5 Tips om de ballen hoog te houden van Annic van Wonderen

9 juni 2017

5

Als ik van iemand geleerd heb om efficiënter te werken, doelen te stellen en deze te behalen om zo een relaxter leven te hebben, dan is het wel van Annic van Wonderen. Ik volgde 2 jaar geleden een ondernemers adviestraject bij haar waar ik enorm veel geleerd heb om mijn bedrijf Kellycaresse.nl naar een hoger leven te brengen. Samen met Annic van Wonderen nam ik een video op waarin ze de 5 beste tips deelt hoe je als vrouw, moeder, ondernemer, werknemer en vriendin (en alle rollen die wij vrouwen vervullen) een relaxter leven kunt hebben en de zogenaamde ballen hoog kunt houden. Ik heb zelf heel veel aan deze tips gehad, hopelijk jij ook. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

 

 

Bekijk ook de video die we samen opnamen voor het Youtube kanaal van Annic Van Wonderen, in deze video interviewt ze mij over mijn werk als blogger. Hoe ik mijn blog gestart ben als hobby en hoe mijn dromen zijn uitgekomen om hier mijn baan van te maken. Ik deel er ook wat handige blog-tips en meer.

Bekijk hier het Youtube kanaal van Annic van Wonderen en haar website vind je hier waar je enorm veel inspiratie kunt opdoen over ondernemen maar ook haar leuke weekvlogs kunt bekijken, tips en tricks over beauty en lifestyle en meer.

Welke tips uit de video pas jij al toe in het dagelijkse leven of wil je gaan toepassen? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Ingrid op 9 juni 2017 05:33

Die tip van meer offline zijn en bepaalde apps verplaatsen zodat je je bewuster wordt van dat je je telefoon weer hebt gepakt vind ik erg goed en ga ik zeker zelf ook toepassen. Het boek van Annic lijkt me erg inspirerend en ik doe graag mee in een poging het boek te winnen. Ik ben nu nog in loondienst maar hoop op termijn voor mezelf iets op te kunnen starten naast mijn huidige werk dus alle tips en tricks zijn welkom!

[antwoorden]


Door Nicole op 9 juni 2017 05:43

Klinkt echt als een goed plan inderdaad. Vooral dat meer offline. Dat moet ik echt leren.
Nicole onlangs geplaatst…Hoe kunnen we geld besparen? #2My Profile

[antwoorden]


Door Kelly op 9 juni 2017 06:01

Doelen stellen, prioriteiten stellen en meer offline zijn, daar ben ik mee bezig, soms nog best lastig, maar wel heel leuk om mee bezig te zijn!
Kelly onlangs geplaatst…365 plates #189 mijn neefje bekijkenMy Profile

[antwoorden]


Door Leonie van Mil op 9 juni 2017 06:09

Goeie tips!! Ik ben ook heel benieuwd naar het boek
Leonie van Mil onlangs geplaatst…Word SlootjesexpertMy Profile

[antwoorden]


Door Patricia op 9 juni 2017 06:26

Meer offline zijn probeer ik ook. Ik heb nu de moments app, die registreert hoeveel ik met mijn mobiel in de weer ben. Dat is echt shocking.
Patricia onlangs geplaatst…Tess Milne en Ties verwachten een kindjeMy Profile

[antwoorden]


Door Essma op 9 juni 2017 06:36

Minder online zijn zou voor mij een goed voordeel zijn! Ik vind Annic VW sowieso een heel inspirerende vrouw! Wellicht dat ik ooit bij haar ook een workshop zal volgen.
Essma onlangs geplaatst…Winactie | Veilig zwemmen met Ockyz!My Profile

[antwoorden]


Door Maaike op 9 juni 2017 06:52

Meer offline zijn is inderdaad wel een ding. Volgens mij kampen veel moeders met dat ‘probleem’. Het is ook zo makkelijk, even tussen gauw kijken.
Maaike onlangs geplaatst…Hoe één van mijn foto’s werd ‘gestolen’My Profile

[antwoorden]


Door Veronique op 9 juni 2017 07:03

Wat een handige tips! Vooral het offline zijn is nog wel een puntje hier..
Ben ook heel erg benieuwd naar het boek van Annic, doe ontzettend graag mee voor de winactie
Veronique onlangs geplaatst…VaderdaginspiratieMy Profile

[antwoorden]


Door Sylvia op 9 juni 2017 07:15

Ik doe ook heel graag mee met de winactie. Bloggen doe ik nu een half jaar en ik wil ook heel graag groeien. Door veel bomen zie ik het bos soms niet meer en Ik denk dat het boek van Annic mij daar heel veel mee kan helpen. Want tips en trucs kan ik heel goed gebruiken.
Sylvia onlangs geplaatst…De Ice cream tagMy Profile

[antwoorden]


Door Hilde op 9 juni 2017 09:10

Ja dit had ik even nodig hoor! Ik probeer de teugels al te laten vieren, ook op gebied van het huishouden, want jeetje wat kreeg ik er stress van als het niet ‘goed genoeg’ schoon is.

[antwoorden]


Door rachel op 9 juni 2017 09:40

ik had hem al genoeg en top weer meis 😀
rachel onlangs geplaatst…Onze energieleverancierMy Profile

[antwoorden]


Door sandra op 9 juni 2017 10:05

Het boek van Annic heb ik, echt heel inspirerend! Deze video was ook weer zeer inspirerend. 🙂 Ook het offline zijn is bij mij nog een dingetje. Maar ja, soms moet ik wel. Ik zit in de opstartfase van mijn bedrijf….
sandra onlangs geplaatst…6 redenen waarom ik bloggen zo leuk vind!My Profile

[antwoorden]


Door Marianne op 9 juni 2017 11:57

Wat een leuke video! Had de video van Annic met jou ook al gezien, heel inspirerend allebei! Ik wil ook graag meedoen met de winactie, want wie weet, is ondernemen ook wel mijn ding. En zelfs als het dat niet is, vind ik het soms een hele kunst om moederschap, sociaal leven en werk te combineren op een prettige manier, dus alle tips zijn welkom 🙂
Marianne onlangs geplaatst…Unboxing: Vegan en groene verzorgingsproductenMy Profile

[antwoorden]


Door Gerrie op 9 juni 2017 13:36

Wat een leuke video met zeker bruikbare tips om over na te denken 🤗
Maak ook graag een kansje op het boek, ben er erg nieuwschierig naar geworden. 🍀

[antwoorden]


Door Cynthia op 9 juni 2017 16:07

Wat een leuke en inspirerende video van jullie! En meer offline zijn is een heeeel herkenbaar punt. De andere trouwens ook! Daarom wil ik heel graag mee doen aan de win actie. Want met een gezinnetje is het inderdaad soms wel heel lastig om prioriteiten te stellen en je ‘vergeet’ al snel jezelf (heb een zoontje van net 1 jaar). Dus ik kan zeker wel meer van dit soort tips gebruiken ☺
Cynthia onlangs geplaatst…Home – Marbles MusthavesMy Profile

[antwoorden]


Door Romy op 9 juni 2017 18:28

Super inspirerende video’s! Vooral de tweede is echt een inspiratie voor mij. Wat knap om te horen dat je uit het niets zo’n succesvolle blog en YouTube-kanaal hebt weten op te zetten. Echt een en al bewondering!
Romy onlangs geplaatst…12x leuke notitieboekjes onder 15 euroMy Profile

[antwoorden]


Door Cynthia op 9 juni 2017 19:07

Ik moet echt minder online zijn. Gelukkig stel ik doelen en weet ik steeds beter hoe ik nee moet zeggen. Scheve gezichten of niet..
Cynthia onlangs geplaatst…Pizza op bedMy Profile

[antwoorden]


Door Ymke op 9 juni 2017 19:51

Hele leuke, inspirerende video meiden. Ik doe héél graag mee met de winactie voor het boek, super leuk. Ik ben fysiotherapeute en mama, en heb een eigen, bescheiden personal mama blog en daarbij zijn alle tips en tricks welkom. De tips in bovenstaande video neem ik voor de helft ter harte, de andere helft was ik al mee begonnen 🙂 jeej!
Ymke onlangs geplaatst…De werkende moeder: urban legend of mythe?My Profile

[antwoorden]


Door Evita op 9 juni 2017 22:35

Ik doe heel graag mee aan de winactie. Ik ben mommy to be, zwanger van ons eerste kindje, een zoontje 💙 Daarnaast werk ik 28 uur op kantoor en woon ik samen met mijn vriend en twee Franse bulletjes 🐶🐶. Ik ben erg zoekende hoe ik alle ballen hoog kan houden zonder aan mijzelf voorbij te gaan. Ik ben benieuwd of dit boek mij zou kunnen helpen.
Nu maar flink duimen 🍀

[antwoorden]


Door Natascha op 10 juni 2017 04:54

Heey, je hebt een super leuke blog

[antwoorden]

Door Silvia op juni 10th, 2017 09:12

Hoi kelly

Wil je graag zeggen dat dit me best inspiratie geeft om te Blogge ik zou alleen niet weten hoe ik dat zou moeten aanpakken omdat ik best wel veel heb mee gemaakt in mijn leven en ik van mensen om mijn heen hoor van joh je zou eens moeten gaan spreken over je ervaringen en hoe je dan je blog invult in categorie ook dat zou ik niet weten ik ga me er zeker in verdiepen ik ben ook mama van 3 kinderen 2 dochters 15 en 18 en zoon 6 jaar
Ik volg jè op yutube erg leuk hoor ! En mooie site heb je
Groetjes silvia

[antwoorden]


Door Jorieke op 10 juni 2017 09:40

Ha Kelly,
Wat een leuke vlog van jullie samen. We gaan zeker wat doen met deze handige tips. Ben zo benieuwd naar het boek van Annic, dus ja ik doe graag mee met de winactie😃!
Liefs Jorieke

[antwoorden]


Door Carmen op 10 juni 2017 10:45

Leuke vlog 🙂 Ik vind het sowieso knap hoe jij er altijd zo relaxt (en mooi opgemaakt) uitziet met 2 en binnenkort 3 kindjes…

[antwoorden]


Door chantal op 10 juni 2017 12:12

Super leuke video en erg herkenbaar.
Ik heb zelf ook bewust al anderhalf jaar geen whatsapp facebook ect
Het heeft mij zoveel rust gegeven 🙂

haha het muziekje op het eind herken ik!

Mooie dag

[antwoorden]


Door mama op 10 juni 2017 17:30

Wat een fijne en inspirerende video’s. Ik heb er zelf nogal moeite om niet ff snel te kijken of ik mail heb. Vooral met een blog wil je toch niets missen, maar ik merk wel dat ik erg behoefte aan een balans tussen bloggen en mjn prive leven. Ik doe graag mee met de winactie!
mama onlangs geplaatst…Autisme binnnen het gezin, de eerste 4 jaarMy Profile

[antwoorden]


Door Anita te Gussinklo op 10 juni 2017 19:02

Super goede tips dames, ik doe graag mee aan de actie.
Duimpje omhoog!

[antwoorden]


Door Daniek op 12 juni 2017 13:25

Wat een leuke vlog!
Ik wil heeel graag meedoen met de winactie.
Het boek lijkt me ontzettend interessant. Mijn vriend heeft een eigen bedrijf en ik werk zelf vier dagen (deels in dat bedrijf) en we hebben 2 kinderen. Het boek lijkt me niet alleen voor mij maar ook voor mijn vriend heel handig en nuttig. Op dit moment hebben we al veel boeken over ondernemen en over het veranderen van je mindset maar dit boek is denk ik echt heel praktisch. Echt iets waar je meteen mee aan de slag kan. Lijkt me top 😊

[antwoorden]


Door Anoniem op 13 juni 2017 09:17

Hele fijne video.
Ik doe ook graag mee aan de actie om het voek te winnen, ik heb zelf moeilijke jaren achter de rug, nu sta ik op het punt van weer beginnen met leren of niet, of mijn dromen achterna gaan met onzekerheden, maar wat ik wel weet is dat ik graag een eigen praktijkje aan huis wil starten, al weet ik nog niet hoe het te gaan doen en waar te beginnen…

[antwoorden]


Door Judith op 13 juni 2017 13:16

Leuke video!! Inspirerend en tegelijkertijd zijn sommige dingen ook zo voor de hand liggend, heerlijk eigenlijk.
Ik doe graag mee aan de winactie. Ondanks dat mijn zwangerschapsverlof vrijdag begint, zit ik alweer vol plannen en ideeën voor mijn bedrijf Muzikindjes (muziekles voor kindjes van 0-4 jaar). Het boek van Annic lijkt me heel waardevol!

[antwoorden]


CommentLuv badge