Action shoplog: Spulletjes voor onze kitten

Dia1

Afgelopen weekend zijn we even de stad in geweest om te shoppen voor onze kitten die we deze week mogen ophalen. We gingen eerst naar de Action omdat ze hier veel voor huisdieren verkopen voor leuke budgetproof prijzen. Als je dan toch bij Action bent dan vind ik het moeilijk om de verleiding te weerstaan om meer te kopen, dus ik kocht ook wat kleding en huishoudelijke items. In deze video laat ik zien wat we daar allemaal kochten, maar ook wat we later nog bij Boerenbond kochten voor ons katertje.Klik hier als je de video niet kunt zien

We zijn goed geslaagd, zoals je in de video wel kunt zien. Shoppen jullie ook zo graag bij Action? Waar koop jij het liefst spulletjes voor je huisdier/kat? Ik ben heel benieuwd, laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

 • Sanne Marlijn
  20 juni 2015

  Wow dat is goedkoop dat wasmiddel en wasverzachter! Ik ben daar ook altijd een vermogen aan kwijt. Leuk die harembroek, ik heb laatst zo’n shortje bij de Action gekocht. Veel plezier met jullie katje! Ik zelf ben meer een hondenmens haha maar de foto’s zagen er wel heel lief uit.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…VLOG #1 Onderweg naar Denemarken met Make A WishMy Profile

 • Manon
  20 juni 2015

  Die speeltjes van de Action zijn een groot succes hier! Maar vaker wordt er met rietjes, haarelastiekjes en dozen gespeeld haha.
  Ik ben trouwens ook fan van die lekkere broekjes, heerlijk.
  Manon onlangs geplaatst…Als we een geldboom zouden hebben #5My Profile

 • Marion
  20 juni 2015

  Zoooo leuk al die kattenspulletjes! Heerlijk om zo’n beestje in huis te hebben. Ik ben heel benieuwd hoe Lana het vindt. Zag al wel wat leuke dingen voorbij komen op instagram.
  Marion onlangs geplaatst…Start VervolgbehandelingMy Profile

 • Ilse
  20 juni 2015

  Wat ben je goed geslaagd, leuke shoplog

 • Cheryl
  20 juni 2015

  Ik ben dol op Action, voor onze hond koop ik daar ook altijd speelgoedjes, hondensnoepjes en kleden, echt ideaal hoor, wat koop ik daar eigenlijk niet 😛

 • Liset - Beautydagboek
  20 juni 2015

  Jeetje, die wasverzachter is echt een prikkie! Nu ook hopen dat ie goed zijn werk doet :). Het korte shortje is inderdaad leuk, ik kijk nooit bij de kleding bij Action, maar deze is super voor op vakantie op het strand. En wat is dat hengelspelletje voor in bad leuk, ik ga daar gelijk naar kijken, want ik denk dat mijn kindjes daar ook heel blij van gaan worden!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Je huid reinigen met Foreo LUNA mini Petal PinkMy Profile

 • Melissa
  20 juni 2015

  Wat leuk dat lichtblauwe voederbakje, helemaal jullie kleur haha!

 • Dita
  20 juni 2015

  Leuke spulletjes! Ik koop soms wat bij de Action maar met een propje alluminiumfolie of een elastiekje spelen ze het liefst.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Juni 2015 #2My Profile

 • Barbara
  20 juni 2015

  Mmmmm misschien vanmiddag als ik dochterlief wegbreng daarna gelijk even langs de action! Want ik heb wel wat dingen voorbij zien komen die interessant zijn! Je bent super geslaagd!
  Barbara onlangs geplaatst…Single & Happy: het kan!My Profile

 • Manon
  20 juni 2015

  JA de wasverzachter enz zijn daar echt heel erg goedkoop! Bij de Action kopen wij ook vaak de spulletjes voor de dieren, vinden ze nog leuker dan al die dure dingen!
  Manon onlangs geplaatst…Vijf onmisbare items tijdens de zomer!My Profile

 • Vanessa
  20 juni 2015

  Leuk om te zien! Jullie hebben leuke kattenspulletjes gekocht. En die wasverzachter is echt goedkoop zeg!
  Vanessa onlangs geplaatst…Persoonlijke update: Ik heb fibromyalgieMy Profile

 • Roshelle
  20 juni 2015

  Echt leuke items! Je kunt voor zoveel spullen terecht bij de Action, ideaal!
  Roshelle onlangs geplaatst…Een push upje, een triangel, een bandeau of toch wat anders!My Profile

 • Lifesabout
  20 juni 2015

  Leuk dat shoppen voor de kleine 😉 hoop dat jullie inmiddels helemaal gewend zijn aan elkaar!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photo diary. Memory Lane 14-20 juni.My Profile

 • Simone
  20 juni 2015

  Wat een leuke dingen! Ben je bekend met de Cranenbroek in Dongen? Daar kun je ook super veel spullen kopen voor dieren. 🙂
  Simone onlangs geplaatst…De voordelen van ondernemer zijnMy Profile

 • Dina
  20 juni 2015

  Wat leuk dat jullie een kleine poes in huis krijgen! <3
  Dina onlangs geplaatst…Ik zal eerlijk zijn (10 food confessions)My Profile

 • Rosanne2909
  20 juni 2015

  Action is echt ideaal voor alles! Dat duo voerbakje is echt zo schattig!!!
  Rosanne2909 onlangs geplaatst…Consultatiebureau 11 maanden checkMy Profile

 • Aniek
  20 juni 2015

  Leuke dingen heb je gekocht voor je katertje! Ik heb nog wel een aanrader kwa speelgoed, mijn kat is helemaal niet van het speelgoed maar we hebben een piepend muisje gekocht bij so low en dat vind ie ook helemaal geweldig! En wanneer het nodig is zou ik het luikje van de kattenbak afhalen, vaak durven kittens daar nog niet door heen, maar merk je vanzelf wel! Heel veel plezier met het katje!

 • Kim
  20 juni 2015

  Wat een leuke spulletjes. 🙂
  Fijn hè, al die spulletjes bij de Action. Ik ga er binnenkort ook eens kijken bij de Action voor mijn konijntje. Alle spullen zijn dan wel voor katten/kittens maar ach, misschien vind ik iets leuks!
  Liefs Kim
  Kim onlangs geplaatst…Ik ga op vakantie en neem mee…My Profile

 • Joy
  20 juni 2015

  Je hebt leuke dingen gekocht voor Patrick. Action valt genoeg te halen voor de diertjes, ik koop er ook geregeld wat voor Luna.
  Joy onlangs geplaatst…My life in 20 questions tagMy Profile

 • Nicky
  20 juni 2015

  Dit gevoel heb ik dus nooit bij Action! Ik ga er binnen omdat ik iets nodig heb, en ik ga nooit met meer buiten. Waar ik dat wel heb? Hema, Kruidvat, … Spullen voor huisdieren hoef ik niet te kopen, maar ik denk dat ik het meeste gewoon op het werk of in een speciaalzaak zou zoeken.. En wat spannend, een kitten! Hopelijk kunnen jullie goed met elkaar opschieten.
  Nicky onlangs geplaatst…Een eigen droomhuis: funderingMy Profile

 • Malou
  20 juni 2015

  Jaa, heerlijk de action! Ik heb daar ook de meeste spullen voor Guusje geshopt.
  Malou onlangs geplaatst…IK HEB MIJN BAAN OPGEZEGDMy Profile

 • Miss Mags
  20 juni 2015

  Wat een leuke spulletjes 😉 Actien Rules 😉
  Miss Mags onlangs geplaatst…Moeder in opleiding … onzeker zijnMy Profile

 • Josan
  20 juni 2015

  Leuke spulletjes hebben ze bij de Action voor een huisdier. Misschien moet ik daar ook eens gaan kijken.
  Josan onlangs geplaatst…Little Pieces herfst/winter 2015My Profile

 • Michel
  20 juni 2015

  Leuk filmpje !!
  Ik ben echt een katten liefhebber
  veel plezier met de kitten

  X

 • lana
  20 juni 2015

  wat een leuke video! 😀

 • Annemijn
  20 juni 2015

  Wat een leuke aankopen! Daar is Patrick vast blij mee!
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #24 Zon(nesteek)My Profile

 • Anneleen
  20 juni 2015

  Actionshoplogs zijn altijd leuk om te zien! 🙂 ik vind je losse broekjes erg leuk!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Dionne
  20 juni 2015

  Aaah! Wat een leuke aankopen! Ik vind de voederbak cute!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Sunny AmersfoortMy Profile

 • Benella
  20 juni 2015

  Action is leuk, ze hebben echt alles en voor weinig geld, ideaal! Leuke dingen voor in huis en superleuke dingen voor kids. Ik vind je vishengel voor in bad het leukste! Ben benieuwd hoe dat bevalt! Misschien een keer een Insta van maken?
  Benella onlangs geplaatst…Shoplog voor mijn zoonMy Profile

 • Lilian
  20 juni 2015

  De Action is echt een super winkel. Ik ben er dan ook geregeld te vinden. Het is ook betaalbaar en dat maakt het zo aantrekkelijk. Je hebt echt weer leuke dingetjes gescoord. Veel plezier ermee!
  Lilian onlangs geplaatst…Three Thing Tag 2#My Profile

 • Imre
  23 juni 2015

  Pas wel op met die Jorge krab paal, mijn broer heeft ook een kat en al zijn meubels zijn kapot gekrabd door de kat! Blijkt dat als de paal te kort is, je kat de meubels gaat krabben omdat ie zich dan wel kan uitrekken. Ben heel benieuwd hoe het is met een nieuw familielid, leuk!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.