Op ontzettend veel blogs zie je nu back2school artikelen en video’s. Een heleboel van jullie duiken de schoolbanken weer in of hebben kinderen die weer naar school gaan. Ik ben daar zelf helemaal uit, ik studeer nu al voor het tweede jaar niet meer waardoor ik niet zo in de gaten heb in welke tijd van het jaar we precies zitten. Normaal hield ik daar de schoolvakanties voor aan. Wat ik zo leuk vind aan de back2school inspiratie overal is dat je over leuke schoolspullen kunt kopen, leuke notitieboekjes, agenda’s, bureau artikelen enzovoorts en laat ik daar nu net een zwak voor hebben. Ik word helemaal blij van het zien van mooie kantoorartikelen en het liefst geef ik mijn werkplek regelmatig een nieuwe look. Om wat inspiratie op te doen heb ik vandaag een woon en lifestyle artikel voor jullie met back2school inspiratie en een aantal hele leuke items die momenteel in de sale te verkrijgen zijn.

Een nieuwe lifestyle en woontrend op het moment is retro. Oude meubels en producten een nieuw leven geven. Het is helemaal hip om in je interieur vintage artikelen te mixen met nieuwe producten. Trendkleuren die bij deze oldschool stijl horen zijn zwart, grijs, crème, gebrand oranje en oudblauw. Combineer deze kleuren met meubels en accessoires van industriële materialen als staal, hout en steen met een helder design en een retro toepassing. Westwing heeft deze trend opgepakt en hier allerlei artikelen in hun winkel en momenteel hebben ze een hele interessante sale. Ik laat jullie een aantal van mijn favoriete items zien die eigenlijk niet mogen ontbreken in mijn werkkamer.

Deze koraalroze gebreide poef vind ik echt een eyecatcher voor in een woonkamer of kantoor. Leuk als bijzettafeltje of om op te zitten.

Deze oldskool muursticker met het bekende ‘aap-noot-mies’ bord.

Deze mintgroene lamp, want jullie weten ook wel dat deze kleurtinten mijn favoriet zijn.

Met deze hippe wekker heb je geen excuus meer om je te verslapen voor je werkdag of colleges.

Ik kan nog veel meer leuke items laten zien maar ik wil je uitnodigen om een kijkje te nemen in de sale van Westwing om jouw favoriete oldschool items te bekijken. De sale is vandaag voor de laatste dag online (7 september) dus sla je slag!  Ook hebben ze momenteel een hele toffe winactie waarmee je een diner voor twee kunt winnen in een oldschool restaurant. Dat is dus zeker de moeite waard om even mee te doen.
Krijg jij ook al kriebels om je kantoor of werkruimte helemaal opnieuw in te richten? Word jij ook helemaal vrolijk van het zien van mooi ingerichte kantoren en leuke accessoires? Wat is jouw favoriet uit de producten die ik genoemd heb? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

10 gedachten over “Back2school wooninspiratie en lifestyle artikelen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.