wereld te zien. Uiteraard kom ik Zac Efron tegen die mijn man wordt haha. En uiteindelijk wordt ik een van de bekendste en beste styliste ever! Als dit toch een kon dan was ik de gelukkiste girl van de wereld 🙂

  Er staat een leuke giveaway online waarbij je schoenen naar keuze kunt winnen :). Zou leuk zijn als je meedoet!
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews

  XxX

 9. Ik ga zeker big dreamen maar mijn grootste droom is op dit moment dan mn meisje weer beter word en we uit t ziekenhuis mogen.. Dus pas daarna zal ik echt deze opdracht gaan vervullen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.