Bucketlist voor mijn derde zwangerschap

11 juli 2017

bucketlist zwangerschap

Een bucketlist voor tijdens je zwangerschap, oftewel een lijst met to-do’s die je tijdens de zwangerschap wil volbrengen. Omdat ik er extra bewust van ben dat dit mijn laatste zwangerschap is, wil ik nog een paar dingetjes van mijn lijstje afstrepen, voor ons derde kindje geboren wordt. Een paar dingen die ik deze zwangerschap nog zeker gedaan wil hebben.

Bucketlist van mijn derde zwangerschap
Tijdens mijn laatste zwangerschap wil ik graag nog…

  • Een zwangerschapsmassage boeken! Deze had ik tijdens de zwangerschap van Aimy, in mijn laatste week nog gedaan en die was zalig, had ik dat maar eerder geweten. Een fijne massage waarbij je op een speciaal bed ligt met een ‘gat’ om je buik in te laten rusten, waardoor je eens lekker op je buik kunt liggen. De masseuse weet precies welke plekjes extra aandacht verdienen tijdens je zwangerschap. Zoals die pijnlijke rug, bekken, je dikker wordende voeten enzovoorts. Een momentje voor jezelf om heerlijk van te genieten dat ik minimaal eens, maar eigenlijk wel twee keer wil boeken deze zwangerschap. Ps. Check, vorige week had ik mijn eerste en het was zalig! Gelijk de volgende geboekt! 
  • Een zwangerschapsfotoshoot! Dit heb ik bij mijn voorgaande zwangerschappen niet laten doen en hoe krom het ook klinkt voor mij als blogger die zichzelf regelmatig filmt en fotografeert, voelde ik me er te onzeker voor. Te opgeblazen en dik, niet zo mooi als ik me zou kunnen voelen met die dikke buik. Maar dit is mijn laatste kans en ik vind die zwangerschapfotoshoots bij andere zwangeren zo mooi, dat ik dit keer er wel voor ga!noppies13
  • Nog een keer op babymoon met Yannick, oftewel een nachtje weg met hem alleen. Nog even met zijn tweetjes er tussenuit. Omdat we dit daarna weer een lange periode niet zullen doen ivm. de borstvoeding en het nog niet zo lang kunnen missen van het baby’tje.
  • De fotoalbums van Lana en Aimy weer up to date maken voor de baby komt. De albums van Lana zijn klaar tot haar derde levensjaar en dat van Aimy van haar eerste levensjaar. Voor de baby komt wil ik alle albums tot dat moment af hebben (dus ook de vakantie foto’s van deze zomer erin) bijwerken zodat ik voor mijn gevoel ‘fris’ begin als het gaat om de fotoalbum van de kinderen.
  • Met Lana en Aimy hele leuke dingen doen! Een dagje quality time met Lana en dan lekker op pad gaan, een dagje weg met Aimy, nu ik me nog fit genoeg daarvoor voel wil ik dat graag nog plannen. Die momenten blijf ik natuurlijk ook plannen als de baby er al is, maar dan vraagt het misschien net wat meer planning en organisatie.
  • Pedicure! Voorheen ging ik regelmatig naar de pedicure, omdat ik Diabetes heb wordt de medische pedicure behandeling ook aanbevolen, maar ik heb dit weer te lang niet gedaan. Nu ik zwanger ben kan ik zelf nauwelijks meer bij mijn voeten en is die extra luxe wel heel erg fijn. Die afspraak moet ik ook maar weer plannen dus.

Deze punten wil ik dus nog afstrepen voor de baby komt. Welke punten staan of stonden er op jouw bucketlist tijdens de zwangerschap? Welke ontbreekt er volgens jou nog in het lijstje? Ik ben benieuwd naar jullie aanraders, tips en ervaringen bij de comments.

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Frank op 11 juli 2017 05:11

Dat zijn leuke, maar vooral belangrijke punten. Lekker tijd voor jezelf met Yannick pakken en natuurlijk met de twee kids leuke dingen doen. En dat je nog geenfotoshoot hebt gedaan klinkt inderdaad raar 😉 maar moet je zeker doen altijd leuk voor later.
Frank onlangs geplaatst…Terugblik; Eerste trimesterMy Profile

[antwoorden]


Door Patricia op 11 juli 2017 05:16

Weet je dat ik daar niet mee bezig ben geweest. Als zelfstandig ondernemer wilde ik vooral mijn werk todo’s af hebben.
Patricia onlangs geplaatst…Dilemma’s voor (aanstaande) moeders; TwijfelMoeder laat je kiezenMy Profile

[antwoorden]


Door Melissa op 11 juli 2017 05:21

Ik ga nu elke 6weken naar de pedicure zodat ik in Oktober mooie zachte voeten heb voor de bevalling.. En de kapper komt net iets vaker thuis.. 🙂
3week geleden heb ik een hotstone gezichtbehandeling gehad. Maar wil ook zeker nog een keer een zwangerschapsmassage boeken..
Lijkt me heerlijk!

[antwoorden]


Door Kirsten op 11 juli 2017 05:26

Wat een goed idee om zo’n lijst te maken! voor mij is het ook de laatste zwangerschap dus ik wil er ook zoveel mogelijk van genieten. Ik ga ook zo’n lijst maken!
Kirsten onlangs geplaatst…Shoplog Babypark!My Profile

[antwoorden]


Door Nicole op 11 juli 2017 05:27

Ik had ook leuke dingen met m’n peuter op t lijstje staan maar kon dat helaas niet door m’n bekken. Verder een bekend lijstje behalve de babymoon. Had dat wel gewild maar was gewoon geen mogelijkheid voor..
Nicole onlangs geplaatst…Weekend vlog #1 | 40 jaar getrouwd & met spoed naar de HAPMy Profile

[antwoorden]


Door Leonie van Mil op 11 juli 2017 05:39

Leuk lijstje. Ik heb wel spijt dat ik nooit een zwangerschapsfotoshoot heb gedaan. Als er ooit een volgende keer mag komen, staat die bovenaan mijn bucketlist
Leonie van Mil onlangs geplaatst…Hoog sensitief |Mijn conclusie: het bestaat nietMy Profile

[antwoorden]


Door Kelly op 11 juli 2017 05:53

Goede plannen ! Zeker gaan doen, lekker rustig aan en genieten.
Kelly onlangs geplaatst…365 plates #221 huishoudelijke klusjesMy Profile

[antwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 11 juli 2017 05:55

Mooi lijstje Kelly, met haalbare activiteiten nog voor de bevalling 🙂
jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…5x lekkere dip voor bij de chips & review Hoeksche ChipsMy Profile

[antwoorden]


Door Essma op 11 juli 2017 06:07

Ik heb bij beide keren geen fotoshoot gedaan en mis het ook niet. Heb andere (mooie) foto’s waar ik zwanger te zien ben. 😉 Raar vind ik het dus zeker niet. Je zit immers in de meest kwetsbare fase van je leven. Een beetje jammer dat mensen dat al snel ‘raar’ vinden. Toch weer die ‘dwang’ die vanuit de maatschappij wordt opgelegd blijkbaar. Rest van je lijstje heb ik ook gedaan op de lichaamsmassage na. Wat dacht je van een foto met je oma, je ma, jij, je dochters en je meisje in je buik? Bijzonder voor later 💕.
Essma onlangs geplaatst…6x | Ontstressen Newborn MamaMy Profile

[antwoorden]


Door Mirjam op 11 juli 2017 06:08

Ik had nog een flinke lijst, maar kwam met 30 weken in het ziekenhuis te liggen. Nu hoop ik een volgend kindje te voldragen en dan idd dingen te kunnen doen als een massage! 🙂

[antwoorden]


Door Maaike op 11 juli 2017 06:09

Ik heb destijds meerdere massages gehad tijdens de zwangerschappen, wat waren die fijn zeg! Echte aanrader dus.
Maaike onlangs geplaatst…5 x ideeën voor macrofotografieMy Profile

[antwoorden]


Door Mommyadventures op 11 juli 2017 06:11

De zwangerschapsmassage en de babymoon heb ik ook geboekt! 😊
Ben erg benieuwd naar de massage en naar onze laatste vakantie met zijn 2e!
Een pedicure lijkt mij ook nog wel erg lekker, je brengt me op ideeën!
Mommyadventures onlangs geplaatst…Klaagbank: de strijd tussen moeders.My Profile

[antwoorden]


Door Lisette op 11 juli 2017 06:13

Ah die fotoshoot had ik ook echt moeten doen, zo jammer, die kans krijg je inderdaad nooit meer..
Lisette onlangs geplaatst…We hebben een tiener in huis: tijd voor een telefoon?My Profile

[antwoorden]


Door Romy op 11 juli 2017 06:17

Wat een mooi lijstje! Ik hoop dat je hier veel dingen van kunt waarmaken voordat jullie derde dochter komt! En ik kan me voorstellen dat je best onzeker wordt van zo’n fotoshoot. Maar volgens mij is het nergens voor nodig, want je bent prachtig! 🙂
Romy onlangs geplaatst…Dit is mijn omgekeerde bucketlist!My Profile

[antwoorden]


Door Dita op 11 juli 2017 06:44

Een fotoshoot is zeker een aanrader. Zo mooi!

[antwoorden]


Door Aneta op 11 juli 2017 06:50

Mooie dingen! En ik zou ze allemaal doen. Straks als het derde kindje er is, heb je je h den vol. De fotoshoot is je laatste kans, doe hem! Je bent zo mooi zwanger.
Aneta onlangs geplaatst…Even voorstellen! | Het gezicht achter Mama praatjesMy Profile

[antwoorden]


Door Tineke op 11 juli 2017 06:53

Zo`n massage klinkt wel goed. Toen wij op babymoon wilden gaan werd ik ziek en moesten wij het afzeggen. Baal ik nog steeds van!
Liefs

[antwoorden]


Door Sophie op 11 juli 2017 07:21

Oh ja zo’n massage moet heerlijk zijn! Fotoboeken compleet maken staat ook op mijn lijstje. Dat blijf je altijd uitstellen he haha
Sophie onlangs geplaatst…Terug van weggeweest – XXL update!My Profile

[antwoorden]


Door Marianne op 11 juli 2017 08:50

Wat een leuke lijst! Op mijn bucketlist staat bovenaan het project op mijn werk dat af moet. Beetje jammer eigenlijk dat dat de hoogste prioriteit heeft… En nog een hoop regelen voordat de 2e kleine komt, zoals namen enzo 😉 Geniet-dingetjes heb ik er nog helemaal niet op staan, misschien toch eens over na gaan denken. Heb niet zo lang de tijd meer!
Marianne onlangs geplaatst…Dieren knuffelen of killen: Carnisme in NederlandMy Profile

[antwoorden]


Door rachel op 11 juli 2017 09:02

ik ben daar niet mee bezig geweest toen eerlijk gezegd maar je hebt er een mooi lijstje van gemaakt en die zwangerschapsmassage schijnt heerlijk te zijn volgens mijn vriendin!! lekker doen dus x
rachel onlangs geplaatst…New in my closetMy Profile

[antwoorden]


Door karlien op 11 juli 2017 09:22

Die fotoboeken. Ik heb bij maand drie van kind één. Goede voornemens heb je. Ik ga ook aan de slag met de fotoboeken 🙂
karlien onlangs geplaatst…Te doen bij het Ledromeer met kinderen (Italië)My Profile

[antwoorden]


Door Loes op 11 juli 2017 09:46

Wat een leuk lijstje, vooral zo’n massage lijkt me echt heerlijk! Ik ben niet zwanger, maar toch lijkt een massage me wel heerlijk op het moment, haha.
Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #21 – 1 tot 7 juliMy Profile

[antwoorden]


Door Vanessa op 11 juli 2017 10:30

Mooi lijstje! Een zwangerschapsmassage en pedicure zou ik ook wel zien zitten. Even heerlijk laten verwennen!
Vanessa onlangs geplaatst…Mijn zwangerschapsdagboekMy Profile

[antwoorden]


Door Irene op 11 juli 2017 10:31

Wat een mooie lijst. Ik heb het idee dat je nu nog bewuster ermee bezig bent omdat je verwacht dat dit je laatste zwangerschap is. Klopt dat?

Ik had geen bucketlist gemaakt, maar ben gisteren getrouwd voor de wet en dat zou er zeker opgestaan hebben.
Verder:
– Babykamer afmaken
– huis eens goed opruimen en schoon maken
– samen op vakantie gaan met mijn man

[antwoorden]


Door Irene op 11 juli 2017 10:32

Ow en iets van zwangerschapszwemmen ofzo 😀

[antwoorden]


Door Sylvia op 11 juli 2017 11:10

Ik hèb ook zo’n spijt dat ik geen fotoshoot van mijn zwangerschap heb gemaakt. Een heerlijke en belangrijke lijst. Lekker veel genieten van je mooie 5talige (inclusief je zoon patrick😉) gezinnetje😍!
Sylvia onlangs geplaatst…About last week.. #27My Profile

[antwoorden]


Door Jodi - liefthuis op 11 juli 2017 12:46

Babyfoon staat ook hier op de wishlist…en die massage door jou nu ook hahaha
Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mumlife RAW Tag – Het echte rauwe moederschapMy Profile

[antwoorden]


Door Veronique op 11 juli 2017 13:07

Heel herkenbaar lijstje, ondanks dat het mijn eerste zwangerschap is. Heb al een zwangerschapsmassage gehad en de babymoon is ook achter de rug.

We schelen maar zo 2 weken en ik kan ook echt niet meer mijn eigen teennagels lakken dus ik ga binnenkort ook naar de pedicure. Verder wil ik rond de uitgerekende datum (als de baby er nog niet is natuurlijk) zowel een manicure, pedicure en wimperextensions laten zetten. Dan heb ik de eerste weken na de bevalling geen omkijken naar mijn uiterlijk en zie ik er toch een soort van verzorgd uit.

Ik twijfel zelf ook over een zwangerschapsshoot, vind het aan de ene kant behoorlijk een hype maar feit is wel dat je (als het goed is) wat mooie foto’s hebt van je gezinnetje inclusief baby in de buik. Ik denk er zelf over om het wel te doen maar dan in een wat basic vorm. Dus zelf gewoon haar en make-upje doen, een mooi jurkje regelen en dan iemand vinden die voor weinig (of n iets, iemand in de familie met een goede camera) gewoon wat mooie plaatjes kan schieten. Het hele grootse hoeft voor mij niet.

Ik hoop dat je alles van je bucketlist kunt uitvoeren, zeker met al twee meisjes zijn die momentjes voor jezelf die op je lijst staan wel heel fijn en belangrijk.

[antwoorden]


Door Forever38.com (Vera) op 11 juli 2017 13:32

Wat fijn dat je je derde (en laatste) zwangerschap zo bewust beleeft. Ik hoop dat het je gegeven is deze bucketlist af te werken !!
Forever38.com (Vera) onlangs geplaatst…Over vliegangst en hoe ik na 6 jaar toch weer in een vliegtuig stapte !My Profile

[antwoorden]


Door Michelle op 11 juli 2017 13:34

Oh die zwangerschapsmassage staat ook hoog op mijn lijstje, al ben ik bang dat het er niet meer van gaat komen! De babymoon komt er hier niet; zelfs nu Morris een jaar is willen we niet ‘s nachts bij hem weg. Zulke watjes zijn we!
Michelle onlangs geplaatst…ZWANGERSCHAPSUPDATE: WEEK 30 – 31My Profile

[antwoorden]


Door Rachel op 11 juli 2017 16:00

Goeie punten. Die zou ik voor mezelf (niet zwanger) ook wel kunnen doen. Vooral het vierde puntje van het fotoalbum. Daar loop ik zo mee achter en het is zo’n klus om alles uit te zoeken.
Rachel onlangs geplaatst…Wat als moeder ziek is?My Profile

[antwoorden]


Door Cynthia op 11 juli 2017 17:33

Ik zorgde altijd gewoon goed voor mezelf. Lekker veel fruit, leuke kleding, een geurtje en lekker naar de kapper. Maar een bucketlist heb ik nooit opgesteld.
Cynthia onlangs geplaatst…Het snoeptaartje: UpdateMy Profile

[antwoorden]


Door Marije op 12 juli 2017 14:45

Allemaal leuke en belangrijke dingen! Een zwangerschapsshoot is zó waardevol. Ondanks dat ik me op dat moment ook een ontplofte olifant voelde kijk ik met heel veel plezier naar de foto’s van mijn bolle buik. Bij een volgende zwangerschap doe ik weer een shoot, dat weet ik nu al. Lekker buiten trouwens, foto’s in een studio passen niet zo bij mij.
Marije onlangs geplaatst…Aeromoov Instant ReisbedMy Profile

[antwoorden]


Door Veronique Klomp op 17 juli 2017 11:57

Leuke bucketlist! Hier zouden wij graag nog een zwangerschapsshoot doen, en inderdaad even samen een nachtje weg (super handige tip, dankjewel) & ook hier staat aan het fotoalbum werken op het lijstje.
Veronique Klomp onlangs geplaatst…Wat ik anders ga doen bij ons tweede kindjeMy Profile

[antwoorden]


CommentLuv badge